Vi har camperet i +20 Ã¥r og har besÞgt masser af campingpladser i bÃ¥de Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med pÃ¥ en forlÊnget campingweekend, og vi havde akt... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... ãã£ãšèŠã
LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert â vi havde husket ALT... undtagen telt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Strandvejen 418, 6854, Henne, ãã³ããŒã¯
- www.hennestrandcamping.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super lÊkkert ophold i Natur suite 3.0
Super lÊkkert ophold i Natur suite 3.0
Alt var bare super skÞnt og vi kommer igen
Perfekt!
Alt var bare godt. Kvaliteten var super lÊkker. Der er kredset for detaljerne. Vi kommer helt sikkert igen.
Alt var super godt
Alt var super godt. LÊkker tapas, rigtig fin hytte med fokus på privatliv og wellness
Klar anbefaling herfrað
Et par fantastiske dage i natur hytteâŠ
Et par fantastiske dage i natur hytte er slut for denne gang. Alt er fint og i orden,flinke personale overalt.
Vi vender helt klart tilbage inden lÊnge
Dejligt sted til lidt afslapning ðð
Fantastisk camping plads
Vi er lige kommet hjem fra et ophold i de fantastiske hytter 3.0 super lÊkker oplevelse pÊnt rent alt spiller udendÞrs spa .
Sluttede af med et flot morgenbord
Kan varmt anbefales ðð
Vi kommer helt sikker igen men så bliver det nok mere en én overnatning
Der er en fÞrste gang for alting
Der er en fÞrste gang for alting, og det her var vores 1.(ikk sidste)
Alt var mere end jeg havde håbet på.
FÞdselsdagstur med fruen, uden hun vidste besked, så var lidt nervÞs!
LÊkker lille hytte, lÊkker sauna og lÊkker spa ( vi er nok ikk sÃ¥ gode til âfÊllesâ spa, sÃ¥ det her var bare helt perfekt. Forud bestilt tappas var SÃ
lÊkkert. LÊkker morgenmad i dejlige omgivelser. Alt var bare så pÊnt og så lÊkkert. Dejlig med bylivet tÊt på, og at alt er åben trods årstiden. Så lÊkkert. Vi kommer helt sikkert igen
Susan & Scott
Kundeservice mangelfuld
Kundeservice mangelfuld.
Skuffer i kÞkken med rotte affÞring . Grill fuld af mug.
Med Obligatorisk slutrengÞring på 575kr burde det ikke kunne ske.
Badeland lukker alt for tidlig, når ankomst fÞrst er muligt kl. 15.00.

Henne Strand Resort ããã®åç
Er lige kommet hjem igen,efter syv dageâŠ
Er lige kommet hjem igen,efter syv dage på Henne
Strand camping. En dejlig plads alting fungere bare
dejlige rene baderum og toileter.
Henrik
LÊrkerede
LÊrkerede. mega fint sted, med alt det der skal bruges.
En ret eller to mere på Brasseriet menu kort til aftensmad ville gÞre meget ved det.
5 stjernet oplevelse
Vi havde en enkelt overnatning i natursuite 2.0 og alt var bare så lÊkkert! Service, mad/drikke, selve suiten, sauna og spa. Alt spillede bare. NÊste gang håber vi at få tid til at opleve jeres indendÞrs faciliteter.
Tak for en 5-stjernet oplevelse!
Vi havde booket en lÊrkerede hytte
Vi havde booket en lÊrkerede hytte. Designet er fuldstÊndig gennemfÞrt, stilen og materialerne er af kvalitet. Der er kÊlet for design og sanse indtryk. Indrettet til 2 personer. Den udendÞrs spa var varmet perfekt op ved ankomst. Den lille sauna var nem at betjene. Der var p plads tilhÞrende ens hytte, det var rart at der ikke skulle tÊnkes over parkering. Lille minus, vi havde besÞg af lidt myrer, men ikke noget der Þdelagde opholdet, og vi kunne godt have Þnsket et lidt stÞrre udvalg end 2 menuer i restauranten, for der var kun skovdue og torsk at vÊlge imellem, ikke noget vi var til,så vi måtte kÞre et andet sted hen og spise til aften. God kundeservice i receptionen, morgenmaden var lÊkker og forskellig de 2 dage vi var der. Et sted vi gerne kommer igen.
Vi har haft en super god oplevelse
Vi har haft en super god oplevelse. Vi lejede en natur suite 1.0.
Den havde det der skulle vÊre når man bare vil ud og opleve Vesterhavet og naturen. Der var den lÊkreste morgenmaden i de skÞnneste omgivelser med i prisen. Serveret lÊkkert i og på smukt keramik og skÞnne glas.
Aftenen brugte vi foran den lÊkre pejs sammen med andre gÊster og med super betjening af den unge Valdemar. Vi kommer helt sikkert igen ;-)
Super hyggeligt
Super hyggeligt - super service - en dejlig oplevelse
Et skÞnt ophold
LÊkker morgenmad og hyggelig privat hytte med stor jacuzzi
Endnu et dejligt ophold i en lÊrkerede.
Endnu et dejligt ophold i en lÊrkerede.
Ãrgerlig oplevelse med personalet og spaen
Vi havde desvÊrre en super Êrgerlig hÊndelse med vores spa.
Der var en defekt, som gjorde at der lÞb iskold vand ind i spaen, som betÞd at vi efter kort tid måtte forlade den og opholde os i hytten resten af opholdet.
Temperaturen faldt fra 40-35 grader.
Jeg har forsÞgt at kontakte personalet og fået beskeden, at de godt kunne se at der var en fejl på spaen, men at de antog temperaturen hurtigt var steget igen.
Det er 3. besÞg vi har pÃ¥ stedet indenfor 14 mdr. og kom udelukkende for at ligge og âbobleâ. De andre to gange har vÊret i vinterhalvÃ¥ret ogsÃ¥, sÃ¥ vi ved, at det er muligt at vÊre i spaen hele aftenen, nÃ¥r ikke den er defekt og undrer os nu over, at personalet vÊlger at hÃ¥ndtere situationen pÃ¥ den vis og afviser at gentagende kunder langt fra har fÃ¥et den âvarer, som der er betalt forâ

Henne Strand Resort ããã®åç
Fantastisk oplevelse for par
Virkelig fine hytter (natur hytte 3.0) og dejlig gennemfÞrt. Hytten var varm ved ankomst. Alt var rent og pÊnt! Vandet opvarmet i spaen. LÊkker morgenmad. Rolige omgivelser. Parkeringsmuligheder og vi kunne lade bilen. Vi har intet at klage over og vi kommer gerne igen :-)
Super dejligt ophold
Super dejligt ophold. Dog var tapasâen i kÞleskabet ikke noget vÊrd. Den var kedelig og flere dage gammel med slatne agurker og kedeligt pÃ¥lÊg. Det var virkelig Êrgerligt nÃ¥r nu alt andet var virkelig godt.
Vi fik også en skÞn massage i wellness afdelingen.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Hytten totalt perfekt med fede detaljer og design interiÞr og mega hyggelig stemning. FÞlte der var tÊnkt på alt. Gode senge. LÊkker tapas og rÞdvin der passede til. Spaen på terrassen også skÞn. Alt er lavet i lÊkre materialer og der er skruet op for hyggen. Restaurant med morgenmad. LÊkkert og så hyggeligt. En samlet totalt fed oplevelse og den får et 12 tal. Vi kommer gerne igen.