EP KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale EP kÞreskole, og isÊr min kÞrelÊrer Rikke. Hun er utrolig tÃ¥lmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene. Hun er god til at tilpasse undervisningen mit behov, og hvad j... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Teoriundervisningen var superfin, men deres praktiske kÞrelÊrere var ikke sÊrligt nemme at have med at gÞre. Thomas, som var min kÞrelÊrer var svÊr at fÃ¥ tider hos, og han sagde op undervejs pÃ¥ en for... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan klart anbefale EP kÞreskole. De er ekstremt professionelle og sÞde. Jeg har for nyligt bestÃ¥et min kÞreprÞve og fÃ¥et mit kÞrekort pÃ¥ grund af hjÊlp fra min teorilÊrer Christian BÊk Lysholm... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

EP KÞreskole blev etableret i 1978 og har siden da bygget sine vÊrdier på tillid, professionalisme og motiverende undervisning. Som den mest loyale kÞreskole i Farum er vores ry baseret på vores urokkelige fokus på faglighed og sikkerhed. Med over 40 års erfaring har vi opnået en omfattende viden om, hvad der krÊves for at bestå både teori- og praktiske kÞreprÞver.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig godt

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos EP kÞreskole. Jeg havde selv Rikke som kÞrerlÊrer og det har vÊret et super fedt og rart forlÞb med hende som kÞrerlÊrer. Jeg kan helt klart anbefale EP og sÊrligt med Rikke som kÞrerlÊrer:)

2026幎6月24日

Jeg kan stÊrkt anbefale EP KÞreskole

Jeg kan stÊrkt anbefale EP KÞreskole, isÊr min kÞrelÊrer Rikke. Hun er utrolig tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en forståelig måde. Hun er også god til at tilpasse undervisningen, så den passer bedst til én, både i forhold til kÞrelektioner og hvad man har brug for at Þve ekstra på.
Derudover er hun også meget flink, hvilket gÞr det meget mere behageligt og trygt at kÞre.

2026幎3月17日
5぀星のうち2の評䟡

Teoriundervisningen var superfin

Teoriundervisningen var superfin, men deres praktiske kÞrelÊrere var ikke sÊrligt nemme at have med at gÞre. Thomas, som var min kÞrelÊrer var svÊr at få tider hos, og han sagde op undervejs på en forvirrende og dårlig måde. han var også uenig med min teorilÊre om hvorvidt man skulle bruge bestemte underskrifter på bestemte tidspunkter. så blev jeg flyttet til min anden kÞrelÊrer, som jeg ikke nåede at mÞde fordi han solgte sin bil, hvorefter jeg så fik Kenneth, som endelig var en god kÞrelÊre. hele forlÞbet var alt for langt og fyldt med forvirring. jeg startede 1. september og blev fÞrst fÊrdig 5. februar. hvis du bor i farum så vÊlg dinesens. jeg har hÞrt gode ting om den fra folk der har brugt den.

2026幎2月5日
EP KÞreskole ロゎ

EP KÞreskole からの回答

KÊre Linus

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fandt teoriundervisningen god, og at du til sidst fik et positivt forlÞb med Kenneth. Det betyder meget for os.
Samtidig er det oprigtigt beklageligt at lÊse, at dit samlede forlÞb har vÊret prÊget af skift, ventetid og forvirring. En af vores kÞrelÊrere stoppede midt i dit forlÞb, og det skabte desvÊrre udfordringer i planlÊgningen og sammenhÊngen. Det er vores ansvar at sikre, at sÃ¥dan en overgang hÃ¥ndteres trygt og professionelt – bÃ¥de fagligt og menneskeligt. Vi anerkender din oplevelse og tager den meget alvorligt.
Din feedback hjÊlper os med at forbedre vores processer, sÃ¥ fremtidige elever fÃ¥r et mere struktureret, gennemskueligt og sammenhÊngende forlÞb fra start til slut. Et kÞrekortforlÞb skal vÊre trygt og overskueligt – ikke forvirrende eller unÞdigt langt – og det arbejder vi lÞbende pÃ¥ at sikre.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover og takker endnu en gang for din Êrlige feedback. Den er vigtig for os og hjÊlper os med at blive bedre.

De bedste hilsner
EP KÞreskole

Rigtig god kÞreskole

Rigtig god kÞreskole! De forklarer tingene på en nem og forståelig måde og hjÊlper dig hele vejen igennem. Min kÞrelÊrer Rikke Toker var utrolig dygtig, tålmodig og god til at skabe tryghed. Bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg og kan klart anbefales!

2026幎1月23日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale EP kÞreskole

Jeg kan varmt anbefale EP kÞreskole, og isÊr min kÞrelÊrer Rikke. Hun er utrolig tålmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene. Hun er god til at tilpasse undervisningen mit behov, og hvad jeg skal Þve mig mere i! Der udover har hun vÊret godt til at ligge kÞretimerne så det også passede mit skema.

Også stor ros til Christian, teori lÊrer. Han er god til at gÞre undervisningen let forståelig og underholdende.

Jeg fÞlte mig rigtig godt forberedt til både teori og kÞreprÞve. Tusind tak for et virkelig godt forlÞb!

2026幎1月16日

Mega fedt

Har lige bestået min kÞreprÞve hos EP. Det har vÊret et mega fedt forlÞb og jeg fÞler at det er gået enormt hurtigt. Min kÞrelÊrer Rikke har virkelig gjort timerne lÊrerige og enorm hyggelige. Kan VIRKELIG anbefale:)))

2025幎11月25日

Fantastisk kÞreskole!

EP KÞreskole fortjener virkelig ros! Hele forlÞbet har vÊret en super god oplevelse, og man mÊrker med det samme, at de går op i, at man skal fÞle sig tryg og godt guidet. Jeg bestod både teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det skyldes i hÞj grad den fantastiske undervisning fra Christian BÊk Lysholm Olsen i teori og Mikkel Toker i praksis. Begge to er dygtige, rolige og rigtig gode til at give en selvtillid bag rattet.

Jeg har fÞlt mig stÞttet hele vejen - og jeg kunne ikke have valgt en bedre kÞreskole. Kan kun anbefale dem!

2025幎11月18日

God og Êrlig kÞreskole

Jeg kan klart anbefale EP kÞreskole. De er ekstremt professionelle og sÞde. Jeg har for nyligt bestået min kÞreprÞve og fået mit kÞrekort på grund af hjÊlp fra min teorilÊrer Christian BÊk Lysholm Olsen og min kÞrelÊrer Rikke Toker. Jeg kan klart anbefale begge lÊrer.

Alle jeg er kommet i kontakt med ved EP er hjÊlpsomme og realistiske i forventninger til ens kÞrsel. Kundeservice er også i top på deres telefon, så alt i alt en god kÞreskole.

2025幎11月7日

Rigtig fint forlÞb

Rigtig fint forlÞb, hvor jeg kunne tage både teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug. Mikkel Toker var en rigtig behagelig kÞrelÊrer med styr på reglerne og godt feedback på min kÞrsel. Det skader selvfÞlgelig heller ikke, at det var nogle hyggelige samtaler vi kunne have imens jeg kÞrte. En stor anbefaling herfra.

2025幎2月14日

EP KÞreskole

Jeg var til kÞreprÞve d. 10 januar, og heldet var med mig, så jeg bestod heldigvis, selvom jeg selvfÞlgelig var godt nervÞs! Uden EP KÞreskole og deres fantastiske kÞrelÊrer, Mikkel Toker, som jeg varmt kan anbefale, havde udfaldet måske ikke vÊret det samme.

ForlÞbet var ikke kort, men med så dygtige og engagerede folk, der virkelig gÞr deres bedste for at hjÊlpe, har jeg fÞlt mig i de bedste hÊnder hele vejen igennem. Der har også altid vÊret plads til sjove og gode samtaler samt en afslappet stemning, som gjorde det hele meget nemmere og en sand fornÞjelse.

Hvis andre lÊser denne anmeldelse og overvejer EP, kan jeg kun sige: Hvis I Þnsker et forlÞb med helt igennem i orden undervisning og venlige, sjove lÊrere, så er det EP, I skal vÊlge. Min oplevelse er, at man bliver hjulpet trygt igennem det hele og inden man ved af det står med en masse gode minder samt et kÞrekort i hånden.

2025幎1月10日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige vÊret til kÞreprÞve og

Jeg har lige vÊret til kÞreprÞve og bestod heldigvis selvom nerverne var der. Takket vÊret EP kÞreskole og en kanon KÞrelÊre ved navn Mikkel Toker som virkelig kan anbefales. KÞreskolen har alt i alt taget meget tid, men med sådan nogle gode mennesker, som man kan mÊrke prÞver at hjÊlpe en hundrede procent, så fÞler man sig i gode hÊnder. Og der har selfÞlgelig altid vÊret plads til grin og geniale samtaler.

2025幎1月10日

God oplevelse hos EP kÞreskole

Jeg har taget mit kÞrekort hos EP kÞreskole i Farum og det kan klart anbefales.
Jeg startede med teoriforlÞbet, i deres teorilokale med biografstole, hvor det også er muligt at tage fÞrstehjÊlpskursus. Udover den gode teori undervisning, har man også adgang til en side, hvor man kan Þve teoriprÞver helt op til teoriprÞven, hvilket er en stor hjÊlp. Derefter har jeg også haft et fantastik kÞrerforlÞb som var meget lÊrerigt men også hyggeligt. Jeg har både kÞrt rundt i Farum, men også i HillerÞd hvor jeg var til kÞreprÞve, så man lÊrer omgivelserne at kende, hvor man skal til kÞrerprÞve, hvilket er rart og giver en ro når man skal til kÞreprÞve. Tilsidst skal der lyde et stort tak til Dannie som både har vÊret min teorilÊrer og kÞrerlÊrer. EP kÞreskole kan klart anbefales herfra.

2024幎11月14日

Super god

Super god oplevelse, god teori og kÞrelÊrer.
Rart at have det hyggeligt og sjovt når man tager kÞrekort. ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス