KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert â vi havde husket ALT... undtagen telt... ãã£ãšèŠã
Det er en meget meget dyr plads. Man fÃ¥r ikke hvad man betaler for. Vi gav over 700. Kr pr. nat, godt nok for en komfort plads menâŠ. Vandet nÃ¥r du vasker op var aldrig varmt nok. Badefacilite... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... ãã£ãšèŠã
LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Strandvejen 418, 6854, Henne, ãã³ããŒã¯
- www.hennestrandcamping.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Topfaciliteter og "Þverste hylde" forplejning hvor der også er tÊnkt på detaljerne.
Her kommer man helt klart igen
Tusind tak for et fantastiskâŠ
Tusind tak for et fantastisk påskeophold. Alt fungerede perfekt og vi nÞd at bo på campingpladsen i tÊt gå afstand til by, strand og natur. SÊrlig tak for overvÊldende lÊkker morgenmad, frokost og middag i den hyggelige restaurant og dejlig oplevelse i spa og wellness.
Dejlige faciliteter og nem indtjekningâŠ
Dejlige faciliteter og nem indtjekning og udtjekning
Et fantastisk sted med en virkelig godâŠ
Et fantastisk sted med en virkelig god beliggenhed og mange fine faciliteter. Personalet er venlig og giver en rigtig god service.
Super gennemfÞrt campingplads ð
Super gennemfÞrt campingplads hvor alt oser af kvalitet, udvikling, nÊrvÊr, hjÊlpsom personale, samt hvor vÊrtsparret går foran.
Hyggelig Spa omrÃ¥det og ikke mindst saunagus, er vi glade for ð
Fantastisk ophold i Natur Suite 3.0
Fantastisk ophold i Natur Suite 3.0 som vi helt klart vil anbefale andre samt gÞre brug af igen i fremtiden. Omgivelserne, suiten, Spa'en var der ikke en finger at sÊtte på.
Morgenmaden på brasseriet hav, er det eneste hvor vi synes i levede op til forventningerne.
Alt i alt er Henne Strand et sted vi virkelig har fået Þjnene op for på den helt positive måde
Brasseriet er til 5 stjerner
Brasseriet er til 5 stjerner
Hennehytte 14 virker slidt, trÊnger til en kÊrlig hÃ¥nd. Loftlamper er placeret som om at indretning har vÊret anderledes og sÃ¥ har man sÃ¥ ikke flyttet lamper sÃ¥ de passer til den ânyeâ indretning. Synes der mangler skÃ¥nemadrasser til sengene
Bjarne
Fantastisk personale og sted
Fantastisk personale og sted. Vi kommer tilbage
God oplevelse
Fin hytte, dejligt stort spa og super lÊkker morgenmad.
God oplevelseðð
Morgenmad service pÊnt rent og billigâŠ
Morgenmad service pÊnt rent og billig overnatning
Er bare i top ðð»ðð»ðð»
Altid skÞnt at besÞge
Altid skÞnt at besÞge, og nyde de rene og ordentlige forhold, pÃ¥ den fine plads, og vi kommer helt bestemt tilbage, og har vÊret der mange gange. Henne Camping for Ever ðð€ðð
Super service alt var bare i top fraâŠ
Super service alt var bare i top fra restaurant, badeland, wellness, fasiliteter
Altså skÞnt på Henne Strand resort
Altså skÞnt på Henne Strand resort. Vi havde en stor plads, hvor vi kunne ligge med 2 vogne - og vÊre 6 voksne.
Ved ankomst tjekkede vi ind via standeren, nemt âºïž Vi havde glemt et âhunstikâ, men kunne heldigvis lÃ¥ne et. Tak for det ð€
FÞrst aften nÞd vi en super lÊkker tre retters menu i Brasseri Hav. Alt var udsÞgt, smukke omgivelser, smukt serveret og utrolig venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen, denne gang var vores 4. besÞg - og hver gang er vi lige begejstrede ð¥³ðð
Fantastisk oplevelse
Hyggelig sted med god kvalitet.
Spisestedet var over alt forventning, gode råvare og service i top:)
Fantastiske omgivelser
Vi har besÞgt jer to gange, det er sÃ¥ hyggeligtð Alt er sÃ¥ fantastisk, vi kommer helt sikkert igenð¥°
LÊkker mad og private omgivelser medâŠ
LÊkker mad og private omgivelser med egen spa og sauna
Vi havde lejet en lÊrkerede for toâŠ
Vi havde lejet en lÊrkerede for to nÊtter. Virkelig skÞn og luksuriÞs. Morgenmad i Hav var virkelig god ð.
Skuffende ophold
Vi boede i en natur suite, og det var ganske fint, spaen var opvarmet og klar til brug, og der var det vi skulle bruge i hytten, dog var rullegardinet på badevÊrelset fuldstÊndig mugget i bunden, store grÞnne plamager og og små hvide prikker med hår⊠håndtaget til lågen på fryseren var knÊkket så den kunne vi ikke benytte.
Vi savnede lidt mere privatliv ved spaen, da man i indhakket kan kigge lige ind, vi satte noget for, hvilket vi kunne se flere gjordede.
Da vi ville prÞve jeres wellness omrÃ¥de, bliver vi fÞrst mÞdt at iskolde brusere, der gÞr at vi samt andre gÊster ikke for vasket os, som forskrevet. Vandet i bassinet er opgivet til at vÊre 32, hvilket det pÃ¥ ingen mÃ¥de fÞltes som, selv babybassinet var koldt. Vi var glade for vi ikke havde vores bÞrn med, for vi havde aldrig fÃ¥et dem i vandet, sÃ¥ koldt var det. Spaen var det varmeste, og det var ikke engang noget at prale afâŠ..
LÞrdag aften gik vi op for at få en drik i jeres bar/restaurant, som vi også havde gjort om fredagen. Men vi blev taget i mod med at der var privat arrangement så der var lukket, der stod ingenting nogle steder, så man var forberedt.. så vi måtte lede videre i byen. Dagen efter ved udtjekning, sagde vi det kunne have vÊret fint med et skilt hvor det havde stået så man kunne have planlagt sig efter det. Her fik vi at vide det stod på deres sociale medier. Hvor til vi fik svaret at alle gÊster ikke nÞdvendig fÞlger deres side eller blot ikke se det.
Vi havde enlig et okay ophold, og de generelle omgivelser var lÊkre, og der var gjort noget ud af detaljerne, men alt i alt, er vi mest skuffet og vi kommer nok desvÊrre aldrig igen.
SkÞnt sted
Fantastiske hytter, vi havde 2 overnatninger i natur suite 3,0.
Dejligt at spaen var klar ved ankomst, lÊkker tapas og snacks. Morgenmad rigtig dejligt, i dejlig restaurant.
Venlige og service mindede personale.
Vi kommer igen ð
Helt fantastisk sted ð
Helt fantastisk sted!! Spaen var klar til brug med det samme og hytten var rigtig hyggelig. Personalet var meget imÞdekommende og professionelle.
Morgenmaden var også helt fantastisk serveret i meget hyggelige omgivelser.
Vi fik tapas og rÞdvin på ankomst dagen og der var rigeligt og det smagte dejligt.
Vi kommer helt sikkert igen.