Euroinvestor レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Deres beregninger stemmer ikke. Hverken deres online-kurser, deres beholdningsudregninger mv. Mange gange viser de - i beholdning, men samtidig + i penge beløbet eller omvendt. Handler bliver ikke reg... もっと見る

5つ星のうち2の評価

jeg har brugt Euroinvestor gemmen et års tid, det handler meget om sensationer, den ene dag kommer der en anbefaling eller markeds trend og 2 dage senere det modsatte om samme trend/aktie , jeg mang... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negati... もっと見る

5つ星のうち1の評価

efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor længere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... もっと見る

企業情報

1. 投資サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensætte din egen portfolio og watchlist, læse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

EnKlarForringelseAfKundeOplevelsen

Ej, hvor er jeg glad for at se at det ikke kun er mig der foretrak den gamle version af Euroinvestor. Fandt faktisk først disse anmeldelser, da jeg forsøgte at finde ud af om der var andre danske aktie sites.

Den make over er jo fatalt dårligt. Siden er mere eller mindre ubrugelig i sammenligning med den gamle hjemmeside. Og performance er heller ikke i top. Indlæsning fejler jævnligt. Watchlist giver ikke det nødvendige overblik. Og man kunne blive ved.

Det er en ommer!

Update/Svar: Emil, det gider jeg ikke bruge tid på. Ikke andet end jeg kan sige i også mangler en "Luk eller slet min profil på Euroinvestor.dk" funktionalitet. Andet er der vist ikke behov for.

2020年3月17日

Kære FMR,

Jeg er rigtig ked af at din oplevelse af den nye site er at den er næsten ubrugelig. Dette har bestemt ikke været hensigten. Du skriver desværre ikke hvilke mangler du mener den nye site har eller hvad du savner, så hvis du har mulighed for at sende dem til os på mail vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er desværre godt klar over at performance på sitet ikke er optimalt. Vi er igang med en opdatering, som skulle hjælpe på sitets performance. Vi har samtidig i scoop at gøre watchliste konceptet bredere, så det kan give det nødvendige overblik.

Jeg ønsker dig en god dag.

Tåbelig og meningsløs opdatering

Tåbelig og meningsløs opdatering i forhold til kundeoplevelse. Om opdateringen giver mening for de ansatte vides ikke, men det må vi håbe - kunderne/brugerne er i hvert fald skuffede.

Jeg trækker mig fra siden efter at have været med i en årrække.

2020年3月13日

Kære Michael,

Jeg er ked af, at høre at du ikke får så meget ud af den nye hjemmeside som du gjorde på den gamle. Vi havde et ønske om at, den nye hjemmeside skulle forbedre den generelle kundeoplevelse. Jeg beklager, hvis det ikke er tilfældet for en trofast bruger som dig.

Jeg vil meget gerne bringe din feedback videre, derfor hvis du har mulighed for at uddybe det du mener mangler på den nye hjemmeside, vil vi meget gerne høre fra dig igen. Du må meget gerne sende en mail på kundeservice@euroinvestor.dk.

5つ星のうち2の評価

Samling af grafer for portefølje var unik

Euroinvestors gamle opsætning med en grafisk visning af den seneste tids performance for de enkelte aktier i eens portefølje var unik. Hvorfor har man dog kasseret denne med opdateringen? Mon Euroinvestor kan nå at genindføre det inden andre kopierer det?

2020年3月9日

Kære René Kristiansen,

Jeg er helt enig i at denne funktion vi havde på den gamle hjemmeside var helt unik. Denne funktion er dog faktisk stadig mulig på vores nye hjemmeside. Når du er I din portfolio er det muligt, at klikke ind på diverse værdipapirer, og se aktiens performance i op til flere år. Her det også muligt at lave teknisk analyse, som blev indført på vores site igen for cirka en måned siden.

Vores IT-afdeling kigger dog i øjeblikket ind i forbedringer til ens portfolio, og en forespørgsel som sådan en fra dig er med til at gøre dette arbejde nemmere. Jeg videresender den derfor til vores IT-afdeling.

5つ星のうち1の評価

Jeg var tidligere aktiv i debatten på…

Jeg var tidligere aktiv i debatten på Euroinvestor. Har været væk 7-10 måneder og ville nu ind igen. Pist væk lader debatten at være. Læser så i svar herinde, at man har nedlagt debatten for i stedet at have debat under de specifikke nyheder eller markeder!? Jeg vil nu gerne starte en debat som ikke er vedrørende et specifikt marked eller nyhed, så det kan jeg ikke.

Det er sgu Ringe EI! Der skal være en knap, hvor der står Debat. Og derunder skal man kunne debatterer ting frit som vedrører aktiemarkedet eller økonomi generelt.

Sjældent har jeg da oplevet sådan et meningsløst forfald på en hjemmeside.

2020年3月6日

Kære JonasMF,

Jeg er ked af, du ikke synes om vores ændringer i forhold til fortsat at debatere. Vi har fået meget feedback på ændringerne i debatten, og vi er klar over, at debatten ikke er synlig nok. Derfor arbejder vi på tiltag, som skal højne debatten. Specifikt arbejder vi på et tiltag på forsiden. Vi har dog desværre ikke en tidshorisint på hvornår det bliver indført.

Jeg kan godt se, din pointe i forhold til at debatere omkring øknomi generelt, og dette ikke er muligt på vores nuværende site. Dette tager jeg videre i forhold at få det indført med den opdatering de allerede arbejder på nu.

5つ星のうち2の評価

Den justerede version viser ikke…

Den justerede version viser ikke længere porteføljens totale værdi.
Den gamle version var simpelthen bedre.

På android smartphone har jeg installeret My Stocks Portfolio.
Det er mere besværligt med indtastning, men det virker.

2020年3月4日

Kære Finn fx,

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes den nye version er lige så god som den gamle. Vi arbejder løbende på at forbedre sitet, og lige nu er næste punkt på dagsordenen en portfolio-cleanup. I denne vil vi forbedre navigationen og tilføje flere muligheder i din portfolio.

I forhold til den totale værdi i din portfolio oplever vi desværre en fejl i øjeblikket. Vores IT-afdeling er på sagen, og håber på at få det snart.

5つ星のうち1の評価

Som mangeårig flittig bruger af det…

Som mangeårig flittig bruger af det gamle EI, kan jeg med det nye site desværre kun sige at, det er en ommer.

Porteføljer enten mangler markedsværdier eller viser forskellige forkerte værdier fra time til time, hvilket gør den utilregnelig.
Når man skriver til jer det mangler, svarer i at det er der!

Inde i porteføljen, hvor man kan se de enkelte aktiekurser, er de ofte også forkerte.
Jeg kæmper en kamp for at lære det nye at kende, men kommer nok snart til at give op.

Som sagt, det er en ommer!

2020年3月2日

Kære Frank Jensen,

Jeg er rigtig ked af, at høre at du oplever det nye site som en forværring i forhold til den gamle udgave af Euroinvestor.dk. Opdateringen af Euroinvestor havde i sinde at forbedre oplevelsen for vores brugere på sitet. Jeg kan dog læse, at dette ikke er tilfældet hos en trofast bruger som det. Det beklager jeg.

Vi oplever desværre en fejl på sitet i øjeblikket i forhold til markedsværdien. Vores IT-afdeling er på sagen, og i dialog med vores udbyder i forhold til at få det fikset.

Jeg håber, at du kan væbne dig med tålmodighed lidt endnu til de små fejl som er på sitet er ordnet, og vores site virker 100%.

Du er altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@euroinvestor.dk hvis du undrer dig over noget på Euroinvestor.dk.

5つ星のうち1の評価

Jeg har brugt Euroinvestor i +10 år og…

Jeg har brugt Euroinvestor i +10 år og den gamle version fungerede upåklageligt, men det de tilbyder nu er fyldt med fejl, uanset om det er på telefon vis deres App eller via browser. Samtidigt er det lykkedes dem at lave en hjemmeside der ikke fungere med Chrome !!
Jeg må med sorg sige det er et ubrugeligt produkt

2020年2月29日

Kære Søren,

Jeg er rigtig ked af de problemer du oplever på vores nye hjemmeside. Vi var desværre godt klar over, at en omlægningen af vores side ville skabe børnefejl i starten. Det er vi kede af at I skulle opleve.

Vi arbejder dog løbende på at forbedre sitet, og rette de fejl/bugs som skulle være til at finde på sitet. Du skriver desværre ikke hvilke fejl du oplever i din anmeldelse, og jeg har derfor ikke mulighed for at uddybe om de er ved at blive fikset eller om det er en helt ny fejl som vi skal have rettet.

Hvis du har mulighed for at sende os en mail på kundeservice@euroinvestor.dk vedrørende de fejl du oplever, så vil vi besvare den hurtigst muligt.

Mvh,
Emil, Euroinvestor.dk.

Ligeglad, kompetence mangel

Nu er 1/2 år er gået, hvor jeg savner EI debat.

i har sikkert mange undskyldninger og lederne har nu deres eget r** frit (det med gamle udgående debat system, business case bla.bla. bla). En masse viden og "sjov" er desværre gået tab.

Hvis I tror vi vil røre ved jer ny system så må i være fuldstændigt inkompetente.

euroinvestor.dk/ nyheder/skal-vi-goere-hinanden-klogere ; d**, gak gak. Den er så elendig

Lad være med at svare mig med jer ugyldig standard svar.
R.I.P

I andre må prøve shareville activity/comments/latest (behøve ikke at have en nordnet account, prøve igen hvis den prøver komme med login side. Klik "danske flag").
Proinvestor kan ikke bruge.

2020年2月28日

Debatten ??

Debatten ??? fuldstændig forsvundet, jeg kan ikke finde den ;O))

2020年2月27日

Kære Sallyann,

I forbindelse med relanceringen af den nye side, ændrede vi forum, som det var før. Fremadrettet vil debatten fremgå under de specifikke nyheder eller markeder. Det sker for at samle debatten omkring de forskellige emner.

Jeg håber, det giver svar på dine indvendinger. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kundeservice@euroinvestor.dk.

Mvh,

5つ星のうち1の評価

Er nødt til at give 1 stjerner for at…

Er nødt til at give 1 stjerner for at anmelde, selvom siden ikke fortjener det.
Savner den gamle side så meget, og forstår ikke hvorfor Berglinske har fjernet den.
Jeg har opsagt mit abb. på e avisen.

2020年2月17日

Kære Flemming,

Jeg er ked, af at høre at du savner den gamle side i forhold til den nye. Vi har ændret en hel del, og ønsker at forbedre den nye site løbende, så vores trofaste brugere som dig kan få lige så meget ud af den nye, som de gjorde på den gamle. Dette kan vi kun opnå med jeres feedback. Så tak for det.

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig omkring hvad du savner, og hvordan du mener vi kan forbedre den nye site. Hvis du har mulighed for at sende os en mail på kundeservice@euroinvestor.dk, så vil vi besvare den hurtigst muligt.

5つ星のうち1の評価

De har simpelthen gravet deres egen…

De har simpelthen gravet deres egen grav RIP. Euroinvestor

Der må være nogle direktører der ikke har en sans for virkeligheden. De ender nu nok op med, at få en ordenlig bonus for at køre sitet i sænk.

2020年1月8日

Kære Kris,

Jeg er ked af, at høre at du ikke får så meget ud af den nye hjemmeside som du gjorde på den gamle. Vi havde et ønske om at, den nye hjemmeside skulle forbedre den generelle kundeoplevelse. Jeg beklager, hvis det ikke har været tilfældet hos trofaste brugere som dig.

Jeg vil meget gerne bringe din feedback videre, derfor hvis du har mulighed for at uddybe det du mener mangler på den nye hjemmeside, vil vi meget gerne høre fra dig igen. Du må meget gerne sende en mail til os på kundeservice@euroinvestor.dk.

5つ星のうち1の評価

Den gamle site var jeg inde på 5 -10…

Den gamle site var jeg inde på 5 -10 gange om dagen den ny er total ubrugelig er inde ca, 1 gang om dagen
Nej lad os få den gamle side tilbage

2019年12月23日

Kære Søren Olsen,

Jeg er ked af, at høre at du ikke får så meget ud af den nye hjemmeside som du gjorde på den gamle. Vi havde et ønske om at, den nye hjemmeside skulle forbedre den generelle kundeoplevelse. Jeg beklager, hvis det ikke er tilfældet hos trofaste brugere som dig.

katastrofe - savner Forum

Jeg er rigtigt ked af nu at bruge euroinvestor meget mindre end tidligere. Før var jeg inde for at læse mindst et par gange dagligt i Forum og af og til bidrage i debatten. Det nuværende site er bare et nyhedsmedie. Bruger det kun til at læse enkelte nyheder og så selvfølgelig til at høre millionærklubben, som er fremragende. Forum tilbage Tak!

2019年12月21日

Kære Niels Dahl Christensen,

Jeg er ked af, du ikke synes om vores ændringer. Vi er stadig meget interesserede i debatten, og det er fortsat muligt at debattere på Euroinvestor. Vi har lavet ændringer til debatten, så vores brugere kan debattere under de specifikke nyheder eller markeder. Det sker for at samle debatten omkring emnet.

Vi har fået meget feedback på ændringerne i debatten, og vi er klar over, at debatten ikke er synlig nok. Derfor arbejder vi på tiltag, som skal højne debatten. Specifikt arbejder vi på et tiltag på forsiden, som vi håber snart er klar. Med dette tiltag håber, vi at vores brugere fortsat kan blive inspireret på vores hjemmeside.

Det er godt at høre, at du er glad for at lytte til Millionærklubben på vores hjemmeside. Vi er også rigtig glade for at vi kunne overtage dette fantastiske program og videreføre det på Euroinvestor.dk.

5つ星のうち1の評価

er det svært at forstå at folk fik en…

er det svært at forstå at folk fik en masse viden i debatten om aktier de ikke kendte til i forvejen.det jo den viden de efterspørger,også mig.at gå ind i den enkelte aktie man kender og se debat om den giver ingen nye imput om andre aktier.det en ommer

2019年12月7日

Kære Jan Jensen,

EI sletter kritiske indlæg

Nu har jeg to gange oplevet, at et kritisk indlæg er blevet slettet. Det drejer sig begge gange om et svar til Kim_Hansen under AMBU. Han var meget tilfreds med den nye hjemmeside, og det erklærede jeg mig uenig i. Da jeg så, at mit indlæg var væk, skrev jeg et nyt og anførte, at det tidligere indlæg var slettet. Det er nu også væk.

I starten var størstedelen af indlæg uden reference til det papir, det var skrevet under, men blot kritik af den nye hjemmeside. De er alle væk nu.

2019年12月6日

Kære Henning Poulsen,

Jeg er ked, af at høre at du har oplevet at dine indlæg er blevet slettet selvom de ikke har brudt vores retningslinjer. Vi ønsker selvfølgelig at have alle vinkler vedrørende en debat på vores hjemmeside, men tilladelser os at slette indlæg som bryder vores retningslinjer.

Jeg har desværre ikke mulighed for at undersøge hvorfor dit indlæg var slettet her. Men hvis du har mulighed for at sende os en mail på kundeservice@euroinvestor.dk med dit brugernavn, vil vi meget gerne hjælpe dig.

Øv øv

Det er ærgerligt, at I lavede jeres hjemmeside om. Jeg brugte den, og fulgte debatter, men nu bruger jeg den ikke længere

2019年12月4日

Kære Anita Christensen,

Jeg har desværre ikke kontaktinformationer på dig, så du er velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@euroinvestor.dk eller på telefon 3375 3636, hvis du ønsker yderligere at uddybe dig.

BlackFriday Euroinvestor-selvironi

BlackFriday Euroinvestor-selvironi

Prøv berlingske.dk i 3 mdr. for kun 99 kr.

Stiller du store krav til journalistik og nyhedsformidling? Så prøv Berlingske. Med dette tilbud får du adgang til alle artikler på berlingske.dk - fyldt med masser af perspektiv, nyheder, debat og læsestof.

Berlingske er fri og kritisk
Vores journalistik er kritisk over for magten og de vedtagne sandheder – og den leveres af karismatiske, kompromisløse skribenter, som skriver interessant og med stor know-how.

Berlingske har karakter
Som læser kan du altid mærke vores særlige karakter. Når vi skriver om klima, er det med fokus på løsninger. Når vi skriver om den offentlige sektor, er det med den frie, ansvarlige borger i centrum. Når vi bedriver undersøgende journalistik, er det med ambitionen om at grave de største sager frem, som vi gjorde det med Danske Banks hvidvasksag.

Berlingske er en avis, du kan stole på
Vi faktatjekker med formatet Berlingske Nuancerer. Og i Bag om Historien lægger vi præmisserne for vores journalistik åbent frem.
Bestil nu

2019年11月29日

Virkelig ubrugeligt site layout

Efter har have haft Euroinvestor som foretrukken kilde for finansnyheder, må jeg slutte mig til koret af kritikere. Det er simpelt hen blevet for uoverskueligt at finde rundt. Man klikker sig ihjel. Siden beder hele tiden om login for hver sideopdatering. 1 stjerne er ikke fordi jeg er sur, men fordi det virkeligt er ubrugeligt site layout. Jeg håber man tør finde tilbage til det gamle layout og som minimum lancere en arkivside for tidligere debatter. EI vil jeg desværre ikke længere bruge tid på. Ærgerligt!

2019年11月28日

Kære EI,

Vi er godt klar over, at den nye ændring kræver tid at vende sig til. Det er en anden måde at navigere rundt på et site på. Vi håber, og tror på at, det kan blive rigtig godt.

En løsning i forhold til den login fejl du oplever, kunne være at slette dine cookies, samt slå en eventuel adblocker fra.
Hvis du stadig oplever fejl, må du meget gerne sende en mail til os, så vi kan løse problemet via kundeservice.

Sitet bliver opdateret, og forbedret løbende med feedback fra brugere som dig. Derfor hvis du ønsker at uddybe, hvad du mener som kunne gøres anderledes eller bedre må du meget gerne sende os en mail på kundeservice@euroinvestor.dk.

Total ubrugelig efter opdatering

Total ubrugelig efter opdatering. Jeg har i rigtig mange år været glad for EI, men den er nu blevet total ødelagt. Ingen brugbar overblik.
Meeeeeggggeeeet langsom. Indlogning fejler i 9 ud 10 gange.

Så jeg leder lige nu med lys og lygte efter et alternativ.

Den nye EI kan jeg simpelthen ikke bruge til noget fornuftigt.

Tak for denne gang.

2019年11月26日

Hej Sten Sørensen,

Jeg er ked af, det nye Euroinvestor er ubrugeligt for dig. Det har ikke været tanken med relanceringen. Vi ved at mange har været glade for det gamle Euroinvestor, og vi håber, at mindst ligeså mange bliver glade for det nye.

I forhold til overblik, vil jeg meget gerne høre mere om, hvordan du mener, du kan få et bedre overblik i din portfolio.

I forhold til login, er jeg ked af at dette fejler 9 ud af 10 gange. Hvad går galt ved login? En løsning kunne være at slette dine cookies, samt slå en eventuel adblocker fra, hvis du bruger sådan en.

Du må meget gerne sende det til os dine foreslag i forhold til overblik på kundeservice@euroinvestor.dk. Du kan også skrive til denne, hvis du stadig oplever problem ved login.

Emil, Euroinvestor

Udenfor målskiven.

Har været glad for Euroinvestor. Men det bal er vist forbi. Nogen skal tage sig gevaldigt sammen. Det kan kun være et spørgsmål om tid før det lukker.

2019年11月12日

Kære Olebole,