Super god kundeservice og hurtig levering ðª. Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr jag skulle hÀmta förpackningen pÃ¥ posten var förpackningen skadad, sÃ¥ posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven sÃ¥ vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... ãã£ãšèŠã
Perfekt! .. Overholdt de bestilte mål, god kvalitet og rimelig hurtig ekspedition! :-) Kan varmt anbefales, herfra!.. :-)
Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film pÃ¥ nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Refsvindinge Byvej 3, 5853, ÃrbÊk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig god kundebetjening - sÞde medarbejder.
Hilsen Ã
rhus og Omegnes Bankocenter
Peter Wind
Dumt at da fÞlger ikke vejledning med jeres produkt. Aldt det jeg bestillte , lygger nu i skraldspÊnden. Thx for nothing
Fin og hurtig service og levering. DesvÊrre leverede de fÞrst gang folie på forkerte mål. Men efter henvendelse undskyldte dig med det samme og sendt ny folie med korrekt dimensioner - og uden at jeg skulle besvÊrer mig med at sende det andet retur.
Det var nemt at bestille, lyn fragt og super kvalitet. Mere kan man ikke Þnske :-)
Tusind tak for de fine klistermÊrker jeg netop har modtaget til en af mine kunder.
De er helt perfekte, lige prÊcis som jeg kunne Þnske mig, og i en lÊkker blÞd kvalitet og med en flot overflade.
Overraskende hurtig betjeningâŠI har fÃ¥et en ny fast kunde i mig :-)
Alt forlÞb efter bogen, de var endda så sÞde at skÊre til så de passede helt prÊcist til mine vinduer. Top karakter herfra.
Vi fik lige det produkt vi havde brug for. Tak for det!
Vi får mere sol ind i lokalet, efter at have udskiftet persienner med vinduesfolie, i vores entre og mandskabsrum...folien er ganske nem at opsÊt på vinduet, nemmere end forventet.
Skulle bruge afdÊknings mÊrker til en fotokollage, og efter henvendelse fik jeg en fantastisk hjÊlp til det rigtige valg.
Forsendelsen var pakket godt ind ved modtagelse, og det har vÊret en fryd at arbejde med.
Stor Ros til Rune fra Foliekniven.dk
hurtigt levering og produktetet levede op til forventning :)
Varene ble sendt raskt og var meget godt innpakket. Produktet svarte til forventningene. Anbefales!
Hurtig levering god service og en kvalitet i/på varen og en god support fra firmaet når man spurgte dem om noget, faktisk meget hurtig svar ;)
Helt perfekt handel. Nemt at finde rundt på deres hjemmeside og nemt at bestille varerne. Fik igennem forlÞbet mails om min ordre og den kom som lovet. Super fin indpakning, så jeg er helt tilfreds med forlÞbet. Vil klart handle her igen.
En meget lille ordre på 2 A4-ark med forskellige billeder blev leveret på få dage. Kvaliteten af arkene var upåklagelig. Forsendelsen kom i en ret stiv kartonkuvert, som postvÊsenet alligevel havde haft held med at bÞje, så nogle af billederne på arkene var let beskadiget. Foliekniven havde dog sendt 3 ark, så jeg har ingen problemer med leverancen. Jeg vil ikke tÞve med at handle hos Foliekniven.dk igen og anbefaler varmt.
FÞrste forsendelse ville af en eller anden grund ikke fÊstne på vores postkasse. Kontaktede Foliekniven og uden nogle problemer, sendte de mig en ny tekst på noget andet folie. Denne tekst havde ingen problemer med at blive monteret.
Jeg er yderst tilfreds :-)