Happy-Horse Rideudstyr レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

5つ星のうち5の評価

Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... もっと見る

企業情報

1. 乗馬サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 78

レビューを書く

Fin oplevelse

God kundeservice og ok leveringstid🙂
De er hurtige til at besvare henvendelser pr. mail - Jeg fik besked samme dag jeg havde henvendt mig 😁

2026年5月8日

Hej Kathrine
Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse, det betyder meget for os :)

Fantastisk personale 👏🏼

Det er altid en fornøjelse at handle hos Happy Horse. Virkelig sødt personale, som altid er klar på at vejlede og hjælpe. ❤️

2026年5月7日

Hej Julie
Det er altid en fornøjelse at få besøg af jer i butikken, og tak for den fine anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds med mit køb hos Happy…

Meget tilfreds med mit køb hos Happy Horse. Super hurtig levering, fine ridebukser og til en god pris.

Hej Hanne
Hvor er det dejligt at høre, og tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemelding :)

5つ星のうち5の評価

Altid 5 stjernes købsoplevelse hos…

Altid 5 stjernes købsoplevelse hos Happy Horse.

Lynhurtig ekspedition, varer i top kvalitet, og gode beskrivelser som passer overens med produktet.

Jeg SÅ glad for mine nye sikkerheds støvler 🥾 🐴

Hej Johanne
Det er dejligt at høre, når du er glad så er vi også :)

5つ星のうち5の評価

Virkelig søde medarbejder vi var i dag…

Virkelig søde medarbejder vi var i dag ude og bruge banen til kæphest de var så søde vi brugte to timer der og fik self. Købt noget lækkert også mega god butik kan kun anbefales 🐴🥳❤️

Hej Henrich
Det var så dejligt at have besøg af jer :)
Tak for den fine anmeldelse

Super hurtig levering

Super hurtig levering

Hej Lars
Tak for den fine anmeldelse, så er det lige som det skal være :)

Super god service

Super god service. Vi havde et par spørgsmål, og kommunikationen er også i top. Kan varmt anbefale at handle på Happy-horse.dk

2026年4月29日

Hej Ida
Jeg er glad for at vi fandt ud af det hele :)

Happy-horse.

Fantastisk butik. de har lige det man skal bruge. 🙌🏽🤩 så kan varm anbefales

2026年4月20日

Hej Jacob
Tak for den fine anmeldelse, det gør os så glade :)

Super hurtig levering,

Super hurtig levering,
Rigtig god service,
Og kæmpe udvalg af varer.
Kan kun de bedste anbefalinger

2026年4月24日

Hej Helle
Tak tak tak for de fine ord, og ikke mindst stjernerne :)

5つ星のうち1の評価

Manglende vare som ikke bliver sendt

1/4 bestiller jeg 4 stk fluemasker samt 3 kg høgodbidder. 2/4 modtager jeg besked om, der er sket en fejl og at den ene Fluemaske ikke er pakket, men vil blive eftersendt hurtigst muligt. 8/4 henter jeg pakken - den manglende Fluemaske er ikke eftersendt endnu. D. 7/4 har vi allerede været i i dialog, da jeg synes, der er lang leveringstid, men intet svar omkring den manglende Fluemaske. I morges d. 9/4 skriver jeg igen til dem, at jeg bare gerne vil have pengene tilbage for den manglende vare - det skriver de ja til. Jeg handler ikke her igen, da troværdigheden er væk. Lidt over 100 kr er ikke en herregård, men det bliver selvfølgelig til en del for forretningen, hvis man sælger varerne flere gange.

2026年4月1日

Hej Mikala
Jeg beklager mange gange at du ikke er tilfreds med forløbet hos os, vi har desværre været ramt af både helligdage, som vi ikke har nogen indflydelse på, og sygdom, som vi heller ikke er herre over. Jeg vil ikke mene det har negativ indflydelse på vores troværdighed, når vi selv underretter om vores fejl, og pengene var aldrig trukket på din konto, kun reserveret .Da du vælger at afbestille den manglende vare, gør vi det med det samme og først derefter bliver det korrekte beløb trukket fra din konto
God aften

Super god service

Super god service - Man bliver altid mødt med et smil og får rigtig god vejledning.

2026年3月23日

Hej Pia
Hvor er det dejligt at høre, på gensyn :)

Kundeservice.

Jeg havde glemt at skrive at jeg gerne ville have pakke mit køb ind, jeg skrev til kundeservice og fik svar inden for få minutter.
Jeg glæder mig til at modtage mit køb.

2026年3月13日

Hej Sofie
Tak for din fine anmeldelse, det er altid vigtigt for os at vores kunder får hurtig respons, så det er dejligt når det falder i god jord :)

Super kundeservice

Super kundeservice, der gik 1 dag fra jeg lagde min ordre til jeg modtog pakken, der var lavet en menneskelig fejl og pakket en vare forkert, ved kontakt kommer der hurtigt svar fra kundeservice og en nem og simpel løsning :)

2026年3月11日

Hej Nikoline
Tak for anmeldelsen, og også tak for at erkende at vi kun er mennesker der kan lave fejl :)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service

Har handlet flere gang ved Happy horse og har altid oplevet hurtig levering og god service. En webshop jeg gladeligt vender tilbage til igen og igen 😃

2026年3月11日

Hej Lone
Tak, tak, tak, det betyder meget at du tager dig tid til at lave en anmeldelse :)

5つ星のうち4の評価

Lidt lang ventetid

Der var lidt lang afsendelses tid men da den først blev sendt kom den dagen efter med gls

2026年2月28日

Hej Malene
Tak for din anmeldelse, vi må arbejde på leveringshastigheden :)

5つ星のうち5の評価

Jeg havde et spørgsmål omkring…ridehjelm

Jeg havde et spørgsmål omkring størrelsen på en ridehjelm, inden jeg vil bestille, og jeg fik svar næsten med det samme. Super hurtig og virkelig god kundeservice. Det sætter jeg stor pris på, når man handler online, at man kan få hjælp hurtigt. Tusind tak for den gode og effektive respons – det giver helt klart lyst til at handle her fremover.🤗

2026年3月9日

Hej Sarah
Hvor er vi glade for at høre det, og tak fordi du tog dig tid til at skrive :)

Rigtig god service

Rigtig god service.
Efter bestilling skrev de hurtigt at de kun havde 2 ud af 3 varer hjemme den sidste var på fjernlager, da det skulle bruges som gave var det ikke muligt at vente så de hjalp med at finde tilsvarende produkt. 😊👍🏽

2026年3月4日

Hej Michelle
Vi gør hvad vi kan for at hjælpe, det er dejligt når det lykkedes :)
Tak for anmeldelsen

Trustpilot エクスペリエンス