Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Vi har fÃ¥et en rigtig god vurdering pÃ¥ begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op pÃ¥ vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... ãã£ãšèŠã
Din dyrlÊge på Amager - HjÞrnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fik aflivet min kat,Lulu 13 år, den 4. juli. Lulu havde vÊret syg i lÊngere tid. Super professionel og empatisk behandling af den unge dyrlige Sif. En trist dag, men trods alt en oplevelse, hvor jeg kom derfra med ro i sindet.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg har hÞrt meget dÃ¥rligt om hjÞrnegÃ¥rdens dyreklinik, men jeg valgte alligevel at gÃ¥ derover, for vores hund havde noget med Þrene 1 uge efter vi fik ham tilbage i juni 2024, men han blev behandlet for svamp og check efter 10 dage og sÃ¥ var det vÊk ððŒððŒ
Virkelig god service og dyrlÊger der tager sig tid til ens dyr. Man fÞler sig tryg.
Vores hund elsker at komme derover og vi har vÊret der fast i 1,5 Ã¥r og vil blive ved med at komme hos dem. Varm anbefaling herfra ð

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Faktisk ingen stjerne tvaertimod!! Det er minister af problemet er pengene. De er I gennemsnit 30-40 dyrer end andre klinikker.
For lidt over 3aar siden !! PRÃVEDE DE VIA POLITIET AT FAA AFLIVET MIN HUND PGA AT JEGG VILLE OG TAENKE OVER DERES TILBUD PAA 19.000KR (se om andre kunne gÞre det billigere!) 20 min efter jeg sagde dette saa stod Politiet ved min dÞr og ville hente min hund til aflivning. Jeg fik det gjort andetsted. Og min kaere hund lever endnu!! :)
Marlene er altid meget professionel og sÞd. Den bedste dyrlÊge vi har vÊret hos.
Det er altid nemt og hurtigt at få en tid på klinikken, og man mÞdes altid af venligt personale både i klinikken og på telefonen.
En stor anbefaling herfra!

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Upassende kommentarer fra dyrelÊgen og tillige respektlÞs behandling af vores hund, som skulle aflives. Dette Þdelagde den afskedsstund vi skulle have med vores meget gamle hund. Trods dyrlÊgens undskyldning efter vores protester fÞlte vi at noget vigtigt var taget fra os.
Dette burde i vores optik give nul stjerner.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Min hund carla havde fået ÞjenbetÊndelse fredag aften kunne ikke komme til min egen dyrlÊge i weekenden så fandt jeg ud af at denne dyreklinik havde åben lÞrdag jeg ringer klokken 10 og fik en tid klokken 12 supergod service og en god pris helt klart jeg vil komme der igen fem stjerner herfra tusind tak for en god service ᅩ

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Fredag den 22/11-24 skulle vores Papillon Gizmo have opereret en klo på det ene bagben, det endte med, at han dÞde, uden at kunne bevise noget da jeg jo ikke var der, er jeg helt sikker på at der er sket noget, som ikke skulle vÊre sket, hvilket ALDRIG vil komme for dagens lys nu, for en indrÞmmelse får vi aldrig, men det er ihvertfald 100% sikkert, at jeg aldrig nogensinde mere lader HjÞrnegårdens dyrlÊger behandle nogle af mine dyr igen.
SÃ¥ absolut INGEN anbefaling herfra.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
En ren penge maskine, uden at have gjort deres arbejde ordentligt
Måtte have lavet deres arbejde om hos en anden dyrlÊge

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Igen i dag var der rummelighed, forståelse og en vurdering af dyrlÊgens ydelse ift. hvad der var bestilt tid til. Vi oplever gang på gang at der tages det hensyn man som dyreejer sÊtter så stor pris på.
Så tilfreds med al det personale vi har mÞdt på klinikken. Tak for jer!

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Mega gode, omsorgfulde og professionelle personale både overfor mine katte ( Tiger og Oreo) og jeg.
Er glad for mine katte er tilknyttet denne dyrlÊge!
Har fået begge mine katte neutraliseret der, fået min ene kats kÊbe sat på plads efter et uheld og tjeks.
Kan helt klart kun anbefale denne dyrlÊge hvis man vil Þnsker noget ordentligt!

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Vi har fundet HjÞrnegårdens dyreklinik lidt senere og er mega glade for det! Det er generelt professionel service. Har nu fået 4 katte ÞremÊrket og steriliseret her og de er altid sÞde og lÊgerne er ekstremt professionelle!
Det eneste lille minus er at her altid er travlt, da rigtig mange dyre ejere benytter dem. Og så kan jeg lÊse at andre syntes de er dyre. Det har jeg ikke selv oplevet endnu.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg er kommet en del gange på HjÞrnegårdens dyreklinik med en venindes hunde. De har hÞj faglighed og god forståelse for dit dyr. De er super sÞde og på klinikken er der en god stemning.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Efter over 40 år som hundeejer, har jeg besÞgt en del dyrlÊger. Den afslappede og rolige stemning, som vi mÞder hos HjÞrnegården er helt anderledes, samtidig har de en stor faglig viden. Derfor er det klart den bedste dyreklinik, jeg kan vÊlge til mine hunde.
Personalet er imÞdekommende og virker glade for deres arbejde med dyrene, der er plads til omsorg og smil, hvilket betyder meget når man står med en syg hund. Marianne er som ejer, synlig og opsÞgende på sine patienter/klienter, det er med til at fremme en uformel stemning.
Marlene er âvoresâ dyrlÊge, hun er meget engageret og faglig velfunderet. Hun er god til at se hundene og deres individuelle behov. Med en lille uheldig hund, som ofte fejler noget atypisk, er det trygt med en skarp dyrlÊge, som har stor erfaring og er god til at dele ud af sin viden. Marlene er Êrlig og omsorgsfuld i vores samarbejde om hundene, hvilket er vigtigt for mig.
Vi har haft et godt forlÞb hos Julie, med Þvelser og genoptrÊning, hvilket kan anbefales. Hun er dygtig og god til, at se hvad der er behov for og med sin rolige og tålmodige facon, er hun vÊldig populÊr hos min hund.
Priserne er gode for en klinik af den stÞrrelse, med udstyr og mulighed for diverse undersÞgelser og operationer, er det sjÊldent der er brug for henvisning til dyrehospitalerne. Det betyder noget for mine hunde og mig, at de er i kendte omgivelser.
Så leder du efter en god dyrlÊge, som samtidig har fine åbningstider og dejlige lyse lokaler med god plads til forskellige dyr, så skal du snuppe HjÞrnegården, det vil du ikke fortryde!

Mine bedste anbefalinger -
Min 9 mdr. hvalp kunne ikke stÞtte på sit ene forben. Hen over jul og nytår måtte vi forbi HjÞrnegården 3 gange da det blev vÊrre og vÊrre. HjÞrnegården fandt hver gang en tid til os og fik ham gennem rÞntgen og relevante undersÞgelser, så alt lå klar til deres OrtopÊd kom fra ferie efter nytår. Indtil da blev han fint smertebehandlet. Efter nytår fik vi en endelig undersÞgelse og diagnose hos ortopÊd. Jeg har (heldigvis) ikke meget erfaring med dyrlÊger, men jeg har i hele dette forlÞb fÞlt at min hund var i gode, trygge og kompetente hÊnder. Nu begynder vi fysioterapi forlÞb, også hos HjÞrnegården.
Stor tak til HjÞrnegÃ¥rden for at tage jer godt af Carlos og for at finde âhullerâ til os. Jeg har kun positivt at sige, bÃ¥de om forlÞb, Þkonomi, procedurer, Ã¥bningstider, velvillighed, personale.
HjÞrnegÃ¥rden blir vores faste dyrlÊge ð¶

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Det er altid en fornÞjelse at komme på klinikken.
Utrolig dygtige folk, både dyrelÊger og alle de andre.
Malene er helt fantastisk til vores sarte vovse.
Så kÊmpe anbefaling fra både de 2 og fire benede

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Venlig modtagelse, sÞde mennesker, Missi faldt helt til ro. Fik god behandling, både Missi og jeg

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
*Opdatering d. 3/11-24* - Vi mener, at der burde vÊre have taget blodtryk på stribe tidligere i forlÞbet, herunder til kontrol i juni og til konsultation i september. Den dosis semintra, stribe fik, var kun til ckd og til ikke forhÞjet blodtryk, som krÊver dobbelt dosis semintra! Det burde vÊre standard, at i som udgangspunkt tilbyder kunder med senior katte og nyresygdom en blodtryksmåling, da nyresygdom og forhÞjet blodtryk går sammen i spÊnd, hvilket i selv skriver i jeres ubehagelige svar til os. Vi kan ikke genkende påstanden om, at vi fik at vide, stribe var langt fra rask torsdag. Vi fastholder derfor vores klage og fjerner ikke anmeldelsen på trustpilot.*
1 stjerne for venlig betjening og gode åbningstider.
0 stjerner for behandling.
DyrlÊgerne på hjÞrnegården har alt for travlt og tager alt for mange akut patienter ind ($$$).
Er dit dyr meget sygt, sÃ¥ vÊlg et andet sted end en akut tid hos hjÞrnegÃ¥rden â som de i Þvrigt tager dobbelt takst for!
Vi havde 100% tillid til hjÞrnegÃ¥rden og vi fÞler os i den grad svigtet. Vi har spildt ~10.000kr i hjÞrnegÃ¥rden pÃ¥ mere eller mindre ingenting i september. Det har vist sig, at katten havde uopdaget forhÞjet blodtryk â aka âden stille drÊberâ. Dette kunne have vÊret opdaget i tide, nok allerede til kontrollen i juni, hvis hjÞrnegÃ¥rden havde lavet et Ã¥rligt blodtryk, som det anbefales pÃ¥ seniorkatte â sÊrligt dem med sygdomme i nyrer, som vores â og som andre dyrlÊger anbefaler, herunder vetgruppen amager. Vi sidder tilbage med en dÞd kat og er knuste â tak for hjÊlpen, hjÞrnegÃ¥rden!
Mere om forlÞbet:
Vores kat fik konstateret begyndende kronisk nyresvigt i 2019. Siden da, er vi gået til årlig kontrol og vaccination. Sidste gang i starten af juni, hvor der igen bliver foretaget et super hurtigt check og vi får beskeden: det ser ok ud, fortsÊt bare med det i gÞr.
I weekenden d. 21-22/9 går det galt. Katten får det tiltagende dårligt.
d. 23/9 får vi en akut tid. Det eneste der bliver gjort er en blodprÞve, der bliver ikke målt feber, kigget i Þjne, lyttet på hjerte eller andet. Vi undres og bliver sendt hjem, da blodprÞven så ok ud og at hans vÊrdier, herunder nyrerne, ikke var kritiske. Katten har det tilsyneladende fint?!
d. 24/9 ringer vi igen. Vi beder om at blive ringet op af dyrlÊgen der så ham dagen fÞr. Til sidst kan vi ikke vente mere og ringer til dyrlÊgehospitalet i sydhavnen, og må forbi der om aftenen. Katten er nu rigtig syg, og de får ham på ret fode efter 3 timer. Vi vÊlger ikke at indlÊgge ham, da det er meget dyrt om natten og i stedet se tiden an onsdag. Det går desvÊrre den forkerte vej onsdag.
d. 26/9 fÃ¥r vi en akut tid igen hos hjÞrnegÃ¥rden. Vi kommer forbi med ham om morgenen, og kan fÞrst hente ham om eftermiddagen. Vi hÞrer intet, og ringer derfor kl 17. Vi fÃ¥r fat i en veterinÊrsygeplejerske, som ser til ham og synes han ser meget groggy ud â han har nok vÊret i narkose, fÃ¥r vi at vide. Da vi henter ham lige inden lukketid, viser det sig, at det har han ikke! Det er en syg kat vi fÃ¥r med hjem som de sidste, inden dÞren bliver lukket kl 19. Vi fÃ¥r at vide at der var kommet (for) mange akut patienter ind, sÃ¥ de havde haft meget travlt?! Det er ikke ok behandling!
d. 27/9 ringer vi akut igen til hjÞrnegården. Denne gang får vi svaret at de ikke har kapacitet til at tage ham i dag og han derfor skal på dyrehospitalet i sydhavnen. Vi ankommer om formiddagen, og får at vide katten er meget syg og han bliver indlagt.
d. 29/9 afgÃ¥r katten ved dÞden, de kunne ikke redde ham pÃ¥ dyrehospitalet trods forsÞg pÃ¥ det â der var desvÊrre sket for meget skade pÃ¥ ham, herunder hjerneskade og blindhed. Det gÞr ondt!
Det vores kat har vÊret udsat for i hjÞrnegården, Þnsker vi ikke skal ske for andre seniorkatte, og vores håb er at de lÊrer af dette, samt tager fÊrre akut patienter ind fremover.
Stay away!

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg havde vÊret forbi med min kattekilling. Og jeg blev mÞdt af et enormt sÞd personale, som gjorde det hele lidt nemmere. Samt de var super gode til at give besked af hvad der skete undervejs. Hvilket gjorde mig rigtig tryg. Jeg kom og hentede min kat efter omkring 3 timer. Og nu her 3 dage efter har han det meget bedre :)

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Ubehagelig og utryg oplevelse for ejer og hund. Jeg vil ikke anbefale HjÞrnegårdens Dyreklink, de tager ikke ansvar for deres fejldiagnose, og fÞlger ikke op på svar på prÞve taget af dem. Lover at ringe med prÞvesvar, men gÞr det ikke.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Ville ikke anbefale HjÞrnegårdens dyreklinik til min vÊrste fjende.
Mage til umenneskelighed og grådighed skal man lede lÊnge efter. De kan ikke finde ud af basale check-ups, hvilket leder til misinformation af sygdomme og noget så simpelt som forkert alder på dyret, selv med ÞremÊrke. Receptionisterne er spejlblanke omkring, hvad der foregår, og dyrlÊgerne er arrogante. Og så er de ikke blege for at true med at anmelde til dyrevÊrnet hvis man informerer dem om, at man har fundet en anden dyrlÊge.
Tag de dårlige anmeldelser for gode varer og hold jer vÊk fra HjÞrnegårdens Dyreklinik!
Svar til HjÞrnegårdens Dyreklinik:
Det passer ikke, da I fÞrst sendte en anmeldelse efter at I fik besked på, at vi havde en aftale om aflivning andetsteds. Vi kan heldigvis hvile i, at vi fik medhold i, at der intet var i den sag. Det eneste Êrgerlige er, at I gjorde en svÊr tid svÊrere og ovenikÞbet spildte dyrevÊrnets tid, hvor de kunne have brugt den på faktiske sager. Men den må ligge på jeres samvittighed.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã