Above and beyond. Virkelig! Det er ikke ofte man mÞder en virksom der bliver ved opgaven til den er HELT fÊrdig. Flise Bent har pÃ¥ perfekt vis fÊrdiggjort opgaven, helt til det sidste. Vi er super gla... ãã£ãšèŠã
Levering af fliser var over en mÃ¥ned forsinket uden nogen form for orientering undervejs. Lovet at leveringen maks ville tage 1-2 uger. MÃ¥tte selv kontakte Bents fliser mange gange undervejs for at h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Flise Bent fandt vi netop hvad vi sÞgte til vores nye badevÊrelse. Med rigtig god vejledning og professionel indsigt fÞrte ekspedienten os frem til prÊcis den type klinker, der passede til huse... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret i butikken og fÃ¥et den mest fantastiske behandling. Har kontaktet dem pr. telefon og det er det samme! Altid servicemindede og super venlige. Vi kan KUN anbefale Flise Bent. Ikke nok... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
super professionel betjening
Super butik
Fantastisk god butik, stort udvalg og super rådgivning. Mangler man fliser og inspiration så det stedet
God hjÊlp og service.
Noget ventetid på sÊlger blev ledig men så var der god service.
Fantastisk service
Flisebents medarbejdere er helt i top - fagligt dygtige og utrolig servicemindede. Der ydes fantastisk service og vejledning uanset hvad forespÞrgslen drejer sig om. Kan på det varmeste anbefale dem, hvis du skal have nye fliser.
Super tilfreds
Vi har de seneste år henvist vores kunder til Flise Bent, når de skulle have lavet nyt badevÊrelse. Det har vi gjort af flere årsager.
For det fÞrste er det ekstremt vigtigt for os og vores kunders planlÊgning af fliserne ankommer til tiden. Da Flise Bent får leveret fliser fra Italien hver tirsdag, er der meget kort leveringstid hvilket Þger vores fleksibilitet og tryghed.
Flise Bent har endvidere et stort udvalg af fliser, der gÞr at de fleste kunders smag og Þnsker kan blive opfyldt.
For os er det utrolig vigtigt at selv om vi står med totalentreprisen, at vi kan sende kunder trygt ud til kompetente, dygtige og serviceminded medarbejde hos Flise Bent, der sikre at kunderne trÊffer det rigtige valg.
De varmeste anbefalinger og tak for godt samarbejde
John og Carina
La Carta Byg ApS
Fantastisk flise tÊkke
Til et indviklet bygge projekt i KÞbenhavns Lufthavn havde jeg brug for 6 fliser, der skulle passe ned i låget på nogle gulvdåser, alle de omgivende fliser var for tykke, så med ingen anden farve gengivelse end et foto af stedet fik jeg 5 prÞver med, fandt den der passede og fik lov til at kÞbe de 6 fliser jeg manglede, til en rigtig god pris. Fantastisk service og hjÊlpsomhed, til en rigtig fornuftig pris.
Tak.
Troels Poul JÞrgensen
Service i top
Super go service og leveringer altid overholdt til tiden
FlisekÞb
Fin oplevelse, bortset fra, at teknikken svigtede, da jeg skulle hente fliserne, hvilket betÞd nogen ventetid.
Kompetent og god rådgivning
Vi oplevede kompetent og god rådgivning i forbindelse med kÞb af fliser til nyt badevÊrelse. Fra vi kom ind i butikken og fortalte sÊlgeren hvad vi Þnskede os, til vi havde kÞbt fliser til badevÊrelset, gik der under 1/2 time
Super betjening
Betjeningen var rigtig god, udvalget enormt og vi fik prisafslag uden at spÞrge. På alle måder en god oplevelse.
God betjening !
Har handlet hos flise Bent, og kan godt anbefale det.
God og rar betjening .
Kvalitet og service i top
Flisebent tegnede og renoverede vores badevÊrelse fra gulv til loft. Det blev et smukt resultat! Vi vil ikke tÞve med at kontakte Flisebent igen i forbindelse med nye ombygningsprojekter.
Keld & Jette Qvistgaard
Megeg fin service
Når man ikke er håndvÊrker er det rart med professionel assistance
Fin Behandling
Kommunikationen i butikken kan virke lidt overlegen/storsnudet. Men jeg er absolut ikke skrÊmt - gode produkter og personalet har produktindsigt.
Super service og KÃMPE udvalg
Jeg har handlet hos Flise Bent flere gange, og altid har rådgivningen vÊret meget professionel. At butikken så er stor, lÊkkert indrettet og meget inspirerende at gå rundt i er jo bare en positiv sideeffekt.
Jeg handler i hvert fald også fliser der nÊste gang jeg skal kÞbe.
Altid god service og rådgivning
Som altid en god rådgivning omkring valg af fliser. Kvalitetsprodukter. Hurtig levering.