SÃ¥ skete det usÊdvanlige pÃ¥ Gentofte hospital, de har ikke styr pÃ¥ en skid overholder aldrig tider ej heller indgÃ¥ede aftaler. PÃ¥rÞrende skal bare have skiftet batteri i secral pacem. Det tager pÃ¥ Gen... ãã£ãšèŠã
Fredag d. 1. maj 2026 kl. 11 var jeg i akutklinikken pÃ¥ Gentofte Hospital pÃ¥ grund af en fibersprÊngning i mit venstre ben. Jeg blev behandlet fagligt godt af en ung lÊge med udenlandsk udseend... ãã£ãšèŠã
Nogen gange mÃ¥ man bare bÞje sig i stÞvet og erkende at der findes mennesker som team Skettrup der i en unik verden med kÊmpe betydning skifter hofteknogler ud med titanium sÃ¥ man uvirkeligt kan g... ãã£ãšèŠã
Hurtig, god og professionel behandling, efter fraktur på radius og ulna. Har kun ros til hospitalets personale.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Ja baaah dabbah duuuuh
Ja baaah dabbah duuuuh. Jeg har fÃ¥et en ny hofte.ð©ð° En meget stor glÊde at mÞde sÃ¥ mange forskellige mennesker i hele forlÞbet. De var omsorgsfulde og ydede den optimale "vare" i en stemning af godt samarbejde og meget ordentlige overfor hinanden. Tak af â€ïž takð kommer gerne igen i tilfÊlde af ? ð€£
Ingen hjÊlp i 8 timer
Gentofte akutklinik jeg blev bedt om at komme omgående ( på Akut telefonen) med en slimsÊkbetÊndelse som er meget smertefuldt , de gav ikke noget smertestillende , vi havde heldigvis selv panodiler med og - desvÊrre fik jeg kun fiskefrikkedeller og intet andet jeg kom ellers med hen Akut med Ambulance.
Min sÞn kom derud efter 8 timer og intet var sket, men de sagde vi kommer om lidt jeg spurgde igen, nej der ville går 2 og 1/2 time , så vi tog hjem igen og personalet så lettede ud, det er danmarks velfungerende hospital som danskerne har betaler skat hele livet - fÞj -
Givet 1 stjerne fordi jeg fik fiskefrikkedeller.
Fantastisk personale pÃ¥ HjerteafdelingâŠ
Fantastisk personale på Hjerteafdeling og operations afdeling. Alle er sÞde, imÞdekommende og giver den dejligste omsorgsfulde pleje.
De sÞdeste dygtigste personal iâŠ
De sÞdeste dygtigste personal i Gentofte hospital meget rendt god indeklima.. â€ïžð
Showtime pÃ¥ Gentofte HospitalâŠ.ð
Var lige en tur forbi senge afsnit 3âŠtil en undersÞgelse
Af kranspulsÃ¥ren ( KAG )âŠdet var en extrem oplevelse
Super sÞdt personaleâŠhavde gennem hele forlÞbet
Min helt egen super rare SygeplejerskeâŠ.snak med
SÞd med.stud. âŠ.flink tur med portÞrenâŠ.og hele
Holdet pÃ¥ undersÞgelsenâŠfantastiske effektiveâŠ
Raiograf, sygepl. og CardiologâŠâŠð«ðâŠ.
Tusind tak for en sublim behandlingâŠ.og God Jul
âŠ.Larz Madsð¥ž
Jeg har lige fÃ¥et opereret min hÃ¥ndâŠ
Jeg har lige fået opereret min hånd efter et brud 1.1.2022. Kom på Amager hospital, og senere på Hvidovre hospital.
Hvidovre hospital var det dårligste jeg nogen sinde har oplevet. Forlangte derfor at komme på Gentofte hospital. Her fik jeg den mest fantastiske oplevelse. SÞde og empatiske mennesker modtog mig da jeg kom. En helt fantastisk anÊstesi sygeplejerske, opvågnings sygeplejerske og ikke mindst den lÊge der opererede.
Jeg kan kun anbefale Gentofte hospitals ortopÊdkirurgiske håndafdeling til andre. Jeg er så glad for at jeg kom på det hospital. Jeg er dybt berÞrt af min gode oplevelse.
Gentofte Hopital
En positiv oplevelse hver gang... Venligt og imÞdekommende personale, professionel og dygtig behandling. Tak.
Kom pÃ¥ akutafdelingen.Herlev Hosp idagâŠ
Kom på akutafdelingen.Herlev Hosp idag kl 13 hvor der indenfor en halv time fandt ud af at min mand havde et nyrestensanfald. Blev behandlet af meget sÞde sygeplejersker, lÊger som man fÞlte sig fuldstÊndig tryk ved.
Tusind tak for go og tryk behandling.
SÃ¥ bliver det ikke meget bedre
Jeg har vÊret i et behandlingsforlÞb med besÞg på både Herlevs og Gentoftes kardiologiske afdelinger + blodprÞver.
Overalt er jeg blevet mÞdt af venlige, empatiske og meget kompetente lÊger og sygeplejersker. Selv nogle en gang imellem lidt lange ventetider var lette at komme over - og jeg fÞler mig meget tryg ved det, der kom ud af alle anstrengelserne. SÃ¥ ⊠tak â€ïž
Gentofte Hospital urinvejssygdomme klinik 1A
Helt fantastisk oplevelse på Gentofte Hospital / operation samt undersÞgelser mm, og det sÞdeste personale. Tak for super god behandling til jer alle på klinik 1 og 2..så glad for, at det ikke foregår på Herlev mere.
Gentofte hospital
Gentofte hospital
Afd/ HÃ¥ndkirurgi
God service, nÊrvÊrende og kompetent personale.
Informerer og fÞlger op.
FortsÊt den gode service og jeg ser frem til et godt resultat.
SuverÊn god behandling pÃ¥âŠ
SuverÊn god behandling på skulderambulatoriet på Gentofte.
Var plaget af afsindige smerter, men blev hurtigt opereret, fordi jeg stod på afbudslise. Alle jeg mÞdte var super imÞdekommende og lÊgerne var super dygtige og sÞrgede for at skabe en relation til mig, hvor jeg kunne fÞle mig tryg og imÞdekommet. Det var det samme for to år siden, hvor jeg blev opereret i den anden skulder,nej endnu bedre, nu.
W Tak
operation på Gentofte hospital
jeg har i dag fået foretaget en lyskebrok operation. Det gik fint . Min oplevelse er yderst positiv , jeg blev hele vejen i gennem orienteret om hele forlÞbet , samt opfordret til at spÞrge hvis der var noget jeg ville have uddybet eller noget andet. Samtlige gav mig den tid der var nÞdvendig til de få spÞrgsmål og alle var meget omsorgsfulde .
04-02-22 Jeg var en tur forbi min lÊge.
04-02-22 Jeg var en tur forbi min lÊge, han kikkede på mit hÞjre ben som var meget hÊvet. Han ringede straks til hospitalet, og jeg skulle komme straks. Jeg kom til Gentofte Hospital kl.12.00 fik besked på at sÊtte mig i ventevÊrelset. Jeg tÊnkte, så nu kan jeg bare sidde her og vente, men kl.12.10 kom der 2 sygeplejersker og kaldte mig ind, den ene tog blodtryk, den anden tog blodprÞver, og så skulle jeg lige ha` taget hjertediagram og til sidst en Coronatest. Så ville der nok gå et par timer fÞr der kom en lÊge, men der gik 10 minutter, så kom en frisk kvindelig lÊge som havde en praktikelev med. Vi gik så ind i et andet rum hvor jeg blev tjekket på kryds og tvÊrs. Vi blev enige om jeg skulle skannes for en blodprop i benet. Det ville nok ikke blive samme dag, da skanningen gik hjem kl.14.00 men hun ringede til dem kl.13.55 og jeg skulle bare komme over og blive skannet. Jeg blev så skannet og der var en blodprop. LÊgen havde talt med en hjertelÊge da hjertediagrammet viste en forandring. Jeg ventede så på hjertelÊgen fra kl.15.00 til kl. 19.00 HjertelÊgen som også var kvindelig kom så endelig for at fortÊlle mig at der var en forandring på testen og hun ville sende mig til en hjerteskanning. Det ville så blive på et andet tidspunkt. Så bortset fra 4 timers ventetid på hjertelÊgen, kunne jeg ikke forlange det bedre
Var pÃ¥ Karkirugisk afdeling for at fÃ¥âŠ
Var på Karkirugisk afdeling for at få anlagt en A V Fistel. På Gentofte sygehus.
Det var en meget behagelig oplevelse. Fantastisk personaler på alle tre afdelinger jeg var på. KÊrligt og professionelt personaler.
Så ingenting at frygte, selvom jeg var noget nervÞs inden. Af hjertet tak.
Dybt bekymrende at patienter venter 3âŠ
Dybt bekymrende at patienter venter 3 1/2 time pÃ¥ akutmodtagelsen pÃ¥ Gentofte Hospital fÞr der kommen en og ser til patienten. AltsÃ¥ ankommet og ventet sÃ¥ lÊnge uden at blive tilset eller bare hilst pÃ¥ ðš.
Liv og krÊft
For 3 år siden blev der taget et billede af min kones lunger.(2018)
I år blev der taget et nyt billede af min kones lunger.
Ja det var så lungekrÊft det blev ikke opdaget i 2018 (men i 2021) da den pågÊldende overlÊge i (2018) ikke vidste hvad han skulle kikke efter........
Men jeg er blevet forsikret fra samme "hotel" at det var en yderst og sjÊlden krÊft form og meget langsomt voksende........
Det håber jeg at den er.
Den har haft 3 år til at vokse
Men vedkommende "person"er stadigvÊk på det pågÊldende hospital...........
VÃR SÃD.
Tag et andet sted hen og sÞg hjÊlp
Tak.
Diverse blodprÞver og skanninger torsdag.
Ablation fredag.
Hele vejen igennem fuld information og behandling af kompetent personale.
Jeg er imponeret og kan kun takke for en fabelagtig behandling.
Jeg er lungepatient pÃ¥ gentofte iâŠ
Jeg er lungepatient pÃ¥ gentofte i forbindelse med sÞvnapnÞ og CPAP behandling. Jeg har lÊnge skulle have en forundersÞgelse til operation for netop dette. Jeg fik en tid i 2020 til dette. Den blev dog udsat pga Corona. Det er jo fair nok. Da jeg sÃ¥ skulle til min anden tid blev den udskudt pga. afdelingen skulle rykke lokation..? Ãv. Nu har jeg sÃ¥ fÃ¥et en ny tid i august 2023. SÃ¥ min tid er blevet udskudt 3,5 Ã¥r pÃ¥ grund af forskellige ting og det er ikke muligt at fÃ¥ den rykket frem. De har ellers mange forskellige forklaringer pÃ¥ dette. "Du er udeblevet fra din tid..." siger den ene mens den anden godt kan se at det er Corona der var skyld i det sÃ¥ rigtig spÊndende datadisciplin der bliver kÞrt med.
En tilfreds âkundeâ.
Har, desvÊrre, vÊret under behandling på ortopÊdkirurgisk afd. Gentofte, gennem flere år og fÞler mig set og lyttet til af kompetente kirurger og Þvrigt personale.
Alle mine operationer og Þvrig behandling, får min bedste anbefaling.
Lisbeth Nikander Nonboe