Hemverket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr trevligt att sjÀlv fÃ¥ trÀffa kunden. BÃ¥de magkÀnslan och hjÀrtat fÃ¥r vara med att bestÀmma sÃ¥ att det blir rÀtt köpare pÃ¥ ditt objekt. Det kÀnns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjÀnar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt bra alternativ för oss vid försÀljning av vÃ¥r lÀgenhet i Karlstad. FrÃ¥n fotografering till försÀljning. Spekulanterna sa ocksÃ¥ att det kÀndes bra att fÃ¥ trÀffa Àgarna till lÀgenheten och d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte det var bara fördelar med att hÃ¥lla i visningarna sjÀlv men skönt att fÃ¥ hjÀlp med kontrakt, budgivning, tilltrÀdeshandlingar och goda rÃ¥d. Ville Àven fÃ¥ ut proffsfoton pÃ¥ Hemnet. DÃ¥ var He... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Otroligt otillfredstÀllande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frÃ¥gor hamnar man i en kundtjÀnst med olika personer varje gÃ¥ng. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Hemverket Àr en av Sveriges mest anlitade mÀklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostÀder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du sÀljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssÀljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försÀljningspris. Vi har gjort rekordförsÀljningar i många svenska stÀder. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mÀklare som tar hand om allt komplicerat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

very satisified

I get very satisified with the hole process. Very kind people how works with Hemverket and we have been informed in every step.

I will definitly recommend this company to other people who want to get a great business with properties.

Best regards
Hannes

2017幎8月30日

OsÀkert för köpare

OsÀkert för köpare, mycket strul och papper som skickas fram och tillbaka. Ingen personlig kontakt från hemverket.

2017幎7月18日

Hej Kajsa!
Tråkigt att du kÀnner så,
Vi på Hemverket utför samma kontroller som övriga mÀklarfirmor i landet. Vi jobbar på distans och försöker sjÀlvklart ge bÀsta möjliga service. Vi har olika avdelningar som alla Àr proffs på sina uppgifter. Vi skickar löpande ut vilka handlingar vi behöver för att kunna hjÀlpa våra kunder att få hjÀlp så effektivt som möjligt. Skulle man behöva extra stöd har man möjlighet att prata direkt med en av våra mÀklare. Allt detta för att ge snabbast möljiga hjÀlp.

Vi önskar dig en trevlig sommar! Mvh Suzana, Hemverket

Klockrent!!

Jag trodde de skulle hålla lite lÀgre kvalitet pga priset. Men inte då! Jag vart positivt överraskad på flera områden! Jag upplevde att de höll i princip MER Àn de lovat. Eller så var jag dåligt pålÀst. :) Hur som helst över förvÀntan! Rekommenderas varmt!

2017幎6月10日

Superservice

2017幎5月23日

Hej Helene!
Vi tackar för förtroendet vi fått att hjÀlpa dig förmedla din bostad.
Vi på Hemverket önskar dig en fortsatt bra sommar.
VÀnlig hÀlsning Suzana, Hemverket

5぀星のうち5の評䟡

Fungerat bra med hjÀlp via dator och

Fungerat bra med hjÀlp via dator och telefon. Mycket att göra för sÀljaren och tur att man har tillgång till skrivare och skanner. Trevligt bemötande och snabba svar. Tack till Hemverket! /Lou-Lou Sundberg

2017幎5月19日

Hej Lou-Lou,

Vi Àr vÀldigt glada över att du Àr nöjd med Hemverkets tjÀnster. Vi tackar för ditt förtroende och önskar dig en trevlig vecka!

VÀnliga hÀlsningar, Johanna Åström, Hemverket

Can recommend

Trustworthy, helpful, and serviceminded.

2017幎5月15日

Hello Jenny!

Thanks for your review. Hope you're having a great day!

Best regards Linn, Hemverket

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀtte nöjd med Hemverket!!

Jag Àr jÀtte nöjd med Hemverket!!
Har sålt många fastigheter i mitt liv, men absolut aldrig haft en så hÀr bra mÀklare. KÀnns jÀtte proffsigt från första samtalet till sista samtalet....

Det komiska Àr att Hemverket Àven Àr billigast - klart billigast!!!

Av idag kostar det 15 000 kr - fast pris!!!

Så m a o bÀst och billigast.

Med vÀnlig hÀlsning
Helene

2017幎5月3日

Hej Helene!

Vad roligt att du Àr nöjd med vår tjÀnst. SjÀlvklart strÀvar vi alltid efter att leverera en smidig och effektiv mÀklartjÀnst samt bemöta våra sÀljare och köpare på ett professionellt sÀtt. Varmt vÀlkommen åter till oss på Hemverket.

Med vÀnlig hÀlsning, Linn

Jag Àr nöjd med Hemverket som helhet

Jag Àr nöjd med Hemverket som helhet. Och försÀljningen gick bra, mitt enda irritationsmoment stod dock "kundtjÀnst" för. Ett tips till dom Àr att utbilda sig i hur man svarar och uttrycker sig i mailkontakt nÀr man har delade åsikter om något. Då löser man problemet på ett mer proffsigt, smidigt sÀtt.
Mest nöjd Àr jag med "min kontakt" som hjÀlpte mig nÀr jag behövde. 5 stjÀrnor till dig.

2017幎4月27日

Hej Gunilla!

Vad kul att du Àr nöjd med din försÀljning. Vi tar åt oss av din feedback. Du Àr varmt vÀlkommen att anlita oss åter!
Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Med vÀnliga hÀlsningar, Johan
Hemverket

5぀星のうち2の評䟡

De sa upp mitt uppdrag och skickade en faktura

Jag tÀnkte efter viss övertalning från Mikael (sÀljare) testa detta verk för att annonsera min bostadrÀtt i Stockholm. Jag trÀffade en trevlig mÀklare (dÀrav två stjÀrnor och inte mindre) och skrev avtal, och dÀrefter kom jag och någon form av distanssupport in i en lång dialog för att rÀtta ett otal fel i annonstexten, m m. NÀr jag sedan tyckte att bilderna behövde kompletteras fick jag besked av Mikael om att det skulle gå bra. Ett par veckors vÀntan på detta och jag fick istÀllet för en fotograf en påminnelse på fakturan. Jag bestred fakturan och förklarade att jag tyckte att det var dags för betalning nÀr annonsen såg bra ut. Strax dÀrpå hörde fotografen av sig, vi började överlÀgga om en tid. Dagen efter hörde en Adam av sig, med ett helt annat tonlÀge Àn Mikael, det lÀt på honom som att jag var skyldig till något, han ville att jag skulle återge de turer jag haft med hans kollegor och uttryckte sedan att då skulle de avsluta sitt åtagande. Han var inte det minsta trevlig varför jag sa adjö och la på. Strax efter samtalet skickade Adam bekrÀftelse på att de sagt upp uppdraget samt en faktura på 2500kr. Det rÀckte då inte med ett eller två svar till Adam om att denna faktura måste varit ett misstag, i synnerhet då avsÀgningen av uppdraget inte kom från mig. Han skickade istÀllet kopior på itdrag ur avtalet och stod på sig. Och avslutade varje mejl med "Allt gott!". Efter att situationen sedan lÀngr passerat angenÀm ringde jag Mikael och efter mycket om och men drog de slutligen tillbaka fakturan.

Hemverket Àr ett billigt alternativ, och man får definitivt inte mer Àn man betalar för. Snarare riskerar man uppenbarligen som kund med förvÀntningar (kommentarer, rÀttelser, önskemål..) på tjÀnsten att få betala för ingenting. NÀr det gÀller att sÀlja en bostad Àr framförandet viktigt för den som sÀljer. Men för detta verk Àr det viktigaste att ha ett vattentÀtt formulerat avtal för att binda kunden till att betala Àven om ingen annons blir klar.

GÀllande svaret från Hemverket:
Jag betonar att beslutet att makulera fakturan inte var lÀtt. Det Mikael förklarade var att verket formulerat avtalet så vattentÀtt att den faktura ska ingen komma undan. Normalt sett inte heller då detta verk ger upp på resan mot en duglig annons.

Det som var så intressant var Àven det totala bytet av attityd mot mig som kund. Först Mikaels övertygande och förstående till Adams rent otrevliga attityd.

Svaret som ni ger Àr att det bara handlar om min upplevelse betonar att ni tycker att ni gjort rÀtt och egentligen hade rÀtt att fakturera.

Nej, anlita Hemverket om du inte bryr sig så mycket. Annars Àr jag övertygad om att det finns bra lokala mÀklare som snabbt hjÀlper till att få in de slantar du sparar på otrevliga metoder.

2017幎3月14日

Hemverket からの回答

Vad tråkigt att du kÀnner dig missnöjd med uppstarten av din försÀljning. Vårt arvode om 5000 kr vid start, som betalas 10 dagar efter signerat uppdragsavtal (vilket framgår av avtalet), tÀcker kostnader för hembesök utav en av våra fastighetsmÀklare, fotografering genom en professionell bostadsfotograf samt sammanstÀllning av bostadsannonsen. I ditt fall har vi Àven erbjudit en extra omfotografering i denna kostnad trots vår bedömning om att bilderna blev vÀldigt bra första fotograferingen. Vad jag förstår kÀnde du dig inte nöjd med vår utformning av annonstexten efter korrigering, och inte heller vår hemsida och dess innehåll. Då detta innehåll inte går att Àndra på utefter varje enskild annons, kÀnde vi, efter noggrant övervÀgande, att vi helt enkelt inte kunde uppfylla dina önskemål och på så sÀtt få dig att kÀnna dig nöjd, vilket sjÀlvklart Àr vårt mål. Vi vill också påpeka att vi beslutade oss för att helt och hållet makulera din faktura, vilket innebÀr att dem kostnader vi haft gÀllande försÀljningen har vi stått för.

Vi tackar för din feedback och önskar dig all lycka med din bostadsförsÀljning.

Med vÀnlig hÀlsning,
Therese Henriksson
Hemverket AB

Snabba och tillgÀngliga

Vi har fått saklig och snabb respons på vårt köp. Ni har varit tillgÀngliga nÀr vi har behövt konsultera er.
Tack!

2017幎3月1日

Hej Monica!

Vad kul att vi lyckats leverera ett bra jobb. Vi tackar för en smidig affÀr.

Önskar er en fin dag!
Med vÀnliga hÀlsningar Linn, Hemverket

Smidigt

Allt har fungarat mycket bra. MÀklaren var seriös och gjorde en bra beskrivning och tog bra bilder.
Alla andra delar av försÀljningen har skötts effektivt och lyhört. Mycket nöjd. :)

2017幎2月10日

Hej Anette!

Vad roligt att du Àr nöjd med vår mÀklartjÀnst och att vi lyckats leverera ett proffsigt jobb.
Varmt vÀlkommen åter!

HÀlsningar Linn Rosenqvist, Hemverket

5぀星のうち1の評䟡

Hemverket ligger ett par decennier bakom i tiden vad det gÀller komunikaton

Bra upplÀgg, men uselt kommunikation!

Beskriver sig som en internet mÀklare sajt, men allt verkar baserat på telefon kontakt och fysiska pappers dokument, inte email och sökbar information på sajten som man skulle vÀnta sig av en verkligt internet baserad service.

Som sÀljare får jag inte någon som helst meddelande att spekulanter Àr intresserade av min bostad, istÀllet så måste jag logga in på min sÀljar sida och kolla en lista - hallå, eller?! Har ni hör talas om push notification? Email eller sms notifications??!!

Kontakt listan har inga datum så jag har inte en aning om hur aktuell spekulanten Àr.

VÀl inloggad på min sÀljarsida så finns det ingen lÀnk till min annons. Inte heller på hemsidan finns det nåt sökfÀlt, utan man måste tydligen scrolla igenom alla annonser i sitt lÀn för att hitta sin egen annons - hallå igen, eller??!!

Inte imponerad!

2017幎1月23日

Hej Mats!

Vad tråkigt att du kÀnner att kommunikationen varit mindre bra. De punkter du nÀmner ovan såsom Pushnotiser och att behöva scrolla igenom ett helt lÀn för att komma till sin specifika annons Àr något som kommer att förÀndras enorm under året med vår nya plattform. Under året kommer vi lansera en ny app samt utveckla vår hemsida för att kunna underlÀtta processen mellan sÀljare och köpare. Vi hoppas att du kommer vara lika nöjd som oss med vår nya uppdatering.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag,
Linn Rosenqvist mÀklarassistent på Hemverket.

5぀星のうち4の評䟡

Bra mÀklarhjÀlp till rimligt pris

VÀldigt bra mÀklare till billigt pris som Àven vi vanliga dödliga har råd med. Man fick göra mycket sjÀlv och vara involverad. Men det hade vi rÀknat med till det priset.

Det som var irriterande var att de som man var kontakt med kÀndes slarviga då de missade information som en meddelade dem och skrev till dem och att de bara svarade på halva ens frågor.

Men som sagt. I det stora hela var de bra att ha att göra med.

2017幎1月22日

Solklart alternativ

Kul att visa och berÀtta om objektet sjÀlv. Kunna svara på alla frågor som spekulanterna stÀllde. Arvodet kÀndes helt rÀtt!

2017幎1月18日

Hej Gunnar!

Vad roligt att vår affÀrsmodell passat dig så bra. Det brukar vara vÀldigt uppskattat från våra spekulanter att trÀffa sÀljaren på plats.
Hoppas att du får en fortsatt trevlig dag!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Linn Rosenqvist, Hemverket