Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos EP kÞreskole. Jeg havde selv Rikke som kÞrerlÊrer og det har vÊret et super fedt og rart forlÞb med hende som kÞrerlÊrer. Jeg kan helt klart anbefale EP og s... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale EP kÞreskole, og isÊr min kÞrelÊrer Rikke. Hun er utrolig tÃ¥lmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene. Hun er god til at tilpasse undervisningen mit behov, og hvad j... ãã£ãšèŠã
Teoriundervisningen var superfin, men deres praktiske kÞrelÊrere var ikke sÊrligt nemme at have med at gÞre. Thomas, som var min kÞrelÊrer var svÊr at fÃ¥ tider hos, og han sagde op undervejs pÃ¥ en for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan klart anbefale EP kÞreskole. De er ekstremt professionelle og sÞde. Jeg har for nyligt bestÃ¥et min kÞreprÞve og fÃ¥et mit kÞrekort pÃ¥ grund af hjÊlp fra min teorilÊrer Christian BÊk Lysholm... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EP KÞreskole blev etableret i 1978 og har siden da bygget sine vÊrdier på tillid, professionalisme og motiverende undervisning. Som den mest loyale kÞreskole i Farum er vores ry baseret på vores urokkelige fokus på faglighed og sikkerhed. Med over 40 års erfaring har vi opnået en omfattende viden om, hvad der krÊves for at bestå både teori- og praktiske kÞreprÞver.
Farum Hovedgade 48B, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- info@epkoreskole.dk
- www.epkoreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg havde en fantastisk oplevelse hosâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos EP KÞreskole i Farum! Undervisningen var både professionel og engagerende, hvilket gjorde det sjovt og lÊrerigt at tage kÞrekort. KÞrelÊrerne er super dygtige og virkelig gode til at skabe en tryg og afslappet atmosfÊre. Kan varmt anbefale EP KÞreskole til alle, der vil have en fed oplevelse.
Jeg har haft den fantastiske oplevelseâŠ
Jeg har haft den fantastiske oplevelse at tage mit kÞrekort hos EP KÞreskole, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Takket vÊre deres mulighed for at kunne specieldesigne ens undervisningsforlÞb har jeg vÊret i stand til at få mit kÞrekort på kun 3 måneder. Det er vÊrd at bemÊrke, at de sidste 1,5 måned af forlÞbet gik med at vente på kÞreprÞven og jeg var på ferie i 2 uger inde i selve forlÞbet, så selve undervisningen og kÞretimerne var hurtigt klaret, og jeg fÞlte mig godt klÊdt på hele vejen igennem.
Min kÞrelÊrer, Dannie, var en afgÞrende faktor i min succes (jeg bestod begge prÞver i fÞrste omgang). Med sin baggrund som sagkyndig havde han en imponerende erfaring og viden om, hvad der skal til for at bestå kÞreprÞven. Han havde nogle afgÞrende tips til, hvordan man kan give sagkyndig en betrykkende kÞrsel med dig under prÞven - mange af disse tips havde mine venner ikke havde hÞrt om. Hans rolige tilgang, som skabe ro hos mig under min kÞrsel, og detaljerede feedback under kÞretimerne gjorde, at jeg fÞlte mig meget forberedt, både praktisk og mentalt. Dannie formår at skabe en afslappet og tryg atmosfÊre, hvor man som elev virkelig kan udvikle sig og lÊre af sine fejl.
Alt i alt har jeg haft en fremragende oplevelse hos EP KÞreskole, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der gerne vil have et effektivt, trygt, hyggelig, men også professionelt kÞrekortsforlÞb.
KÞreprÞve i fÞrste hug
Nu har jeg vÊret til kÞreprÞve med Dannie og det gik som smÞr på en pande.
Hvis man leder efter en kÞrelÊrer som er god til at lÊre fra sig og er tager alting med et gran salt skal man spÞrge efter Dannie.
Dannie det har vÊret en sand fornÞjelse at have dig som kÞrelÊreððŒ
Virkelig tilfreds med oplevelsen
Virkelig tilfreds med oplevelsen. Virkelig god lÊring og meget flinke alle sammenð
KÊmpe anbefaling
Jeg er super glad for at have valgt EP, hvor alt er gÃ¥et som smurt. Jeg havde Dannie i bÃ¥de teori undervisningen og til kÞretimerne, og alt gik stille og roligt og der var massere plads til at alle kunne fÃ¥ lov til at fÞlge med. Det var en god og let process som gjorde at jeg fik taget det hele i fÞrste huk. EP kan klart anbefales, isÊr med biograf sÊder i teorilokaletð.
Jeg havde Dannie bÃ¥de som kÞre ogâŠ
Jeg havde Dannie både som kÞre og teorilÊrer. Det har vÊret super fedt og sjovt, og meget LÊrerigt. De har lÊrt mig hvordan man kÞre ordenligt og hvordan man forholder sig ude i trafikken. Alt dette medfÞrte at jeg bestod begge prÞver fÞrste gang. En stor tak herfra
EP kÞreskole
Jeg anbefale virkelig EP kÞreskole der de har super god kÞrelÊrer.
Dannie og William har stÞttet mig meget igennem min kÞre forlÞb og gjorde mig en sikker bilist.
Tusind tak til jer
Jeg vare rigtig glad for at gå der
Jeg vare rigtig glad for at gå der, og jeg synes de var rigtig gode til at forberede en på det hele. Jeg havde Dannie som kÞrelÊrer og teorilÊrer, og jeg endte med at bestå begge prÞver i fÞrste omgang.
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole
Hyggelig og lÊrerig teoriundervisning og en super kÞrelÊrer i Henrik Overgaard.
Bestod begge prÞver i fÞrste hug.
Jeg har taget mit kÞrekort hos epâŠ
Jeg har taget mit kÞrekort hos ep kÞreskole. Jeg har tendens til at blive nervÞs når jeg går til eksamen - men her blev jeg oplÊrt så godt at jeg nÊsten glemte min nervÞsitet og bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg.
William fra EP er en rigtig godâŠ
William fra EP er en rigtig god kÞrelÊre:) Ingen bÞvl eller noget:)
Det er en selvfÞlge at EP kÞreskoleâŠ
Det er en selvfÞlge at EP kÞreskole skal have 5 stjerner. William fik min gennem kÞreprÞven og teoriprÞven i fÞrste forsÞg. Det er kun godt at sige om kÞreskole, jeg er overdrevet lykkelig for nu at kunne kÞre bil:)
Jeg er bare sÃ¥ glad for at jeg fik mitâŠ
Jeg er bare så glad for at jeg fik mit kÞrekort i fÞrste forsÞg. Tak for hjÊlpen Lasse du har vÊret en super kÞrelÊrer.

EP KÞreskole ããã®åç
nydelig oplevelse med fed bil
Super god undervisning fra kÞrelÊreren Hans Beyer, nydelig bagjulstrukket sjob BMW samt hyggelig at snakke med. Teori lokalet kunne dog godt have vÊret bedre ift. belysning og siddepladserne
ForlÞbet tog omtrent 4 måneder men anskaffelsen af kÞreprÞver, teoriprÞver osv. var hurtig og effektiv. Bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg hvilket er helt tilfredsstillende.
God undervisning og adgang tilâŠ
God undervisning og adgang til ÞveprÞver. Super bil, hyggelig og omhyggelig kÞrelÊrer, der fik mig direkte igennem prÞverne.
Tidligere elev, 19 år
For mit vedkommende har det vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort hos EP kÞreskole Farum.
EP kÞreskole har et godt teoriundervisningsforlÞb suppleret med en super hjÊlpsom hjemmeside.
Jeg har haft en super sÞd kÞrelÊrer med en lÊkker bil, som har gjort den praktiske del lettere for mig som elev.