Rigtig fin vare-et islÊnder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blÃ¥ farve. Fik rigtig god hjÊlp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kundeservice og ok leveringstidð Bestilte et par ridebukser om lÞrdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hÃ¥nden om fredagen ð De er hurtige til at besvare henvendelser p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.
Det har vÊret sÃ¥dan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er sÃ¥ sÞde, imÞdekommende og fleksible med hjÊlp, spÞrgsmÃ¥l og diverse behov man har. NÃ¥r jeg mangler noget rideudstyr, vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.
SkÊrbÊk Havnegade 30, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fikk hjelp til å sende til Norge:-) Jeg har leter etter en ridebukse som var utsolgt over alt. Happy Horse hadde den på lager, svarte umiddelbart på henvendelsen og sendte umiddelbart etter bestilling. Topp service :-)

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Vanvittig lang leveringstid, på trods af varen findes på lager. Bestiller tirsdag og fredag har jeg fortsat ikke modtaget info. Skriver til dem, da ponyen ankommer mandag, hvortil de skriver at den bliver afsendt selvsamme dag. Kl lidt over 16 modtager jeg en besked fra GLS om at pakken er registeret, men umiddelbart ikke afsendt, da der ikke findes tracking historik⊠Har mandag vÊret i kontakt med GLS som fortÊller at pakken ikke er undervejs, men at de rigtig nok har modtaget info..

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Meget hurtig levering, og god kommunikation med kundeservice!!

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Lokker med fri fragt hvis man bestiller for over 500 kr. Efter at have tilfÞjet for 1000 kr og tastet alle oplysninger ind, viser det sig så at fragten koster 390 kr!
Tak for vildledelsen og spild af tid.
Edit: Det er mere end fodersÊkke, for jeg har ikke hest, men kat.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Meget hurtig levering. Godt produkt til prisen lige hvad jeg skulle bruge til mit Indiana Jones cosplay.
Den "pisken" var dog noget tÞr, den stakkel, sÃ¥ frem med lÊder fedt, sÃ¥ nu har den det meget bedre ðªð»ð¥
SÃ¥ tak for det ride pigerðð»

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
KÞbte 3 hkm klokker og de blev leveret hurtigt så en god handle men til alm. pris

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Hurtigt og effektivt service.
Aldrig har jeg oplevet så god en betjening af online handel. Bestilte varen i går og blev allerede afsendt samme dag. Det er hvad man kalder hurtig og effektiv service fra forhandlerne - en sand fornÞjelse at handle ved Happy Horse Rideudstyr.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
HURTIGSTE SERVICE NOGENSINDE !!
Tusind tak for jeres hurtige ekspedition af min bestilling ðð»
Dejligt â da det var en fÞdselsdagsgave, som jeg havde glemt at fÃ¥ bestilt i god tid.
TAK for jeres hurtighed ð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Nemt at finde rundt pÃ¥ hjemmeside og utrolig hurtig levering - pakken kom dagen efter ð€©
Har handlet hos Happy-Horse flere gange og de har min klare anbefaling ð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Altid sÞd og rar personale, som tager sig tid til at hjÊlpe dig.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Opdagede efter online bestilling, at jeg ville have en anden farve og ringede. Så blev det Þjeblikkelig Êndret og efterfÞlgende afsendt.
Elsker når der er tlf nummer og personlig kontakt og svar, og det får man her + hurtig ekspedition

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
SUPER kundeservice; fik lov til at returnere et ubrugt underlag 2 måneder senere end kÞb - fik gavekort i stedet. God stil :-)

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Mega god kundeserviceðMin mor havde bestilt en Happybox, sÃ¥ var der en rabatkode, men datoen var et Ã¥r for gammelt, sÃ¥ skrev hun til dem og de var mega sÞde og svarede hurtigt tilbage, hvad vi skulle gÞreð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Helt fantastisk hurtig levering , bestilte fredag og modtog i dag lÞrdag ðððððððð