レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer pÃ¥ Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. VÊrelser var fine og behagelige, og specielt maden... もっず芋る

Vi holdt vores sÞlvbryllup pÃ¥ Gerlev Kro, og det blev prÊcis den fest, vi havde drÞmt om. Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi start... もっず芋る

Vi har lige holdt min datters konfirmation i den smukke pergola. Vi havde nogle specielle Þnsker om pynt og mad. Her var de meget imÞdekomne og det hele kunne lade sig gÞre. Vi havde en fantastisk fes... もっず芋る

2 x 70 Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ FemhÞj. Dejligt sted, virkeligt pÊnt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Al'la carte SmÞrrebrÞd Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund NordsjÊlland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig HÞjreb

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

215件のレビュヌ

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dÃ¥rlig oplevelse, arrogant i tlf. for lidt mad leveret, som de ikke kunne gÞre sÃ¥ meget ved. Vi kunne fÃ¥ en tartelet pÃ¥ huset nÃ¥r vi kom forbi nÊste gang🥺🥺vi kommer ikke forbi.
Betalt kontant, nu rykkes vi for manglende betaling.
Der kommer vi ikke igen.

2021幎6月29日

Her kommer vi desvÊrre ikke igen

Her kommer vi desvÊrre ikke igen

Vi brugte nÊsten 3.000kr denne aften, da vi var et selskab på 9 til en fÞdselsdag. Heldigvis var selskabet godt, for vi ventede i 2 TIMER på vores mad (!!!). Hvor sÞd tjeneren end var, så ville hun ikke give vores bestilling videre, da der var travlt i kÞkkenet. Da maden så endelig kom, var wienerschnitzlerne tÞrre og brankede, lyssejen var helt tÞr, der var sand i kartoflerne og bÞffen var gennemstegt og dÞd. Jeg giver to stjerner pga venlige tjenere og fordi vi fik gratis dessert efterfÞlgende pga ventetiden. Det er alligevel flot og giver point i bogen! Men desvÊrre er det bestemt ikke nok til at vi gider ligge vores penge her igen.

2021幎6月28日

Har lige vÊret pÃ¥ 5 overnatninger på

Har lige vÊret pÃ¥ 5 overnatninger pÃ¥ kroen. Det har vÊret en rigtig dejlig oplevelse 😃maden er virkelig god. VÊrelset fint, skÞnt at kunne sÊtte sig ud i tilhÞrende lille have😃. Personalet er top professionelle- smilende og imÞdekommende. Skal vi igen pÃ¥ kroophold er det HELT sikkert vi vender tilbage. Ole og Karin Ps! RengÞring kunne nok lige lÞftes

2021幎6月20日

Helt fantatisk mad

Helt fantatisk mad! Jeg fik den bedste Wienerschnitzel jeg nogensinde har smagt med fantastisk velsmagende gammedags brun sovs og stegte kartofler. Priserne er yderst rimelige sammenholdt med kvaliteten. Jeg kan varmt anbefale dette sted.

2020幎11月11日

500 kroner for mad ud af huset og jeg

500 kroner for mad ud af huset og jeg kunne få bedere mad fra et pizzarig.... alt var pakket ind i folie hvilket gjorde alt vores mad blÞdt og kedeligt den salat vi fik med lugtede virkelig dårligt så den ville vi ikke spise og både agurker og salatbade var slimet og decideret klamt... vi bestilte ben de var fuldt med peberkorn
laurblade og lÞg som vi skulle sidde og pille alt det fra fÞr vi kunne spise de giver samme sovs med som vores ben er blevet proppet med hvilket giver en virkelig vammel fÞlelse.... og så fik vi kold rÞget laks og som bornholmer har dette ikke noget af gÞre med kold rÞget laks at gÞre det var en sur salat med en noget laks og rejer der virkelig skinger grimt af fisk hvilket friske rejer og fisk ikke skal men dufte godt alt i alt et skod sted....

2020幎10月22日

Dejligt kroophold

Var på kroen fredag d. 16/10 til deres kombinerede skaldyrsmenu og overnatning på stedet. Fantastisk menu med masser af gode skaldyr. Godt, professionelt og imÞdekommende personale. LÞrdag morgen en dejlig morgenmad, efter en dejlig nat i et af stedets vÊrelser. Vi kan kun anbefale stedet

2020幎10月17日

Vi kan godt lide at komme på Gerlev Kro

Vi kan godt lide at komme på Gerlev Kro og få en gang stegt flÊsk med persillesovs.
Da vi simpelthen ikke kunne spise mere var der en del stegt flÊsk tilbage på bordet, som alligevel skulle smides ud når det havde vÊret inde, så jeg spurgte, om vi ikke kunne få en "doggy-pak" med hjem med resterne; det måtte de ikke når det var ad libitum; vi var 3 personer i vores selskab og det var anden portion flÊsk der var inde som vi Þvrigt havde tage godt af, - men der var alligevel en del tilbage.
Jeg synes, at det er madspild af vÊrste skuffe i disse tider, hvor madspild er no-go.

2020幎6月10日
自発的なレビュヌ

Autentisk - på den gode gamle dags måde

Autentisk, god mad, god betjening og fantastiske faciliteter og omgivelser.
Om du blot skal have noget lÊkkert at spise, eller du skal overnatte, kan det varmt anbefales.
Har nu brugt det fast de sidste 3 år, og er aldrig blevet skuffet og ser altid frem til nÊste ophold

2020幎5月18日
自発的なレビュヌ

Var på Gerlev kro i aften

Var på Gerlev kro i aften. Vi troede, at kromad som i 60 erne var slut. Her tÊnker vi på mad, som for det meste var beredt på forhånd, og så bare skulle have en tur i ovn/micro. Jeg bestilte pandestegt rÞdspÊtte. Det kan vÊre, at den i sin ungdom har vÊret pandestegt, men det var den bestemt ikke mere. Det var muligt at spise kÞdet tÊt på midten, resten var utroligt tÞrt og uspiseligt. Kartoflerne mindede meget om dem, man fik på plejehjem i poser for mange år siden. Sovsen var tyk som byggematerialer og fuld af melklumper. Min mand valgte en menu med 3 retter. Kulleren som forret var sur af citron. Hovedretten var mÞrbrad. Det var en stor klump kÞd, som også for det meste var forberedt på forhånd, idet den var helt kold i midten. Den havde nok lige fået en tur på panden fÞr servering. Desserten var kedelig. En klump vanilleis med et kirsebÊr på toppen og rå rabarber, som sikkert er fra dåse. En helt igennem dårlig oplevelse. Vi fortalte det til den unge hÞflige tjener, som beklagede, men ellers ingen respons, selv om jeg bad ham om at bringe klagen videre til kÞkkenet. Så aldrig mere Gerlev kro, da regningen ikke fejlede noget, min fisk kostede f.eks. kr. 218. Tag hellere til havnen i Gilleleje, hvor man får en forrygende fish and chips med dressing for kr 108. Vh Susanne og Hans

2019幎8月1日

KÞr videre..

KÞr videre...
Var på Gerlev Kro med familien for at fejre min sÞns fÞdselsdag. Ikke en udprÊget succes.

Tjeneren, som ignorerer os det meste af tiden, var ikke serviceminded og glemte flere henvendelser.
Ventetiden på maden var lang, alt for lang i forhold til de få gÊster, som var og da den endelig kom, var min sÞns bestilling forkert. Min egen, wienerschnitzel med brasede kartofler, var tÞrstegt til uendelighed og paneringen brÊndt. De få brasede kartofler, der skulle udgÞre en portion, lignende noget kokken havde glemt på panden og fÞrst serveret kort tid fÞr en eventuel brandalarm ville vÊre gået i kÞkkenet...
Kun min datter var glad for hendes 2 rÞde pÞlser....
Desserten valgte jeg at springe over, men ungerne, som var sultne, insisterede på deres. Igen over 30 min. ventetid og en tjener, som ignorerede flere henvendelser fik de deres dessert - is og pandekager. Dog ikke fÞr et andet bord, som bestilte efter os havde fået deres...

Konklusion
Gerlev Kro får McDonald's til at fremstå som en kulinarisk oplevelse, som er vÊrd at kÞre efter og det vil også vÊre mit råd.

Stjernen får de fordi kroen så hyggelig ud, men havde jeg kunne give 0 stjerner havde det vÊret mere fortjent.

2019幎6月14日
自発的なレビュヌ

Jeg Sys at man fremover når man skal

Jeg Sys at man fremover når man skal holde store selskaber ikke tager mere ind end man kan skaffe personale til om ikke andet så må man droppe sine a'la carte kunder så gÊster der betaler en stor sum penge både for hotel og kro får den bedste oplevelse så man ikke fÞler at man skal jappe taler og sange igennem .

Desuden kan man vel ogsÃ¥ forvente at den regning man sÃ¥ fÃ¥r ogsÃ¥ er korrekt og det ikke skulle vÊre nÞdvendigt at gennemgÃ¥ den .. men skal nej 😱

2019幎6月11日
自発的なレビュヌ

UdsÞgt Pinsefrokost juni 2019.

UdsÞgt Pinsefrokost juni 2019.
Tag selv bord med super lÊkre retter, udsÞgt anretning i dejlige og meget hyggelige lokaler. venlig og god betjening (Jesper).
PÊne og gode toiletforhold samt gode parkeringsforhold ved kroen.
På alle områder en anbefalingsvÊrdig Pinsefrokost.

2019幎6月10日

Fantastisk dag på FemhÞj

Gerlev Kro/FemhÞj.
Tusind tak til FemhÞj, der gjorde vores dag til en fantastisk oplevelse i nogle dejlige rammer. Vi fÞlte os fra starten af virkelig godt behandlet.
Da vi lavede en aftalte for, hvordan vores dag skulle fejres pÃ¥ FemhÞj, fik vi en god og kompetent vejledning med god kontakt og gode forslag til, hvordan dagen kunne gÞres til en god oplevelse. Der blev hÞrt pÃ¥ vores Þnsker og forventninger – og vi blev bestemt ikke skuffet.
Da vi kom til FemhÞj en time fÞr gÊsterne, blev vi mÞdt af Jacob og hans personale, der sÞrgede for, at vi fik en uforglemmelig dag. Jacob var indbegrebet af ro og overskud, han havde endda lagt nogle bolde ud pÃ¥ grÊsplÊnen til vores mindste gÊster, og personalet var dygtige og behagelige. Maden, serveringen og den senere overnatning pÃ¥ FemhÞj var ganske enkelt uovertruffen. Endnu en gang tusind tak til FemhÞj – vi anbefaler stedet til alle vi kender.

2019幎5月8日

AnbefalelsesvÊrdig.

Jeg har tidligere anmeldt kroen (06.03.'17), og kommer fortsat, da kvaliteten holder.
SÞndag d. 06.04.'19 kl. 17:30 var der på grund af massiv travlhed dÊkket op i krostuen, hvor vi fik det sidste ledige bord. Stedet har et godt ry!

Forretten, tarteletter med hÞns (kr. 65,-), var i orden uden at vÊre overvÊldende. Hovedretten, Kalveculotte "spis-hvad-du-kan" (kr. 218,-) var en meget enkel servering med hjemmelavede grovfritter og bearnaise-sauce, der dog efter min smag var lidt for tynd, og lugtede lovlig kraftigt af eddike. KalvekÞdet smagte lÊkkert, så jeg bad tjeneren om portion nr. 2, hvortil der naturligvis blev serveret en ny varm kande med sauce - denne gang fin konsistens.
Dertil Þl, Grimbergen, 50 cl. fra fad (kr. 75,-).
Det meget smalle bord i krostuen egner sig bedst til en kop Þl, - men maden smagte dejligt, jeg blev mÊt, og jeg kommer helt sikkert igen.

2019幎5月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ