Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... もっと見る
企業が回答しました
God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... もっと見る
企業が回答しました
Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.
Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... もっと見る
企業が回答しました
Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.
Skærbæk Havnegade 30, 7000, Fredericia, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God kundeservice og ok leveringstid🙂
De er hurtige til at besvare henvendelser pr. mail - Jeg fik besked samme dag jeg havde henvendt mig 😁

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Det er altid en fornøjelse at handle hos Happy Horse. Virkelig sødt personale, som altid er klar på at vejlede og hjælpe. ❤️

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Meget tilfreds med mit køb hos Happy Horse. Super hurtig levering, fine ridebukser og til en god pris.

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Altid 5 stjernes købsoplevelse hos Happy Horse.
Lynhurtig ekspedition, varer i top kvalitet, og gode beskrivelser som passer overens med produktet.
Jeg SÅ glad for mine nye sikkerheds støvler 🥾 🐴

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Virkelig søde medarbejder vi var i dag ude og bruge banen til kæphest de var så søde vi brugte to timer der og fik self. Købt noget lækkert også mega god butik kan kun anbefales 🐴🥳❤️

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Super god service. Vi havde et par spørgsmål, og kommunikationen er også i top. Kan varmt anbefale at handle på Happy-horse.dk

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Fantastisk butik. de har lige det man skal bruge. 🙌🏽🤩 så kan varm anbefales

Super hurtig levering,
Rigtig god service,
Og kæmpe udvalg af varer.
Kan kun de bedste anbefalinger

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Bestilte en forkert vare - de var søde og hurtige til at annullere ., tak 🙂

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
1/4 bestiller jeg 4 stk fluemasker samt 3 kg høgodbidder. 2/4 modtager jeg besked om, der er sket en fejl og at den ene Fluemaske ikke er pakket, men vil blive eftersendt hurtigst muligt. 8/4 henter jeg pakken - den manglende Fluemaske er ikke eftersendt endnu. D. 7/4 har vi allerede været i i dialog, da jeg synes, der er lang leveringstid, men intet svar omkring den manglende Fluemaske. I morges d. 9/4 skriver jeg igen til dem, at jeg bare gerne vil have pengene tilbage for den manglende vare - det skriver de ja til. Jeg handler ikke her igen, da troværdigheden er væk. Lidt over 100 kr er ikke en herregård, men det bliver selvfølgelig til en del for forretningen, hvis man sælger varerne flere gange.

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
God service og gode priser:)
Fantastisk kæpheste arrangementer :)

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Super god service - Man bliver altid mødt med et smil og får rigtig god vejledning.

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Jeg havde glemt at skrive at jeg gerne ville have pakke mit køb ind, jeg skrev til kundeservice og fik svar inden for få minutter.
Jeg glæder mig til at modtage mit køb.

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Super kundeservice, der gik 1 dag fra jeg lagde min ordre til jeg modtog pakken, der var lavet en menneskelig fejl og pakket en vare forkert, ved kontakt kommer der hurtigt svar fra kundeservice og en nem og simpel løsning :)

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Har handlet flere gang ved Happy horse og har altid oplevet hurtig levering og god service. En webshop jeg gladeligt vender tilbage til igen og igen 😃

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Der var lidt lang afsendelses tid men da den først blev sendt kom den dagen efter med gls

Happy-Horse Rideudstyr からの回答
Jeg havde et spørgsmål omkring størrelsen på en ridehjelm, inden jeg vil bestille, og jeg fik svar næsten med det samme. Super hurtig og virkelig god kundeservice. Det sætter jeg stor pris på, når man handler online, at man kan få hjælp hurtigt. Tusind tak for den gode og effektive respons – det giver helt klart lyst til at handle her fremover.🤗

Rigtig god service.
Efter bestilling skrev de hurtigt at de kun havde 2 ud af 3 varer hjemme den sidste var på fjernlager, da det skulle bruges som gave var det ikke muligt at vente så de hjalp med at finde tilsvarende produkt. 😊👍🏽

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。