Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

KÀndes inte som att man fick valuta för pengarna

Då mina köpare hade pengarna sjÀlva och inte behövde ta lån så hjÀlpte inte hemverket till med tilltrÀdet utan det blev köparna som fick fixa med det.
Hemverket och Sbab hÀnvisade hela tiden till varandra och jag fick göra sjukt mycket extrajobb pga detta. Kommer inte vÀlja hemverket igen.

2022幎2月1日

Hej Isabelle,
Tråkigt att du inte Àr nöjd med vår mÀklartjÀnst.
Rörande det som hÀnt skulle vi gÀrna vilja erbjuda en förklaring. Vi efterfrågar alltid i första hand en bankkontakt från köparen då det Àr köparens bank som gör överföringen och i samband med det också löser eventuella lån. Då köparen i detta fall inte återkom men någon bankkontakt utan gjorde överföringen helt på egen hand, behövde dÀrmed sÀljaren sjÀlv lösa sina lån. Vi kan inte ta emot slutlikviden som en mellanhand p.g.a. lagen om penningtvÀtt och kan således inte hjÀlpa parterna mer Àn att försöka guida dem i hur dem ska gå till vÀga. Sedan skiljer dessvÀrre tillvÀgagångssÀttet att lösa lån från bank till bank, dÀrav hÀnvisar vi till respektive bank för att stÀmma av hur man löser sina lån. Vår rekommendation Àr alltid att köparen tar hjÀlp av sin bank för bÀgge parters skull, men det Àr slutligen upp till köparen hur denne vÀljer att göra och då får man tyvÀrr rÀtta sig efter det. Vi finns hÀr för frågor och hjÀlper till så gott vi kan.
Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Supernöjd med Hemverket!

Jag Àr glad att jag valde Hemverket och fick prova på rollen som mÀklare vilket var vÀldigt roligt. Lite nervöst till en början att möta alla husspekukanter men nervositeten gick snabbt över och det kÀndes helt sjÀlvklart att vara med och sÀlja sitt eget hus. Hemverket var vÀnligt hjÀlpsamma under hela processen och skötte i princip allt på slutet med bankerna. Rekommenderar verkligen Hemverket!

2021幎12月5日
5぀星のうち3の評䟡

Har fungerat fint

Har fungerat fint. LÀtta att få kontakt med och enkla hjÀlpmedel via deras sÀljarsida. Visningar tar mycket tid och energi nÀr du håller i dem sjÀlv men om du har tiden så finns stora pengar att tjÀna på det lÀngre arvodet. DÀremot tillkommer kostnader för Hemnet, något som vi inte informerades om. De hjÀlper heller inte till med deklarationen.

2021幎10月15日

Mycket nöjd med Hemverket

Mycket nöjd med Hemverket! Mycket bÀttre att man kan trÀffa sÀljaren direkt för husvisning och inte via en vanlig mÀklare. Hela köpeprocessen var smydig och enkelt. Kan bara rekommendera Hemverket till alla!

2021幎9月28日
5぀星のうち2の評䟡

Rimliga priser men rejÀlt snurrigt..

Hemverket har rimliga priser & bistår en till hög grad och får ut annonserna dÀr dom behövs synas dÀr Àr det positivt.

Men det negativa tar över i min situation. Vi lever i 2021 och dom har fortfarande papper nÀr dom flesta andra kör digitalt, det ska skickas hit & dit nÀr det blir fel.

Fakturor verkar skickas lite hursomhelst som i mitt fall då jag fick 2 olika och betalade 1 utav dom och fick då en återbetalning och i samma veva en påminnelse samtidigt som en ny faktura kom men med fel namn så nu hoppas jag inte samma problem återkommer Àven om jag fått en påminnelse redan på den nya som förfall samma dag den kom ut, utan en tanke på Bankgiro tiden tar.

Gillar man inte krångel så kanske man borde se över vem man vÀljer. För detta kÀndes allt annat Àn seriöst. Dock så skötte dom allt ifrån annonsering till fotografering suverÀnt.

2021幎8月1日

Skulle rekommendera HEMVERKET till

Skulle rekommendera HEMVERKET till alla.
På minussidan kanske man borde få en skylt att sÀtta framför huset.
Lite små missförstånd på vÀgen, visst finns det, men det kan du rÀkna med i alla stora affÀrer.
Lite tydligare information om att annonsera på Hemnet inte ingår, kostnaden Àr ju avdragsgill men det framgick inte vid samtalet nÀr vi tecknade avtalet.

Men i övrigt Àr detta det enda som Àr seriöst menar jag. Av 100 fastighetsmÀklare skulle jag sÀga att det Àr MAX två som begriper något om huskonstruktioner!!! 98 % Àr ett rent skÀmt. Att sköta en minirÀknare och se till att 5 dokument skrivs under, som för övrigt finns på biblioteket, det klarar nog de flesta vuxna mÀnniskor.
Så deras idé Àr helt klart rÀtt i tiden!
Har sålt flera fastigheter, i och för sig utan någon mÀklare inblandad, och det har gått utmÀrkt.
Men HEMVERKET Àr nog mellantinget dÀr du slipper det vÀrsta till ett vettigt pris!!!
Att du sjÀlv får sköta visningarna ser jag som sjÀlvklart och det absolut vettigaste, det Àr ju jag som kÀnner huset.
Stort tack HEMVERKET för ett seriöst arbete. En försÀljning som gick på fyra dagar!

2021幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Önskar er alla en lugn och skön

Önskar er alla en lugn och skön midsommar och ett STORT TACK
till er alla för hjÀlpen med att sÀlja mitt hus och för att ni Àr så gulliga nÀr man ringer
pÃ¥lÀsta och med kanon bra förslag. HA EN SKÖN SOMMAR ALLIHOP

Med vÀnlig hÀlsning från en mycket nöjd kund :)
Yvonne Lindqvist

2021幎6月24日
5぀星のうち4の評䟡

Sålt bostadsrÀtt via Hemverket i Stockholm

Jag har anvÀnt Hemverket för att sÀlja en bostadsrÀtt i Stockholm under våren 2021.
Det gick smidigt och snabbt. Nöjd med tjÀnsten och att ha slippa dyra mÀklaravgifter.
TjÀnsten innebÀr att jag får göra en del av jobbet, ha kontakt med köpare, ha visningar, skaffa fram information och förmedla den angående bostaden. TjÀnsten förutsÀtter att jag som sÀljare Àr projektledare, kan min stadsdel och vet hur det fungerar dvs har sålt och köpt bostadsrÀtt tidigare.
Hemverket har skött juridik, avtal samt besvarat mina frågor.

2021幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Din lokale mÀklare i Göteborg... med angrÀnsande områder :)

Jag Àr vÀldigt besviken på dessa "mÀklare"
om man går in på hemsidan och vÀljer "din lokala mÀklare" i mitt fall Norsjö (norra vÀsterbotten) så blir man uppringd från göteborg!! Ja det Àr ju lokalt å bra bara ca 100 mil! Jag vill kallade det för falsk information, jag jag vet att man får hålla visning sjÀlv men om man nu får vÀlja en lokal mÀklare så Àr det just det som Àr den specifika egenskap som en lokal förmåga besitter d.v.s kÀnnedom till det lokala , området,buttiker,företagsamhet, barnomsorg, etc etc och inte minst ha en kÀnsla för bygden! Att sitta i sydsverige och påstå att man Àr lokal Àr bara så fel på samtliga plan ! Hemverket fyller nog en funktion men kalla den inte lokal för det Àr inte sant! I min vÀrd så Àr en lokal mÀklare vart boende i nÀr området, det finns som Àr lokala men tillhör nationella franchiser "den lokale i en national kontekst"
En kommentar till svaret !
DÀr jag Àr född så finns det ett uttryck som sammanfattar det hela! Snömos!

2021幎4月23日

Hej Andreas,

Hemverket Àr en mÀklarfirma som arbetar rikstÀckande. Hos oss Àr det precis som du skriver Àgaren som står för visning och information om objektet.
Vi har vårt sÀte i Göteborg men har hittills sålt nÀrmre 300 bostÀder i VÀsterbotten och har flera pågående uppdrag just nu så vi tycker absolut att vi kan din del utav landet.

Hos oss jobbar flertalet mÀklare som Àr uppdelade i olika regioner och arbetar mot våra befintliga kunder. Innan uppstart har man kontakt med vår sÀljavdelning som förklarar hur tjÀnsten funkar och svarar på allmÀnna frågor. Då Hemverket Àr en nÀtmÀklare så behöver vi först ta bilder och samla in fakta innan vi kan ha ett samtal rörande prissÀttning. I detta skede har också den ansvarige mÀklaren tillgång till samma försÀljningsstatistik som övriga mÀklare på orten (förutom vårt eget underlag). Vi kikar på vad som sålts i nÀrtid och vad som ligger ute till försÀljning just nu. Vi ger i samband med detta vår vÀrdering och sÀljaren får också vara delaktig i dialogen kring sitt utgångspris.

Hela vår förmedlingsmodell bygger på att Àgaren kan sin bostad och område absolut bÀst. Tråkigt att vårt upplÀgg inte passade dig men för många bostadssÀljare runt om i landet Àr tjÀnsten mycket uppskattad. På många orter tjÀnar man 50 000 kr eller mer på att anlita Hemverket då snittarvodet i riket nÀrmar sig 80 000 kr vid försÀljning av fastighet.

Vi önskar dig all lycka med din framtida försÀljning.

BÀsta hÀlsningar,
Hemverket

5぀星のうち1の評䟡

Som potentiell köpare sÃ¥ mÃ¥ste jag sÀga

Som potentiell köpare så måste jag sÀga att jag Àr otroligt besviken på Hemverkets bemötande.
1) inga direktnummer till mÀklarna utan allt går via en vÀxel
2) Vi frågor om ett specifikt objekt, då hamnar man hos olika mÀklare varje gång.
3) Vid en budgivning så sker det absolut ingen återkoppling

Detta gör att jag som nu köpare dragit mig ur detta köp Àven om jag leder mitt bud. Detta då jag har lett budgivningen i 2 dagar, men ingen som återkopplar nÀr jag ber om det. Tråkigt att behöva sÀga detta- men jag kommer aldrig att anlita er

2021幎4月8日

Hej Erika,

Vad tråkigt att höra.
1-2. Hos Hemverket har vi ett mÀklarteam som hjÀlps åt med varje försÀljning.
Våra mÀklare hjÀlper till i juridiska frågor medan frågor om bostadens skick besvaras utav Àgaren sjÀlv, som också håller i visningen. Det finns ingen modell som passar alla men merparten av våra spekulanter brukar vara positiva till att ha mer kontakt med Àgaren då denne i regel sitter på all information om bostaden.
3. Vår budgivning Àr som hos de flesta andra mÀklare idag SMS baserad, för att snabbt få ut information om nya bud. Vi stressar inte på våra bostadssÀljare att acceptera ett bud utan vi sÀljer först nÀr de kÀnner sig redo och Àr nöjda. I detta fall kan det vara så att Àgaren önskat mer betÀnketid. Hemverkets mÀklare finns till hands för både sÀljare och potentiell köpare om man önskar hjÀlp med förhandlingen.
Vi brukar alltid Ã¥terkoppla om man lÀmnat ett meddelande till vÃ¥r svarstjÀnst eller mailat oss. Du fÃ¥r gÀrna kontakta oss pÃ¥ info@hemverket.se sÃ¥ lovar vi att hjÀlpa dig snarast möjligt. Önskar dig en fortsatt fin dag!
Med vÀnlig hÀlsning, Hemverket

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade ingen som helst erfarenhet av

Jag hade ingen som helst erfarenhet av att sÀlja hus men jag kÀnde mig så trygg med hjÀlp av Hemverket. Dem kunde svara på alla frågor, var tillmötesgående i mina önskemål. Hade information som var lÀtt att förstå samt mallar som var jÀttebra! Man fick Àven en egen inloggning på Hemnet så man kunde se hur många besökare man hade på sin annons. Kunderna tyckte också att det var bra att jag kunde svara på alla frågor direkt och det kÀndes personligt med att ha Àgaren sa dem. Sen Àr det ju Àven plus i kanten att jag slog Àven mÀklarrekordet i och med vad mitt hus såldes för!

2021幎3月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス