Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... もっと見る
企業が回答しました
Det var en snabb leverans till dörren - precis som jag beställt. Lite klenare konstruktion på elementet än tidigare, tycker jag. Det gäller framförallt fotstöden, som måste sättas på i efterhand. Num... もっと見る
企業が回答しました
Tv'n kome hem splitt ny, ingea defekter, DHL som leverarade tv'n gick inte så bra, 1 dag försenart men jag kontaktade DHL, det var inte hemmy utan det var semestertider med chauförer som inte var i... もっと見る
Bra köpupplevelse, interaktion med kundtjänst samt DHLs leverans av produkten. Jag förstod dock inte att slangar ingick med maskinen o la därför till det då det dök upp som rekommendation vid köpet. V... もっと見る
Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.
Dåntorpsvägen 26, 13650, Jordbro, スウェーデン
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag köpte en torktumlare av "Hemmy" nyligen och har helt enkelt inget att klaga på visavi detta !. Maskinen och hemleveranstjänsten har fungerat väl, och även prismässigt så är det tummen upp för köpet/tjänsten totalt sett. En miljömässigt PK- tillverkad/EU-standardiserad slang av tveksam helhetskvalitet ska snarare skyllas på präktiga vänsterpolitiker än på "Hemmy" (men jag hade gärna pröjsat långt mindre än femhundra spänn extra för den åtminstone. Helst ingenting faktiskt..) . Men detta är bara en detalj i en i övrigt mycket god köpupplevelse !.
Läs gärna recensioner online (och förfäras !), över hur "Electrolux" och "Elgigantens" hemservice/installationsavdelningar behandlar sina kunder. När du har gjort det så kan åtminstone JAG lova dig att "Hemmys" personal tog sitt installationsjobb och sina åtaganden på allvar, när de var hemma hos mig i September 2025 !.
"Hemmy" har en lättnavigerad webbsida och ett bra produktsortiment. Deras generella prisläge är helt okej, och ibland "av Black Friday-snitt" !. Deras kundtjänst sliter knappast ut några tangentbord, men de svarar på dina frågor om de är konkreta, om än kort och koncist.
Jag kommer med rätt stor sannolikhet att handla av dem igen och skulle råda andra att göra detsamma.
-Gynnar man de som är seriösa och ambitiösa i branschen så ger man automatiskt deras lata och oförskämda/cyniska konkurrenter en välförtjänt spark i rumpen. DET är en samhällsordning JAG tror på !.

Hemmy からの回答
Jag köpte en vattenkokare på deras webbplats Hemmy.se. Men det fanns felaktig information om produkten och den tekniska beskrivningen. Tyvärr skickade de mig en vattenkokare med en kapacitet på 0,7 l istället för de angivna 1,7 l. Jag kontaktade kundtjänst och de sa: "Även om det bara fanns delvisa fel på produktsidan ansvarar vi inte för stavfel."
De vill att jag ska betala en returavgift på 99 kr eller beställa en ny i en annan färg, och returen blir gratis.
Jag tycker att Hemmy.se lurar folk på det här sättet och jag rekommenderar inte att köpa hos dem.
Snabb leverans. Produkten var tyvärr transportskada, men de löste det otroligt snabbt. Väldigt trevligt bemötande oxå! Kommer handla där igen!
Hemmy har levererat produkten så snabbt och effektivt. Beställde denna produkt 24:e augusti 2025. Leveransen kom med hemleverans den 27:e augusti 2025. Det slår till och med PostNord.
Omänskligt snabb leverans. Fick kylskåpet hemlevererat mindre än 24 timmar efter beställning 👀
Otroligt snabb och smidig leverans och riktigt bra pris på diskmaskin.Beställde torsdag fm och maskinen var på plats på fredagen innan lunch.Högsta betyg!
Står tydligt att den ska passa Ikeas köks metod inget alls om att det är den nya köksmetoden på ikea som hon sa när jag ringde upp efter att jag fått min diskmaskin. Betalade för installation fick inte min diskmaskin installerad, detta är det sämsta köpet jag gjort någonsin. Rekommenderar inte alls.
Bra pris,snabb leverans dock hängde inte uppdateringen av orderstatus med riktigt
Snabb leverans, bra info när varorna var på väg. Hel nöjd med varorna.
Jag köpte denna diskmaskin (Samsung DW60CG880I00ET) eftersom det i produktbeskrivningen stod att den är kompatibel med IKEA:s Metod-skåp. Tyvärr stämmer inte detta alls i praktiken. Maskinen går inte att öppna helt – luckan tar emot och det låter ett tydligt klickande ljud om man försöker öppna den med lite kraft, som om något tar emot.
Detta är inte ett installationsfel, utan ett tydligt tecken på att produkten inte är korrekt anpassad för Metod-systemet, trots att det står så i beskrivningen.
Jag är väldigt besviken – särskilt eftersom vi följde alla anvisningar och förutsatte att informationen på hemsidan stämde. Jag hoppas att återförsäljaren tar ansvar och kommer ut för att kontrollera och hjälpa till, eftersom detta inte är vårt fel som kund.
Rekommenderas inte om du har IKEA Metod-kök!
Snabb leverans. Beställde på en lördag då de inte jobbade, skickades på måndagen och framme på tisdag morgon hos mig. Jag rekommenderar hemmy och är väldigt nöjd.
Bäst pris på den produkt jag letade efter och otroligt snabb leveranstid!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。