レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer på Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. Værelser var fine og behagelige, og specielt maden... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi holdt vores sølvbryllup på Gerlev Kro, og det blev præcis den fest, vi havde drømt om. Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi start... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har lige holdt min datters konfirmation i den smukke pergola. Vi havde nogle specielle ønsker om pynt og mad. Her var de meget imødekomne og det hele kunne lade sig gøre. Vi havde en fantastisk fes... もっと見る

5つ星のうち5の評価

2 x 70 års fødselsdag på Femhøj. Dejligt sted, virkeligt pænt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... もっと見る

企業情報

1. レストラン

さまざまな外部ソースから提供された情報

Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vi holdt rund fødselsdag med 21 gæster. Bordækning, mad, betjening og gæsteværelser var fremragende.
Vi er meget meget tilfredse.
Berit og Per

2022年8月21日
5つ星のうち3の評価

Vi plejer at gå fra Gerlev kro med en…

Vi plejer at gå fra Gerlev kro med en god fornemmelse i maven men denne gang var vi lidt øv.rødspætten var godt nok en god størrelse men konsistensen var grumset og vandet kartoflerne var ligeså vandet i midten.
Stjerneskudet var ok men lidt tam i smagen.vi kommer selvfølgelig igen men det bliver nok ikke fisk på tallerken

2022年7月22日
5つ星のうち4の評価

Meget lækker frokost med 4 små…

Meget lækker frokost med 4 små anretninger. Helt tilpas når der også skal være plads til kaffe og dessert. Jeg ville have givet 5 stjerner hvis flødeskummet ikke havde været fra dåse.
Vi kommer gerne igen.

2022年7月2日
5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig oplevelse!

Var til konfirmation her i sidste uge, tjenerne var uforskammet, ubehaglige og passiv/aggressive under hele aftenen. Maden var heller ikke noget at råbe hurra for! Da en ung mand i selvskabet ved siden af kom ind og tog en fadøl (hvilket heller ikke var i orden), råbte tjeneren af ham, tog øllen og kastede den i ansigtet på ham! Virkelig ubehagelig oplevelse. Kommer absolut ikke tilbage til Gerlev kro! Havde givet 0 stjerner hvis det havde været muligt.

2022年5月16日
5つ星のうち5の評価

Vi har i dag været til påske frokost

Vi har i dag været til påske frokost, på Gerlev kro. Der var mange mennesker, men alt var i orden. Der blev hele tiden fyldt op i buffeten, der var et meget venligt personale og alt var i skønneste orden.
Tak for en dejlig oplevelse.

2022年4月17日
5つ星のうち2の評価

Verdens mindste fiskefile

Smagen kan man ikke klage over smagte dejligt
Men 169 kr for et stjerneskud med verdens mindste fiskefile og et stykke brød under det var så småt at kunne være lige meget
Det er IKKE ok
Det gider jeg ikke prøve igen .ærgeligt da jeg har spist der flere gange .hvor det var store potioner 😐😐😣

2022年3月27日
5つ星のうち5の評価

Meget venlig og imødekommende…

Meget venlig og imødekommende betjening. Hyggelig krostue. Maden var rigtig god og rigelig og priserne var yderst rimelige. Klassiske, danske retter og flotte stykker smørrebrød i hyggelige omgivelser. Vil varmt anbefale kroen til andre.

2022年2月21日
5つ星のうち5の評価

Vi er netop kommet hjem fra…

Vi er netop kommet hjem fra Go-Dream-ophold på Gerlev Kro, og det har været SÅ godt.
Enormt hyggeligt sted med masser af 'kro-steming'. Maden var fantastisk og personalet ligeså.
Er ret sikker på at vi kommer igen 👌🏻

2022年2月18日
5つ星のうち1の評価

Jule buffet

Spiste der med min kæreste og hans datter.
For det første sur tjener.
Fiskefilet tør og for meget salt på. Flæskestegen var tør og sej. Høns i asparges så klumpet og tyk ud. Risalamande alt for meget sukker og klumper i.
Absolut ikke 249,kr værd.

2021年12月25日

Tak til Gerlev kro

Tak til Gerlev kro, for en dejlig julebuffet i dag den 12/12-2021 på min fødselsdag. Vi blev brændt af et andet sted og ringede til Gerlev, og blev modtaget med åbne arme, blot 30 min senere. Det var super hyggeligt, med god mad, især det hjemmebagte rugbrød. Tusind tak for en god oplevelse.

2021年12月12日
5つ星のうち5の評価

var til 90 års fødselsdag fredag 20…

var til 90 års fødselsdag fredag 20 august,var en rigtig god oplevelse ,i godt selskab samt rigtig god mad,man kunne se da man kom at der var travlt,men lige meget hvem af personalet du så var de smilende og servicen var god .kunne rigtig godt li den afslappede facon og tone Personalet havde over for alle gæster ,Et rigtig Hyggeligt sted at holde Fest.

2021年8月25日

Super ophold

Vi er familie på 3 der netop er vendt hjem efter et perfekt ophold på kroen. Lørdag deltog vi i flot bryllup på kroen også her alt i skønneste stil god mad og betjening. Skønt personale der gav sig tid til at servicere os og yde god kundeservice. Selvom der var travlt fik vi store smil og de gav os en følelse af at være “hjemme” alt i alt en stor tak til alle på kroen der gav os et perfekt ophold og vi vil helt sikkert på besøg herfra Falster igen mvh Elna Ib og Jonny Jensen

2021年8月9日
5つ星のうち3の評価

Skuffende…

Efter at være kommet mange år på Gerlev kro var besøget i går aftes en skuffelse. Vi fik en middelmådig betjening. Lang ventetid på både bestilling og mad. Vi sad næsten en time og ventede på to gange tarteletter. Tarteletterne var kedelige i discount mørdejsskåle og levede slet ikke op til deres standard. Vi bestilte en rødspætte, som var smagløs, kartoflerne var hårde. Vi bestilte også marinerede ribben, som var seje, og kødet skulle skæres af med kniv. Derudover bestilte vi 4 wienerschnitzler, som heldigvis var fine. Tjeneren gad ikke spørge til maden, eller spørge om vi manglede noget, før vi var helt færdige. Da vi betalte orienterede jeg selvfølgelig tjeneren om vores oplevelse.

2021年7月15日

レビューの対象になっている企業の方へ