FILIBABBA レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

I fell in love with the Mommy Bag ages ago and always hesitated to purchase it due to the quite expensive shipping fee (about 10€ to Germany). As it was on sale lately I just had to buy it though. The... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Köpt en ”pram pillow” till vagnen. Mycket rolig idé och uppskattad design. Dock luktar kudden väldigt illa. När jag först öppnade plastfodralet den levererades i reagerade alla i rummet - det luktar v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har købt to sæt Filibabba sengetøj til vores nyfødte søn gennem Babysam. Vi ønsker som alle forældre at give ham det bedste, derfor betalte vi gerne prisen som er 4-5 gange højere end eksempelvi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har købt flere af Filibabas produkter, alt fra pusle-tilbehør og sengetøj til babynest og dyner. Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店
  2. 子供の店

当該企業による記述

We are a Danish GOTS-certified design brand located in Tilst near Aarhus, and from here we branch out throughout Scandinavia and the rest of the world. We design and develop baby and children's interior products in a timeless design with a strong focus on sustainability, quality and multifunctionality. We develop our products based on our own experiences from everyday life with children. All our products are made with love and utmost respect for the environment and the people we work with. Because we care - for the product, for the people, for the planet.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Flot og stilrent med et kæmpe udvalg

Jeg elsker Filibabbas produkter, der har en vildt høj kvalitet og ikke mindst er super behagelige.

Produkternes design passer godt ind i hjemmet, og så er det en kæmpe bonus, at de vægter bæredygtighed og økologi højt!

Kæmpe anbefaling herfra.

2022年1月10日

Kære Anne Mette

Tusinde tak for de flotte ord.
Vi er glade for at du sætter bæredygtighed og økologi lige så højt som vi gør - sammen gør vi en forskel for kloden.

Hav en dejlig dag.

Mange hilsner
FILIBABBA

Returnering koster over 200kr

Ærgerlig overraskelse, at det koster over 200kr at sende en vare retur (den skal til Tyskland)

2021年12月30日

Kære Tine

Tak for din anmeldelse og tak for din mail :)
Vi har arbejdet hårdt på at løse vores returfragt-udfordring og er endelig i mål. Så nu er der en fast dansk adresse for danske kunders returforsendelser.

Som nævnt i vores tidligere mail til dig, er du også velkommen til at sende til vores danske kontors adresse og så videresender vi det til lageret. Vi har desværre ikke modtaget svar fra dig - men det håber vi stadig på, så vi kan rette op på din oplevelse med Filibabba :)

Vi glæder os til at høre fra dig og fortsat god dag.

// Filibabba

Skriv til hello@filibabba.com

5つ星のうち1の評価

Dårlig kvalitet og dyr retur

Jeg købte en pusletaske hos Filibabba, som er i enormt dårlig kvalitet. Tasken er slap og slasket (ligner ikke den på billedet) og Filibabba-mærket på taskens front er syet fuldstændig skævt på. Det kommer til at koste mig næsten 200 kr. at sende min vare retur, da det skal sendes helt til Tyskland. Jeg kommer til at have brugt næsten ligeså mange penge på fragt som på selve taskens værdi. En meget dårlig købsoplevelse. Vil ikke handle hos Filibabba igen.

2021年12月22日

Kære Gitte
Tak for din anmeldelse - vi er kede af din oplevelse med vores produkt. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, for vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet.

Vi vil meget gerne i dialog med dig om det og beder dig skrive til os på hello@filibabba.com.

Med hensyn til returforsendelse er det noget vi har arbejdet benhårdt på at løse og er netop kommet i mål, så der nu for danske kunder er en returadresse i Danmark.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan rette op på din oplevelse med Filibabba.

Vi ønsker dig en god dag.

5つ星のうち2の評価

Vi har købt tre Filibabba produkter…

Vi har købt tre Filibabba produkter fordi deres design var flot. Vi er stort set blevet skuffet over alle tre produkter. Babynesten er for dyr ift. kvalitet, plus den er upraktisk da den ikke rigtig kan vaskes ren. Badering til baby var stort set i stykker i alle samlinger, samt den var fyldt med pletter der nærmest lignede mug og det har vi betalt 180 kr for! Så har vi købt en toilettaske, som er det produkt der trækker denne anmeldes op, da str. og rummene er rigtig fine, men igen er den lavet af samme materiale som nesten, der bare gør den mega upraktisk at rengøre. Heldigvis var den på tilbud til 100 kr. i babysam, så det er ikke den vi ærger os over. Det er den dyre nest og badering.

2021年8月19日

Kære Signe.

Tak for din anmeldelse - vi er kede af din oplevelse med vores produkter.

Du skriver at babynesten ikke rigtig kan vaskes ren. Vores babynests kan vaskes, så jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener, når du skriver, at den ikke rigtig kan vaskes ren. Du kan altid læse vores vaskeanvisninger på vores hjemmeside og ellers er du velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål om vaskeanvisninger eller andet.

Angående baderingen, så lyder det til at du har modtaget et defekt produkt, hvilket jo selvfølgelig ikke er meningen. Jeg skal derfor bede dig henvende dig til den butik hvor baderingen er købt og lave en reklamation. Er baderingen købt på vores webshop, bedes du i stedet sende en mail til hello@filibabba.com.

Jeg ønsker dig en god dag.

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig kvalitet af produkter

Vi har erhvervet os 3 Filibabba produkter til vores lille datter hvor 2 af dem allerede er gået i stykker på under 4 mdr.. Et pusleunderlag hvor den ene trykknap er røget helt af og en pusletaske med så dårlig lynlås at den konsekvent gik skævt hver gang vi brugte den hvilket til sidst resulterede i at tasken blev revet op da jeg forsøgte at lyne den tilbage. Baby nesten som dog ikke er gået i stykker er også særdeles upraktisk da den ikke kan vaskes og derfor allerede er fyldt med pletter fra gylp og lignende. Mega øv oplevelser med jeres mærke som vi aldrig køber igen.

2021年7月27日

Kære Nanna.

Jeg er ked af, at du har fået dårlige oplevelser med vores produkter.

Angående produkterne som er gået i stykker skal jeg bede dig henvende dig til den butik hvor produkterne er købt og lave en reklamation. Såfremt produkterne er købt på vores webshop, bedes du sende en mail til hello@filibabba.com.

Angående babynesten går jeg ud fra, at det er en kapok babynest du har købt, siden du skriver, at den ikke kan vaskes. Betrækket på madrassen kan du dog sagtens lyne af og vaske, hvilket også fremgår af vaskeanvisningerne. Kapok babynesten kan sagtens holde til at blive vasket, men den kan være vanskelig at tørre igen og derfor er vores anbefaling at man ikke vasker den.

Du ønskes en god dag.

Hurtig og nem kundeservice

Jeg har tilbage i januar købt en musikuro til min baby, der først er taget i brug efter fødslen og nu er blevet brugt i 2 mdr., og så ikke længere ville spille musik.
Jeg kontaktede kundeservice pr. Mail og fik dagen efter med det samme et svar om at de sender en ny.
I dag (2 dage efter henvendelse) modtog jeg den nye uro med GLS.

Det er super nem og effektiv kundeservice.

2021年5月28日

Kære Jelena.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Ha' en dejlig dag!

5つ星のうち1の評価

Små “pinde” stikker i babydynen!!!!

Jeg har lige købt en baby dyne. Jeg finder desværre ud af at i flere af rummene stikker min datter med små fibre pinde fra natur produktet. Den er ikke rart at ligge med. Jeg vil ikke anbefale andre at købe produktet. Filibabba - kalder I dette dansk kvalitet??!! Jeg har måtte stå med dynen og knække pindene i dynen over!! Seriøst ?!! Til babyer?!! Gennemtjek deres fyld før I sender det ud til forbruger!!!! Er det rest produkt som ender i dynen eller???!
Til sammenligning har jeg købt både puder og dyner af Cocoon og har aldrig stødt på dette problem før hos dem. Jeg er meget skuffet da jeg er fan af kapok fyld.

2021年4月18日

Kære Christina.

Vi er kede af at læse din anmeldelse af vores kapok dyne, som ellers er et populært produkt hos os.

Da kapok jo er en naturfiber som er omkranset af små skaller, kan det være en lille skal der er kommet med imellem fyldet.

Det er selvfølgelig ikke meningen af der skal være skaller indeni dynen og jeg vil derfor opfordre dig til at lave en reklamation hos den forhandler, hvor dynen er købt. Såfremt den er købt på vores webshop, bedes du sende en mail til hello@filibabba.com.

Ønsker dig en god dag.

5つ星のうち5の評価

Stilrent og høj kvalitet!

Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet med produkterne. F.eks. kan babynestens "vold" fjernes nemt med lynlås så underdynen kan vaskes (hvilket den trænger til mange ganger med al gylp!) - virkelig smart jævnført vores andre babynest!

At de så altid haft fokus på bærdygtighed og økologi laver ikke lige frem tingen dårligere =)

2021年2月20日

Kære Jon.

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre din positive feedback - det betyder så meget for os.

Rigtig god dag.

// Filibabba

Fuldstændig fantastisk kundeservice!

Fuldstændig fantastisk kundeservice!
Tusind tak for hjælpen til Karen, der på trods af manglende kvittering kunne hjælpe mig videre i en reklamationssag. Det er virkelig værdsat!

2021年2月3日

Kære Caro.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。