Happy-Horse Rideudstyr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig fin vare-et islÊnder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blÃ¥ farve. Fik rigtig god hjÊlp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lÞrdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hÃ¥nden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret sÃ¥dan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er sÃ¥ sÞde, imÞdekommende og fleksible med hjÊlp, spÞrgsmÃ¥l og diverse behov man har. NÃ¥r jeg mangler noget rideudstyr, vil... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗銬サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Som altid hurtig respons tid

Som altid hurtig respons tid, og jeg har ikke nået at afhente min pakke, som jeg bestilte i går.
God service.

2024幎12月12日

Hej Jette
Tusind tak for de fine ord, det gÞr os så glade :)

Rigtig godt

Rigtig godt.
Hurtig og effektiv ekspedition.
Kan kun anbefales

2024幎11月30日

Hej Tove
Tak, over hele linjen :)

Helt som det skal vÊre

Mega hurtig ekspedering. Der nåede nÊrmest ikke engang at gå 24 timer fra jeg havde bestilt til jeg havde varen.
Varen var lige prÊcis hvad jeg havde bestilt og levede 100% op til mine forventninger

2024幎11月30日

Hej Nicoline
Tak for det, du er en sÞd kunde, der tager sig tid til at skrive en anmeldelse, det elsker vi :)

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, fine ting og der var lagt et blad ved, det er da service, tak .

2024幎11月22日

Hej Tina
Så kan det nÊsten ikke blive bedre, tak skal du ha :)

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god korrespondance da vores vare

Rigtig god korrespondance da vores vare var på fjernlager og havde meget lang leveringstid. God og tryg lÞbende kontakt.
Så fin en hjemmeside og butik🥰

2024幎11月7日

Hej Christine
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er virkelig glade når I sÊtter pris på vores indsats :)

Vildt hurtig levering 🀩

Vildt hurtig levering 🀩
Modtag mine HÞ-guffer dagen efter bestillingen. Modtog også en prÞve på foder. Ridehesten (godt nok fra maj 2022) -og en hyggelig hilsen om hvem der havde pakket min ordre.

2024幎11月6日

Hej Charlotte
Tak for de fine ord og anmeldelsen, det betyder rigtig meget for os :)

5぀星のうち5の評䟡

Super god og hurtig handel med Happy

Super god og hurtig handel med Happy Horse, jeg bestilte et par vinterstÞvler sÞndag aften og mandag formiddag fik jeg en besked om at de var klar til afhentning.. ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎11月3日

Hej Rikke
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sÊtter vi virkelig stor pris på :)

5぀星のうち5の評䟡

Super pris og hurtig levering

Super pris, service og de sendte varen hurtigt!

2024幎11月2日

Hej Kasper
Tak, tak, tak for din fine anmeldelse, det gÞr os virkelig glade :)

Hurtig og nemt

2024幎10月24日

Hej Tina
Det er lige som det skal vÊre, mange tak skal du ha :)

Fantastisk og kompetent kundeservice

Skulle bl.a. kÞbe en sikkerhedsvest, og målte mig efter diverse online skemaer. Da jeg fik vesten var den alligevel alt for lang. Jeg ringede til Happy Horze, og efter 2 dage og flere tlf. opkald fra Martine, havde hun selv afprÞvet, målt osv. og fundet frem til hvilken vest og ikke mindst hvilken str. jeg skulle have. Det var virkelig god service. Da jeg så bestilte vesten, skrev jeg i kommentar at det hastede, og vesten blev afsendt samme dag. Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne.

2024幎10月17日

Hej Vivi
Tusind tak for den fine anmeldelse, det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig. Det er ikke ofte jeg diskuterer mit brystmål med kunderne, men så har jeg også prÞvet det!

Super hurtig service!

Super hurtig service!
Havde kÞbt klokker andet sted fra, efter 14 dage uden de var sendt af sted, bestilte jeg fra happy horse i stedet, 2 dage efter modtog jeg min pakke 😁
Også var de endda 10kr. Billigere pr. Par end det andet sted!

2024幎10月18日

Hej Mia
Tak for den flotte anmeldelse, det betyder mere for os end du måske tror.
Tak!

Altid gode tilbud

Altid gode tilbud, hurtig levering Jaaa det er bare en rigtig dejlig hjemmeside at bestille ting fra 😁

2024幎10月15日

Hej Camilla
Hvor er vi glade for at du tager dig tid til at skrive så fin en anmeldelse, tak for det :)

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig respons og hurtig levering

Hurtig respons og hurtig levering. KÞbte en klipper der var sat ned og deres 10% velkomst rabat virkede åbenbart ikke til denne, så de sendte en gave med til klipperen, for at gÞre opmÊrksom på dette. De glemte samtidig at sende en hÞ pose med (som man får ved kÞb over 1000 kr), som de så sender efterfÞlgende. Meget venlig kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle her igen

2024幎10月10日

Hej Linda
Tak, tak, tak for den fine anmeldelse, og tak fordi du hjalp os med at finde problemer som vi heldigvis kan lÞse :)

24 timers levering

24 timers levering
Bestilte torsdag kl. 11:24, og allerede dagen efter kl. 12:07 var min ordre klar til afhentning i pakkeshoppen. Hurtigere bliver det vist ikke!

2024幎9月27日

Hej Maja
Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er så glade når vores indsats ikke går ubemÊrket hen :)
Tak!

5぀星のうち1の評䟡

Skuffende stÞrrelse på bid

Min datter har bestilt et bid til en hobbyhest som hun har Þnsket sig lÊnge igennem hjemmsiden. Vi havde på forhånd undersÞgt at der var gode anmeldelse. Da bidet så kommer er det ALT for småt til en standart hobbyhest, og elendig kvalitet,Þ, og ligner slet ikke billedet:( selvom det kostede over 100kr inkl forsendelse. Skuffende!

2024幎9月18日

Hej Christina
Jeg beklager at produktet ikke har levet op til dine forventninger, men du er jo altid velkommen til at returnere det, og få dine penge retur.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。