Herlev og Gentofte Hospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÃ¥ skete det usÊdvanlige pÃ¥ Gentofte hospital, de har ikke styr pÃ¥ en skid overholder aldrig tider ej heller indgÃ¥ede aftaler. PÃ¥rÞrende skal bare have skiftet batteri i secral pacem. Det tager pÃ¥ Gen... もっず芋る

Fredag d. 1. maj 2026 kl. 11 var jeg i akutklinikken pÃ¥ Gentofte Hospital pÃ¥ grund af en fibersprÊngning i mit venstre ben. Jeg blev behandlet fagligt godt af en ung lÊge med udenlandsk udseend... もっず芋る

Nogen gange mÃ¥ man bare bÞje sig i stÞvet og erkende at der findes mennesker som team Skettrup der i en unik verden med kÊmpe betydning skifter hofteknogler ud med titanium sÃ¥ man uvirkeligt kan g... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

de tabt min affÞring

Den 18-02-2021 gik jeg til Gentofte Hospital for tage blodprÞve og send til Herlev Hospitaler for min sygdom, som med en lukke brev mappe med min affÞring, nÊste dag den 19/2/ få jeg besked for min blodprÞve, men efter 14 dage jeg stadig venter svar på min blod affÞring, som sidst i går jeg få ved, at min lukke mappe med affÞring forsvandt, min kritik er, hvor mange ansvarlig eller uansvarlig for patienter er IDAG på den danske Hospitaler ; som aldrig har vÊre fÞr..! og sker i 2021 ??
du tabt min affÞring prÞve med mit sygdom i tyktarm,( blÞder) den 18/02/2021, du skal sender sammenhÊngende vedhÊftede med mine blod prÞver da du har tag samme dato og send til Herlev Hospitaler, nu er over 14 dag uden Herlev Hospitaler få mine affÞring prÞver, hvor gode sygeplejersker har det; for pleje af de sygpatient ; i 2021, ??

2021幎3月1日

DÃ¥rligt hospital

Her ankommer jeg også med en overrevet hÞjre lyske og det ved de godt. De spÞrger mig blot grinende og meget provokerende om det er min "gamle" hofte skade Jeg kommer med? Meget uhÞfligt. Jeg fortÊller dem at jeg ikke kan få det diagnosticeret og få hjÊlp nogen steder. De giver mig et set krykker og sender mig hjem? SÊrdeles sadistiske personer finder man her på Gentofte "hospital".

2020幎11月24日
自発的なレビュヌ

Nogen gange mÃ¥ man bare bÞje sig i

Nogen gange må man bare bÞje sig i stÞvet og erkende at der findes mennesker som team Skettrup der i en unik verden med kÊmpe betydning skifter hofteknogler ud med titanium så man uvirkeligt kan gå samme dag, smide kryggerne efter en uge, gå på job efter 2 uger, og lÞbe fÞrste tur efter 6 uger!
Håber I alle på ortopÊdkirurgisk afd. er klar over de små lokale mirakler I skaber hver dag
Mange taknemmelige hilsner
Steen JÞrgensen
Indlagt 29/7

2020幎9月24日

Fik nyt knÊ den 10 marts 2020

Fik nyt knÊ den 10 marts 2020. Inden var jeg blandt andet til knÊ seminar, super godt. LÊgen Lars MÞller, der opererede mig, var fra fÞrste fÊrd meget informativ. Da jeg blev indlagt og opereret,mÞdte jeg et fantastisk personale på afdelingen og operations gangen, opvågning og portÞr. Kan på det varmeste anbefale Gentofte knÊ og hofteafdeling. Lajla Arndt Nielsen

2020幎8月8日

Min oplevelse på Gentofte. 😊

Urologisk kirurgi og sengeafsnit Gentofte Hospital:

Den 9.6.20 : forberedelse , den 10.6.20 og 11.6.20 : operation og sengeliggende.

De tre dage er jeg blevet behandlet super fagligt, venligt og imÞdekommende af sygeplejersker, lÊger og kirurger .

Jeg er så taknemmelig, tusind tak til alle, jeg er pludselig i stand til at fungerer normalt og jeg mindes min tid i 2010 på Frederiksberg for samme lidelse og samme oplevelse, tak er kun et fattigt ord , godt vi har jer .

Kh Flemming

2020幎6月17日
自発的なレビュヌ

Har lige fÃ¥et et nyt knÊ pÃ¥ Gentofte

Har lige fået et nyt knÊ på Gentofte hospital
Og en stor tak til dem som hjalp mig
Og pt ingen problemer med det
En stor tak til ThorbjÞrn og til Tina
Som også passed mig for 20 år siden
SÃ¥ meget tilfreds patient
Det meget betrygne at dem som skal ta sig af dig kenner en
Preben Jensen Hyllingeriis

2020幎6月17日

receptionen ved rÞngten

Akut modtagelsen receptionen, De er utrolig flinke SÞde og hjÊlpsomme.
men Der var en enkelt Receptionist Fra rÞntgen afdeling i eftermiddags virkede ikke meget til at vÊre “service minded”. Vi var i receptionen efter henvisning fra de sÞde Sygeplejeske fra akutmodtagelsen.
Vi ventede og ventede ved receptionen til rÞntgen uden receptionisten har reageret ved vores ankomst, Til sidst jeg henvendt mig til hende, hvor hun efterfÞlgende nÊvnt at vi skulle registrer Os fÞrst. Det er meget trist, sådan noget fordi det vil ikke give gode minder omkring det offentlige steder.
Men tilgengÊld utrolig sÞde lÊge og Sygeplejeske ved akutmodtagelsen , som var med os efter rÞntgen besÞge.

2020幎3月10日

Hofte rimer på Gentofte

Hofte rimer på Gentofte
Var dette en madanmeldelse ville jeg give 5 store stjerner til Gentofte Hospital. Hofteoperation er en ganske almindelig forekommende operation, men for den enkelte er det en ret betydelig operation. Derfor var det meget glÊdeligt at opleve, at der var fuldstÊndig styr pÃ¥ rutiner og arbejdsgange pÃ¥ Gentofte Hospital, da jeg fik ny hofte. Jeg mÞdte udelukkende venlige, engagerede, professionelle og omsorgsfulde personer blandt alle faggrupperne pÃ¥ hospitalet. Udover effektiviteten var der menneskeligt overskud. Maden, ja selv min vÊrelsesmakker, var god. KÞbenhavns kommune ringede og tilbÞd dagen efter jeg var udskrevet fra hospitalet mÞde for at begynde genoptrÊningen nÊste dag. Jo, det kÞrte bare. Som i madanmeldelser er det restauranten, der lÞber med opmÊrksomheden, men hele sundhedsvÊsenet skal i mit tilfÊlde have 5 store stjerner. Lidt kÊkt kunne jeg forslÃ¥ hospitalet et slogan: ”Skal du have ny hofte – sÃ¥ vÊlg Gentofte".

Lasse Jensen

2020幎2月3日
自発的なレビュヌ

Gentofte hospital fortjener altid ros-

Gentofte hospital fortjener altid ros- har vÊret der nogle gange i lÞbet af mit voksenliv, og er ALTID blevet super godt behandlet!
I denne omgang var det skanning og lungemedicinsk afdeling, men har som sagt besÞgt forskellige.
( Herlev NOT so much!!!)

2019幎8月13日

Utroligt dårligt behandling.

Utroligt dårligt behandling jeg fik på 19,1 psykiatrisk. Personalet hverken gad eller prÞvede at hjÊlpe mig med den smerteproblematik som var årsagen til jeg havde det dårligt ( operation for 2 diskusprolaps). LÊgen forsikrede mig at der ville komme en reumatolog, som ville forklare mit nyeste scanningsbillede, det blev imidlertidigt ikke til noget. Jeg skreg af smerter i ugevis og forklarede dem at min smertetilstand var betydeligt forvÊrret, men de gjorde ikke andet end at give psykofarmica. Efter jeg var udskrevet fik jeg forklaret at scanningsbilledet viste en markant ny prolaps uden at personalet havde gjordt noget for at hjÊlpe mig.

Undgå afsnit 19,1 for alt i verden, da personalet er utroligt inkompetente og dybt usympatiske. Stol ikke på dem, da de hverken holder lÞfter som de har givet eller prÞver at hjÊlpe den indlagte.

- Marius

2019幎7月3日
自発的なレビュヌ

Har vÊret lidt ind og ud af hospitaler

Har vÊret lidt ind og ud af hospitaler de sidste 2 år, hvilket har givet mig mulighed for at sammenligne. Det er vel meget at sige, det er en fornÞjelse at komme på Gentofte hospital :-), men de har stået i en skÊrende kontrast til Herlev hospital som er helt uacceptabelt. Godt gået Gentofte, håber i ikke går itu når i sammenlÊgges med Herlev, men er bange for at i bliver opslugt.

2019幎3月17日

KÊmpe ros til Gentofte Hospital

En kÊmpe ros til personalet på Þre-nÊse-hals afd. på Gentofte Hospital. Blev opereret i skjoldbruskkirtlen og alt forlÞb med et kÊmpe overskud af venlighed og faglig kompetence.
Jeg er meget taknemmelig for et hospitalsophold som dette.

2019幎3月5日

Gentofte hospital

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men denne oplevelse skal dog fortÊlles videre, da den har vÊret perfekt fra jeg blev modtaget på hospitalet-til jeg blev udskrevet.
Jeg blev opereret d. 22 januar på Gentofte hospital (skjoldbruskkirtel operation). Både lÊgen og sygeplejerskene var simpelthen så venlige, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet.
Stort tak til alle sygeplejerskene som passede på os i vÊrelse 225 d. 22-23 jan., og kÊmpe tak til Anne og holdet som foretog operationen. Jeg er yderst taknemmelig for, at vi i Danmark har så godt et sundhedssystem med så dygtige lÊger.

2019幎1月25日

Gastro 13 sal Absolut OK xs

Fortravlet personale der knokler helt urimeligt. Havde enkelte kontraverser med plejepersonalet der dog blev lÞst med en fornuftig samtale.
Det kniber dog fortsat med at patienten bliver oplyst om det videre forlÞb
under hele opholdet.

POLITIKERE: " Mere personale "

2018幎9月9日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og venligt personale.

Jeg kommer jÊvnligt på Gentofte hospital, da jeg er bloddoner. Denne gang var jeg der som patient. Jeg skulle i flere afdelinger. Der var booket tider og lagt en plan for hvornår jeg skulle vÊre hvor, så jeg havde minimal ventetid. I alle faser af mit forlÞb blev jeg mÞdt, med smil, venlighed og personale der forklarede hvad de gjorde og hvorfor. Selvom der var mange patienter oplevede jeg, at de gav sig tid og var omhyggelige i deres arbejde. Min tidplan overholdt de, så jeg kunne gå hjem flere timer fÞr, end det de havde skrevet til mig Når man så samtidig tÊnker på , at de er resourcemÊssigt skåret langt ind i benet, så ved jeg ikke, hvad man mere kan forlange ?? Jeg kan simpelthen ikke rose dem nok. Tusind tak for jeres omsorg og fantastiske indsats.

2018幎8月17日

DÃ¥rlig service

Blev dårlig onsdag nat kl 2 og blev kÞrt til Gentofte af 2 fantastiske reddere, sim fik mit blodtryk hurtigt ned igen. Har ellers normalt blodtryk. Ankom til akutafdeling. Fik taget prÞver o.s.v men intet med hjertet. Kommer så op på afd kl ca 5 og prÞver og sove. Der skulle komme en sygeplejerske ind og tale med mig kom dog aldrig. Kl 6.30 kommer der en ind og tager blodtryk og puls. Jeg fÞler at de er ligeglad med en. De er da godt nok sÞde. Kommer en lÊge ind og taler med hende som ligger ved siden af. På vej ud siger hun, at hul eller en anden kommer og taler med mig på et tidspunkt. Der kommer så en medicinstuderende ind og spÞrger til min tilstand. Hun er klÊdt i plastikkittel som om jeg er smitsom. Og fortÊller at det kan vÊre jeg skal isoleres pyha bare for at jeg er ramt af i fluenza og er blevet skide dårlig. Kl ca 13 kommer lÊgen endelig ind som er den samme som var herinde ved 9.30 tiden. Og fortÊller at min infektionstal er dalende og ikke alarmerende. Og den medicinstuderende er også med men uden plastik. LÊgen siger at jeg kan godt tá hjem de poder mig i halsen for lungebetÊndelse og influenza som jeg jo har vÊret ramt af siden 21 marts. Havde så en tid i går hos lÊgen fordi jeg fÞlte mig helt kvÊstet. Tog lige et stil på finger og infektion er stadigvÊk på vej ned. Men ringer så en time efter at hun er lidt bekymret for min tilstand og vil ha mig på Gentofte til nogle rutine blodprÞver. Var der kl 1330, blodprÞver kl 14. For at vide en lÊge vil tale med mig men skal regne med ventetid tÊnker ok så er jeg hjemme ved 16 tiden. Men det skulle da blive en lÞgn. Kl blev 19 og jeg spurgte om det ikke snart var min tur. Jo der var da 2 fÞr mig men de havde da også fået 2 meget dårlige ind. Kl 21 har jeg fået nok, siger nu ringer jeg til manden som kan komme og hente mig, men det fraråder de mig. Og vist jeg går skal jeg kontakte 1813 vist jeg bliver dårlig. Min mand kommer så ca 22 og vi bliver enige om nu sker der nok snart noget. Det er så kun mig tilbage kl 23 og syntes det lyder underligt. Kl 23.30 går jeg hen og siger nu kÞrer jeg hjem. Hende jeg sagde det til ville ikke hÞre på mig. Jeg spurgte om hun skulle ha mit personnummer, nÊ det kunne hun da ikke bruge til noget. Fik mit navn og mobilnummer. Utroligt at man skal vente på svar så lÊnge. Min lÊge havde nok ikke regnet med det var sådan. Har det da fint nok Idag men aldrig mere på Gentofte. Jeg beder om at komme på Rigshospitalet nÊste gang der ved de da hva de laver.

2018幎4月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ