Henne Strand Resort レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har camperet i +20 Ã¥r og har besÞgt masser af campingpladser i bÃ¥de Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med pÃ¥ en forlÊnget campingweekend, og vi havde akt... もっず芋る

LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... もっず芋る

LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... もっず芋る

KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... もっず芋る

䌁業情報

1. リゟヌト
  2. オヌトキャンプ堎

圓該䌁業による蚘述

Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Helt fantastisk sted 😍

Helt fantastisk sted!! Spaen var klar til brug med det samme og hytten var rigtig hyggelig. Personalet var meget imÞdekommende og professionelle.
Morgenmaden var også helt fantastisk serveret i meget hyggelige omgivelser.
Vi fik tapas og rÞdvin på ankomst dagen og der var rigeligt og det smagte dejligt.
Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎3月11日
自発的なレビュヌ

Virkelig lÊkker natursuite (3.0)

Virkelig lÊkre natursuite (3.0). God plads, skÞnt med Nespresso maskine. LÊkkert med eget spa og sauna - dejlig privat med afskÊrmning. God mad i restauranten og god service. Eneste minus var at morgenmaden er portions-anrettet - her foretrÊkker vi at vÊlge selv fra buffet. Da vi hverken spiser havregrÞd eller ÞllebrÞd virker det som madspild, at det bliver serveret uden at man spÞrger på forhånd. Evt. forslag om at tilbyde forskellige grÞd/skyr hver dag og et stÞrre udvalg af pålÊg.

2025幎3月6日

LÊkkert lille getaway

LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten.
Himmelsk morgenmad i brasserie HAV, og så sÞdt og venligt personale, her fÞler man sig bare velkommen. Tak for denne gang. Vi kommer gerne igen.

2025幎3月10日

Omgivelserne var fantastiske

Omgivelserne var fantastiske.
Sengen derimod var dog alt for blÞd at ligge i, vågnede alt for mange gange den nat. Så havde en virkelig dårlig nattesÞvn.

Morgenmaden var kedelig og forberedt, og juicen var lunken

Udover det, et dejligt ophold. SÞdt og hjÊlpsomt personale ☺

2025幎3月8日

Et sted i skal besÞge 🀩

Det er det hyggeligste sted at vÊre. Alt er i orden, der er tÊnkt pÃ¥ stort alt, et rigtig get away sted og deres Natur Suite er sÃ¥ hyggelige, morgenmaden super lÊkker og deres tapas er ligeledes super lÊkker. Personalet er altid meget venlige og serviceminded. De fortjener 5 stjerner 🀩

2025幎3月4日
自発的なレビュヌ

Henne Strand Camping toppen af poppen!!!!

Henne Strand Camping er enestående. Jeg vil gerne takke alle for det skÞnneste ophold, jeg og min hund Fie har haft her.
Den venlighed, oprigtige interesse og nÊrvÊr jeg har mÞdt hos alle, rent og ordentligt overalt, de skÞnne og lÊkre omgivelser med fantastisk indretning, design og placering ift hav, natur og byliv, har gjort vores ophold til den skÞnneste oplevelse og givet et kÊmpe boost af energi og nyt mod på livet.
Henne Strand Camping er toppen af poppen!!!!!
Venligst Dorte og Fie

2025幎2月27日

Meget fint ophold

Meget fint ophold. Rent og pÊnt. Boblebad i regnvejr kan altsÃ¥ noget ☔
Hunden var velkommen, også til morgenmaden, hvilket gav et ekstra plus i karakterbogen 🐶
Morgenmaden nydelig, et stykke bacon til Êget havde givet pil opad 🥎

2025幎2月24日
自発的なレビュヌ

Romantisk weekend når det er bedst.

Min kone og jeg havde en helt fantastisk oplevelse på Henne Strand Camping.
Inden weekenden fik vi tilsendt mails med oplysninger om alt det praktiske, i forhold til at finde vej, hvordan vi bookede os ind når vi kom frem osv.
Dette gav os en ro i forhold til hvad der skulle ske, samt hvilke tilbud der var i forhold til opholdet.
På selve dagen mÞder vi rigtig sÞde personaler i indtjekning samt i cafeen. Alle satte os i centrum for en helt perfekt weekend.

2025幎2月22日
自発的なレビュヌ

tak for en dejlig overnatning i jeres

tak for en dejlig overnatning i jeres super fine hytte. rigtig dejlig morgenmad med ild i pejsen, det var helt kanon lÊkkert.
det eneste vi godt kunne tÊnke os, er nogle knager til tÞj ved spaet og måske en plakat hvor der står hvad der er i de kaffe kapsler der er i hytten.
tak for en dejligt ophold og tak for rigtig god kunde betjening

2025幎2月23日

God helhedsoplevelse

Henne Strand camping sikrede en god helhedsoplevelse. Venligt personale, fine faciliteter ved både badeland og natur suitesene, pÊnt og rent de steder vi opholdte os samt en lÊkker madoplevelse ved brasserie Hav.

Tak for et skÞnt ophold.

2025幎2月22日