Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... ãã£ãšèŠã
Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... ãã£ãšèŠã
Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I det stora hela nöjd
I det stora hela nöjd. Blev vÀl lite mer sjÀlvjobb Àn vad jag tÀnkt mig. Det enda som va lite jobbigt var att det va så många olika som jobbade med objektet så att man blev lite snurrig.
Men objektet såldes till ett högre bud Àn vÀntat och jag sparade en massa pengar så Àr i det stora hela nöjd och rekommenderar deras tjÀnster om man Àr beredd att lÀgga en del tid och energi sjÀlv på sin fastighet. Tror ju dock inte någon mÀklare hade kunnat sÀlja in mitt hus bÀttre Àn mig sjÀlv nÀr intressenter var på plats.
En positiv upplevelse.
En positiv upplevelse,att trÀffa alla spekulanter. Man ska bara vara beredd på merjobb. Jag anser dock att det Àr vÀrt det extra jobbet.Hemverket var en bra partner.
Hej!Upplevde att det var enkelt attâŠ
Hej!Upplevde att det var enkelt att hjÀlpa till med försÀljningen,Àven då jag Àr ganska novis på data.Hemverket var mycket uppdaterade om lÀge, prisbild och fixade fotograf och handlingar.Allt över förvÀntan,fick bra betalt och ett billigt pris för tjÀnsten. Vill rekomendera Hemverket. MVH Agneta
Två smidiga lÀgenhetsförsÀljningar.
Vid 2 lÀgenhetsförsÀljningar har vi anlitat Hemverket. Trots att arvodet höjdes andra gången var vi Àndå nöjda med samarbetet. Hemverket kÀndes pålitligt och professionellt och framför allt: vÀldigt effektivt betrÀffande information och budgivning. Bankuppgörelsen var också suverÀnt planerad.
BÀttre Àn lokala mÀklare
Vi anvÀnde Hemverket nÀr vi sÃ¥lde vÃ¥r lÀgenhet i Ãrnsköldsvik. Servicen vi fick frÃ¥n Hemverket var mycket bÀttre Àn de lokala mÀklarna. Det var roligt och praktiskt att fÃ¥ hÃ¥lla i visningen sjÀlva. Det var ocksÃ¥ vÀrdefullt att ha en professionell fotograf som tog bilderna.
SÃ¥ enkel process
Så enkel process, vi ser inga anledningar att anlita ngn annan och kommer absolut att anlita dem vid nÀsta husförsÀljning
Jag rekommenderar Hemverket.
Jag rekommenderar verkligen Hemverket som mÀklare vid husförsÀljning. Ett fast och rimligt arvode. Bra service och alltid ett vÀnligt bemötande. Att som husÀgare sjÀlv vara den som håller i visningen tyckte jag var en fördel.
Hemverket hjÀlpte mig att sÀlja en lÀgenhet
Hemverket hjÀlpte mig att sÀlja en lÀgenhet. VÀldigt smidiga att ha kontakt med. Svarade på de frågor jag hade och hjÀlpte igenom hela affÀren.
Hemverket kunde erbjuda precis det viâŠ
Hemverket kunde erbjuda precis det vi behövde i samband med vår försÀljning av fastighet. Alltid trevligt bemötande, bra kommunikation och snabba svar på alla våra funderingar. Dessutom ett förmånligt alternativ i jÀmförelse med många konkurrenter. NÀsta gång vÀljer vi Hemverket igen, tack!
Bara positivt
Allt fungerade jÀttebra vid vår försÀljning. Bra att få trÀffa spekulanter på visningarna, så man fick lÀra kÀnna dem och bilda sig en uppfattning om dem. Pappersarbetet sköttes utan anmÀrkning. Kan varmt rekommendera.
Har goda erfarenheter av Hemverket.
Har goda erfarenheter av Hemverket.
En fördel med att du som sÀljare sjÀlv står för visningen, Àr att du blir bekant med spekulanterna och får en magkÀnsla för om det Àr rÀtt köpare.
Hemverkets jurister skötte köpekontrakt smidigt och proffsigt.
Bra valuta för pengarna
Med Hemverket sparade vi mycket pengar jÀmfört med en vanlig mÀklare.
Hemverket tog totalt 20k för försÀljningen medans andra mÀklare ville ha mellan 40 - 50k för att sÀlja vårat hus.
Hemverket tog jÀttefina bilder av huset och hjÀlpte oss med all pappers byråkrati kring försÀljningen.
Deras support och rådgivning var bra stöd för oss nÀr vi hade frågor.
Enda negativa jag kan komma på var att de var lite omstÀndligt att få prata med dem. Ofta fick man lÀmna ett meddelande och sedan ringde de upp dagen efter, men det funkade.
Snabbt, smidigt och billigt.
Mvh Jan HÀgg
Enkelt och smÀrtfritt!
Ett hÀrligt fritt koncept dÀr man kÀnner sig delaktig i hela processen. Jag fick allt stöd jag behövde och gjorde en fin vinst!
NÀr vi sÃ¥lde vÃ¥r lÀgenhet i KarlskronaâŠ
NÀr vi sålde vår lÀgenhet i Karlskrona anvÀnde vi Hemverket som mÀklarfirma, det passade oss mycket bra. Det var enkelt, smidigt och betydligt billigare Àn att sÀlja genom andra mÀklare. Vi gillar konceptet att var engagerade i försÀljningen och det uppskattades av spekulanterna.
Torbjörn och Susanne Lindholm
Funkade kanon
Helt okej för det arvodet
Helt okej för det arvodet. Men kommer troligtvis inte att vÀlja att sÀlja genom dem igen. Då jag fick dåligt stöd nÀr köparen började jÀvlas.
Fick all den support jag behövde
Fick all den support jag behövde och affÀren genomfördes enkelt och smidigt
Mycket bra hjÀlp
Mycket bra hjÀlp. Hemverket gjorde det jag vill/ behövde hjÀlp med, resten gjorde jag sjÀlv.
Helt okej mÀklare att ha att göra med
Helt okej mÀklare att ha att göra med. Om du Àr kunnig sjÀlv i området annars Àr det lite knövligare men man kommer igenom det.
Med Hemverket kan du spara mycketâŠ
Med Hemverket kan du spara mycket pengar med liten insats.
Jag har anvÀnt mig av traditionell mÀklare nÀr jag tidigare har sålt en fastighet.
Och jag kan försÀkra om att den enda arbetsinsatsen som tillkommer med Hemverket Àr visningen. LÀttförtjÀnta pengar skulle jag vilja sÀga.
Jag kan verkligen rekommendera Hemverket.
Snabbt, enkelt och billigt.
Mvh Jarmo WÀstilÀ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹