EuroPodróŌe.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Å»yczyłbym sobie, aby moÅŒna było wybierać trasy z przesiadkami w tym samym dniu i ÅŒeby był to jednorazowy wybór. Jestem niepełnosprawny, jeÅŒdŌę z opiekunem. Chciałbym, ÅŒeby system od razu proponował m... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niestety kupiłam bilet w kasie nie poinformowano mnie ÅŒe muszę z ZUS mieć zaświadczenie na 2 przejazdy i w pociągu problem kara dopłata Koszmar osoba niepełnosprawna z psem potrzebnym i problemy Legit... もっず芋る

䌁業情報

1. 電車の切笊代理店

圓該䌁業による蚘述

Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróŌ bez wychodzenia z domu. PodróŌuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróŌe.pl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

Szybko dokładnie szczegółowo miałem

Szybko dokładnie szczegółowo miałem tyle pytań ale odpowiedzi juÅŒ były!!! To mi się bardzo podoba! Å»yczę Pomyślności!!!😃❀

2026幎10月5日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, ÅŒe udało się znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania i ÅŒe nasz serwis spełnił oczekiwania. Å»yczymy wielu udanych podróŌy! ❀🚆

5぀星のうち2の評䟡

Niezadowolenie

Zakupiłam biletyi wykupiłam miejsca siedzące, które okazały się widmem. W piciągu Intercity IC 3806 Zefir w wagonie 13-tym w wybranych miejscach 11 i 13 wogóle nie było miejsc siedzących tak jak to było zaznaczone na planie wagonu więc całą podróŌ spędziliśmy stojac.

2026幎10月3日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe podczas podróŌy wystąpiła taka sytuacja i zakupione miejsca nie odpowiadały rzeczywistemu układowi wagonu. Mapy miejsc są udostępniane przez przewoźnika i w przypadku zmian w zestawieniu pociągu rzeczywisty układ moÅŒe róŌnić się od przedstawionego na mapie. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta - chętnie sprawdzimy szczegóły zamówienia i postaramy się pomóc.

Życzyłbym sobie

Jestem niepełnosprawny, jeÅŒdŌę z opiekunem. Chciałbym, ÅŒeby system od razu proponował mi miejsca dla dwóch osób.

2026幎9月29日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię . Rozumiemy, ÅŒe przy podróŌy z opiekunem waÅŒne jest, aby miejsca dla obu osób znajdowały się obok siebie. MoÅŒliwość wyboru konkretnych miejsc zaleÅŒy jednak od przewoźnika i dostępnych opcji na danym połączeniu. W przypadku pytań dotyczących konkretnej podróŌy zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta - chętnie sprawdzimy dostępne moÅŒliwości.

OstrzeÅŒenie1

Za bilet w cenie 101,40zł zapłaciłem 117.40zł, a więc promocja wyniosła ok 15 procent.
NIGDY WIĘCEJ z EuroPodróŌe

2026幎9月17日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, ÅŒe dodatkowa opłata wpłynęła na negatywną ocenę zakupu. Kwota 101,40 zł to cena biletu, natomiast 117,40 zł obejmuje cenę biletu wraz z opłatą serwisową. Informacja o opłacie oraz jej wysokości jest widoczna przed dokonaniem płatności. Opłata obejmuje obsługę zamówienia, zakup biletu oraz pomoc posprzedaÅŒową w przypadku pytań lub problemów związanych z zamówieniem.

5぀星のうち1の評䟡

Pociąg na który kupiłem bilet nie

Pociąg na który kupiłem bilet nie jedzie w miejsce gdzie miał jechać

2026幎9月25日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, ÅŒe pojawiły się trudności związane z wybranym połączeniem. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta, abyśmy mogli zweryfikować sytuację i sprawdzić, w jaki sposób moÅŒemy pomóc.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo latwe i intuicyjne nawigowanie

Bardzo latwe i intuicyjne nawigowanie. czytelny układ strony. Dokładne opisy i wskazówki.

2026幎9月25日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, ÅŒe strona jest intuicyjna, czytelna i łatwa w obsłudze. Å»yczymy udanych podróŌy! 🚆

5぀星のうち3の評䟡

Niejasności w realizacji zamówionego biletu

Zamówiłam bilet z Gdyni Głównej do Kielc Głównych dla seniora w 1 klasie. Na wydruku z e-maila istnieje informacja, ÅŒe otrzymałam bilet normalny (a nie ulgowy) za 69,55zł, a tymczasem przyszło potwierdzenie, ÅŒe ostatecznie zapłaciłam 81,05zł - tyle faktycznie zapłaciłam. Obawiam się, ÅŒe konduktor moÅŒe mieć jakieś zastrzeÅŒenia. Nie wiem, czy w końcu mam bilet ulgowy, czy normalny. To dla mnie niekomfortowa sytuacja.

2026幎9月24日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, ÅŒe róŌnica między kwotą widoczną na bilecie a kwotą pobraną za zamówienie moÅŒe budzić wątpliwości. W tym przypadku 69,55 zł to cena biletu, natomiast 81,05 zł obejmuje cenę biletu wraz z opłatą serwisową. Opłata serwisowa nie wpływa na rodzaj ani waÅŒność biletu. W przypadku biletu ulgowego informacja o zastosowanej uldze znajduje się na bilecie. W razie dodatkowych wątpliwości zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta - chętnie pomoÅŒemy.😊

5぀星のうち3の評䟡

PoniewaÅŒ korzystałem przy zakupie z internetu

PoniewaÅŒ korzystałem przy zakupie z karty kredytowej której zabezpiecaenie jest wielopoziomowe i wymaga działań internetowych w zakresie zabezpieczeń miałem problemy ÅŒeby zmieścić się w czasie logowaniem wydaje się zbyt krótki

2026幎9月22日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, ÅŒe dodatkowa autoryzacja płatności moÅŒe utrudniać sprawne dokonanie zakupu. Proces autoryzacji i zabezpieczenia płatności kartą zaleÅŒy od banku oraz jego procedur bezpieczeństwa.

Bardzo przykre traktowanie pasaÅŒera

Niestety podróŌ na trasie Kraków–Wrocław pozostawiła bardzo złe wraÅŒenie. Pociąg miał około 40 minut opóźnienia, ale jeszcze bardziej przykra okazała się sytuacja podczas kontroli biletów około godziny 22:00–22:30.
Bilet dla mojej mamy został wcześniej prawidłowo zakupiony. Co więcej, podczas wcześniejszej kontroli przez inną konduktorkę wszystko było w porządku. Przy kolejnej kontroli konduktorka zeskanowała bilet, a następnie poprosiła mamę o dokument toÅŒsamości. Mama chciała okazać zdjęcie paszportu lub dokument w aplikacji Diia. Zamiast spokojnie wyjaśnić sytuację, konduktorka zaczęła podnosić głos, nerwowo gestykulować i twierdzić, ÅŒe bilet jest niewaÅŒny. Nie chciała nawet zapoznać się z dokumentem, który mama próbowała jej pokazać, a dodatkowo zaczęła grozić wysadzeniem jej z pociągu.
Mama nie mówi biegle po polsku, więc w takiej stresującej sytuacji tym bardziej potrzebowała spokojnego wyjaśnienia, a nie krzyku i presji. Ostatecznie, ze strachu przed wysadzeniem z pociągu, musiała ponownie zapłacić za przejazd u konduktorki, mimo ÅŒe bilet został juÅŒ wcześniej zakupiony.
Rozumiem, ÅŒe konduktor ma obowiązek sprawdzić bilet i toÅŒsamość pasaÅŒera, ale sposób, w jaki moÅŒna to zrobić, ma ogromne znaczenie. MoÅŒna zwrócić uwagę na brak odpowiedniego dokumentu czy wyjaśnić problem bez krzyku i gróźb. Szczególnie wobec osoby starszej i mającej trudności z językiem.
Mam nadzieję, ÅŒe takie sytuacje będą wyjaśniane i ÅŒe pasaÅŒerowie będą traktowani z większym szacunkiem i spokojem.

2026幎9月16日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za podzielenie się tą sytuacją. Przykro nam, ÅŒe podczas podróŌy doszło do tak nieprzyjemnego zdarzenia. Kwestie związane z kontrolą biletów oraz zachowaniem pracowników podczas przejazdu leŌą po stronie przewoźnika.

W związku z zakupem dodatkowego biletu prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Nasz zespół sprawdzi szczegóły zamówienia i postara się pomóc w kwestii zwrotu kosztów niewykorzystanego biletu.

czytelna informacja / prosty wybór /

czytelna informacja / prosty wybór / łatwy postęp

2026幎9月15日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, ÅŒe korzystanie z naszego serwisu jest proste i intuicyjne. Å»yczymy udanych podróŌy! 🚆

Nie dawajcie się naciągać

Nie dawajcie się naciągać. Doliczają sobie 15zł za nic. Taniej kupić bilet na stronie PKP

2026幎9月15日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Rozumiemy, ÅŒe dodatkowa opłata moÅŒe być zaskoczeniem. Informacja o opłacie serwisowej i jej wysokości jest widoczna przed dokonaniem płatności. Obejmuje ona obsługę rezerwacji, zakup biletu oraz pomoc posprzedaÅŒową w przypadku pytań lub problemów związanych z rezerwacją.

5぀星のうち1の評䟡

Wysłałem informacje o zmianie terminu

Wysłałem informacje o zmianie terminu wyjazdu na bilecie i dotej pory nie dostałem informacji o zamianie terminu wyjazdu.

2026幎9月10日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za wydłuÅŒony czas oczekiwania na odpowiedź. Traktujemy kaÅŒde zgłoszenie powaÅŒnie. Jeśli sprawa zmiany terminu nie została jeszcze rozwiązana, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta - chętnie sprawdzimy zgłoszenie i pomoÅŒemy.

Proszę zwrócić uwagę na Mapę Siedzeń

Proszę zwrócić uwagę na Mapę Siedzeń, poniewaÅŒ jest błąd, kierunek jazdy pociągu oraz miejsca nie odpowiadają rzeczywistości. Teraz muszę 5 godzin jechać tylem.

2026幎9月9日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Rozumiemy, ÅŒe podróŌ tyłem moÅŒe być niekomfortowa. Mapa miejsc oraz kierunek jazdy są oparte na danych udostępnianych przez przewoźnika. Rzeczywiste ustawienie składu moÅŒe jednak ulec zmianie, m.in. w wyniku zmiany zestawienia lub sytuacji operacyjnych po stronie przewoźnika.

5぀星のうち1の評䟡

promocja nie dla seniorów

promocja nie dla seniorów, brak informacji o opłacie serwisowej,ÅŒałuję ,ÅŒe kupiłam bilet, mogłam jechać Flixbusem

2026幎9月5日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe zakup biletu nie spełnił oczekiwań. Informacje dotyczące ceny biletu oraz opłaty serwisowej są widoczne przed dokonaniem płatności. W przypadku pytań dotyczących oferty dla seniorów lub zakupu biletu nasze Biuro Obsługi Klienta chętnie udzieli pomocy.

Strona internetowa działa świetnie

Strona internetowa działa świetnie. Intuicyjna, bezproblemowa obsługa. Tak się złoÅŒyło ÅŒe musiałam skontaktować się telefonicznie z konsultantem i tu oczywiście nikt nie odebrał telefonu....stąd 4 gwiazdki

2026幎9月1日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Cieszymy się, ÅŒe strona jest intuicyjna i zakup biletów przebiega bezproblemowo. Przykro nam, ÅŒe przy próbie kontaktu telefonicznego nie udało się połączyć z naszym Biurem Obsługi Klienta. Mamy nadzieję, ÅŒe przy kolejnej okazji kontakt z naszym zespołem przebiegnie juÅŒ bez przeszkód⭐🚆

czytelna

czytelna, intuicyjna strona do zakupu biletów. Polecam!

2026幎8月26日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! 😊 Cieszymy się, ÅŒe strona jest czytelna i intuicyjna. Å»yczymy udanych podróŌy i zapraszamy ponownie! 🚆

Bardzo wysokie prowizje

Bardzo wysokie prowizje. Przepłaciłem za bilety 40 zł. UwaÅŒam ÅŒe za obsługę strony to zdecydowanie za duÅŒo!!!!!

2026幎8月24日

EuroPodróŌe.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe wysokość opłaty serwisowej wpłynęła na negatywną ocenę zakupu. Informacja o opłacie oraz jej wysokości jest widoczna przed dokonaniem płatności. Opłata serwisowa obejmuje obsługę rezerwacji, zakup biletu oraz pomoc posprzedaÅŒową w razie pytań lub problemów związanych z rezerwacją.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。