Deres beregninger stemmer ikke. Hverken deres online-kurser, deres beholdningsudregninger mv. Mange gange viser de - i beholdning, men samtidig + i penge beløbet eller omvendt. Handler bliver ikke reg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
jeg har brugt Euroinvestor gemmen et års tid, det handler meget om sensationer, den ene dag kommer der en anbefaling eller markeds trend og 2 dage senere det modsatte om samme trend/aktie , jeg mang... もっと見る
Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negati... もっと見る
efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor længere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensætte din egen portfolio og watchlist, læse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.
Pilestræde 34, 1147, København, デンマーク
- kundeservice@euroinvestor.dk
- www.euroinvestor.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Både og. Brug sitet med omtanke.
Jeg synes, at euroinvestor rummer mange brugbare oplysninger om de forskellige virksomheder og dem bruger jeg flittigt, når jeg investerer. De såkaldte ekspertudtalelser er jeg meget forsigtig med at bruge, da de ofte er helt misvisende i forhold til hvad der rent faktisk sker. Nogle gange får man det indtryk, at nogen vil lokke een til at købe/sælge bestemte aktier for at pleje egen interesse. Andre oplysninger er bare en fortælling om, hvad man selv har set på hjemmesiden, så der er ikke megen værdi i disse oplysninger
Bitcoin står lige nu på markedet til…
Bitcoin står lige nu på markedet til knap 16.000 dollars hvordan kan det være euro invest oplyser 20.000 dollars,. Og det har intet med real tids opdatering og gør, jeg har stærk mistanke om euro investor fejl oplyser priser,. På krypta. Det jo rent svindel
Lidt utroligt det har været muligt at…
Lidt utroligt det har været muligt at ødelægge et så godt debatform så nemt.
Siden halter gevaldigt på IT support!
Siden halter gevaldigt på IT support!
Har forsøgt i 1 1/2 måned at få hjælp til at fjerne en aktie fra min portofølge jeg har solgt, men den forbliver stadig i portofølgen ???
Overskuelige finans nyheder
Hurtige og relevante finansnyheder.
Podcasten Millionærklubben er også et plus
Amatørinvestor siger ok
Som amatørinvestor synes jeg, at Euroinvestor dækker mit behov. Men nu har jeg jo heller ikke brug for en avanceret model. Så ok herfra.
Masser af gode nyheder og man kan let…
Masser af gode nyheder og man kan let oprette sin beholdning, med dagligt overblik.
Kan ikke stole på sin portefolie mere…
Kan ikke stole på sin portefolie mere hos Euroinvestor, der forsvinder aktieposter pludseligt (nogle der har været der i årevis). Funktionen bliver reelt ubruglig.
Har nu downloaded en app til mobilen, der kan noget lignende. Kan I ikke gøre noget ved teknikken, kan egentlig godt lide hjemmesiden.
Stoppet med at bruge siden
Stoppet med at bruge siden, efter de fjernede det eneste brugbare/unikke element, debatsiden. Nu minder den bare om alle andre finans sider uden identitet. Håber man kommer til fornuft en dag.
The best site
The best site, I have ever found. There are always people who cries, visit børsen, which charges you a hell amount of money.
Fint værktøj
Jeg bruger siden til at holde styr på mine investeringer, og til det virker det for mig som det skal. Jeg er helt begynder, og savner hverken avancerede værktøjer eller debatter. Det var måske fint nok med debatforum, men jeg er bange for, at hvis man stiller et spørgsmål, ja så får man 1000 forskellige meninger, og det har jeg ikke brug for.
Fin side!
Jeg vil vel egentlig bare melde mig i…
Jeg vil vel egentlig bare melde mig i koret over de der savner et debat forum. Når og hvis i får det fikset, så det virker, så overvej lige at det ikke skal være tidsbegrænset til det tidsrum hvor folk er på arbejde henter børn etc.

Euroinvestor からの回答
Daglig registrering af stigning/ fald af enkeltaktier i porteføljen. jeres side…
Jeg er af og til inde på jeres side hvor jeg har min portefølje. Jeg savner en daglig +-% ændring for mine aktier. Er det noget der arbejdes på. Det gamle site havde denne funktion. Af samme årsag er jeg nødt til at have min portefølje registreret andet sted.

Euroinvestor からの回答
Bruger siden ind imellem til at se…
Bruger siden ind imellem til at se dagens kurser, men det kunne jeg jo ligeså godt gøre andre steder. Der er intet specielt og i og for sig heller intet godt at sige om siden mere. Det gamle euroinvestor var genialt, og det havde den bedste debat af alle - nu er siden vel nærmest overflødig og ikke værd at bruge tid på.

Euroinvestor からの回答
Mangler virkelig en god debatside
Mangler virkelig en god debatside, som før, hvor klog og tosset havde en mulighed, for at komme til orde, man kunne så selv sortere i stoffet.
Håber i kommer frem til noget der ligner. Har været med i små 20 år.
Når nogen spurgte om en god aktie debat side, var svaret altid Euroinvestor, nu ligner i desværre alle de andre, efter min mening var det debat siden, der var helt unik og kendetegnet for et godt aktie forum.

Sikke noget makværk
Sikke noget makværk, rent ud sagt. Et tilsyneladende - og også tiltrængt løft i brugergrænsefladen men teknikken er helt af h. til...
Mit portefolie kan jeg slet ikke regne med mere - det er besværligt og til tider umuligt at opdatere.
Debatforum er forsvundet så tilbage står blot en gang reklamer som er omviklet at lidt nyheder som ikke synes særligt unikke. Ærgerligt, for jeg har været på siden fra slutningen af 90-erne....

Euroinvestor からの回答
Hej der er jo Ingen debat mere hr
Hej der er jo Ingen debat mere hr. Emil. Det har I Fuldstændig Smadret. Få det da for Fannen rettet til Igen. Der er jo ikke En som Ikke Klager. Hvad tænker I på. Nada. Har været med i flere År. Føj noget Skøj.

Derouten for EI, surt
Hej EI
Jeg er stort set enig med flertallet ang. den kraftige forringelse af jeres platform. På mig virker det som om jeres programmør har arbejdet uden input fra en datalog eller lignende, som burde være interfacet mellem brugeren og programmøren.
Jeg har gransket min hjerne for at finde noget positivt at sige, men det er mega svært at finde. Måske har i opnået at få fjernet en del af fniderfnaderen i debatten, til gengæld er debatten om aktier ikke eksisterende på EI nu. Trist da jeg har været på siten i langt over 20 år.
Jeg kan faktisk ikke bruge den nu.

Euroinvestor からの回答
Euroinvestor har ingen debat nu og det…
Euroinvestor har ingen debat nu og det kan godt mærkes. Jeg anbefaler at man kommer over på Aktieporteføljen i stedet. Her kan man være med i rigtigt debat mellem ikke anonyme, spørge om hjælp, holde sig opdateret ved de forskellige livestreams og alt det hvor som helst i Danmark - eller i verden for den sags skyld.
EI kan ikke reddes.
Er der overhovedet noget
Er der overhovedet noget, der er bedre i den nye version af Euroinvestor i forhold til den gamle? Der må da have været et eller andet, som man mente, man kunne gøre bedre. I mine øjne er sitet fuldstændig ødelagt. Det må de da også selv kunne se, om ikke andet så ved at læse hvad folk skriver her.
Hvis det er muligt at vende om, så vil jeg på det kraftigste anbefale folkene bag om at gøre det før det er for sent!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。