Vi har haft en rigtig god oplevelse med Garderobexperten. Fra start til slut har servicen vÊret professionel, venlig og hjÊlpsom, og vi fÞlte os godt vejledt gennem hele processen. Vi kÞbte et sk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fÃ¥et monteret klÊdeskab, 2 m bredt, endevÊg og med skydedÞre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... ãã£ãšèŠã
Vi valgte GarderobeXperten pÃ¥ anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores fÞrste besÞg i forretningen har vi fÃ¥et en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... ãã£ãšèŠã
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rÃ¥dgav os og mÃ¥lte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom pÃ¥ slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklÊdeskab der, s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En rigtig god oplevelse
Kim og Emil er helt igennem flinke, kompetente og professionelle folk.
Kim fandt en god lÞsning til vores Þnske om et nyt fem-sektioners garderobeskab op mod en skråvÊg.
Han kom derefter ud og målte op, hvorefter Emil kom og monterede dem. Begge kom prÊcis til aftalte tid.
Det blev superflot og ser ud som om huset var fÞdt med skabene. Emil sÞrgede for at rydde pÊnt op efter sig.
Vi er meget tilfredse.
Jeg har fÃ¥et det flottesteâŠ
Jeg har fået det flotteste garderobeskab - fra gulv til loft. Kommunikationen med Kim JÞrgensen har vÊret uden problemer og alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Skabet blev monteret af den dygtigste håndvÊrker, man kan forestille sig og der lå intet affald tilbage. Mine allerbedste anbefalinger af Kim JÞrgensen og Garderobeexperten.
Service i top
Service i top - assistance undervejs i top - justering lavet med et smil, selvom det var vores egen skyld at målene havde Êndret sig - tak for det! I det hele taget en meget positiv oplevelse og skydedÞrene er perfekte!
Godt Nytår Garderobexperten og endnu en gang tak!
Super professionelle folk
Helt igennem kompetente og professionelle folk.
Kim kom og målte op til mine 2 skydeskabe og Emil kom og monterede dem.
Det blev et superflot resultat, så jeg er mega glad.
Hurtig levering, hÞj service og lavere pris end konkurrenterne
Jeg bestilte et garderobeskab, som var kompliceret pga af bÊrende bjÊlker. GarderobeXperten kom med den bedste lÞsning, laveste pris og kun to en halv uge fra bestilling til det var fÊrdigt monteret. Kan klart anbefales.
Quality and Customer Service Excellence
Quality and Customer Service Excellence
We got custom wardrobe's done by Garderobexperten for our villa and it has been the best decision ever. Kim, our advisor was extremely customer focussed and gave us the right recommendations and pricing. The communication of the timeplan was very clear and was followed through. Emil the installer was excellent and the finish of some tricky wardrobes in our villa is super neat. Would certainly recommend them to anyone who is looking at high quality wardrobes.
5 stjerner herfra :-)
5 stjerner herfra.! :-)
Jeg kan kun give Garderobexperten min varmeste anbefaling.
Jeg bestilte skydedÞre gennem Garderobexperten, og fik en fantastisk service fra Nicklas.
Han er utrolig hÞflig og lytter til ens Þnsker, samt kom også med gode ideer. Derudover så fortjener firmaets mÞbelmontÞr Rene også ros for sin arbejdsindsats. Han var meget professionel og omhyggelig.
Vh. Jack
Super kvalitet
God og kompetent vejledning, levering til tiden,
super paskram og kvalitet.
Super god service,overholder de lovedeâŠ
Super god service,overholder de lovede tider og en yderst rar montÞr
Vi har bestilt skydedÞre pÃ¥ mÃ¥l afâŠ
Vi har bestilt skydedÞre på mål af Morten. Vi oplevede en god service, ligefra besÞg i deres store udstilling til deres montÞr Michael som monterede det hele i lÞbet af en dag, så 5* herfra.
Fantastisk service og flot arbejde
Fantastisk service og flot arbejde; Vi har fået en super god og behagelige service / ekspedition i forretningen af Kim - hele vejen igennem. Og montÞr Emil har lavet et flot stykke arbejde. Vi vil til enhver tid anbefale Garderobeexperten KÞge.
Fantastik
Fantastik
stor oplevelse de tog sig af alt. Jeg fik en leveringsbesked om at det var til tiden, montagen blev udfÞrt på en stille og professionel og perfekt måde.
Alt i alt jeg er super tilfreds
Gardarobeskab ser virkeligt flot ud
Mega dÃ¥rlig service og kvalitetâŠ
Tror ikke jeg har fået dårligere kundeservice end hos gardarobeexperten.
FÞrst skrev jeg om at få et tilbud, men hÞrte intet fra dem, ja så ringede jeg og fik en meget lidt servicemindet medarbejder i telefon. Ja hvis han skulle komme ud og give et tilbud og måle op skulle jeg betale et depositum fÞr han gad komme.
Så kom han efter jeg havde lagt kr 6800 i depositum. Her var han ihverfald ikke sÊlger eller servicemindet, fÞlte mig lidt som jeg var besvÊrlig over jeg ikke bestemte mig sådan lige nu.
Det er en stor beslutning, jeg skal dog se på lågerne hver dag i de nÊste mange år.
Nå men de blev bestilt trods en hÞj pris, da jeg naiv som jeg tror jeg pris og kvalitet hÊngte sammen, men nej vi fik lågerne med skinner og der var målt forkert og der manglede skruer og beslag.
Jeg ringede så til konsulenten som havde vÊret ude og måle op, blev jeg svinet til med at havde vi taget en håndvÊrker havde de skruer og beslag og de havde skåret til så det passede.
SÃ¥ konklusionen af dette:
HOLD DIG LANGT VÃK FRA GARDAROBEEXPERTEN
De måler forkert
Er ubehÞvlet
Er dyre( trods rabat kan du kÞbe 2 skabe for samme pris)
Sletter når kunder skriver dårlige anmeldelser
Rettelse i tilfÞjelse til svar:
Ja der er to sider af alt, og anslaget til venstre er ikke bestilt ekstra men en den af pakken.
Som I selv skriver på hjemmesiden:
Hos GarderobeXperten strÊber vi efter den bedste service. Derfor tilbyder vi altid gratis kontrolopmåling, professionel rådgivning, mulighed for tegning i 3D af din nye garderobe uden beregning.
Her var ikke bestilt noget fÞr opmÃ¥ling, men âjeg sender et eksempel pÃ¥ hvad det vil koste, du skal bare betale depositumâ
Ingen undskyldning for fejlopmåling, men det var mere vores fejl da vi ikke havde bestilt deres instalation.
Og bare en sav, kan ikke skÊre en metalskinne. Forventning er sikkert hos alle kunder at de får hvad der bestiller og ikke belÊres om vi bare kunne betale for instalation

Garderobexperten ããã®åç
Super service, levering til tiden, og det passer bare!
Vi har kÞbt garderobe med skydelåger igennem Garderobexperten.
Super god service, levering til tiden, og alt passede perfekt.
Vi er yderst tilfredse og kÞber meget gerne garderobe her igen. 5 stjerner herfra.
5 stjerne til Kim fra garderobexperten
5 stjerne til Kim fra garderobexperten
Jeg har kÞbt skydedÞre efter mål
Virkelig god service og flot udfÞrtâŠ
Virkelig god service og flot udfÞrt arbejde. Varm anbefaling herfra.
Utrolig sans for detaljer.
Fremragende oplevelse.!
Kim kom og rådgav os og målte op.
Han koordinerede levering og montering til UG +.
Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklÊdeskab der, som om, huset var fÞdt med det. Der blev fuget, malet, pudset og poleret omkring skabet, der blev stÞvsuget og emballage taget med, og alt stod tip top som i en drÞm.
Stor ros til Garderobexperten, -det var en dejlig oplevelse fra start til slut.
Ikke det ringeste :-)
Ikke det ringeste, jeg har oplevet :-)
Fra fÞrste telefonsamtale til den sidste skrue har Kim og siden Emil gjort nye skabe og specialdesignet "sofa" til en tryg og positiv erfaring med GarderobeXperten. Alle aftaler blev holdt, prisen var rimelig (også for en jyde) og resultatet er nÊsten pralende. Entydig anbefaling herfra.
Fantastisk handel
Fantastisk handel
God kvalitet, hurtig ekspedition og vild dygtig pris.
Både Kim som kom og målte op og prÊsenterede mulige valg for mig, og Morten som kom og monterede prÊcist som aftalt, hurtigt og professionelt var en helt igennem god oplevelse.
VÊlg GarderobeXperten - så kan du lÊne dig tilbage og bare glÊde dig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ