Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... ãã£ãšèŠã
Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... ãã£ãšèŠã
Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket prisvÀrt alternativ jÀmfört medâŠ
Mycket prisvÀrt alternativ jÀmfört med att anlita en vanlig mÀklare. Vi sålde vår pappas lantstÀlle via Hemverket. Det kom en vÀldigt trevlig och professionell fotograf och det var fint att hålla i visningen sjÀlva och få möta alla budgivare personligen.
Fantastiskt smidigt
Fantastiskt smidigt! Kommer anvÀnda igen, helt nöjd
Smidig tjÀnst i alla steg
Smidig tjÀnst i alla steg! JÀtte nöjd med försÀljning och hur allt sköttes. Dessutom till ett otroligt bra pris!
LÀgenhet
Anlitade Hemverket efter att ha hört mycket positivt om de av vÀnner.
FörsÀljningen gick över förvÀntan och min bostad tangerade försÀljningsrekordet i föreningen.
Personalen var kompetent, vÀnlig och hjÀlpsam. Jag Àr vÀldigt nöjd och kommer återkomma som kund.
VÀldigt nöjda
Både jag och min make anlitade Hemverket vid försÀljning av våra bostÀder. Det funkade kanon och vi Àr vÀldigt nöjda
Helt underbara
Helt underbara. Snabba till alla svar som jag som sÀljare hade. Huset sålt i rekordfart. Normalt stor villa på ett mycket attraktivt stÀlle. Kan verkligen varmt rekommendera
Jag tackar för mig
Vilhelmina
Varning
Varning ! Urusla mÀklare ,som saknar kompetens! Ingen bra dialog alls ! oklara besked ! Kommer aldrig mer titta/köpa ett objekt dÀr det står Hemverket.

Spara pengar
Spara pengar, aa visst. Dock nÀr man Àr den enda som lagt bud, och budgivningen stÃ¥r still i en vecka utan att höra nÃ¥got om vad som hÀnder. Och man försökt nÃ¥ âmÀklarteametâ tvÃ¥ gÃ¥nger, sÃ¥ tappar man som köpare intresse för det verkar oseriöst. Vi tog dÀrför tillbaka vÃ¥rat bud. Anlita vanlig mÀklare istÀllet! SÃ¥ riskerar ni inte tappa köpare, högre kostnad kanske men vÀrt det.
Anlita inte!
AnvÀnd inte! Drog ut på tiden så mycket att sÀljaren till slut drog sig ur affÀren. På 14 dagar lyckades hemverkets mÀklare inte kunna bistå med överlåtelseavtal. Betala lite till och anvÀnd en vanlig mÀklare, denne hade löst samma sak på ett dygn.

Vi sålde genom Hemverket
Vi sålde genom Hemverket. Endast skillnad mot en vanlig mÀklare Àr att du får hålla visningarna sjÀlv. Det va faktist riktigt roligt.
Ingen kan berÀtta om din bostad bÀttre Àn du sjÀlv .
Nöjd kund !
Jag sålde på detta skithemverket!
Jag sålde på detta skithemverket. Det À så mycket så jag orkar inte skriva allt nu har det gått 8 månader fortfarande inte fått betalt så jag sjÀlv kontaktade en advokat trodde dom kollade så köparen hade pengar. Men icke. Får ingen kontakt med dom bara kö . Ringer upp senare sÀger dom hÀnder inte att dom gör det .HÀlsningar Lennart Jonsson

Hemverket ããã®åç
Vi gjorde misstaget att nappa pÃ¥ ettâŠ
Vi gjorde misstaget att nappa på ett erbjudande om Hemverkets tjÀnster i samband med att vi först la ut den på blocket. Vi har sålt flera boenden genom åren och alltid anvÀnt oss av mÀklare. TÀnkte att det kunde vara en kul grej att pröva Hemverket.
ALDRIG IGEN!
Otrevliga, krångliga, små stöddiga attityder nÀr man stÀller frågor. Extremt fyrkantigt bemötande och alltid en ny mÀklare på telefon. Konstant kötid nÀr man ska ringa och då de erbjuder sig att ringa upp tar det i bÀsta fall ett par timmar. Det har nu gått mer Àn 4 veckor sedan vi anlitade dem, och lÀgenheten har fortfarande inte kommit ut på hemmet. Fotografen de anlitade Àr under all kritik, han gick mest och pratade om sig sjÀlv och det syns på bilderna. Vi har betalat 12.000kr vilket kÀndes som ett bra klipp, en mÀklare hade inte tagit mycket mer men varit betydligt mer bemötande och förmodligen redan sålt.
usch!
Varning!
Varning! AnvÀnd absolut inte hemverket som mÀklare. Du gör allt sjÀlv, bÀttre att sÀlja helt sjÀlv och göra överföringen sjÀlv på banken, du får absolut inget för pengarna. Samt, dom sÀger ett pris nÀr du skall ta tjÀnsten. I slutÀndan blir det mycket dyrare då dom lÀgger på avgifter och skyller på varandra om vad som har kommit överens om. TyvÀrr så har jag inte spelat in samtalen, så då blir det svårt att bevisa något. Men åtminstone kan jag varna andra för dessa bedragare.
Kan också nÀmna ett kunskapen hos mÀklarna Àr noll, och att dom jÀmt skyller på varandra om vad som har sagts, inget ansvar tas. Extremt besviken och trött på att sådana företag får finnas.

BEWARE of this scammer
BEWARE of this scammer - hemverket; To me it ended with the courtcase which set the justice on the feet.
They are keen to send out the bill with the minimum funds with 5000 kronas, but even after it is canceled they still see you the responsible for 2500 kronas for their zero work, even if they said in the phone "all is canceled", afterwards they dont inform their database system to cancel the order.
they customer support is bizarre and terribly slow, you need to tell the same things over and over again.
The elderly people SHOULD CERTAINLY NOT use this service.

Fungerade mycket bra
Fungerade mycket bra. Tycker dock att norska spekulanter lÀttare skulle kunna registrera sig för budgivning. Nu försenades budgivningen då de norska spekulanterna måste vÀnta till måndag och ringa in sina bud.
Hemverket made it easy
Hemverket made it quick and easy to sell my house. They took care of everything in a very good way. It was just the house view I did myself. They have a very good service at a very resonable price.
vinst 105 000
Hej, sålde en lÀgenhet i Guldheden Gbg, och det gick bra. Man fick göra mycket sjÀlv, men det var ju liksom meningen med det hela. Man skall ju spara på det som går. 120000 blev ju 15000!!! vinst 105000
SÃ¥ jag/vi, min bror och jag kan rekommendera
HEMVERKET
Toppenjob av Hemverket
Tillmötesgående och löste allt till vårt bÀsta.
Har inget dåligt att sÀga.
Toppen
JÀttetack Hemverket
Vi Àr vÀldigt nöjda med försÀljningsprocessen som helhet.
Det Àr intensivt att byta bostad men med mÀklarnas engagemang tog vi oss i mål och det kÀnns jÀttebra nu för de följde oss varenda steg på vÀgen.
Tack Hemverket.
Efficient but rather impersonal service
Everything went quite smoothly but sometimes it felt like I was not aware of what was going on in the process and was informed rather late about the details. Also, although I don't have any experience with other agencies, everything felt a bit impersonal, since I never got any phone call or met anyone from the agency. The contact was always made by email. Nevertheless, it all worked fine in the end.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹