Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Vi har fÃ¥et en rigtig god vurdering pÃ¥ begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op pÃ¥ vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... ãã£ãšèŠã
Din dyrlÊge på Amager - HjÞrnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
The area you have chosen to comment on is: Andet - (skriv gerne hvad)
Your comment was: DyrlÊgens kompetence og frontpersonalets modtagelse. Vores kat virkede ok.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Rigtig god og sÞd behandling af min lille hund.

Venlig og professionel. Ok pris. Lang Ã¥bningstid samt lÞrdag ð

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Alt godt - fra start til slut på konsultation. Kompetente og venlige

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Rigtig god og venlig service. De giver sig tid til en. God kvalitet. Billigere med noget

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Dyreklinikken er tydeligt passioneret omkring deres besÞgende. Ikke blot dyrerne men ser også ejerne. Jeg er kommet hos klinikken fast siden jeg fik min lille bulldog. Jeg var på besÞg hos en anden klinik på et andet tidspunkt, og at vende tilbage til HjÞrnegårdens dyreklinik var en klar bekrÊftigelse for mig, at jeg bliver fast hos HjÞrnegården. De imÞdekommer mit valg af race, og ser kÊrligheden og mulighederne fremfor udfordringerne.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Meget venligt personale, der tager sig tid, og informerer dig godt. Deres priser er rimelige, og hvor andre ofte vil se din hund til en konsultation FÃR en evt fÊces prÞve, er de mere fleksible, og beder dig blot komme ind med prÞven, sÃ¥ de kan analysere den, og sÃ¥ betaler man for det. Min hund har nu vÊret der et par gange og senest blevet kastreret her, hvor han og jeg har fÃ¥et virkelig god behandling og opfÞlgning telefonisk samt gratis opfÞlgende konsultation, nÃ¥r helingen er overstÃ¥et. Jeg har ogsÃ¥ vÊret hos en anden dyrlÊge tÊttere pÃ¥ min bopÊl, men jeg ender altid hos HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik, da de altid er venlige og imÞdekommende bÃ¥de i telefonen og ved fremmÞde.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
FÞlte mig utrolig tryg igennem hele processen. SÞde og rare mennesker der arbejder derinde.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Deres priser er rimelige, og servicen er hÞj. Det er trygt og rart, at blive ringet op dagen efter operationen. Man bliver undervist godt i hvordan man plejer sit dyr efterfÞlgende

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Altid sÞde og professionelle personale

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Super service da min kat blev aflivet i mit

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
En kÊmpe tak til dyreklinikken for at handle så hurtigt og professionelt.
Min hund Luna havde fået en medicin forgiftning tak for Jeres hjÊlp omsorg og I har reddet hendes liv.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Man bliver altid mÞdt med et smil og alle medarbejdere virker meget kompetente.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Min kanin Fnuller er lige blevet kastreret her.
Efter 3 besÞg (uden beregning) hvor at de konstaterer hans kugler ikke var faldet ned, så lykkedes det endeligt at få ham kastreret. Fnuller var der hele dagen til observation og jeg fik en sÞd og grundig vejledning om pasning inden de udleverede ham.
Dagen efter ringede de endda for at hÞre hvordan han havde det . Og vi er også blevet tilbudt en kontrol tid (uden ekstra beregning) det synes jeg virkelig er en dejlig og tryg oplevelse ! Min lille fnuller har fået et pÊnt resultat uden komplikationer og jeg er så glad for den gode og trygge oplevelse med gode medarbejdere. Alle mine dyr vil komme dernede fremover, det er helt sikkert.

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps ããã®åç
Jeg har brugt klinikken i ca. 4 år. Har en meget asocial kat som ikke kan lide fremmede. Er altid blevet mÞdt med professionelle medarbejdere som har formået at takle min besvÊrlige kat. Har fået virkelig god rådgivning, specielt da min kat bed bed mig under besÞg for nogle år tilbage. Blev henvist til at sÞge lÊge for kattebid og fik en bruchure på hvad jeg skulle gÞre. (katten var bange da den ikke kan lide fremmede personer). De lytter meget til mig som ejeren og behandler min katmed hendyn til min vurdering af af min kats asociale adfÊrd. I dag fik min kat og jeg den bedste oplevelse til årligt tjek. Medarbejderen gjorde min kat rolig og det var den bedste fÞlelse. Tak.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã