Vi har camperet i +20 Ã¥r og har besÞgt masser af campingpladser i bÃ¥de Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med pÃ¥ en forlÊnget campingweekend, og vi havde akt... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... ãã£ãšèŠã
LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert â vi havde husket ALT... undtagen telt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Strandvejen 418, 6854, Henne, ãã³ããŒã¯
- www.hennestrandcamping.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Helt fantastisk sted ð
Helt fantastisk sted!! Spaen var klar til brug med det samme og hytten var rigtig hyggelig. Personalet var meget imÞdekommende og professionelle.
Morgenmaden var også helt fantastisk serveret i meget hyggelige omgivelser.
Vi fik tapas og rÞdvin på ankomst dagen og der var rigeligt og det smagte dejligt.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi boede i en LÊrkerede
Vi boede i en LÊrkerede. Det hele var lÊkkert, personalet var supersÞde og det er bestemt et besÞg vÊrd.
Fantastisk smagfuldt
Fantastisk smagfuldt - både maden og indretningen!
Virkelig lÊkker natursuite (3.0)
Virkelig lÊkre natursuite (3.0). God plads, skÞnt med Nespresso maskine. LÊkkert med eget spa og sauna - dejlig privat med afskÊrmning. God mad i restauranten og god service. Eneste minus var at morgenmaden er portions-anrettet - her foretrÊkker vi at vÊlge selv fra buffet. Da vi hverken spiser havregrÞd eller ÞllebrÞd virker det som madspild, at det bliver serveret uden at man spÞrger på forhånd. Evt. forslag om at tilbyde forskellige grÞd/skyr hver dag og et stÞrre udvalg af pålÊg.
LÊkkert lille getaway
LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten.
Himmelsk morgenmad i brasserie HAV, og så sÞdt og venligt personale, her fÞler man sig bare velkommen. Tak for denne gang. Vi kommer gerne igen.
Omgivelserne var fantastiske
Omgivelserne var fantastiske.
Sengen derimod var dog alt for blÞd at ligge i, vågnede alt for mange gange den nat. Så havde en virkelig dårlig nattesÞvn.
Morgenmaden var kedelig og forberedt, og juicen var lunkenâŠ
Udover det, et dejligt ophold. SÞdt og hjÊlpsomt personale âºïž
Et par dejlige dage i natur suiten
Et par dejlige dage i natur suiten. Det er krÊset om detaljerne i hytten og også omkring morgenmaden. Der er alt, hvad man skal bruge, og omgivelserne byder på skÞnne gåture i den smukke vilde natur.
Et sted i skal besÞge ð€©
Det er det hyggeligste sted at vÊre. Alt er i orden, der er tÊnkt pÃ¥ stort alt, et rigtig get away sted og deres Natur Suite er sÃ¥ hyggelige, morgenmaden super lÊkker og deres tapas er ligeledes super lÊkker. Personalet er altid meget venlige og serviceminded. De fortjener 5 stjerner ð€©
Hygge og forkÊlelse
Det var virkelig dejligt! Spaen saunaen, hytten og forplejningen. Alt var helt i top. Virkelig god tapas og morgenmad ð
flotte service
flotte service, flotte faciliteter. hjertelige anbefallinger
Som altid velfungerende
Som altid velfungerende
Professionel personale
Tjek på detaljen
Flot design , pÊnt og rent.
Boede i LÊrkereden.
LÊkkert sted.,
Manglede kun sukker/creamer til
Morgenkaffen. Ellers var alt SÃ
fint
Henne Strand Camping toppen af poppen!!!!
Henne Strand Camping er enestående. Jeg vil gerne takke alle for det skÞnneste ophold, jeg og min hund Fie har haft her.
Den venlighed, oprigtige interesse og nÊrvÊr jeg har mÞdt hos alle, rent og ordentligt overalt, de skÞnne og lÊkre omgivelser med fantastisk indretning, design og placering ift hav, natur og byliv, har gjort vores ophold til den skÞnneste oplevelse og givet et kÊmpe boost af energi og nyt mod på livet.
Henne Strand Camping er toppen af poppen!!!!!
Venligst Dorte og Fie
Meget fint ophold
Meget fint ophold. Rent og pÊnt. Boblebad i regnvejr kan altsÃ¥ noget âïž
Hunden var velkommen, ogsÃ¥ til morgenmaden, hvilket gav et ekstra plus i karakterbogen ð¶
Morgenmaden nydelig, et stykke bacon til Êget havde givet pil opad ð¥Ž
Romantisk weekend når det er bedst.
Min kone og jeg havde en helt fantastisk oplevelse på Henne Strand Camping.
Inden weekenden fik vi tilsendt mails med oplysninger om alt det praktiske, i forhold til at finde vej, hvordan vi bookede os ind når vi kom frem osv.
Dette gav os en ro i forhold til hvad der skulle ske, samt hvilke tilbud der var i forhold til opholdet.
På selve dagen mÞder vi rigtig sÞde personaler i indtjekning samt i cafeen. Alle satte os i centrum for en helt perfekt weekend.
tak for en dejlig overnatning i jeresâŠ
tak for en dejlig overnatning i jeres super fine hytte. rigtig dejlig morgenmad med ild i pejsen, det var helt kanon lÊkkert.
det eneste vi godt kunne tÊnke os, er nogle knager til tÞj ved spaet og måske en plakat hvor der står hvad der er i de kaffe kapsler der er i hytten.
tak for en dejligt ophold og tak for rigtig god kunde betjening
Topklasse
Jeg kommer igen og igen! Elsker de naturhygger, så lÊkre!
God helhedsoplevelse
Henne Strand camping sikrede en god helhedsoplevelse. Venligt personale, fine faciliteter ved både badeland og natur suitesene, pÊnt og rent de steder vi opholdte os samt en lÊkker madoplevelse ved brasserie Hav.
Tak for et skÞnt ophold.