Fuge Specialisten ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud pÃ¥, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fÃ¥et svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... もっず芋る

Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode rÃ¥d til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... もっず芋る

Tak for fint udfÞrt arbejde. Jeg synes, at I skal anfÞre de fremhÊvede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig fÃ¥r sig en slem skuffelse, nÃ¥r d... もっず芋る

Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tÞrre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udfÞrt arbejde. Skrev sÞndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sÞd fu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. 敷地管理サヌビス
  6. 防氎加工䌚瀟
  7. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kÞrer gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste lÞsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skrÊddersyet til Deres Þnsker og behov med vÊgt på kvalitet og Þkonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hÞr om vi kan gÞre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udfÞrte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gÞre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primÊrt inden for byggebranchen, samt private husstande på hele SjÊlland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tÊtte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din nÊste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

347件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Stod og havde brug for en hurtig dygtig

Stod og havde brug for en hurtig dygtig mand da silikone fugen på opgaven var gået galt. Vi havde fået udleveret en mugresistent og hurtigtÞrrende fugetype der havde givet ballade.
Fuge specialisten trådte til med dags varsel. Dagen efter kom Rasmus og fik skik på sagerne på få timer. Som murermester vil jeg kun acceptere det bedste og det fik jeg. Flot arbejde udfÞrt hurtigt og med overskud.

2022幎8月12日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rligt arbejde og man ignoreres efter betaling

Vi fik lavet fuger i badevÊrelsesgulvet. Det var sådan set meget godt og flinke folk. Så fik vi lavet små revner i hele soklen rundt om huset. Det er virkelig ikke pÊnt lavet og en af revnerne gik hurtigt igen. Man ignoreres TOTALT efter man har betalt. Jeg bruger dem aldrig igen og jeg kan kun anbefale aldrig at bruge dem. Efter at have ringet mindst 30 gange og snakket med deres sekretÊr som hver gang lovede at jeg ville blive ringet op af en ansvarlig skete der intet. De ringede aldrig. Jeg var lige ved at give op men ringede en sidste gang og fik fat i en ansvarlig ved navn Asger. Han bad mig, underligt nok, om at få et andet navngivent firma til at komme og lave det og så skulle de fakturere murerspecialisten/fugespecialisten. Det firma anede ikke hvem hverken Asger eller murerspecialisten/fugespecialisten er. Asger og Murerspecialisten/Fugespecialisten er nogle kÊmpe svindlere og klamphuggere. Hold jer langt vÊk fra dem!

2022幎8月11日
自発的なレビュヌ

Ikke sÊrlig godt udfÞrt arbejde

Ikke sÊrlig godt udfÞrt arbejde, det skulle gå hurtigt da det var en slags akkord pr. m - forsÞgte og tag dialog, da det ikke var sÊrlig pÊnt udfÞrt, men det blev ikke rette pÊnt op desvÊrre.
Jeg har skrevet og brokket med med billedet dokumentation men intet hÞrt..

2022幎5月30日

Ikke helt tilfreds

Skulle have fuget badevÊrelset. Fik hurtigt et tilbud og bestilt tid. Jeg var dog ikke tilfreds med udfÞrslen, da der var små huller i, det var ikke lagt ensartet og man kunne se at den gamle fuge ikke var fjernet helt.
De var heldigvis enige og kom ud for at lave det om. Jeg havde bedt om at få en anden fugemand ud, men den samme kom. Han var ikke meget for at lave det hele om og ville vist helst bare rette de steder der var fejl. Det blev helt sikkert lavet bedre anden gang, men stadig ikke helt godt - man kan stadig se rester af den gamle fuge der ikke er fjernet helt fÞr den nye kom på, og et par steder er den ikke trykket helt ned i mÞrtelfugen, så det ligner at det ikke slutter tÊt - det er mega frustrerende da det er lige under bruseren. Håber det holder tÊt og er lidt spÊndt på hvor lÊnge den holder..

2022幎4月16日

Ignorerer henvendelser efter betaling

Efter at have modtaget tilbud kom FugeSpecialisten hurtigt forbi. Som sådan er det et ok arbejde og jeg betalte. Jeg opdager herefter at adressen på min faktura er forkert, den er for min underbo! Efter flere henvendelser om at få rettet adressen, som alle blev ignoreret, opgiver jeg at få en korrekt faktura. Arrogant service. Jeg havde flere opgaver, men det bliver med et andet firma.

2022幎4月6日

Flot resultat

Flot resultat, Dygtig og venlig medarbejder. Hurtig reaktion fra firmaet side.
Dejligt med en fast pris på arbejdet, og information om hvad tilkÞb kostede.

2022幎3月25日

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse. At vÊre transparente og forstående er meget vigtigt. Du skal også have mange gange tak for god kommunikation.
Jeg håber du får stor glÊde af de nye fuger.

Hav en rigtigt god dag

FugeSpecialisten

Supergodt arbejde udfÞrt hurtigt og

Supergodt arbejde udfÞrt hurtigt og effektivt. Hele processen fra henvendelse via hjemmeside til arbejdet var udfÞrt gik helt problemfrit.

2022幎3月23日

Hej Brian

Tusind tak for den gode anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Det glÊder os at du har haft en problemfri oplevelse igennem os. Du er altid mere end velkommen til at henvende dig hos her os hvor du vil blive mÞdt med mindst ligeså hurtig servicering.

FugeSpecialisten

Kompetent, hurtig og behagelig service

Kompetent, hurtig og behagelig service.

Firmaet reagerede på vores henvendelse inden for 10 minutter, og montÞren var på adressen kun en halv time derefter. Kan kun anbefales.

2022幎3月23日

Hej Oskar

Tak for den gode anmeldelse. Vi bestrÊber os efter hurtige besvarelser og handletider. Vi er utroligt glade for at det har vÊret vellykket i dit tilfÊlde.

Du skal altid vÊre mere end velkommen til at tage kontakt en anden gang.

FugeSpecialisten

En helt igennem behagelig oplevelse fra

En helt igennem behagelig oplevelse fra start til slut i forbindelse med udskiftning af blÞde fuger i badevÊrelse.

Kundeservice kommunikerede kompetent og hurtigt i forbindelse med afgivelse af tilbuddet, og der kom en aftale i kalenderen få dage efter vores fÞrste henvendelse.

Den fremmÞdte fugemontÞr var behagelig at have med at gÞre og udfÞrte sit arbejde hurtigt og kompetent. Da det efterfÞlgende viste sig, at et enkelt, gammelt borehul var blevet overset, sÞrgede firmaet for, at der stod en fugemontÞr på adressen igen inden for en halv time uden ekstra beregning.

Alt i alt et veludfÞrt stykke arbejde til en helt rimelig pris.

2022幎3月22日

Hej Torsten

Mange tak for de rosende ord.
Vi bestrÊber os efter at yde en hurtig og ordentlig service. Det glÊder os meget at det har vÊret en succesoplevelse og håber at du få stor glÊde for de nye fuger i dit badevÊrelse.

Hurtig smidig service

Hurtig smidig service, hvor jeg modtog et tilbud kort tid efter min henvendelse. Jeg fik en pris på opgaven og tid til at udfÞre den. FugeSpecialisten kom til aftalt tid og opgaven udfÞrt på bedste vis. Det er bare i orden

2022幎3月21日

Hej Stig

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre at det var en god oplevelse hele vejen igennem.
Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, vi vil opretholde den gode og hurtige service.

Hurtig respons

Hurtig respons, god service og fair pris. Kan klart anbefales.

2022幎3月21日

Hej Carsten

Tak for din gode anmeldelse. Vi håber at du får stor glÊde af dine nye fuger.