Eneco in Huis レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Waardeloze klantenservice. Na weken van proberen telefonisch de klantenservice te pakken te krijgen (ik ga niet 20 min in de wacht staan) krijg ik eindelijk een brief van Eneco in huis. Helaas... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De klacht is snel verholpen, vriendelijk bedrijf en personeel, werken netjes en beleefd. Ik wist niet meer precies de datum wanneer de reparatie uitgevoerd is, maar dat zal niet zo nauw zijn toch.

5つ星のうち5の評価

Mentor en leerling monteur kwamen vriendelijk binnen, stelden zich voor en gingen vlot aan de gang. Ik hoorde hoe zorgvuldig de mentor de onderdelen en de handelingen uitlegde. Daarna alles keurig ach... もっと見る

企業情報

1. 暖房設備施工請負業者

当該企業による記述

Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 156

レビューを書く

Aanbeveling

Goede service monteur met kennis van zaken, klantgericht en vriendelijk!
Werkt netjes.
We zijn echt tevreden

2026年7月1日

Hallo Coen,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze monteur. We geven je complimenten over zijn vakkennis, klantgerichte houding en nette manier van werken graag aan hem door.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis. We wensen je veel comfort toe!

goede service

goede service

2026年7月8日

Hallo Franc,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen in Eneco in Huis.

Prima service

Prima service. Rustig, netjes, en ik denk effectief!

2026年7月6日

Hallo Bert,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als rustig, netjes en effectief hebt ervaren. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en veel plezier met het resultaat!

Prof vak mensen

2026年7月8日

Eneco in Huis からの回答

Hallo meneer/mevrouw de Kovel.
Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als echte vakmensen hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat een installatie of servicebezoek deskundig en zorgvuldig wordt uitgevoerd, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen.

Prima

Prima. Monteur was netjes en op tijd. Werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

2026年6月24日

Hallo meneer van der Poel,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze monteur op tijd was en je goed op de hoogte hield van de werkzaamheden. Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke monteur die vakkundig zijn…

Vriendelijke monteur die vakkundig zijn werk deed en ook uitlegde wat hij deed.

2026年6月22日

Hallo Corne,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur vriendelijk te werk ging, zijn vak verstond en duidelijk uitleg gaf tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Daar doen we het voor.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en graag tot een volgende keer!

snel en efficiënt

2026年6月25日

Hallo Martin,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je onze service als snel en efficiënt hebt ervaren. Daar doen we het voor. We vinden het belangrijk om onze klanten duidelijk en vlot te helpen, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis.

5つ星のうち4の評価

De monteur was kundig en kwam op de…

De monteur was kundig en kwam op de afgesproken tijd.

Hallo Ton,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat onze monteur kundig was en op de afgesproken tijd aanwezig was.
We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat je kunt rekenen op deskundige service. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Goede communicatie!

Keurig verteld wat er werd gedaan en waarom. Troep werd netjes opgeruimd.

2026年6月22日

Hallo Ank,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur duidelijk heeft uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Ook goed om te lezen dat alles netjes is achtergelaten. Daar doen we het voor.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Keurige monteur

Keurige monteur, snel werk. Was er om 11.30. Tijdslot (08.00 - 12-00) had wat nauwkeuriger gemogen. Wellicht anders 5 sterren.

2026年6月9日

Hallo Paul,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de monteur netjes werkte en het werk snel heeft uitgevoerd. Het is altijd prettig als een afspraak soepel verloopt.
We begrijpen ook je opmerking over het tijdslot. Als je een ochtend vrijhoudt, is het natuurlijk prettig om zo goed mogelijk te weten wanneer je ons kunt verwachten. Jammer dat de aankomsttijd van 11.30 uur voor jou aan de late kant voelde binnen het aangegeven tijdvak.
Dank dat je zowel je waardering als dit verbeterpunt met ons deelt. Feedback zoals deze helpt ons om onze service verder te verbeteren. We hopen je een volgende keer ook op dit punt volledig tevreden te kunnen stellen.

Goede en keurige service

Goede en keurige service

2026年7月2日

Hallo Jim,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als goed en keurig hebt ervaren. We waarderen je compliment en het vertrouwen in Eneco in Huis.

Beantwoordde technische vragen duidelijk

De monteur voor de jaarlijkse controle was vriendelijk, beantwoordde technische vragen duidelijk en babbelde onderhoudend terwijl hij zijn klus klaarde.

2026年7月6日

Hallo William,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur niet alleen vriendelijk en deskundig was, maar ook de tijd nam om je technische vragen duidelijk te beantwoorden. Mooi dat de jaarlijkse controle zo prettig verliep en dat er ruimte was voor een gezellig gesprek tijdens het werk.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Ze hebben gedaan wat we mogen…

Ze hebben gedaan wat we mogen verwachten. Alleen was de eerste monteur niet bekend met de warmtepomp, waardoor nog een monteur moest komen.

2026年7月3日

Hallo Ton,
Dank voor je eerlijke feedback. Fijn dat het probleem uiteindelijk is opgelost. We begrijpen dat het vervelend was dat er een tweede monteur nodig was omdat de eerste niet voldoende bekend was met je warmtepomp.
Om hier beter van te leren, sturen we je een aparte e-mail met een verzoek om aanvullende informatie. Zo kunnen we deze situatie zorgvuldig bekijken en onze dienstverlening verder verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk snel met goede uitleg

Hallo Marleen,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je vriendelijk, snel en duidelijk bent geholpen. We vinden het belangrijk om goede uitleg te geven, dus het is extra prettig dat je dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis! 😊

5つ星のうち5の評価

De cv was zonde gebruik enorm warm geworden

De cv was enorm warm (zonder gebruik) geworden na bezoek in de ochtend van de onderhoudsmonteur; regulier twee jarig onderhoud.
Dat de cv zo warm werd was voor ons onbekend en ook een beetje zorgelijk. Na telefonisch contact is het betreffende “probleem” prima opgelost.

2026年7月7日

Hallo Jan,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je na het onderhoud van de cv-ketel direct contact hebt opgenomen toen je iets onverwachts opmerkte. We kunnen ons goed voorstellen dat een warme cv zonder gebruik vragen oproept.
Mooi dat het na telefonisch contact snel duidelijk werd en naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Vakbekwaam en vriendelijk

Vakbekwaam en vriendelijk

2026年7月1日

Hallo Bob,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze monteur als vakbekwaam en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en graag tot een volgende keer! 😊

5つ星のうち5の評価

Aardige nette monteur met een goed…

Aardige nette monteur met een goed humeur, ondanks de stevige hitte

2026年6月23日

Hallo Fred,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur vriendelijk, netjes én goedgemutst was, zelfs met deze temperaturen. We geven dit compliment graag aan hem door.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis en veel plezier met het resultaat! 😊

5つ星のうち4の評価

probleem verholpen (monteur wist meteen…

probleem verholpen (monteur wist meteen wat het was)

Hallo meneer/mevrouw Donkervoet,
Dank voor je review. Fijn om te horen dat het probleem is verholpen en dat onze monteur direct wist wat er aan de hand was. Mocht je nog tips of opmerkingen hebben over wat we beter hadden kunnen doen, dan horen we dat graag.

Prima monteur

Prima monteur. Mooi op tijd. Eén * minder. Ik verwachtte dat CV ketel nagekeken zou worden. Het was afzuiginstallatie. Ook prima en die ketel komt wel

2026年6月19日

Hallo Joke,
Bedankt voor je review. Fijn dat de monteur op tijd was en de werkzaamheden aan de afzuiginstallatie goed zijn uitgevoerd. We begrijpen dat het verwarrend was dat je de controle van de cv-ketel had verwacht. Dank voor je feedback, die nemen we mee.

Netjes gewerkt

Op afgesproken tijd. Netjes gewerkt en alles goed uitgelegd.

2026年6月24日

Hallo Henk,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze monteur op de afgesproken tijd aanwezig was, netjes heeft gewerkt en alles duidelijk heeft uitgelegd.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en voor het delen van je positieve ervaring!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。