Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

LÃ¥gt pris va positivt

Lågt pris va positivt, men finns förbÀttringsmöjligheter. Att bara visa lÀgenheten och få hjÀlp med allt annat håller jag inte riktigt med om. Det Àr bÀttre att vara tydlig med vad man behöver göra sjÀlv. Att skapa bokningstillfÀllen i systemet upplevde jag som krångligt och hade nog behövt en bÀttre manual eller stöd till. Sedan vid budgivningen fick jag ju sjÀlv ringa runt och stÀmma av om de vill lÀgga bud eller stanna. Vissa spekulanter ville lÀgga bud, men nÀr de ringde in så ringde ingen upp dom. Speciella omstÀndigheter gjorde att jag behövde teckna ett förhandsavtal. Först va det inga problem, sedan fick jag stark avrådan till det nÀr lÀgenheten redan låg på Hemnet och efter att betalat en jurist 10tkr fanns det rÀttsfall på att det gick att göra, men inget stöd av Hemverket för detta som jag kan tycka de borde ha koll på. Sedan behövde jag snabbt tilltrÀde till köparen, men Hemverket valde att se problem med tilltrÀde tidigare Àn en månad efter upplåtelseavtal, men dÀr jag såg möjligheter och fick försöka förbereda allt med bank och så. Jag hade också rÀknat med att vi skulle trÀffas i Göteborg och skriva upplåtelseavtalet istÀllet för att få det på mail och sjÀlv gå igenom med köpare.

FörsÀljning av småhus.

AnvÀnde hemverket nÀr vi sålde vår mors hus.
Allt gick snabbt var enkelt och intresset var högt många på visningen som vi höll i sjÀlva med hjÀlp från hemverket med dokument,skyltar mm .
Även köparen var nöjd med all hjÀlp vi fick!
I dag med pandemi tex.mÃ¥ste detta sÀtt att köpa/sÀlja hus vara bra helt nöjd👍

5぀星のうち4の評䟡

Min upplevelse nÀr jag sålde mitt hus var att allting gick vÀldigt smidigt. Hemverket gav mig allt stöd och rådgivning som jag behövde. En fotograf anordnades, jag fick bra rådgivning om besiktning.

Min upplevelse nÀr jag sålde mitt hus med hjÀlp av Hemverket var att allt gick vÀldigt smidig, dessutom var det relativt billigt att anlita Hemverket.
Alle kontakter med Hemverket var snabba, en fotograf anordnades, och jag fick rådgivning angående en besiktning innan försÀljningen. Jag fick hjÀlp med hanteringen av intresserade köpare.

Är super nöjd

Är super nöjd, lÀtt att fÃ¥ kontakt med, snabb Ã¥terkoppling. Vi har anlitat Hemverket vid tvÃ¥ försÀljningar kommer att anlita dem igen om det blir aktuellt.
Arbetar med bra fotografer som kan sitt jobb.

Snabbt, roligt och prisvÀrt

- Hade långt innan bestÀmt att anlita Hemverket vid ev. försÀljning pga övriga mÀklarfirmors hutlösa arvoden.
- FörutsÀttningen Àr dock att du har ett bra bredband och skrivare för utskrift av alla handlingar, som ska hanteras.
- Proffsig fotograf var snabbt på plats.
- Att sjÀlv visa lÀgenheten var trevligt. Frågor och funderingar har ju jag svaren på bÀttre Àn en mÀklare.
- Från första kontakten till försÀljning avlöpte hur smidigt som helst.
- Banktransaktionerna sköttes av Hemverket utan problem.
- Både sÀljare och köpare Àr helt nöjda med affÀren.
/Anita E

Vi fick vÃ¥r villa vÀrderad till 1650

Vi fick vår villa vÀrderad till 1650 000 kr av en lokal mÀklare. Att sÀlja den hade inneburit ett mÀklararvode på över 60 000 kr. Vi valde att anvÀnda Hemverket och det fungerade hur bra som helst. Fotograferingen och annonsen var hur proffsig som helst. Att jag sjÀlv stod för visningen var inget problem - tvÀrtom tror jag att det bidrog till att jag kunde få upp priset så mycket. Huset såldes för 2 200 000 kr.

LÀtt och smidigt

LÀtt och smidigt, bra kommunikation. Lite extra arbete jÀmfört med mÀklare men med tanke på hur mycket man slipper betala mÀklare så Àr det vÀrt det lilla extra arbetet.
Alla frågor man hade besvarades snabb med enkla förklaringar.

VÀldigt prisvÀrt och smidigt

VÀldigt prisvÀrt och smidigt, dessutom uppskattat att vi sjÀlva höll visningarna då spekulanterna upplevde att de fick mer information om nÀrområde och detaljer Àn på visningar dÀr bara mÀklare varit nÀrvarande.

Nöjds med Hemverket!

Vi sålde förÀldrahemmet med hjÀlp av Hemverket. Vì försökte först sjÀlva via Blocket men det var trögt. Efter ny annondering och besök av er fotograf lossnade det. Vi fick 3 intresserade spekulanter och vi Àr mer Àn nöjda med resultatet. Det som vi fick göra sjÀlva var att hålla i visningarna vilket inte var något problem då vi bor nÀra. Alla frågestÀllningar löste Hemverket och alla dokument fick vi samma vÀg.
Även överföringar av pengar mellan bankerna löste de. Att arvodet till mÀklaren blev en tredjedel mot traditionell taxa har vi inga problem med...

Jag kan starkt rekommendera Hemverket

Jag kan starkt rekommendera Hemverket, allt gick smidigt och huset sÃ¥ldes snabbt. Jag kommer anlita Hemverket igen nÀr det Àr dags att sÀlja. Att betala 50000 mindre i arvode jÀmfört med en vanlig mÀklare gjorde inte saken sÀmre 🙂

Rekommenderas!

NÀr jag sålde min 3:e villa så jag hade viss koll på vad som krÀvdes. Hemverket levde upp till mina förvÀntningar, de var snabba att återkoppla både till mig och budgivare och det bÀsta var att jag sparade många tusenlappar!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。