We were recommended FISKEBAR. by our hotel - Hotel FRANQ. We had the crab cakes and fish of the day- all exceptional. It was so good we cancelled our reservation for another restaurant to rebook. If y... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Elendigt. Dårlig service eller ingen og fish and chips, not.. Det var en sur fiskefilet der var så tør som avispapir med rasp på og dampet muslinger, der var lavet med brunet smør eller noget der sma... もっと見る
Vi var fire som spiste på Fiskebaren fredag aften. Fra begyndelsen gjorde den kvindelige servitrice en mega indsats for at vi skulle få en god aften. Et sødt håndskrevet kort stod på bordet og bød vel... もっと見る
Super lækker mad. Stor ros til kokken. Servicen er under al kritik i restauranten - med hele 6 tjenere på en aften, manglede der fokus på vores bord og vores behov! Vi måtte selv stænke vin op, vi m... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kan virkelig ikke anbefales
Et hipt sted med mange mennesker, dog er hverken maden eller servicen noget at råbe hurra for. På en fiskerestaurant forventer man, at en fiskerestaurant kan stege en fisk korrekt. Vi fik en rå fladfisk og ikke færdigkogte kartofler. Da vi gjorde tjeneren opmærksom på det, var meldingen blot, at køkkenet ikke synes at der var noget galt med maden.
I forhold til servicen fik vi lov til at vente ved døren et godt stykke tid. Det var først da en af tjenerne kunne se, at vi var ved at gå, at der blev reageret. Vi fik lov til at vente 45 min på vores forretter og 1 time på vores hovedretter. Hvis vi havde spørgsmål eller ville bede om salt eller andet, var det spørgsmål der skulle stilles flere gange, da tjenerne var videre til næste kunde, inden man var færdig.
Alt i alt en oplevelse, der på ingen måde var hverken vores tid eller penge værd. Mit bedste råd er: Hold jer væk.
0 stjerner til køkken, 4 til baren
Maden var ikke i orden. Jeg bestilte dagens fladfisk og den skulle nok have hedder sidste uges fladfisk. Gummiagtig. De er faldet gevaldig af på den siden de åbnede. Deri mod super gode tjenere og gode drinks.
4 stjerne til bar og personale 0 stjerne til køkkenet
Middel mad og dårlig bestening
Min søster og jeg skulle prøve fiskebanken d. 6-9-22 da vi har læst og hørt meget om stedet. Da vi ankom til frokost henvendte vi os og spurgte om vi bare måtte sætte os, da der ikke var mange, den mandlige tjener vendte nærmest øjne af os og sagde at han skulle finde en plads til os, vi valgte at bære over med ham, Men hans attitude fortsatte under hele besøget, han var meget travlt optaget med at snakke ved et andet bords gæster, som nok var mere yngre og mere smarte end os. Jeg bestilte fjordrejer som var meget lækre og fish & chips det var meget en lidt kedelig oplevelse, torsken var lidt tør og kartoflerne var meget smagsløse, manglede salt ligesom torsken gjorde, ikke prisen værd. Min søster kammuslinger som var fine, hun bestilte også blåmuslinger som også var fine med meget flad smag og manglede også salt, da vi skulle betale kom der en mand som blev oplyst at der fulgte brød med til blåmuslinger, vi gjorde tjeneren opmærksom på at min søster ikke fik noget brød til hendes muslinger, hans eneste kommentar var bare om vi ville ha et brød med😂😂 hvad skulle vi dog bruge det til. Vi kommer sikkert ikke igen.
Øv og ærgerligt
Øv og ærgerligt, vi havde et gavekort og da det ikke var den store sult der plagede os, bestilte vi fish and chips og blåmuslinger, men hvis en fiskerestaurant ikke formår at stege torsken, så den er som den skal være, men er tør og gummiagtig, og når man samtidig nævner det for tjeneren, som kommentere det med “jeg nævner det i køkkenet”🙄så er man vel ligeglad. Det er prøvet og der kommer vi ikke igen
Busy, but special!
We arrived late (22.00) and did not expect anything as things were clearly busy. Rene said it would be OK, but he never said we would get Maria as our server.
Well, it turned out that we got a culinary guide! Maria was fantastic in every way. First she was attentive to how long we had waited. Second she guided us expertly through the menu. Thirdly she followed up in between each course. All standard stuff you might say, but she did it in a way that made my wife and I seem special.
Kudos to Maria. We will certainly come back but only if Maria is on duty!
Middeloplevelse på fiskebaren
Min kæreste og jeg spiste på fiskebaren og fik flere forskellige retter heriblandt fik min kæreste ribeye og jeg fik blåmuslinger. Maden smagte egentligt fint nok, men priserne er for dyre i forhold til mangel på finesse. De havde fx. Ingen steakknive. Så bøffen måtte rives fra hinanden med en smørkniv. Undskyldningen var, at det ikke var så tit de serverede det, men hvis man ikke har råd til at købe en kniv til sin restaurant, bør man måske fjerne retten fra menukortet. Det er første gang at jeg har oplevet at spise blåmuslinger uden nogen form for vådserviet eller lign. Til at rense sine fingre efterfølgende. Fin mad og ok oplevelse, men vi kommer nok ikke igen.
Mega hyggeligt og fantastisk sted ;-)
Jeg var på fiskebaren i sommers og så…
Jeg var på fiskebaren i sommers og så glad for det at jeg kom igen med en veninde. Vi spiste begge gange næsten alle de kolde og varme forretter. Især Bouillabaissen var en uforglemmelig oplevelse.Både jeg og min veninde spiser ikke mælkeprodukter. Og den måde den var kogt ind på til en cremet konsistens uden brug af mælkeprodukter var fantastisk. Så jeg glædede mig til at invitere mine to piger store mad gourmeter og vinkendere hvoraf den ene er mælkeallergiker, Hvilken skuffelse. Der var ikke en eneste ting vi syntes var specielt godt. Den berømte Bouillabaisse havde godt nok noget lækkert råt torskefilet og hjertemuslinger på bunden. Men da suppen fyldt med fløde og uden smag blev hældt over var alt ødelagt. Min datter fik muslinger i stedet som svømmede rundt i en urtesuppe . Bestemt ikke noget hit. Søpindsvinet som normalt er en himmerrigsmundfuld var blevet dækket med alt muligt andet så at man endnu ikke kunne smage det var et søpindsvin. Alle retterne var meget smukt anrettet men det kunne man desværre kun se med lyset fra min mobil. For der var usædvanligt mørkt. Hvilket jeg bemærkede alle tre gange. Jeg forstår godt at det er en del af et koncept. Men mår man ligefrem ikke kan se maden er det et problem. Man spiser jo også med øjnene. Da vi så den fladfisk der blev serveret ved siden af os bestemte vi os ikke at tage hovedretten. Naboens fisk var tydeligt overkogt den fyldte hele tallerknen og svømmede rundt i vand og olie. Det positive ved besøget en meget dygtig og professionel tjener. Men det kunne ligesom ikke opveje resten. Det var ikke den pris værd.
Gå heller ned til havnen, til den udendørs bod, og du får en langt bedre smagsoplevelse..
Ingen oplevelse, en hån mod lokalsamfundet, som har gammel fiske tradition. Fisken uens tilberedt, der halepartiet var direkte tørt. Kan være råstofferne (fisken) var frisk oprindeligt, men tilberedt uden den mindste kærlighed. Fik også en jomfruhummer hovedret, der jomfruhummer bukstavligt manglet både i fysisk tilstedeværelse og smag. Forretten som skulle have været en lækker jomfruhummer ret, var afkoget til suppen simpelhænd brændt på i bunden, der proteinerne var blevet svedet af...
Vi har før været på Fiskebaren og været…
Vi har før været på Fiskebaren og været meget tilfredse med både mad og servering. I går var desværre en meget kedelig oplevelse. 2 i selskabet fik steaks, som de ønskede hhv. medium og medium rare. Begge steaks var rå. Vi sendte dem retur (første gang vi nogensinde har gjort det) og bad nu om well done og medium. Da steaksne kom igen var de en anelse mere stegt, men de var fortsat meget rå og ikke som bestilt. Jeg er med på, at det er en fiskerestaurant, men hvis man ikke kan finde ud af at stege en steak, så skal man ikke have det på menukortet. Steaks og fisk (slethvar, som var god) blev serveret på en tallerken uden noget andet, og tilbehøret kom i fælles skål/tallerken til os alle 5. Så ingen pæn anretning. Tilbehøret var kartofler - de var rå, så dem sendte vi også retur. Da de kom igen var de kogt en anelse mere, men fortsat halvrå. Salaten blev serveret på en fælles flad tallerken. I både kartoffelskålen og salattallerkenen manglede der service. Godt nok er vi en familie, men det er ikke særlig hygiejnisk at bruge eget bestik, som man har spist med til at tage fra fællesmaden. Hos dem i selskabet der fik fisk, fyldte fisken hele tallerkenen, så der var ikke plads til tilbehøret på tallerkenen. Det anbefales, at Fiskebaren anskaffer sig større tallerkener til fisk eller portionsanretter tilbehøret i en lille skål, som man kan have ved siden af sin tallerken. Som sagen var kunne man enten spise fisk uden tilbehør eller sidde 3 mand og spise fra samme tallerken salat ( hvis man kunne nå den fra sin plads). Som en mindre ting kan nævnes, at tjenerne ikke havde helt styr på, hvilke drikkevarer der var serveret, så 2 forskellige tjenere kom med samme drikkevarer. Da vi havde spist sad vi længe uden at bordet blev ryddet. Der er tale om meget små borde, så tallerkener og skåle fyldte hele bordet op. Større tallerkener eller portionsanrettede skåle, som jeg anbefaler, vil derfor kræve større borde. Set i relation til de priser, de tager for maden ( de er ikke ligefrem billigt), så var det under al kritik. På den positive side, så slog tjeneren noget af prisen (første runde drikkevarer til 5 personer) og det er selvfølgelig fint, men vi ville hellere have betalt fuld pris for en god oplevelse. Tror ikke vi nogensinde kommer igen.
Fantastisk oplevelse hele vejen…
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!
Maden var vildt lækker.
Betjeningen var i top -hurtig, omhyggelig og venlig.
Restauranten var hyggelig og pæn.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer forbi og spiser 😊
Dejligt mad mere er der ikke at skrive
Vi ville på fiskebaren i går
Vi ville på fiskebaren i går, og vi kom i afslappet tøj og højt humør. Vi havde ikke bestilt et bord, men jeg havde tjekket om der var ledige tider på deres hjemmeside - og der var ledige tider, faktisk mange! Da vi havde stået i kø til at få i bord et stykke tid, bliver vi mødt af en tjener/picker som laver elevator blikket på os og siger "alt er opdaget". Vi kigger rundt, og der er omkring 10 ledige borde. Vi går forgæves videre, og jeg tjekker endnu engang om der faktisk var ledige borde, som rigtigt nok var ledige på det tidspunkt. Jeg ringer derefter direkte til restauranten og klager over den dårlige opførelse vi fik, og manden bag røret svarer "det beklager jeg, men vi har bare flyttet nogle mennesker udenfor til indenfor". Ikke noget med at vi kunne komme derhen igen og få et bord nu. Iskold service, virkelig ubehageligt! Det er utroligt at man stadig bedømmer folk ud fra deres udseende (vi kom i klipklapper, da det var 23 grader varmt!)
Vil ikke anbefale dette sted pga. deres dårlige service. Super ubehagelig oplevelse!
Det går simpelthen al al al for…
Det går simpelthen al al al for langsomt med servicen i forhold til priserne. Vi gik efter 35 minutter igår, fordi vi var blevet betjent endnu.
Super bra service!
Fantastisk fisk!
Spiste frokost på Fiskebaren
Spiste frokost på Fiskebaren. Det var en fantastisk oplevelse. Valgte fem små retter til deling to personer, hvilket passede fint. Vi lod tjeneren vælge vinen til maden og det var han virkelig god til. Vi valgte selv det sidste glas, og det var vi tydeligvis ikke så gode til som ham🙂
Alt i alt en restaurant som jeg klart kan anbefale.
Bad seafood and fish
The food was NOT good. We were 4 people that ordered lobster. However the lobster was cooked so it tasted of gasoline. We told the waitress and instead w e got fish. But the fish was too salty. The wine was average and a male waiter was typically Copenhagen arrogant and not serviceminded at all. I can't recommend this place to anyone that wants good seafood or fish or white wine.
Fantastisk mad, service og omgivelser!
Fantastisk mad og sødt personale
Fantastisk mad og sødt personale. Min mand og jeg spiser der ofte og er yderst glade for restauranten. Derfor anbefaler vi den varmt til alle.
Mvh og godt nytår!
Karin Meldgaard