Happy-Horse Rideudstyr レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

5つ星のうち5の評価

Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... もっと見る

企業情報

1. 乗馬サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

優良

Hurtigt levering

Super hurtig levering 👏

2026年2月21日

Hejsa
Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Anbefales

Lynhurtig forsendelse og ingen problemer. Jeg har efterhånden handlet hos Happy-Horse ad flere omgange og alt er forløbet problemfrit alle gangene. Kan klart anbefales!

2026年2月20日

Hej Lykke
Det gør os bare rigtig glade, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Happy Horse var hurtige til at svare på…

Happy Horse var hurtige til at svare på min henvendelse og var meget fleksible ift. mine ønsker. Kan klart anbefale Happy Horse.

2026年1月28日

Hej Ulrich
Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds, og tak for anmeldelsen :)

Perfekt kundeservice

Virkelig god kundeservice

2026年1月28日

Hej Emma
Tusind tak for din fine anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Happy-horse 5 stjerner med 5 pile opad👏…

Happy-horse 5 stjerner med 5 pile opad👏 Sikke en service er sjældent set.

Ponys hovedtøj gik i stykker og kl. 22 om aftenen blev et nyt bestilt. 1,5 dag var hovedtøjet leveret. Helt vildt det kunne gå så hurtigt 😃

Så bid og tøjler på og på ponyen…
Mennn, desværre viste det sig at hovedtøjet var lidt i stykker - ikke noget man så ved første øjekast, så kan godt forstå at folk ved Happy-horse ikke så det.
Jeg tog billeder og sendte samme dag.
Så blev jeg ringet op at Happy-horse og 2 dag senere havde jeg pengene tilbage på min konto.
Jeg har aldrig oplevet så god og hurtig service før.
Kan varmt anbefale dette firma.

2026年1月26日

Hej Line
Jeg er bare glad for at vi fandt en løsning på det :)
Tak for den flotte anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Venlig kundeservice med hurtigt svar

Venlig kundeservice med hurtigt svar, fine produkter og en rigtig lækker butik at hente varerne i!

2026年1月12日

Hej Anne
Vi har mail-reflekser som en ninja :)
Dejligt at høre at du er tilfreds, og tak for anmeldelsen

Kundeservice er tip top

Kundeservice er tip top! Jeg skrev til dem over mail og de skrev virkelige hurtig tilbage (det er sjældent noget der sker i mit oplevelse).

Udover det.
Jeg havde bestilt foder til afhentning hos dem, og de skrev onsdag/ torsdag at de ikke tror at det ville nå at komme fredag (da det var det eneste mulighed jeg kunne komme, da jeg kom fra Odense). Så var Happy horse så søde at sende mit foder i stedet for, uden ekstra omkostninger!!! Det er hvad jeg kalder for service - altid opdater mig hvis der var noget🫶🥰

2026年1月12日

Hej Zienab
Hvor er du sød :) Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Returnering uden problemer

Havde bestilt en vare der ikke levede op til det der stod omkring den på deres hjemmeside.
2 dage efter jeg skrev til dem blev mit køb krediteret - det er god stil.

Hej Helle
Vi elsker god stil, og vi hader kolde og våde fødder :)
Tak for din anmeldelse

5つ星のうち2の評価

Dårlig kundeservice

Købte et produkt hos dem, men det lever ikke op til beskrivelsen og de vil ikke tage det retur. Virkelig dårlig kundeservice🫠

Hej Sara
Jeg beklager naturligvis at vores service og produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Bestilte søndag eftermiddag - og modtog min pakke onsdag morgen.

Hej Per
Hvor er det dejlig at høre at du er tilfreds, og tak for anmeldelsen :)

Problem frit køb

God vare, god pris og hurtig handel 😉

2026年1月2日

Hej Christina
3 ud af 3 er ikke dårligt :) Tak for den fine anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Det har været sådan en god oplevelse at handle hos Happy Horse

Når jeg mangler noget rideudstyr, vil jeg fremadrettet tjekke om det kan købes hos Happy Horse.
Service i top og venligt personale = glade og tilbagevendende kunder! Og jeg vender helt sikkert tilbage ved behov.

2025年12月27日

Hej Malene
Hvor er det dejligt at høre, det er lige præcis sådan vi gerne vil have det skal være. Tak for anmeldelsen :)

Rigtig god service

Rigtig god service. Skulle bruge nogle stigbøjler og de sendte dem samme dag.
Og fine priser

2025年12月29日

Hej Linda
Tak for anmeldelsen, vi er glade når I er :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。