企業が回答しました
Dette er en super fin app. Litt dyr Men veldig fin vi bruker mye norsk og engelsk. Stor stas at man kan tjene stjerner og penger.
企業が回答しました
Albert er en app designet for barn mellom 3–9 år, der barna får muligheten til å lære å regne, lese og skrive på både norsk og engelsk – på en lekende og pedagogisk måte. Appen er spesielt tilpasset for å følge den norske læreplanen og hjelper til med å bygge et solid grunnlag for barnas fremtidige læring. Med Albert får barnet ditt tilgang til en komplett læringsopplevelse, der matematikk, norsk og engelsk kombineres i engasjerende øvelser. Appen er designet for å være enkel å bruke, selv for de yngste brukerne, og inneholder fargerike illustrasjoner, morsomme minispill og spennende historier som holder barna motiverte og engasjerte. Appen er basert på forskning og ble utviklet i samarbeid med pedagoger, noe som sikrer at barna får de beste forutsetningene for å lykkes. Ved å lære i sitt eget tempo og få positiv tilbakemelding, styrkes barnas selvtillit og motivasjon. Albert er den perfekte kombinasjonen av læring og moro, og tilbyr en interaktiv måte å hjelpe barnet ditt med å utvikle seg innen matematikk, språk og kreativitet.
Polhemsplatsen 5, 411 11 , Göteborg, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dette er en super fin app. Litt dyr
Men veldig fin vi bruker mye norsk og engelsk.
Stor stas at man kan tjene stjerner og penger.
Vi har bare hatt trøbbel med appen, henger seg konstant og lukker seg hele tiden. Elendig kvalitet. Glemte selvfølgelig å avbryte abonnement og fikk ikke bruke noen form for angrerett. De kan i det minste være litt ydmyke og gi refusjon! Styr unna.

Albert からの回答
Bra spill, skulle ønske en kunne styre litt mer selv hvilke bokstaver en øvde på i spillet. Gikk litt fort frem for min 3 åring, men morsomt og engaskjerende.

Albert からの回答
Kjapp tilbakemelding! Veldig ryddig og rettferdig behandling av saken. Sjeldent bra support. 10/10

Albert からの回答
It’s lagging most of the time. My child finds that very tiring..

Albert からの回答
Jeg har prøvd å registrere meg for å prøve Albert flere ganger nå. Men jeg får aldri logget inn. Jeg får ikke tilsendt epost for nytt passord når det jeg nettopp opprettet ikke funker. Men når jeg leser anmeldelsene her, er det kanskje for det beste at det ble sånn...

Albert からの回答
Jeg hadde noen problemer med profilen min, og jeg mistet profilen og tilbudene ved et uhell. Jeg var sikker på at det allerede var umulig å gjøre noe, men servicesenteret (Josefina) løste problemet mitt veldig raskt og tilbød meg samme rabatt som jeg hadde. Operatøren var veldig vennlig. Takk dere!

Albert からの回答
Prøvd det 2 ganger nå, mesteparten av spillet fungerer ikke, blir kastet ut x flere og dukker opp error beskjeder hele tiden. Styr unna

Albert からの回答
Får ikke brukt brukeren men har betalt. Prøvde lage bruker nå men kommer ikke inn. Står at jeg har abonnement men vi får jo ikke brukt noe får beskjed om å velge abonnement igjen. Veldig useriøst.

Albert からの回答
Startet et prøvemedlemskap og ble trekt 1399kr med binding i ett år! Sa opp 30.09, men fikk beskjed at det var for sent da prøveperioden gikk ut 29.09. Hadde vært inne å prøvd å avslutte, men det gikk ikke gjennom. Helt elendig kundeservice som kun er ute etter å flå deg for penger. De hadde 0 interesse om å tilby en mnd meldemskap eller finne andre løsninger. STYR UNNA!

Albert からの回答
Hadde gitt null stjerner om det gikk an. Styr unna for alt det er verdt.😡

Albert からの回答
Har avsluttet abonnement for et år siden og trekkes fortsatt hver måned, selv om det på hjemmesiden og google play viser at jeg ikke har abonnement. Dette er ikke greit.

Albert からの回答
Greit nok spill for småtasser, men det hjelper lite når det er elendig service og lureri når det gjelder markedsføring og avbrudd av abonnement. De er bare opptatt av å håve inn penger på regelrytteri og bruker sleipe triks som at betalingen ikke starter på den 1. i måneden men på den 30. Har prøvd å klage, men de holder fast i regelrytteriet og har tydeligvis ikke hørt uttrykket "kunden har alltid rett". Jeg har opplevd lignende med andre selskaper, men der har jeg fått pengene tilbake, når jeg beviselig ikke har brukt tilbudet på lang tid.

Albert からの回答
Det FRARÅDES foreldre å bli medlem av Hei Albert, da det ikke går an å si opp avtalen. Har blitt trukket fra konto selv om jeg har sagt opp tjenesten. Har sendt en ny melding om dette. Useriøs tjeneste.

Albert からの回答
Veldig behjelpelig service, som gjorde at vi til slutt fant ut av problemet 😊

Albert からの回答
Hyggelig bistand på e-post. Nå er vi i gang igjen med Albet-appen!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。