Fuge Specialisten ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud pÃ¥, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fÃ¥et svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... もっず芋る

Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode rÃ¥d til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... もっず芋る

Tak for fint udfÞrt arbejde. Jeg synes, at I skal anfÞre de fremhÊvede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig fÃ¥r sig en slem skuffelse, nÃ¥r d... もっず芋る

Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tÞrre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udfÞrt arbejde. Skrev sÞndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sÞd fu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. 敷地管理サヌビス
  6. 防氎加工䌚瀟
  7. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kÞrer gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste lÞsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skrÊddersyet til Deres Þnsker og behov med vÊgt på kvalitet og Þkonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hÞr om vi kan gÞre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udfÞrte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gÞre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primÊrt inden for byggebranchen, samt private husstande på hele SjÊlland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tÊtte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din nÊste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

10/10

Yderst tilfredstillende at vÊre kunde hos Fugespecialisten.
Jeg oprettede en formular på deres hjemmeside med en beskrivelse af arbejdet (Jeg skulle have udskiftet fuger omkring mine 4 vinduer),
og et par timer efter blev jeg ringet op med et tilbud - kanon! Dagen efter havde jeg fået skiftet fuger omkring mine vinduer, og det stod snorlige.

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse af det udfÞrte fugearbejde.
det godt at hÞre fugerne endte med at stå snorlige. Det er noget vi altid bestrÊber os efter. Vi er meget glade for at vi hurtigt har kunne levere et tilfredstillende resultat.

Hurtigt arbejde, kanon service

Skrev sÞndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sÞd fugespecialist overmiddag, som endda gjorde lidt ekstra.
Meget tilfreds pt., så kan kun på det varmeste anbefale Fugespecialiste og kontakt Asger herfra.

Hej Mads

Mange tak for den postive anmeldese af dit forlÞb hos os. Det glÊder mig at der blevet hurtigt hånde om din fugeopgave og at resultat har vÊret i orden.
De varmeste tanker herfra.

Asger Stang

Super fint arbejde

Hej Katja

Tak for den postive anmeldelse af det udfÞrte fugearbejde.

Super hurtig service

Super hurtig service, og rigtig flot arbejde sf den sÞde kvinde.

Hej Carina

Tak for den gode anmeldte af det udfÞrte fugearbejde og vi er meget glade for at du modtog en god og behagelig af oplevelse af vores sÞde fugemontÞr.

Dyre og udspekuleret

Deres betalingsfrist er på 3 dage! Herefter sender de prompte en rykker på 2% af belÞbet samt 100 kr. ekskl. moms. Har jeg aldrig oplevet fÞr og virkelig dårlig stil! Deres fugearbejde var Ok, ikke perfekt og i den meget dyre ende.

(opdatering efter svar fra FugeSpecialisten: Nu kan i så fÞje lÞgnere til jeres CV. Jo jeg fik en rykker da jeg ikke betalte 3 dage efter i var fÊrdig med jeres arbejde, og jeg betalte den med det samme inklusiv rykkergebyr og de 2 ekstra procent - da jeg ikke vidste hvad i ellers kunne finde på. Hvorfor skulle jeg ellers skrive det. Ville Þnske man kunne uploade billeder her på trustpilot så jeg kunne vise jeres regning til omverdenen. Vidner bare endnu engang om hvilket firma i er når i skriver sådan et svar)

2021幎10月30日

Hej

Vi er meget kede af at hÞre at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger.
Vi kan ikke se at vi har haft fremsendt en rykker prompte efter betalingsfristen. Vi har haft fremsendt en rykker til dig 6 dage efter betalingsfristen var overskreddet, hvilket vi mener er i orden da du ikke har haft betalt din regning til tiden.
Vi er glade for at du syntes fugearbejdet var ok.
Vi kan dog ikke genkende at vores priser ligger i den hÞje ende, da vi altid beregner priser ud fra den enkelte opgave, hvorfor vi altid beder om billeder og antal meter, så vi kan give den bedst mulige pris.

Vi Þnsker dig en rigtigt god dag.

FugeSpecialisten

Vil finde et andet firma.

Fint nok arbejde, men prisen på fakturaen og tilbudet var ikke det samme. Der var bevist skjult at tilbudet var uden moms.

2021幎10月17日

Hej Rune

Vi oplyser altid i vores tilbud vi fremsender til vores kunder, prisen både inklusiv og eksklusiv moms.
Jeg har gennemgået dit tilbud og prisen har vÊret oplyst både eksklusiv og inklusiv moms.

FugeSpecialisten

Hurtig service, top resultat!

Hurtig service, top resultat! De kom prÊcis, som var aftalt, tjekkede hele badevÊrelset og fixede fugerne, der var for gamle. Kan anbefales!

2021幎10月7日

Hej Maiju

Tak for den positive anmeldelse af din oplevelse igennem os. Udskiftning af badevÊrelses fuger er et vores stÊrkeste punkter, så det glÊder os naturligvis at vi har leveret på dette.

FugeSpecialisten

En god oplevelse at ringe og derefter

En god oplevelse at ringe og derefter super hurtigt få udfÞrt silikone fugeopgaven i en god kvalitet, bare Êrgerligt at murerafdelingen hos fugespecialisten ikke som aftalt vendte tilbage så kunne der måske have vÊret en stjerne eller to mere.

2021幎10月7日

Hej Ole

Jeg er rigtig ked af at vores murerafdeling ikke har kunne levere.
Vi havde på davÊrende tidspunkt rigtigt svÊrt ved at finde nok personale der kunne leve op til vores kvalitetsmÊssige standarder.

FugeSpecialisten

En timepris på over 3.000!

En timepris på over 3.000! Jeg fik lavet fuger ved en dÞr og bagved bordplade i kÞkken - under 5 meter i alt. Da jeg fik beskrevet opgaven, blev det udlagt som om dette var kompliceret, og jeg blev ledt til at tro det ville tage lang tid. Jeg får et dyrt tilbud, men vÊlger at tage det. MontÞren er her mindre end en time, og stadig bliver prisen på over 3.000 kr. fastholdt, selvom jeg skriver til dem og spÞrger om det kan vÊre rigtig. Jeg rykker dem 3 gange for svar, og dette var i Þvrigt efter jeg havde vÊret fleksibel og flyttet min aftale for at de kunne lande en anden opgave. Så jeg er skuffet over forlÞbet med Fugespecialisten og vil ikke anbefale dem eller hyre dem igen.

2021幎10月3日

Hurtig service og god kvalitet

En time efter at jeg bad om et tilbud, stod der to piger ved min dÞr og var klar til at fixe fugerne i min bruseniche. Hurtig og effektiv eksekvering og fin kvalitet.

2021幎9月27日

Hej Helle

Tak for din fine anmeldelse.
Du er altid hjertelig velkommen til at tage kontakt til os!

Bedste Hilsner
Asger Stang

Virkelig god service

Virkelig god service, perfekt resultat!

2021幎9月23日

Hej Sarah

Tak for den super gode anmeldelse af dit forlÞb hos os, det sÊtter vi rigtigt stor pris på.

De overholder aftaler

De reagerede hurtigt på min henvendelse. Jeg fik et tilbud som de overholdt. De kom til tiden som aftalt. De lavede pÊnt arbejde og ryddede pÊnt op efter sig.

2021幎9月8日

Hej SÞren

Tak for den gode anmeldelse af dit forlÞb hos os. Det glÊder os at der blev ryddet pÊnt op efter udfÞrsel af arbejdet, samt at oplevelsen har vÊret god.

FugeSpecialisten

Hurtigt, prÊcist og smukt arbejde

2021幎8月10日

Hej Karsten

Tak for den postive anmeldelse af vores service.