Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mycket prisvÀrt alternativ jÀmfört med

Mycket prisvÀrt alternativ jÀmfört med att anlita en vanlig mÀklare. Vi sålde vår pappas lantstÀlle via Hemverket. Det kom en vÀldigt trevlig och professionell fotograf och det var fint att hålla i visningen sjÀlva och få möta alla budgivare personligen.

2021幎1月29日

LÀgenhet

Anlitade Hemverket efter att ha hört mycket positivt om de av vÀnner.
FörsÀljningen gick över förvÀntan och min bostad tangerade försÀljningsrekordet i föreningen.
Personalen var kompetent, vÀnlig och hjÀlpsam. Jag Àr vÀldigt nöjd och kommer återkomma som kund.

2021幎1月28日

Varning

Varning ! Urusla mÀklare ,som saknar kompetens! Ingen bra dialog alls ! oklara besked ! Kommer aldrig mer titta/köpa ett objekt dÀr det står Hemverket.

2020幎11月25日

Hej Nils,
JÀttetråkigt att du upplever det så. Hos Hemverket jobbar alla mÀklare i enlighet med god mÀklarsed och vi följer alla lagar/regler. Det Àr sedan Àgaren som avgör vem som får köpa, till vilket pris och nÀr. Hoppas du hittar en annan bostad av intresse. Ha en fin dag!

Spara pengar

Spara pengar, aa visst. Dock nÀr man Àr den enda som lagt bud, och budgivningen stÃ¥r still i en vecka utan att höra nÃ¥got om vad som hÀnder. Och man försökt nÃ¥ ”mÀklarteamet” tvÃ¥ gÃ¥nger, sÃ¥ tappar man som köpare intresse för det verkar oseriöst. Vi tog dÀrför tillbaka vÃ¥rat bud. Anlita vanlig mÀklare istÀllet! SÃ¥ riskerar ni inte tappa köpare, högre kostnad kanske men vÀrt det.

2020幎10月23日

Anlita inte!

AnvÀnd inte! Drog ut på tiden så mycket att sÀljaren till slut drog sig ur affÀren. På 14 dagar lyckades hemverkets mÀklare inte kunna bistå med överlåtelseavtal. Betala lite till och anvÀnd en vanlig mÀklare, denne hade löst samma sak på ett dygn.

2020幎9月25日

Hej Jannis,

Det Àr tråkigt att du kÀnner så. Bara för att förtydliga så har din sÀljare aldrig skickat in något uppdragsavtal till oss, vilket också gör det juridiskt omöjligt för oss att upprÀtta ert kontrakt.
Oavsett vilken mÀklare du anlitar kommer denne att krÀva ett uppdragsavtal innan de skriver köpekontrakt - Allt annat Àr ett lagbrott.
Din sÀljare anmÀlde sitt intresse för vår tjÀnst MÀklarsÀkrat som vÀnder sig till de sÀljare och köpare som hittat varandra privat och Àr överens om villkor och pris. SÀljaren har fått tydliga instruktioner både i samtal och mail om att skicka in sitt uppdragsavtal. Att denne Àndrat sig och inte vill sÀlja till dig lÀngre Àr jÀttetråkigt men inget vi kan styra över. Med vÀnlig hÀlsning Hemverket

Vi sålde genom Hemverket

Vi sålde genom Hemverket. Endast skillnad mot en vanlig mÀklare Àr att du får hålla visningarna sjÀlv. Det va faktist riktigt roligt.
Ingen kan berÀtta om din bostad bÀttre Àn du sjÀlv .
Nöjd kund !

2020幎9月11日
5぀星のうち2の評䟡

Jag sålde på detta skithemverket!

Jag sålde på detta skithemverket. Det À så mycket så jag orkar inte skriva allt nu har det gått 8 månader fortfarande inte fått betalt så jag sjÀlv kontaktade en advokat trodde dom kollade så köparen hade pengar. Men icke. Får ingen kontakt med dom bara kö . Ringer upp senare sÀger dom hÀnder inte att dom gör det .HÀlsningar Lennart Jonsson

2020幎7月23日

Hej Lennart,
Vi förstår din frustration. Vi har stÀllt frågan om finansiering till köpare inför budgivning samt kontraktsskrivning. Att köparen vÀljer att inte betala Àr något som tyvÀrr står utanför vår makt. Vi tycker det Àr precis lika illa som du. Som mÀklare kan vi aldrig få fram mer information rörande köparens finansiering p.g.a. sekretess utan vi tvingas gå på köparens ord.
Vi hade kontakt med dig kort efter din kontaktförfrågan igår och gav dig råd och erbjöd dig också ett förmånligt, rabatterat arvode om du framöver behöver hjÀlp med att hitta en ny köpare. Vi hoppas vi åter kan få ditt förtroende. Ha en fin helg!
Med vÀnlig hÀlsning Hemverket

5぀星のうち1の評䟡

Vi gjorde misstaget att nappa på ett

Vi gjorde misstaget att nappa på ett erbjudande om Hemverkets tjÀnster i samband med att vi först la ut den på blocket. Vi har sålt flera boenden genom åren och alltid anvÀnt oss av mÀklare. TÀnkte att det kunde vara en kul grej att pröva Hemverket.

ALDRIG IGEN!
Otrevliga, krångliga, små stöddiga attityder nÀr man stÀller frågor. Extremt fyrkantigt bemötande och alltid en ny mÀklare på telefon. Konstant kötid nÀr man ska ringa och då de erbjuder sig att ringa upp tar det i bÀsta fall ett par timmar. Det har nu gått mer Àn 4 veckor sedan vi anlitade dem, och lÀgenheten har fortfarande inte kommit ut på hemmet. Fotografen de anlitade Àr under all kritik, han gick mest och pratade om sig sjÀlv och det syns på bilderna. Vi har betalat 12.000kr vilket kÀndes som ett bra klipp, en mÀklare hade inte tagit mycket mer men varit betydligt mer bemötande och förmodligen redan sålt.

usch!

2019幎8月29日

Varning!

Varning! AnvÀnd absolut inte hemverket som mÀklare. Du gör allt sjÀlv, bÀttre att sÀlja helt sjÀlv och göra överföringen sjÀlv på banken, du får absolut inget för pengarna. Samt, dom sÀger ett pris nÀr du skall ta tjÀnsten. I slutÀndan blir det mycket dyrare då dom lÀgger på avgifter och skyller på varandra om vad som har kommit överens om. TyvÀrr så har jag inte spelat in samtalen, så då blir det svårt att bevisa något. Men åtminstone kan jag varna andra för dessa bedragare.
Kan också nÀmna ett kunskapen hos mÀklarna Àr noll, och att dom jÀmt skyller på varandra om vad som har sagts, inget ansvar tas. Extremt besviken och trött på att sådana företag får finnas.

2019幎8月23日

Hej Adam,
Vid uppstart av Hemverkets mÀklartjÀnst har vi alltid samma villkor och samma avtal. Det vill sÀga 5000 kr i uppstartskostnad och 15 000 kr i samband med att köpekontrakt signerats. Kostnad som tillkommer Àr för annonsering pÃ¥ Hemnet och i sociala medier. Även denna upplyser vi om i vÃ¥rt uppdragsavtal och dessa tjÀnster Àr valfria. Önskas annons i alla kanaler brukar kostnaden landa runt omkring 3000 kr inklusive moms (Hemnet tar olika annonseringkostnad beroende pÃ¥ objektets utgÃ¥ngspris).
I övrigt har vi inga s.k. dolda avgifter. Vi arbetar t.ex. inte med provisionsavtal med luriga procentsatser utan redovisar i tidigt skede vad vårt arvode landar på.
JÀttetråkigt att du har så negativ bild av vår verksamhet.
Du Àr varmt vÀlkommen att maila mig dina kontaktuppgifter på mikael.gabrielsson@hemverket.se om du vill prata mer om ditt Àrende så lyssnar jag gÀrna till din feedback.

Med vÀnlig hÀlsning, Mikael Gabrielsson, Hemverket

BEWARE of this scammer

BEWARE of this scammer - hemverket; To me it ended with the courtcase which set the justice on the feet.
They are keen to send out the bill with the minimum funds with 5000 kronas, but even after it is canceled they still see you the responsible for 2500 kronas for their zero work, even if they said in the phone "all is canceled", afterwards they dont inform their database system to cancel the order.
they customer support is bizarre and terribly slow, you need to tell the same things over and over again.

The elderly people SHOULD CERTAINLY NOT use this service.

2019幎8月15日

Hi Aleksander,

When you sell with Hemverket, you pay a start-up fee of 5000 SEK and a final fee of 15 000 SEK when the property is sold. You were informed at start-up about the conditions in our contract.
We also had contact with ARN who gave us support to invoice the fee in accordance with the agreement since we already had started our work. However, we chose to credit your invoice as good will on our behalf before you wrote this review. We wish you a pleasant day!

5぀星のうち4の評䟡

Fungerade mycket bra

Fungerade mycket bra. Tycker dock att norska spekulanter lÀttare skulle kunna registrera sig för budgivning. Nu försenades budgivningen då de norska spekulanterna måste vÀnta till måndag och ringa in sina bud.

2019幎4月30日

vinst 105 000

Hej, sålde en lÀgenhet i Guldheden Gbg, och det gick bra. Man fick göra mycket sjÀlv, men det var ju liksom meningen med det hela. Man skall ju spara på det som går. 120000 blev ju 15000!!! vinst 105000
SÃ¥ jag/vi, min bror och jag kan rekommendera
HEMVERKET

2019幎2月4日

JÀttetack Hemverket

Vi Àr vÀldigt nöjda med försÀljningsprocessen som helhet.
Det Àr intensivt att byta bostad men med mÀklarnas engagemang tog vi oss i mål och det kÀnns jÀttebra nu för de följde oss varenda steg på vÀgen.
Tack Hemverket.

2018幎11月22日
5぀星のうち3の評䟡

Efficient but rather impersonal service

Everything went quite smoothly but sometimes it felt like I was not aware of what was going on in the process and was informed rather late about the details. Also, although I don't have any experience with other agencies, everything felt a bit impersonal, since I never got any phone call or met anyone from the agency. The contact was always made by email. Nevertheless, it all worked fine in the end.

2018幎11月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス