Vi har haft en rigtig god oplevelse med Garderobexperten. Fra start til slut har servicen vÊret professionel, venlig og hjÊlpsom, og vi fÞlte os godt vejledt gennem hele processen. Vi kÞbte et sk... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fÃ¥et monteret klÊdeskab, 2 m bredt, endevÊg og med skydedÞre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... ãã£ãšèŠã
Vi valgte GarderobeXperten pÃ¥ anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores fÞrste besÞg i forretningen har vi fÃ¥et en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... ãã£ãšèŠã
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rÃ¥dgav os og mÃ¥lte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom pÃ¥ slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklÊdeskab der, s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk kvalitet og serviceniveau
Vi kÞbte et vÊg til vÊg klÊdeskab, som den flinke og meget kundeorienterede Nicklas hjalp os med. Han kom ud og målte op, så det hele passede, samt vejledte os med hvad vi skulle gå efter, både designmÊssigt og praktisk.
Vi er ovenud tilfredse med vores skab, som er i hÞj kvalitet, samt den fantastiske service vi har fået hele vejen igennem.
KÊmpe anbefaling af Garderobexperten herfra.
Rigtig god rÃ¥dgivning til enâŠ
Rigtig god rådgivning til en fummelfinger som mig af Nicklas i KÞge.
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut - rådgivning i butik, opmålning og ikke mindst opsÊtningen, der spiller 110%
Top service og resultat
Top service og resultat. Kim var effektiv, gav gode råd, som viste sig at vÊre perfekte. Aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Emil monterede til et supert resultat. Smilende, venlig og professionel. Mine bedste anbefalinger!
Tak for fin service.
Tak for fin service.
Vi kom med bange anelser, om det overhovedet kunne lade sig gÞre.
Men Kim fandt den rigtige lÞsning til os.
Alt klappede, og en dygtig snedker sÞrgede for det ikke kun ser pÊnt ud, men virker.
En stor glÊde i hverdagen. Tak
Meget tilfreds med de nye skabe.
Har kÞbt walkin closet og kan kun giveâŠ
Har kÞbt walkin closet og kan kun give mine varmeste anbefalinger
Alt fra pris til montering var super og alle aftaler overholdt
Effektivitet og smil....
Fra vores fÞrste henvendelse gik der lidt over 3 uger til den fÊrdige garderobe med 4 store skydedÞre og indmad stod klar - det er virkelig effektivt! Vi har fået god og professionel vejledning og vi er blevet mÞdt med smil og venlighed. Kan virkelig anbefale Garderobexperten!
Super service i forbindelse medâŠ
Super service i forbindelse med montering af vores special tilpassede skabslÞsning. Vi fik en bedre lÞsning end vi havde turde håbe på og til vÊsentlig fÊrre penge.
går forbi min nye skabslÞsning og smiler hver dag
Frank der kom og monterede skabet gav en fantastisk serivice både i forbindelse med opmåling og montering. Kan ikke få mindre end 5 stjerner herfra:-)
TAK TIL GARDEROBEEXPERTEN...
TAK TIL GARDEROBEEXPERTEN...
5 STORE stjerner herfra - og en klar anbefaling hvis I vil have en specialdesignet garderode.
Kim som solgte os skabet og hans kollega Emil, der monterede skabet skabte begge en super oplevelse i forbindelse med opmåling, kÞb og sidenhen montering af vores store garderobevÊg i kÊlderen.
Vi var udfordret af mange rÞr i loftet men Emil har tryllet med tilpasninger og fået det hele til at spille 110%.
Det lever HELT op til vores Þnsker og drÞmme.
Har fået et perfekt skab
Har fået et perfekt skab, fra gulv til loft med en masse opbevaringsplads.
Fin service hele vejen igennem.
M. Pedersen
Professionel
Professionel, imÞdekommende, hurtig levering. Det er hvad der bedst beskriver vores oplevelse af GarderobeXperten i KÞge.
Stor ros til Morten Wieland for super god rådgivning. Kan varmt anbefale Morten Wieland og GarderobeXperten.
Garderobe på mål
Vi har fået lavet skabsvÊg på mål i et vÊrelse (4 skabe).
Rigtig god service. Stor fleksibilitet omkring opmåling, levering og montering. Professionel vejledning om indretning og design og hurtig og effektiv montering. Tak for det!
Rigtig god service
Jeg har fået lavet 3 skabe efter specialmål. Det har vÊret en rigtig god oplevelse. Aftaler er blevet holdt, skabene passer perfekt og rigtig god service!
Hel formidabel behandling bÃ¥de i KÞgeâŠ
Hel formidabel behandling både i KÞge butikken og af de 2 montÞrer der kom og monterede vores skabe. De varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service, og meget hurtige og hensynsfulde! Skabet skulle nå at bestilles og installeres oveni en familieforÞgelse, og Garderobeexpertens medarbejdere var ekstremt sÞde og hensynsfulde til at få lagt en hurtig men fleksibel plan af hensyn til min termin :)
Vi fik god vejledning af Kim, og fik monteret vores skab af Frank og de var begge ekstremt venlige og nemme at snakke og koordinere med :)
Super flot klÊdeskab!
Rigtig god service, både med opmåling og råd af Kim, levering samt montering foretaget af Emil. Resultatet er super flot. StÞrste anbefaling herfra.
God oplevelse trods lidt bump pÃ¥ vejenâŠ
God oplevelse trods lidt bump på vejen :-)
Super fin og grundig sparring med Kim i opstartsfasen, og senere hen overtog Cem projektet, og han er ogsÃ¥ yderst kompetent. Der var lidt bump pÃ¥ vejen, blandt andet manglede der nogle elementer i forsendelsen, og man er meget afhÊngig af specifikke personer, sÃ¥ ved sygdom bliver der ogsÃ¥ forsinkelser. Men pÃ¥ intet tidspunkt var vi utrygge eller i tvivl om, hvorvidt de nok skulle levere - man kan stole 100% pÃ¥ dem. Og slutresultatet er SÃ
flot. Deres tÞmrer Emil er i Þvrigt super dygtig.
De er simpelhen super serviceminded.
De er simpelhen super serviceminded.
Vi kan ikke sÊtte en finger på noget. Alt lige fra fÞrste kontakt til slut resultat. 100 % perfekt. Vi kan kun varmt anbefale deres service.
KÊmpe ros til Kim og Morten.
Verdensklasse
Jeg er ovenud imponeret over oplevelsen med Kim og Franks arbejde, og kan på det varmeste anbefale GarderobeXperten.
Hele vejen igennem forlÞbet har jeg oplevet en stor professionalisme, og uanset hvor mange spÞrgsmål jeg havde og hvor mange gange jeg sendte noget retur med input, blev jeg udelukkende mÞdt med tålmodighed og imÞdekommenhed.
Fra fÞrste kontakt til fÊrdigt resultat har det vÊret en imponerende oplevelse. IndrÞmmet, jeg blev noget skeptisk, da jeg fandt ud af, at skabet skulle forudbetales, fordi jeg blev bange for om jeg nu ville blive snydt. Men efter en god snak med Kim, fik jeg ro i maven, og som lovet fik jeg hurtigt bekrÊftelsen på at produktionen var påbegyndt.
Få dage senere blev jeg kontaktet af Frank, som satte skabet op. Jeg blev imponeret over, at han ikke havde efterladt så meget som et stÞvkorn. Og da han opdagede, at der var en fejl på en plade, italesatte han det selv, undskyldte og udbedrede det dagen efter. Det er godt stil.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og et godt resultat, som i dén grad retfÊrdiggÞr prisen.
KÊmpe tak til Kim og Frank.