Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud på, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fået svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode råd til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... もっと見る
Tak for fint udført arbejde. Jeg synes, at I skal anføre de fremhævede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig får sig en slem skuffelse, når d... もっと見る
Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tørre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udført arbejde. Skrev søndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sød fu... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kører gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hør om vi kan gøre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande på hele Sjælland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din næste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.
Møllehaven 2, 4040, Jyllinge, デンマーク
- info@fuge-specialisten.dk
- www.fuge-specialisten.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig responstid
Hurtig responstid. Både når man skriver til dem, og når de kommer og laver arbejdet. Søde og hjælpsomme mennesker, der kan deres arbejde. Der var et sted, hvor de ikke havde fuget. Fra jeg skrev, til fejlen var udbedret, gik der under 2 timer! Har kun ros til overs for dette firma.

Alt spiller 😊
Ringede fredag, fik straks tilsendt tilbud på den ønskede opgave, arbejdet udført idag mandag til aftalt tid og pris , og rigtigt flot. Vi er top tilfredse 😊

Super tilfreds
Vil helt klart anbefale til andre, kom til tiden og har lavet et godt stykke fuge arbejde.

Dygtig og professionel håndværker
Dygtig og professionel håndværker. God rådgivning og flot arbejde

Hjælpsomme, god dialog
Jeg har fået lavet fuger under vinduer. Den ene har desværre drillet og det var først i tredje forsøg, at den løste sig, derfor kun 4 stjerner og ikke 5. Jeg er udelukkede blevet mødt af søde, hjælpsomme og løsningorienterede medarbejdere, så derfor 4 stjerner og ikke færre. Der kan altid ske fejl og det er først når der er problemer, at man har en idé om hvad firma man har købt opgave ved og jeg blev på ingen måde ladt i stikken.

Fuge Specialisten ApS からの回答
Godt stykke arbejde og hurtigt.
Fantastisk service!!!!
Fantastisk service!!!!! og et mega flot udført arbejde. Kan varmt anbefales.
Meget tilfreds
Blev straks ringet op og fik skiftet fuger i brusenichen samme dag. God rådgivning og flot resultat. Kan bestemt anbefales.
Særdeles veludført fugearbejde
Tiptop arbejde. Det er særdeles flot og veludført arbejde, og bestemt anbefalelsesværdige. God kundeservice til langt ud på aftenen på deres onlinechat.
Holder aftalen
Holder aftalen , er hurtige og gør et godt stykke arbejde. Fuld tilfredshed her fra.
Helt genialt at de kom dagen efter…
Helt genialt at de kom dagen efter forespørgsel og lavede et godt stykke arbejde. Eneste grund til en manglende sidste stjerne er at de kom 1 time for tidligt. Lidt upraktisk, da jeg sad i møde, men de var helt stille og forstyrrede slet ikke. Det var dog heldigt at jeg var hjemme...
Flot arbejde og fantastisk…
Flot arbejde og fantastisk kommunikation.
Vi har længe kigget på nogle grimme gabende fuger, efter vi skiftede gulffliser i to badeværelser. Kunne slet ikke hvordan vi skulle få lukket ca. 2 cm store gap fra gulv til væg fliser.
Fusespecialisten kom susende idag (vi bad om tilbud i går) - var lidt forbeholdende for om det kunne laves tilstrækkeligt pænt (dejligt med professionel stolthed), men vi aftalte at gi det en chance, og vi ku ikke have ønsket et bedre resultat.
Jeg har kun ros til overs og min bedste anbefaling herfra

Fint arbejde.
Trustpilot エクスペリエンス