Above and beyond. Virkelig! Det er ikke ofte man mÞder en virksom der bliver ved opgaven til den er HELT fÊrdig. Flise Bent har pÃ¥ perfekt vis fÊrdiggjort opgaven, helt til det sidste. Vi er super gla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Levering af fliser var over en mÃ¥ned forsinket uden nogen form for orientering undervejs. Lovet at leveringen maks ville tage 1-2 uger. MÃ¥tte selv kontakte Bents fliser mange gange undervejs for at h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Flise Bent fandt vi netop hvad vi sÞgte til vores nye badevÊrelse. Med rigtig god vejledning og professionel indsigt fÞrte ekspedienten os frem til prÊcis den type klinker, der passede til huse... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret i butikken og fÃ¥et den mest fantastiske behandling. Har kontaktet dem pr. telefon og det er det samme! Altid servicemindede og super venlige. Vi kan KUN anbefale Flise Bent. Ikke nok... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
go vejledning og betjening
Meget fin service og vejledning
Meget fin service og vejledning. Meget stort udvalg i hÞj kvalitet
God rÃ¥dgivning og god udfÞrelse af âŠ
God rådgivning og god udfÞrelse af arbejdet med at opsÊtte fliserne
Stor faglig
Stor faglig, stor venlighed - en positiv oplevelse med god service og levering til tiden
Hilsen
Lars
Professionel betjening
Professionel betjening - leverance som lovet
Alt forlÞb ok ..
Alt forlÞb ok ... der var lidt leveringstid på fliserne derfor kun 4 *
God service med korrekt og rettidig âŠ
God service med korrekt og rettidig levering.
ImÞdekommende og kompetent
Stort udvalg. Kompetent rådgivning. ImÞdkommende atmosfÊre.
Hurtig levering & god kvalitet
Hurtig levering & god kvalitet
ððððð
Levering af forkert farve af fuge + âŠ
Levering af forkert farve af fuge + forkert vurdering af lim. Vi havde 2 poser dyr lim i overskud og da firmaet ligger langt vÊk, afleveres det ikke tilbage.

Flisebent ããã®åç
Jeg fik udleveret brugte fliser.
Jeg fik udleveret brugte fliser og måtte vente i over 8 uger på mine kantfliser, havde ellers fået oplyst at leveringstiden var 10 dage.

Flisebent ããã®åç
De havde lovet at vores fliser kom hjem âŠ
De havde lovet at vores fliser kom hjem en bestemt dag, fordi vores håndvÊrkere skulle i gang, men da jeg ringede for at få afhentnings tidspunkt (dagen efter), viste det sig at fliserne var mere end to uger forsinket. Det synes man åbenbart ikke vi skulle vide. Så vi fik pludselig travlt med at finde et nyt firma som kunne levere til dagen efter. Alt i alt en virkelig dårlig service.
I skriver at jeg fik svar dagen efter, det er lÞgn. Jeg fik fÞrst af vide, da jeg ringede til Jer dagen rÞr afhentning at de var i rest ordre. Det havde vÊret god service hvis I havde ringet så snart i viste at de var udsolgt, men det gjorde I ikke!

Flisebent ããã®åç
Hurtig betjening og hjÊlp.
Hurtig betjening og hjÊlp.
God service.
God service og leveringstider overholdt
Rimelig kedelig forskelsbehandling
Kedelig service. Kom ind da jeg gerne ville have 2 fliseprÞver á 30X30cm. SpÞrger da om hjÊlp, hvorefter medarbejderen fortÊller at: âHan da ihvertfald ikke kan bruge flere timer pÃ¥ at finde en prÞve til migâ. Og at:âJeg bare selv kan tage enâ.
Selvom dette ikke er muligt i den ellers flotte butik.
Ret uprofessionel service, og lidt mÊrkelig strategi. Forhåbentlig kan denne anmeldelse gÞre virksomheden opmÊrksomme på dette.
Og jeg havde iÞvrigt ikke givet udtryk for at jeg ikke ville betale for prÞverne, tvÊrtimod.
Trist at man skal fravÊlges, bare fordi man ikke skal kÞbe et helt gulv :-)

Skuffet!
Jeg er utrolig skuffet over, at Flise Bent ikke tager fliser retur efter 1 mdr. Vi er brÊndt inde med alt for mange helt almindelige matte hvide fliser, der alt andet lige er en standardvare. Jeg kunne sagtens forstå det, hvis det var en bestillingsvare.
Når man laver badevÊrelse er man afhÊngig af håndvÊrkere og tiden bliver hurtigt overskredet. Jeg fortryder, at jeg ikke kÞbte fliser hos Silvan, der har en langt bedre tilbageleveringstid.
2. Efter svar.
Tak for svar. Overdrivelse fremmer vist forståelsen. Hvis I har kigget vores 'sag", vil I vide, at min forespÞrgsel var d. 8.6. Altså knap 4 mdr efter kÞb.
Det jeg opponerer over, er, at stÞrre ombygninger ofte tager meget lÊngere tid end 1 måned. Og 1 måneds tilbageleveringstid på standardvarer er for lidt. Jeg ville i hvert fald gerne have vÊret gjort opmÊrksom på det mundligt.

God kontakt til kunden
Efter flisernes hjemkomst fra Italien kunne de blive stående til levering fra dag til dag. Og når jeg ringede blev jeg med det samme genkendt som kunde.
Det eneste, der afholder mig fra at give den 5. stjerne, er, at fliserne ikke blev bragt op til 3. sal, men leveret "til kantsten".
Pålidelig og hjÊlpsom service
Som uerfaren på fliseområdet modtog jeg en god betjening, hvor jeg fik vejledning og mine Þnsker blev opfyldt. Samtidig er det rart at gå rundt i butikken og kunne blive inspireret.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã