Ford Motor Company A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har en Ford Kuga. Efter ikke at mÃ¥tte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behÊftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sÊtter den til at lade. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ford udsÊtter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige Ã¥rs fÊngsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Ford. Jeg har haft en Ford Kuga i 3 Ã¥r, hvor bilen i 2 af Ã¥rene har vÊret ramt af enten sikkerhedskampagner eller andre tekniske fejl. Den sa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 29. januar 2021 skrev vi slutseddel pÃ¥ en ny Ford Focus. Vores autoriserede forhandleren gÞr alt sit bedste for skaffe bilen frem, men han mÃ¥ jÊvnligt give besked om, at leveringen er udsat. Jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehÞr, service og forsikring.

• Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Som så mange andre her

Som så mange andre her, så er jeg stÞdt ind i et problem med min Ford Focus fra 2018. Den har kÞrt 60.000, altså ingenting.
Men alligevel er tandremen smuldret og har Þdelagt motoren på bilen.

Jeg står nu med en regning som Daugaard biler fÞrst anslog til 30.000 i reparations forsÞg og 60.000 for ny motor hvis det ikke var muligt.
Hvilket de nu har Êndret til 80.000, hvilket i sig selv er DYBT kritisabelt

For noget som Ford tydeligvis ved sker, men ikke siger til nogen?
Der er utallige opslag mangen til dette alene på trust pilot.
Ligeledes på FDM.
https:// FDM.dk /nyheder/bilist/2021-09-tandrem-smuldrede-paa-populaer-motor

Retningslinjerne er så vidt jeg ved 10 år for en tandrem, og ikke 2 - 5 år?

Ford burde bide i det sure Êble og hjÊlpe deres kunder - det er på ingen måde fair at man kÞber så dyrt et produkt, bare for at få så voldsom dyr en ekstra regning.

Opdatering:
For at gÞre denne historie endnu vÊrre.

Da jeg fÞlte at Daugaards (Ford) tilbud var helt hen i vejret, gik jeg på jagt efter er bedre tilbud.
Jeg endte med at få et tilbud på 53000 for ny motor, montering og det hele.
Kun originale dele. Dette fremlagde jeg til Daugaard biler (Ford) og spurgte indtil Fords Pris Garanti, som jo foreskriver at de matcher billigere priser, indenfor nogle specifikke krav.
Alle disse krav var opfyldt og Daugaard bilers reaktion var “det kan vi ikke matche, så må vi bare afvise at lave bilen”

Så meget for pris garanti - jeg er ikke engang sikker på det er lovligt at lave dette stunt :).
Men nu får jeg lavet min bil billigere end hos Ford, med originale dele osv.

Det er direkte til medierne det her

Svar til ford:

NÊrmest forventligt svar at i mener at forbrugeren selv skal tvinge jeres underleverandÞrer til at overholde jeres (fords) retningslinjer.
TÊnk hvis et firma selv tog ansvar for de ting de producererede, de retningslinjer de udstedte og de ydelser de lover deres vÊrksteder har.

Bare for at linke til jeres eget site med pris match:
https://www. ford.dk/ ejere/ ejerservice/ prismatch

Der har i endda en måde at finde vÊrkstederne på.

2023幎2月16日

KÊre Mark

Det er med beklagelse , at lÊse at tandremmen er gået på din Ford Focus fra 2018. Bilen har 2 års garanti og derfor vil en reparation ikke kunne komme her ind under da garantien er udlÞbet i 2020.

INGEN KUNDESERVICE

Hej Ford Danmark

Nu har vi forsÞgt i 4 dage at få svar fra Jeres kundeservice på nogle meget simple spÞrgsmål ang vores 12V batteri på vores Ford Kuga (2021) reg. Nr. DB56949 (KM 35.000). De har endnu ikke besvaret vores spÞrgsmål.

I februar 2022 var på ski i Livigno i Italien og startede ferien med et dÞdt 12V batteri. Vi fik starthjÊlp 3 gange dernede og brugte mindst 6 timer på at vente på starthjÊlp og mange flere timer i telefon med SOS og jer ved Ford Danmark.

Det lykkedes desvÊrre ikke at få lavet bilen (skiftet batteriet) på de 7 dage vi var dernede, idet det ville koste os yderligere en dag vÊk fra skibakken, og med 2 små bÞrn. Det nÊrmeste autoriserede vÊrksted ligger 2,5 timers kÞrsel fra livigno og da vi selv skulle stå for at hente bilen var det ikke en mulighed. Det endte med at et lokalt vÊrksted forsÞgte at lade vores 8 måneder gamle batteri op så vi kunne komme hjem til Danmark og få skiftet ved Autohuset vestergård i Kolding.

Nu er vi i den situation at vi kÞrer til Livigno igen idag, og AUTOHUSET VESTERGÅRD i Kolding har i fredags tjekket vores batteri, der desvÊrre kun var 35% tilbage pÃ¥. Meldingen derfra var at de anbefalede os at medbringe en lader til vores nu 1,5 Ã¥r gamle bil, for de kunne ikke garantere hvordan batteriet vil reagerer nÃ¥r det kommer ned i -16/20 grader. Bilen og batteriet er indenfor garatiperiode.

Vi har en 1,5 år gammel bil, hvor I anbefaler at vi medbringer en lader (i Þvrigt uden at vide om det overhovedet er muligt at lade der hvor vi skal vÊre)

Kan det passe at vi skal risikerer at vores bÞrn for 2. år i trÊk skal opleve sure forÊldre med SOS og Ford Danmark i rÞret, i stedet for at kan nyde ferien, stå på ski og spille spil sammen pga en meget ustabil Ford Kuga og vil ikke gÞre noget ved det selvom bilen er indenfor garanti. Kan det passe I fÞrst vil hjÊlpe når vi holder og ikke kan starte?

Hvordan undgår vi at havne i samme situation som sidste år, når vi allerede nu ved at vi har et 12V batteri i bilen der kun yder 35%?
IfÞlge andre mekanikere (ikke Ford) har batterier generelt ikke godt af at kÞre med lav spÊnding da det slider på batteriet og med så lav spÊnding og ned og holde i -20 grader i nat er der en risiko for at aflade batteriet yderligere.
Vi har derfor kontaktet Jer for at vÊre på forkant men der er ingen hjÊlp at hente hverken ved vÊrkstedet eller hos kundersercive.

Jeg vil derfor stadig gerne vide hvad lÞsningen er, for at vi undgår at få Þdelagt vores ferie igen i år?
Kan vores 12V batteri holde til at kÞre til Italien og parkere dernede i -20 graders frost, og så stadig starte lÞrdag morgen når vi skal kÞre ind til pisterne, hvor vores bÞrn skal på skiskole?

Mener I 35% spÊding på 12V batteriet er tilstrÊkkeligt til at holde bilen kÞrende frem og tilbage til Italien uden det går Kold i Kulden?

Har en klar forventning om at vores forholdsvis nye bil skal kunne holde til både sommer og vinterture, og har en klar forventning om et hÞjere serviceniveau fra Jeres side.

Hvis der er tvivl om at batteriet kan holde, vil vi se frem til at det bliver skiftet på garantien inden vores ferie (hvilket er i dag)

Ser frem til at hÞre fra Jer igen (forhåbentligt med svar på mine spÞrgsmål

Det er i min verden forholdsvis simpel kundeserve at sikre at en kunde ikke er utryg ved at skulle kÞre på ferie i deres bil. Oplad eller skift batteriet, og som minimum besvare vores spÞrgsmål.

Derfor 1 stjerner herfra, og kan ikke anbefale af kÞbe Ford da der desvÊrre ikke findes kundeservice hos Jer!

Tvivler på vi handler Ford nÊste gang igen.

Ser frem til at hÞre fra Jer

Mvh

Peter (31107016)

2023幎2月8日

KÊre Peter

Tak for alle dine spÞrgsmål og vi beklager hvis du endnu ikke har fået svar fra vores kundeservice. Vi kan desvÊrre ikke tage sager her i gennem Trustpilot. Hvis du ikke har fået svar på din mail til kundeservice kan du kontakte dem på telefon 4368 2000. Dit Ford vÊrksted står altid til rådelighed for tekniske spÞrgsmål vedr. din bil.

Pludselig blinkede olietryks-lampen.....

Jeg er/var i den (U)heldig situation at min Tandrem smuldrede, og måtte hentes ude på motorvejen 23/1-2023.
Og selvom jeg har overholdt alle service, ved autoriserede Ford-vÊrksteder, med originale reservedele, så vil hverken de autoriserede vÊrksteder eller Ford Motor Company A/S hÞre tale om kulance. Og de har ret i at garantien på 2 år er udlÞbet, samt at den normale mulighed for at give kulance, "for sÊrligt loyale kunder" i 3.-5. år også er udlÞbet.

MEN når det er så udprÊget et problem at tandremmen smuldrer på Ecoboost motorerne, tilsyneladende uanset hvor og hvordan man får sin Ford serviceret. så synes jeg kun, at det er rimeligt, hvis de meldte rent ud af posen, at de foreskrevne service-intervaller for udskiftning af tandrem, i rigtigt mange tilfÊlde, ikke er tilstrÊkkelige.

Jeg synes faktisk at de har et etisk/moralsk ansvar ofr at informere deres kunder.

Og jeg har umådeligt svÊrt ved at se hvorfor man skal/bÞr få sin Ford serviceret ved et autoriseret Ford-vÊrksted, for hvis der alligevel sker noget med motoren, så lÞber de alligevel fra det moralske/etiske ansvar.

til info har jeg en Focus fra dec.2016, der har kÞrt 131,000. og serviceintervallet for tandremmen er 240000 eller 10 år

2023幎2月1日

KÊre Claus Slott Jensen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Ford har 2 års fabriksgaranti mod fabrikation og materialefejl. Goodwiil har man ikke krav på men kan i nogle tilfÊlde tilbydes. Vi er bestemt kede af, at tandremmen på din 6 år gamle Ford Focus er stået af og du skal vÊre velkommen til at spÞrger om prismatch på dit Ford vÊrksted. Du kan også lÊse om prismatch på her https://www.ford.dk/ejere/ejerservice/prismatch

Jeg har en ford fiesta 1,0 125 hk

Jeg har en ford fiesta 1,0 125 hk
2017 . Motoren er lige stået af. Den har kun kÞrt 124.000 km . Jeg er så ked af det . Bilen er velholdt og passet med service . Ingen vil dÊkke det. Det bliver dyrt for mig

2023幎1月31日

KÊre Pia

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Ford har 2 års fabriksgaranti mod fabrikation og materialefejl. Vi er bestemt kede af, at motoren på din 5 år gamle Ford Fiesta er stået af. Du skal vÊre velkommen til at spÞrger om et tilbud på dit Ford vÊrksted. Du kan også lÊse om prismatch på her https://www.ford.dk/ejere/ejerservice/prismatch

Står med en Ford Fiesta 1.0 Ecoboost

Står med en Ford Fiesta 1.0 Ecoboost, hvor motoren er stået af efter 160.000 KM. På trods af, at alle service er overholdt og ford erkender det er pga. en fejl i motoren, vil de stadig ikke dÊkke det. Hvis andre har samme fejl, så tag endelig fat. De har tabt en sag om lignende problem fÞr..

2023幎1月9日

KÊre Emil R
Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os via email : kundeservice@ford.com, hvis du ikke har fået en begrundelse for afvisningen. Oplys venligst din bils registreringsnummer.

KÊre Ford, mig igen

KÊre Ford. Tak for jeres svar på min sidste anmeldelse af jer.
Vedr. Ford Focus

Jeg har talt med forhandler, som siger at sådan er det bare- det er jo ikke forhandleren der laver biler- siger de.

Derfor anmeldelsen af Ford Danmark- da det jo er fra jer der må vÊre en fejl i den bil.?
Derfor vil jeg gerne bede om at I skriver hvad grunden er , til at partikel filter skal skiftes når bilen er 2 år.
SÃ¥ kan andre Ford ejere budgettere med udgiften.
Er der sammenhÊng mellem at der er fejl på iltfÞleren, flere gange, og så skift af partikelfiltret ?
Håber at der findes en rigtig god forklaring, og venter spÊndt.
Mvh Susanne Hansen

2022幎12月21日

Hej igen Susanne

Du er velkommen til at kontakte os på email : kundeservice@ford.com, så vi kan gennemgå din information – oplys venligst din bils registreringsnummer.
Husk at oplyse om hele forlÞbet samt forhandler

Hard to buy from.

2022. Buying a new Ford Transit Custom van, with NFU discount.
NFU very helpful, and forward quickly the paper work
Ford Arnold Clark Newcastle upon Tyne. Stated Ford no longer operate NFU discount scheme.
So tried Bristol Street Motors Ford Bolton. They told me the NFU discount is only for fleet sales, 20 vans plus. I will buy anther make, dealers seem to make it up as they go, very unprofessional.

2022幎12月14日

DearMaurice Birkett

Thanks for your review. We appreciate you taking the time to review your experience. As your experiences relate to an independent Ford dealer outside Denmark, you are welcome to contact the relevant dealer directly.

Best regards
Ford Denmark

Mit livs fÞrste dårlige anmeldelse.

Mit livs fÞrste dårlige anmeldelse.
For 2 år og 11 måneder siden kÞbte jeg min brugte Ford Fiesta hos Ford HÞrsholm.
Kilometerstand: 139.000 km.
Bilen blev leveret nysynet, så alt burde vÊre i top.
Ved de fÞrste kÞrte kilometer gik det op for mig at bilen på ingen måde var i top.
Hele bilen rystede når man bremsede.
Jeg henvendte mig til Ford dagen efter hvortil at jeg fik svaret om jeg nu også var sikker på at jeg ikke havde ramt noget siden den kunne ryste. Den var jo lige synet.
Efter deres mekanikker havde kÞrt en tur i bilen, blev alle bremser og skiver skiftet. Problemet var lÞst.
Alle service er blevet overholdt af selv samme firma.
Efter sidste store service gik det helt galt. Efter og have afhentet bilen og kÞrt 3 km, holdt jeg for rÞdt. Bilen satte ud da jeg skulle til og kÞre, og den ville ikke starte. Ford sendte en mekanikker ud, som heller ikke kunne starte bilen.
De tog den på vÊrksted og havde den i 14 dage.
Det viste sig at vÊre benzin pumpen der var synderen. Til deres forsvar var den fÞrste benzin pumpe defekt, hvilket resulterede i at de måtte bestille en ny. Det blev en dy omgang for mig.
Efter det service gik der en måned så kom ferie tiden, jeg skulle på bil ferie.
Samme dag som vi skulle afsted ville jeg fylde tanken helt op. Det resulterede i at det pludselig fossede ud med benzin.
Ford vÊrkstedet havde lukket, men heldigvis var der en af mekanikkerne som ikke var kommet afsted endnu. Han fik med spÊnde bånd lÞst problemet. Men desvÊrre var problemet ikke helt lÞst, under ferien fossede det ud igen. Ford måtte på den igen.
Det viste sig at gummi rÞret som forbinder tanken havde fået så mange flÊnger efter at tanken var taget af så mange gange da de skulle til benzin pumpen som sidder i bunden af tanken.
Det sidste problem opstod så sidste år den 9 november 2022.
Tandremmen sprang på motorvejen hvilket desvÊrre har totalt skadet motoren. Ford skriver at tandremmen skal skiftets omkring 240.000km eller hver 10 år.
Jeg nåede og runde 210.000km da dette skete.
På intet tidspunkt ved kÞb af bilen, eller ved service, blev jeg som kunde gjort opmÊrksom på at det nok var klogt at skifte remmen.
Jeg står nu med en bil som ikke kommer ud og kÞre. Skylder stadig 50.000kr i den.
Det skal siges at Ford Fiesta er en dejlig bil og kÞre i, når den vel og mÊrket kÞrer.
Men en stÊrk opfordring dem som lÊser denne anmeldelse. Har du en 1.0 eco boost motor, så få den tandrem skiftet i tide, for vÊrkstedet hjÊlper dig ikke med og huske det.
Sidste ting jeg tog jo kontakt til FDM.
Det er godt bekendt med problemet.
De opfordrede mig til og tage skriftelig kontakt til Ford HÞrsholm for og se om jeg kunne få hjÊlp på Kulance.
Det var de villige til mod at jeg kÞbte en ny motor, som de kunne sÊtte i.
En ny motor koster 90.000kr.
Også ville de give mig flotte 18% i rabat.
For 90.000kr. kan jeg jo få mere bil end da jeg kÞbte min Ford for 2 år og 11 måneder siden.
Håber ikke at andre er ligeså uheldige som jeg har vÊret.

2022幎11月8日

KÊre Henrik Larsen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Vi kan desvÊrre ikke tage privatsager gennem Trustpilot men kan også lÊse, at du også er kommet videre med din sag hvor bilen er ude af fabriksgarantien.

Man har ikke krav på goodwill når bilens garanti er udlÞbet. Men man kan i nogle tilfÊlde, alt efter hvor service er overholdt og om de er overholdt, få tilbudt goodwill. Hvilket vi kan lÊse der er tilbudt i denne sag.

KÞbte Ford Kuga 2 år siden

KÞbte Ford Kuga 2 år siden, fÞrst udskiftning stort batteri og nu lille 12 volts. Alt sket uden beregning, hurtigt og nemt. Har oplevet forhandler og importÞr tage ansvar og handle. Når bil nr 2 snart udskiftes, bliver det igen en Ford.

2022幎11月9日

KÊre Bo Larsen

Tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtigt dejligt du er en tilfreds Ford ejer . Det betyder meget for os og du skal vÊre velkommen når bilen skal udskiftes til en anden Ford

KUNNE MAN GIVE MINUS STJERNER HAVDE JEG

KUNNE MAN GIVE MINUS STJERNER HAVDE JEG GJORT DET!!!!

Ja hvor skal man starte henne!! Jeg har altid holdt mig fra Ford, jeg kommer fra den generation, hvor vi blandt venner og kollegaer(tidligere mekaniker) sagde "kÞb Ford, kÞb L.o.r.t" eller KÞb Ford, kÞr kort"

Men anyway falder jeg så for deres Kuga model, og gode anmeldelser og påtale. Hvor jeg vÊlgerat kÞbe en 4-5 måneder gammel demo model, da jeg ikke gider vente på en ny. SÊlger fortÊller en masse, og violinen spiller......

Modtager bilen 27 januar, men ryger på vÊrksted igen 31 januar, hvor den står i nÊsten 2 måneder fÞr jeg får den igen. Fordi jeg er ked af situationen, vÊlger forhandler ikke at kompensere noget, ud over lejebil, men FORD Company vÊlger som plaster på såret at give mig en voucher på 1500kr (som efter i min mening var bagatel) til hvilken som helst forhandler, som jeg kan bruge. (siden den dag, er den inde og ude flere gange på vÊrksted , for mislyde og skavanker).....Nu har den vÊret på vÊrksted igen, hvor jeg har fået olieskift, dÊkskift og reklamation på mislyde igen..., og da jeg vil gÞre brug af voucheren fra FORD company, får jeg at vide, at de har Êndret vilkår og voucher fremover kun kan bruges til hotel ophold!!!! WHAT!! Utroligt at man ikke oplyser folk at man Êndre vilkår.. virkelig dårlig service!!

Jeg har fra 1.dag i mit liv som FORD ejer, ikke haft andet end problemer med eftersalget, vÊrkstedsbesÞge og det administrative fra Ford leverandÞren..

Kan også poste hele vores korrespandace her hvis det skulle vÊre..

2022幎10月28日

KÊre Sedat Aslan

Vi beklager, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din henvendelse– oplys venligst din bils registreringsnummer. Vi kan desvÊrre ikke behandle kundehenvendelser via Trustpilot.

Ford Danmark

Ford Mustang Mach E. online opdatering som nu har har endt i mere end 6 ugers vÊrksted besÞg

Hej, den 16 sep Var der en online opdatering på min Ford Mustang Mach E som desvÊrre gjorde at jeg ikke kunne starte min bil, og blev kÞrt til Ford vÊrksted via SOS, ford har bestilt nyt relÊ, jeg er selv uddannet tekniker, og kan ikke se at en opdatering kan ÞdelÊgge relÊ, så jeg tvivler lidt ar det vil hjÊlpe, de har nu haft bilen i over 6 uger, og der er lang udsigt til at de relÊer kommer, da de er restordre, jeg syntes at Ford Danmark burde give mig en ny bil eller annullere min handel, har også talt med FDM om dette som mener det samme, og alt den udgift jeg har haft, med benzin på lånebil, håber snart der kommer en lÞsning, nu hvor der er gået 6 uger, og der er ingen udsigt,gÞr nu noget ved det Ford og sÞrg for at få en tilfreds kunde

2022幎9月16日

KÊre Lars Holmelin

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse og beklager naturligvis, at der er reserevedele i restordre. Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din henvendelse– oplys venligst din bils registreringsnummer.

På forhånd tak

Har i dag haft min Ford Fiesta til

Har i dag haft min Ford Fiesta til service hos Ford på vandtårnsvej i SÞborg. Modtager en video med anbefalinger om hvad der skal skiftes. Bla. Viske blade for og bag, da mekanikeren siger: de trÊnger til at blive skiftet. Meget mÊrkeligt, da jeg selv havde skiftet dem to dage forinden. Så min tillid til Ford i SÞborg er ikke eksisterende Þv Þv. Kai Hansen

2022幎10月10日

KÊre Kai Hansen
Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Da din oplevelse relaterer sig til en selvstÊndig Ford-forhandler, vil vi bede dig rette henvendelse direkte til den pågÊldende forhandler. Du kan finde vores forhandlere her: https://www.ford.dk/find-forhandler.

Motor fÊrdig i Fod C Max efter 3 Ã¥r og

Motor fÊrdig i Fod C Max efter 3 år og 111000 km - kÞbt af helt ny og alle services overholdt! Ford vil ikke hjÊlpe Þkonomisk eller på anden måde andet end at udfÞre reparationen.
Jeg vil ikke anbefale at kÞbe en Ford da vi har fået forklaret at det ikke er en ukendt fejl - hvilket jeg også kan lÊse i flere anmeldelser her på trustpilot.

2022幎10月5日

Hej Kristina Thornvig Knudsen

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Når en bil er over fabriksgarantien , som er 2 år fra fÞrste registreringsdato, kan man ikke reparer bilen herunder . Men i nogle tilfÊlde kan Ford forhandleren tilbyde en form for goodwill, såfremt at samtlige service er lavet hos Ford. Man har ikke krav på goodwill.

Hvad der ligger til grund for din afvisning, tÊnker vi at du har fået svar på. Hvis ikke, så kontakt venligst det Ford vÊrksted hvor samtlige service er overholdt.

Ford Danmark Kundeservice

Jeg har fået en god behandling hos Ford

Jeg har fået en god behandling hos Ford i Aars. Jeg har ikke noget negativt, at sige om min oplevelse.

2022幎9月6日

Hej Jens Thomsen

Tusind tak for dine sÞde ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med Jens Buus Biler A/S i Aars. Vi giver straks beskeden videre til Jens Buus Biler A/S .

Ford Danmark

Ford fejl kan ikke rettes

Har en Ford kuga vignale 2021
Sender varme i sidespejle sammen med varme i rat. Det er en fejl Ford melder ud de kan ikke finde ud af at rette det.
Ved opbremsning og igangsÊtning knirker den som en gammel seng. Kan heller ikke lÞse dette problem. Skiftede skiver ved 4000 km hjalp ikke. Desuden er dÞre mm skÊve. Ford siger bare lev med det. Skal aldrig have Ford mere de mener ikke de kan rette fejl på en ny bil.

Kan kun konstatere Ford er fuldstÊndig ligeglad med kunders klager og er desvÊrre fir store til at tage klager seriÞse. Fy for pokker.
Ford vasker bare hÊnder har haft kontakt til Ford kundeservice som siger der er fejl de ikke kan rette og også til vÊrksted som siger Ford ikke kan hjÊlpe dem. Så Ford det er man kalder Fortid

2022幎8月22日

KÊre Finn SÞrensen

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Da din oplevelse relaterer sig til en selvstÊndig Ford-forhandler, vil vi bede dig rette henvendelse direkte til den pågÊldende sÊlgende forhandler, altså dem du kÞbte bilen af. Du kan finde vores forhandlere her: https://www.ford.dk/find-forhandler.

Fords kundeservice

Fords kundeservice, hvad er de egentlig til for?

De kan ikke hjÊlpe med noget, de kan ikke fÞlge simple instrukser og svarer ikke tilbage.
Der burde vÊre nogen i den afdeling som kunne få sat et klagesystem op så en voksen i afdelingen kunne se hvad der egentlig foregår.

2022幎7月21日

Hej Daniel Petersen

Vi beklager meget hvis du ikke har fået svar på din mail. Du skal naturligvis have et svar. Skriv gerne igen på crcdk@ford.com, så skal vi fÞlge op på at der bliver svaret. Husk vigtige informationer som forhandler, reg. nr m. m.

Ford Danmark Kundeservice

Beder til de hÞjere magter om, at Ford drejer nÞglen om og indgår KonkursbegÊring! I voldtager jeres kunder på det groveste og i gÞr det helt bevidst tilsyneladende!

Min gode bekendte Tommy, som jeg har lÊrt at kende via ford forum pga. seriÞse skuffelse ved handel af ny bil, er blevet bortvist fra Ford i HjÞrring, hvis ford focus mandagsbil har vÊret så fejlbehÊftet fra dag et af, at ford har nÊgtet at kompenserer dette kÞb og til sidst står manden tilbage med skrammelkasse og fejl, som er gået over gevind!
Ford lÞser fejl ved at lime bilen sammen med Tec7 lim og revet en dÞr af hÊngslerne imens Tommy så på, men det er kun en brÞkdel af den samlede historie!

Hos Ford sÊlger man bevist fejlbehÊftede biler og vil ikke hjÊlpe jeres kunder med landsdÊkkende garanti.
Hvad er det lige for en strategi??!!

Jeg selv har også svinet jer til Ford med god grund, fordi i leverer så elendige biler samlet af et ufaglÊrt personale i Saarlouis Tyskland. Made in Germany er ikke lÊngere et kvalitetsstempel. Det har ford Þdelagt! I burde virkelig ryge direkte til domstolene med de blikspande i leverer til kunderne. Jeg håber Operation X bliver bekendtgjort med disse dårlige kundesager, vil fryde mig over at se jeres blanke ansigter hÊngt ud på nationalt TV!

Jeg kom af med min davÊrende focus få måneder efter kÞbet fordi den var ELENDIG og Bjarne Nielsen får herved også en kÊmpe sviner for den ekstrem dårlige oplevelse jeg fik. Se denne video og fjern mellemrum i linket:

https:// youtu.be/ jjXrcyexyiI

Herefter lÊser man om ford kuga plugin hybrid og det er jo ikke uventet lÊsning, endnu en skrammel kasse i grÞn forklÊdning som ikke er lavet fÊrdig fÞr lanceringen

Jeg har lovet Tommy, at dele hans review af Ford nedenfor, da han ikke lÊngere kan få lov at ytre sig her på trustpilot grundet sin frustration af Jer ford.

Tommy’s anmeldelse kommer her:

“Jeg kÞbte i 2019 en ford focus titanium sprit ny, og den har vÊret det ringeste skrammel jeg nogensinde har kÞbt pÃ¥ 4 hjul. PÃ¥ godt 3 Ã¥r har den vÊret pÃ¥ vÊrksted ikke mindre end 33 gange og selv efter det, er ting begyndt at falde af igen og igen, fejl har vÊret alt lige fra ting som falder af inde som ude. DÞrene flugter ikke de stÃ¥r i forskellige hÞjder. BagdÞrene kunne ikke Ã¥bnes pga de hang skÊvt ab fabrik. Alle Chromlister falder af under kÞrsel. Forrude lister falder ogsÃ¥ af. Motor fejl nÊrmest konstant. Radio modulet der fryser og gÃ¥r ned en del gange. Jeg har oplevet at radioen skruer helt op for lyd styrken af sig selv, uden at jeg kan skrue lyden ned igen. LÞsningen pÃ¥ det var, at jeg skulle slukke motoren og starte igen sÃ¥ afhjalp det nogen gange problemet, men det er ret forstyrende nÃ¥r man kÞrer bil at det sker. Mine elruder virkede ikke altid. Motor har et par gange vÊret startet af sig selv i min carport uden nÞglen i tÊndingen og det er kraftÊdme ikke sjovt!

Motoren slukker imens jeg kÞrer 110 km/t på motorvejen!!! HVAD SKER DER!

Jeg ikke vil kÞbe en Ford nÊste gang, da der har vÊret alt for mange problemmer med bilen, og så når vi kÞrer på vÊrksted så fik vi oplevelsen at det var der ikke meget at gÞre ved og en ligegyldighed kunne man fornemme. Tak for at skrabe bunden hvad service angår!

Jeg er meget trÊt af konstante skuffelser og bilen er nu solgt mod et tab! Jeg brugte ikke mindre end 325000kr på en ny bil 2019 og må sige at skuffelsen er ekstremt stor, så stor at det burde vÊre en ond drÞm. Sådan en nul-service fra fabrikken af og til og med vÊrkstedet i hjÞrring. Vi lever i 2022 så de burde kunne lave biler. De har eksisteret i mere end 100 år, så jeg er meget forundret over det her. Gentager mig selv nu, skuffelsen er bare så ekstrem stor, at jeg ikke kÞber Ford igen og fraråder ALLE mennesker der at handle en ford. Hvis man havde bare lidt stolthed i Ford ville jeg mene at de burde have sagt at den bil har så mange problemmer at de tager den retur og jeg ville få en anden, eller mulighed for at få pengene retur, med et fradrag på kÞrte kilometer selvfÞlgelig. Dette er forsÞgt drÞftet, men har fået nÊgtet dette.
Ford har altså bevidst solgt mig en bil med fejl de kender til og de Þnsker at jeg skal beholde den!

Jegg har smidt mine penge vÊk ved kÞb af focus 2019, i fik jeres penge og grinede hele vejen til banken.
Min meget negative anmeldelse er helt reel, jeg er ikke millionÊr men en hÃ¥rdtarbejdende samfundsborger, sÃ¥ nu skal jeg kun arbejde endnu mere for at fÃ¥ det til at hÊnge sammen. Min krop har det sgu trÊls nok i forvejen, men det mÃ¥ vÊre som det nu er, for mit humÞr og min familie skal ikke ÞdelÊgges af en bil og et bil mÊrke som jeres. En stor byrde er forsvundet og jeg er lettet.”

2022幎7月4日

KÊre Mr. Kjoeller

Tak for at du bruger tid pÃ¥ at henvende dig via trustpilot. Vi kan desvÊrre ikke tage private sager via Trustpilot. Men I kan altid henvende jer til vores kundeservice pÃ¥ mail crcdk@ford.com, hvis I Þnsker at vi undersÞger sagerne for jer. Dog kan vi oplyse, at Ford har altid 2 Ã¥rs fabriksgaranti mod fabrikation og / eller materiale fejl hvor en evt. reparation vil bliver dÊkket 100%. Inden levering af bilen til kunden, vil bilen altid gÃ¥ igennem en ”fÞrleveringseftersyn” af sÊlgende forhandler, der sikre at bilen er i orden.

Skulle der mod forventning vÊre sket en fejl i forbindelse med fejljusteret dÞre/ klapper, kan kunden altid inden for en mdr eller 1500 km anke til sÊlgende forhandler.

I skal vÊre velkommen til at kontakte kundeservice, såfremt I mangler svar på nogle spÞrgsmål.

Ford Danmark Kundeservice

GPS udtale er snÞvlende og udtalelse uklar.

Har kÞbt Ford Kuga Viginal 2022, og er rigtig glad for bilen, bortset fra GPS funktionen, hvor en kvinde stemme snubler over ordene og afslutter ikke sin tale, så det virker uklart og snÞvlende og kan i visse tilfÊlde misforståes. Jeg har rettet henvendelse til Ford, der foreslog mig at benytte min mobil - jamen hallo min 25 år gamle TomTom virker bedre, det er bare ikke godt nok.

2022幎6月23日

KÊre SÞren Karlsen

Tak for din feedback. Vi skal straks give en anke videre på nÊste mÞde.

trÊls oplevelse med Ford Mach E

Jeg fik min Mach E i december 2021. Jeg er overordnet meget glad og tilfreds med den. Jeg oplever desvÊrre, at den går i dvale så snart jeg forlader bilen og fyret kun virker hvis den er tilsluttet strÞm. Den har vÊret ved Autohuset Vestergaard i Odense og de har meldt pas til bilen nu, de kan ikke lave den trods diverse opdateringer, udskiftning af batteri og mange dage og uger hvor den har vÊret på vÊrkstedet. Ford kan ikke hjÊlpe således biler kan blive ordnet. Vil anbefale man kigger til anden producent end Ford ved kÞb af ny el bil

2022幎6月22日

KÊre Mads Hansen.

Vi kan desvÊrre ikke tage private sager via Trustpilot men du skal vÊre velkommen til at kontakte os pÃ¥ 4368 2000 eller via email til: kundeservice@ford.com, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din henvendelse – oplys venligst din bils registreringsnummer.

Her kan vi tage kontakte til Autohuset Vestergaard i Odense for at sikre os , at de har kontaktet den Tekniske Hotline for support.
Alle Ford vÊrksteder kan nemlig få support hvis de står i en siuation hvor de ikke kan komme videre.

Simpelthen dårlig kundeservice!!!

Simpelthen dårlig kundeservice!!!
Vi har har bestilt en Ford Kuga tilbage i december måned og bilen er produceret og står i Esbjerg ( fortalt af vores forhandler ) men UDEN BEGRUNDELSE er levering til forhandleren stoppet og vi kan nu ikke få en leverings dato af vide tiltrods for vi blev lovet den ville ankomme inden sommerferien. Vi var ved forhandleren og lave en opdateret slutseddel og fik af vide bilen ville vÊre klar senest 10 dage efter og 1,5 dÞgn senere får vi det andet af vide - Vores forhandler har forsÞgt at få et svar fra Ford samt en begrundelse men uden held.
Det er simpelthen for ringe !

2022幎6月21日

KÊre Trine Kristin Guldahl Jensen

Tak for din henvendelse.
Du har fået den rette information fra sÊlgende forhandler. Vi ved kun at der er "stopship" på Ford Kuga og når vi får mere information, så får du også besked. Vi beklager, men kan desvÊrre ikke fortÊlle mere end vi ved nu.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。