Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... ãã£ãšèŠã
Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... ãã£ãšèŠã
Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr mycket nöjd med Hemverket
Jag Àr mycket nöjd med Hemverket. TjÀnsten Àr enkel att anvÀnda och mycket prisvÀrd." ð
Alltid tillgÀngliga och redo att hjÀlpaâdet Àr ju exakt vad man vill ha i en tjÀnst! Hemverket har verkligen levererat.
Först gÃ¥ngen jag anvÀnt Hemverket menâŠ
Först gången jag anvÀnt Hemverket men det fungerade bra. Jag kan absolut rekommendera Hemverket för lÀgenhetsaffÀrer.
MÀrkligt bemötande
MÀrkligt bemötande. Så synd för idén Àr ju bra.
Inget jag vågar rekommendera tyvÀrr.
Det ska nÀmnas att denna recension först skickades till Hemverket för att ge dem en Àrlig chans att respondera på detta. De menade sig inte kÀnna igen det jag skriver och vill inte erkÀnna att affÀren hanterats på ett sÀmre sÀtt Àn någon annan försÀljning de gör. Detta bekrÀftar den erfarenhet jag hört att andra haft med denna mÀklarfirma, dålig återkoppling och mindre önskvÀrd attityd.
Detta Àr min upplevelse från början till slut:
Jag blev tipsad av en vÀn som anvÀnt Hemverket som mÀklare för ca 10 år sedan
och tog dÀrmed kontakt med dem. Ett bra första intryck måste jag sÀga
efter första samtalet. Trevlig kille som svarade och kunde ge mig de
svar jag sökte. Jag fick en offert ganska fort och tackade ja till
den. Fotograferingen och övrig förberedelse för annonsen gick vÀldigt
smidigt. NÀr det var dags för annonsen att lÀggas ut blev jag
kontaktad av ansvarig mÀklare och försÀljningen var igång.
Efter två visningar försökte jag återkoppla med mÀklaren. Försökte
ringa ett antal gånger vid olika tidpunkter på dagen men utan respons.
Tillslut skickade jag ett sms och blev uppringd efter ett tag.
Efter en tredje visning blev jag plötsligt uppringd av en som varit på
visning. Den intresserade berÀttade att den försökt nå mÀklaren flera gånger men
får ingen respons och dÀrför tillslut valde att ringa mig. Den
berÀttade att den gÀrna ville lÀgga ett bud men med vissa krav och dÀrför
ville göra detta muntligt innan den la in ett bud på nÀtet. Jag lovade
försöka få tag på mÀklaren för att kolla hur vi skulle gå till vÀga.
Ã
terigen försökte jag ringa mÀklaren flera gånger utan respons. Jag
ringde också vÀxeln (automatsvar) som menade att jag skulle prata med ansvarig
mÀklare och ingen annan. NÀr jag skickade ett sms till mÀklaren och
förklarade situationen fick jag tillslut ett svar: "Hej, jag har
semester" Jag har alltså en som vill
köpa min bostad men mÀklaren jag betalat för att hjÀlpa mig har gått
på semester och kan dÀrför inte assistera. Jag fick vackert återkoppla till den intresserade och
berÀtta som det var. Jag fick vÀnta tills dagen dÀrpå för att en annan
mÀklare skulle höra av sig. Jag förklarade situationen och vi löste
tillslut affÀren med köparen.
Följande veckor försökte jag ringa den andra mÀklaren men fick inte
ett enda svar någon gång. Tackolov var köparen tålmodig och det visade
sig att Àven hon anvÀnt Hemverket en gång tidigare med liknande
dålig erfarenhet.
Sammanfattningsvis betalade jag 20.000kr i arvode för en annons på
Hemnet och hjÀlp med pappersarbetet. Kanske Àr det man får rÀkna med
men det var inte det jag förvÀntade mig. Om varken jag eller köparen
kunde nå mÀklaren, hur många fler intresserade förlorades under
processen? Jag vill påstå att Hemverkets mÀklartjÀnst snarare blev ett hinder
Àn en hjÀlp i mitt fall.
Framför allt kostnaden
Framför allt kostnaden. Men att man har sin egen mÀklare att bolla med har underlÀttat. Ett bra team runt om har också gjort det lÀttare då vi bor många mil från objektet. Kommer inte att tveka om det skulle bli fler gånger.
Mitt första samarbete med hemverket
Mitt första samarbete med hemverket. Jag Àr vÀldigt nöjd då allt fungerat smidigt och enkelt. Hemverket har agerat snabbt i alla situationer vilket gjort att min tid för försÀljningen har varit mycket kort. Ett stort tack för bra samarbete
Give you money cash pleaseðžððð«µ
Thank you
ð€© and for your
Ett utmÀrkt val för oss!
Det Àr andra gången vi sÀljer en bostad genom Hemverket. Båda gångerna var vi vÀldigt nöjda.
Vi tar gÀrna hand om visningarna sjÀlva och Hemverket sköter resten. Ett utmÀrkt val för oss!
Vi Àr nöjda kunder!
K Kunniga
E Ej ockerpris
T Trevliga
En gård
Vi anlitade hemverket för att sÀlja vÃ¥ran gÃ¥rd. Vi började med att kontakta dem för en del information över telefon. DÀr var dem vÀldigt tydliga med att dem gör allt och vi hÃ¥ller i visningarna. LÃ¥ter ju toppen.. Efter det samtalet fick vi ett kontrakt utskickat till hos, dem tjatade maniskt om att vi skulle skriva pÃ¥ och betala startavgifter pÃ¥ 5000kr. Efter detta mÀrktes det tydligt att Hemverket inte var mer intresserade. Vi fick stÀndigt ringa dem. Utöver detta sÃ¥ bad dem mig som kund att skriva större delen av annonsen. Dem tog alltsÃ¥ min text och kopierade rakt av. Ãven nÀr vi fick bilderna blev jag vÀldigt förvÃ¥nad, det var vÀldigt mÃ¥nga dÃ¥liga bilder och det saknades Àven ca 15bilder vi vet fotografen tog. DÃ¥ visar det sig att man fÃ¥r betala extra om man ska fÃ¥ dessa bilder. Man fÃ¥r inte heller vÀlja vilka foton man vill ha med i sin annons. Jag framförde vÃ¥rat missnöje och istÀllet för att göra sitt jobb tyckte Hemverket att vi kunde avsluta samarbetet.
Det Àr alltså tydligt att Hemverket har satt detta i system och vill endast ha sina 5000kr men inte intresserad av att göra ett mÀklar jobb.
Mitt råd, anlita INTE Hemverket.
FörsÀljning på mina villkor
Detta koncept passar mig. Intressenter bokade in sig på tider som jag angivit och som fanns på hemverkets sida. Jag kunde möta en intressent i taget och svara på alla frågor utan stress. Budgivning och övriga frågor tog hemverket hand om och inte minst all byråkrati.
de Àr kompetenta och vet vad somâŠ
de Àr kompetenta och vet vad som gÀller, kÀnde trygghet från början till slutet, tack för hjÀlpen, fina Ni
Bra support och snabba ryck
Snabb behandling och upplÀggning av bostadsrÀtten jag sålde, och blev Àven snabb försÀljning. Smidigt att kunna signera åtminstone vissa dokument online, och supporten var snabb vid frågor.

Jag har anlitat Hemverket 2 ggr
Jag har anlitat Hemverket 2 ggr. Fungerat bra.
En gång av villa och en gång av en bostadsrÀtt.
Visningarna får man såklart hålla i sjÀlv och alla papper får man skriva ut sjÀlv vilket var en överaskning jag inte tÀnkt på. 3 exemplar av alla kontrakt med bilagor, det blir mycket papper :) men helt okej tycker jag. Det Àr klart att du behöver möta alla kunders frågor och eventuelle konstigheter och jag tror många anlitar tarditionell mÀklare för man har saker att dölja eller Àr lite feg :)
Fungerat smidigt och så Àr det billigaste alternativet för utom att anlita en bank som erbjuder juridiskt stöd och pappershantering.
Tack för ordet

Hemverket ããã®åç
Man fÃ¥r förstÃ¥s vad man betalar förâŠâŠ
Man får förstås vad man betalar för⊠men ibland Àr också lite pengar för mycket.
Jag ringde flera gånger till den person som skulle coacha till bra försÀljning, men ingen som svara.
Flera månader efter försÀljningen så skickades ett mail som hota med inkasso för utebliven betalning. Ett meddelande om att påminnelser hade skickats ut, men det var helt enkelt inte sant.
Lögner Àr förstås inte så bra att luta sig mot som mÀklare.
Att stå för att det Àr dålig service Àr inte i Hemverkets DNA, att dem har undermålig hantering av ekonomin bör vara avskrÀckande för andra kunder.
NÀsta gång kommer inte Hemverket hantera min försÀljning. VÀljer du Hemverket så kan du rÀkna med ingen service.
FastighetsförsÀljning
Vi har nu avslutat en fastighetsaffÀr, av Nöjden, med Hemverket.
Att vi anlitade Hemverket berodde på att vi i vår förening har en person, som i sin tur anlitat Hemverket och var nöjd med det.
Vi såg fördelarna med det arbetssÀtt Hemverket har, då vi som pensionÀrer har tid och lust att mer engagera oss sjÀlva, Àn vid ett traditionellt mÀklarföretag.
Sedan var det naturligtvis ett betydligt lÀgre pris.
Ser vi tillbaka Àr vi mycket nöjda, Hemverket höll sina åtaganden och vi gjorde vår del efter bÀsta förmåga.
Många mejl och telefonsamtal har det blivit och det har också gjort att vi fått en bra kontakt med Hemverket.
Naturligtvis kommer vi att föra våra positiva erfarenheter av Hemverket vidare till de som står inför en fastighetsaffÀr.
Tack för gott samarbete.
Roger och Anna-Lisa
Kör med lockvÀrderingar...
Vi kontaktade hemverket för en vÀrdering. Vi fick en vÀrdering över telefon. Vi ville sen ha vÀrderingen skriftligt och helt plötsligt så sÀnkte man vÀrderingen med 125.000kr nÀr dom mÀrkte att vi inte skulle sÀlja, med några veckors mellanrum.
Det Àr tydligt hÀr att hemverket kör med lockvÀrdering för att man ska vÀlja dom.
Extremt dåligt. Vi kommer definitivt inte anvÀnda hemverket vid försÀljning av någon av våra fastigheter.
Bra jobbat hemverket.

Bra utfört uppdrag,trevligt bemötande,