Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Riktig nöjd!

Har personlig haft en bra upplevelse med husköp genom Hemverket.
Hela tiden under köpet fått kopi av alla papper direkt, jag hade gett 5 stjÀrnor om jag/vi hade haft en person att förhålla oss till och inte 2-3 olika personer, nåt att Àndra på Hemverket?
Riktig nöjd med allt för övrigt!

2018幎10月18日
5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta, smidigaste, snabbaste och skönaste sÀtt att sÀlja sin bostad!

Det bÀsta, smidigaste, snabbaste och skönaste sÀtt att sÀlja sin bostad, att hålla i visningarna sjÀlv var en mycket berikande upplevelse. Man kan tro att det behövs en förmedlare för att göra något så viktigt som att sÀlja en bostad men den rÀdslan Àr naturell och det gör att vi inte vågar testa nya sÀtt att göra saker.

Jag kan bara rekommendera Hemverket till de som vill se utifrån bubblan.

Sålde för mer Àn vad två kÀnda mÀklarbolag trodde att jag skulle få på huset, till och med de sa ifrån att hjÀlpa mig att sÀlja på det priset jag ville ha. "Marknadspriser har gått ner" sÀger mÀklaren, bankerna Àr överens med detta, mÀklarna sÀljer idéen till kunderna, verkligheten Àr annorlunda.

Du sÀljer din bostad för ett vettigt pris du vet din bostad kostar oavsett marknaden. Du kÀnner din bostad mer Àn mÀklaren, du har bott i den!.

Processen med kontraktet och pengar var smidig och skön, hem hos mig trÀffades med köparen, blev till och med vÀnner, skrev på samtliga kopior vid matbordet istÀllet för ett kontor.
Varmt rekommenderat!

2018幎10月13日
5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frågor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gång. Ingen har detaljkunskap om objekt eller område. Helt Àrligt kÀnner jag att inte gå vidare med köp.

Skulle aldrig vÀlja Hemverket vid en försÀljning.

2018幎5月9日

Fungerade utmÀrkt

Fungerade utmÀrkt med Hemverket då jag hade erfarenhet från tidigare försÀljning med "vanlig" mÀklare, och på så vis visste hur detta brukar gå till. Rekommenderas för den som vill spara mÀklarpengar och har lite koll på sÀljproceduren!

2018幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Bokade visning 28/12

Bokade visning 28/12 , anlÀnde på plattsen den tiden och ingen var dÀr, ringde Àgaren
Som sa att lÀgenheten var redan köpt!!!

Ringde hemverket som sa att det blev ett IT fel!!! Fick åka 8 mil med 3 pers helt i onödan
Och de ville inte ta sitt ansvar att ens betala
Mil ersÀttning, DÅLIGT!

2017幎12月29日

Hej Jan,

JÀttetråkigt att höra! TyvÀrr kan det ibland bli strul med det tekniska. Vi tackar för feedbacken och kommer att ha det i åtanke och jobba på vårt it-system så detta inte hÀnder igen.

Ha en fortsatt bra dag!

5぀星のうち1の評䟡

I position av köpare Àr ni helt

I position av köpare Àr ni helt vÀrdelösa!
Det skapar mycket merjobb som man slipper med en vanlig mÀklare, men det som Àr fulstÀndig katastrof Àr nÀr saker och ting inte går som berÀknat, då Àr det ingen som Àr villig att varken hjÀlpa till eller ta ansvar. Precis som vilken dålig telefonsupport som helst!
I mitt fall förlorade jag som köpare över 100.000kr på grund av eran inkompetens och ignorans! God jul!

Hej Niklas,

Tack för din feedback. Jag har tittat lite på ert Àrende, förstår din frustration. Men det Àr inte ovanligt att det kommer någon och lÀgger bud med 100.000 över det senaste budet. Vår förmedlingsmodell går ut på att man sÀljer tillsammans med sin mÀklare och det Àr Àgaren/sÀljaren som bestÀmmer nÀr de ska acceptera ett bud.

Vi jobbar som en opartisk mellanhand och måste framföra alla bud till sÀljaren fram till att kontrakt Àr skrivna.

Önskar dig en bra dag!

Bra!!!!

Allt funkade bra. Bra snabb proffsig hjÀlp av mÀklare och alla på hemverket.

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! JÀtteroligt att höra att du Àr nöjd med vår tjÀnst!

Alla vi på Hemverket önskar dig en fin dag!

Mycket prat men...

Det mesta flöt på bra men det var vÀldigt beroende på vem man fick kontakt med. Vissa var rent ovilliga att försöka förstå en och att få ordning på objektbeskrivningen tog 8 försök. Vid tre tillfÀllen kommunicerades att Hemverket skulle ringa men varje gång uteblev samtalet...

5぀星のうち5の評䟡

Funkade mycket smidigt trots besvÀrlig

Funkade mycket smidigt trots besvÀrlig försÀljning med fullmakt inblandat för kontraktskrivning etc.

Och då kopior etc behövdes långt efter så fixade Hmeverket det på nolltid och gav superb service.

Bra bemötande och mycket villiga lösa ALLA problem snabbt och sÀkert.

Jag rekommenderar dem absolut!.

2017幎12月21日
5぀星のうち3の評䟡

Superkunnig mÀklare och jÀttebra kundtjÀnst men riktigt dålig fotograf!

Superkunnig mÀklare och jÀttebra, snabb och smidig kundtjÀnst men riktigt dålig fotograf. Katastrofalt ljussatta bilder ur konstiga vinklar som inte gör lÀgenheten rÀttvisa alls. Det Àr bilderna som lockar folk till visningarna och fotografen spelar dÀrmed en stor roll vid försÀljningen. LÀgg mer krut på att anstÀlla duktiga fotografer så Àr ni hemma, Hemverket!

2017幎11月28日

Hej Diana,

Tack för din feedback! Vi ska absolut tÀnka på det och tittar alltid på olika alternativ och möjligheter att förbÀttra vår tjÀnst.

Alla vi på Hemverket tackar för förtroendet att du valde oss.

Önskar dig en bra dag!

5぀星のうち5の評䟡

Allt fungerade perfekt Àven om man

Allt fungerade perfekt Àven om man sjÀlv måste engagera sig i
marknadsföringsprrossen.
Tacksamt i förhållande till de rappakajor som kallar sig fastighets-
mÀklare. Oftast har dessa personer endast en tanke att tjÀna så
mycket som möjligt.Och allt ska till med budgivning. En enkel pro-
sess utan något ansvar då idag rÀntorna har ett negativt saldo.

2017幎11月2日
5぀星のうち2の評䟡

Tycker att mer ansvar föll pÃ¥ mig som

Tycker att mer ansvar föll på mig som sÀljare Àn vad som initialt angavs. StÀmmer inte att den enda skillnaden mot en "vanlig" mÀklare Àr att jag sjÀlv skulle visa bostaden. Hade aldrig kÀnslan av att allt var under kontroll. Svårt att få personlig kontakt. Olika personer med olika ansvarsområden. Aldrig bara en kontaktperson. Om jag fick sms gick det inte att skicka en följdfråga, t ex. Allt utom den allra första kontakten har varit på distans. Jag har kÀnt mig ganska otrygg och utan koll under hela processen.

2017幎9月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス