Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Enkelt och smart

LÀtt att följa alla steg vid försÀljning och det var enkelt och smidigt. Professionellt bemötande och snabb återkoppling vid frågor. Rekommenderar detta till de som vill sÀlja sjÀlva och spara pengar.

2021幎3月20日

Smidig hantering av hela

Smidig hantering av hela försÀljningsprocessen med Hemverket. Dessutom enormt prisvÀrt jÀmfört med övriga mÀklararvoden.
Metoden Àr mer utbrett och fungerar bra utomlands, hoppas Àven fler i Sverige upptÀcker hur smart det Àr att anlita Hemverket.

2021幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

HjÀlpte Àldre slÀktingar att sÀlja två

HjÀlpte Àldre slÀktingar att sÀlja två lÀgenheter lÀtt. Hemverket kom och fotade och la ut på Hemnet och jag höll i visningen. Hemverket höll i budgivningen och var sen behjÀlplig med alla papper som skulle skrivas. Jag kan varmt rekommendera Hemverket och jag skall snart hjÀlpa en vÀn sÀlja sin villa. Det var lÀtt och smidigt och billigt.

2021幎2月21日

Rekommenderas

Sålde vårat sommarhus/torp m.h.a. Hemverket. Allt fungerade felfritt.
Speciellt så uppskattades det av de som kom på visningen då de kunde få vettiga svar direkt, istÀllet för att en mÀklare skulle försöka svara eller behöva fråga oss och medla fram och tillbaka osv.

Kommer absolut att anvÀnda mig av hemverket nÀsta gång jag sÀljer hus/fastighet :)

2021幎2月16日
5぀星のうち4の評䟡

PrisvÀrt alternativ jÀmfört med en

PrisvÀrt alternativ jÀmfört med en ordinÀr mÀklare. Vi sålde vår pappas radhus via Hemverket. Det kom en trevlig och professionell fotograf och det gick bra att hålla i visningen sjÀlva.
Om fler anvÀnder Hemverket kommer det Àndra fastighetsmÀklarbranschen som aktiemÀklarmÀklarbranschen har förvandlats.

2021幎2月11日
5぀星のうち3の評䟡

Bra arvode

Lite svåra att få tag på .Budgivningen skulle nog inte stressat på .lite strul med köparna och köpedagen ,men det var köparnas fel .annars bra , lågt arvode tar dom kommer annlita dom igen

2021幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥lde min första lÀgenhet via Hemverket

Sålde min första lÀgenhet via Hemverket och trots flertal lokala mÀklare med betydligt högre arvode var skeptisk och nedlåtande så tÀnkte jag Àndå vÀrt att prova. Resultatet blev nytt prisrekord inom området sÀtt till lgh/pris vilket kÀnns riktigt roligt. Varpå jag sålde 1 till kort dÀrefter och Àven den gick det vÀldigt bra för, smidigt med direkt kontakt till potentiella köpare.

Hemverket

Jag Àr mycket nöjd med att vi anlitade Hemverket vid försÀljningen av vår bostad. Det fasta låga priset lockade oss eftersom vi var osÀkra på marknadsvÀrdet på vår bostad. Bra, trevligt och proffsigt bemötande av alla vi pratade med. Vi möttes Àven av bra samarbetspartners lokalt. Jag rekommenderar Hemverket och skulle anlita igen om det blir aktuellt.

Mycket nöjda

Det kunde inte ha gått bÀttre för oss och vi Àr vÀldigt nöjda med Hemverket. Bra pris, mycket bra support och bra med egna visningar. Jag kommer att rekommendera Hemverket till mina vÀnner.

smidigt, billigt och kontrollerat

Jag anlitade Hemverket för att sÀlja min bostadsrÀtt i centrala Sundbyberg och det fasta, låga priset på mÀklartjÀnsten var den absolut frÀmsta drivkraften. I andra hand, kÀnslan av kontroll över försÀljningen och att kunna svara på intressenternas frågor om bostaden och området mycket bÀttre Àn en mÀklare som inte bodde dÀr. Alla steg i processen gick otroligt smidigt: administration, fotografering, online-annons, visning, kontraktskrivning, etc. Jag kommer definitivt anlita Hemverket igen om det ges tillfÀlle.

2021幎2月1日
5぀星のうち4の評䟡

Lyckad husförsÀljning med Hemverket.

Hemverket guidade och hjÀlpte mig genom hela försÀljningsproceduren nÀr jag avyttrade ett Àlskat sommarhus. Att sjÀlv få sköta visningarna var mycket bra, jag kunde lÀgga många timmar på det jÀmfört med vad en mÀklare gjort, jag kunde svara på alla frågor och jag kunde bilda mig en uppfattning om köparna, vilket var viktigt för mig. Hemverket skötte fotografering, hela den juridiska biten, bankkontakter och marknadsföring.

2021幎1月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス