Super god kundeservice og hurtig levering ðª. Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr jag skulle hÀmta förpackningen pÃ¥ posten var förpackningen skadad, sÃ¥ posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven sÃ¥ vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... ãã£ãšèŠã
Perfekt! .. Overholdt de bestilte mål, god kvalitet og rimelig hurtig ekspedition! :-) Kan varmt anbefales, herfra!.. :-)
Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film pÃ¥ nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Refsvindinge Byvej 3, 5853, ÃrbÊk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg skulle bruge CVR nr til min firma bil samt tekst med navn tlf og web adresse. Gik på foliekniven.dk og vupti så var de bestilt og med lyn hurtig levering kan de varmt anbefales hvis man står og mangler tekst mm til bilen.
Magnetfolie-whiteboard var i overmål. Håbede på prÊcise mål.
Rigtig god service, hvor Foliekniven.dk tog sig tid til at guide mig i min bestilling
En dårlig fil.... men lÞsningen havde Foilekniven...
Hurtig ekspedition og afsending kvalitet hele vejen. :-)
Bestilling ankom til tiden og var som jeg Þnskede. Kan kun anbefale Foliekniven.
Klar och tydlig sida för bestÀllning. snabborderbekrÀftelse och leverans.
Mycket nöjd !
Nem navigering på hjemmeside og hurtig ekspediton
Mycket bra och trevligt bemötande med snabb leverans och god kvalité.
Fin service
Dog kan jeg ikke lide trustpilot, som henviser til få trin der kun bliver flere og flere,og får det til at virke som en statestik undersÞgelse som jeg ellers aldrig ville vÊre med i.
1.1 Stamdata
Når du opretter en profil på Hjemmesiden, indsamler vi fÞlgende stamdata om dig: dit brugernavn, dit password og din e-mailadresse. Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at gÞre det muligt at identificere dig som bruger, når du logger på Hjemmesiden. Herudover kan du vÊlge at knytte yderligere oplysninger til din profil i form af et foto samt demografiske oplysninger om dig.
Hvad har alle disse oplysninger at gÞre med en anmeldelse?
Får mest lyst til IKKE at clicke på dette persondatapolitik,men så kan jeg jo ikke indgive en anmeldelse.
Der er simpelthen for mange punkter til at i kan forvente 1% af jeres kunder har lÊst dem fÞr de clickede, og så er det jo ikke TRUST de udiser..
Skam jer
Ok hjemmeside, hurtigt svar ved kontakt, hurtig leveringstid med gls, god kvalitet folie. 100 kr billigere end vistaprint ð
Ingen problemer - varen kom som aftalt og til den aftalte pris og kvalitet.
Jeg synes de var hurtige til at levere, de tog sig tid til at maile frem og tilbage, og resultatet var fuldkommen fejlfrit, og mine skilte var pakket vildt godt ind, så de ikke havde fået en enste skramme.
Mycket bra och snabb service nÀr vi var ute i sista minuten med vår bestÀllning. Stort tack för att ni förgyllde vår Acando-konferens med dessa snygga klistermÀrken.
Ved bestilling af folietekster er bestillingsbilledet nem at fÞlge og kvaliteten er i top. Og fordi jeg ikke giver 5 stjerner er på grund af Folieknivens stive "portoregler" på 70,00 kr uanset hvor lidt du kÞber.
Jeg fulgte vejledningen - så det var fint..
kÞb af vinduesdekoration forlÞb perfekt og som lovet