Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det uden tÞven. Jeg bestilte et fly via deres hjemmeside, hvor der tydeligt stÃ¥r, at leveringstiden er 1-3 dage. Efter en hel uge uden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I fantastisk service, altid smilende og serviceorienterede. Hvis de ikke lige har ringe , så gÞr de virkelig hvad de kan for at få det hjem til en.
Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjÊlp, imÞdekommenhed som det burde vÊre alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... ãã£ãšèŠã
Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , kÞbte en jetbÃ¥d i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bÃ¥dens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... ãã£ãšèŠã
ÃverÞdvej 5, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super service! Der var en fejl på et af produkterne jeg kÞbte, men efter en hurtig snak i telefonen, så var det ordnet og de sendte en ny vare samme dag.
Jeg elsker at kÞbe krea-vÊrktÞj fra Holte Modelhobby til mit vÊrksted. Det er gode produkter til en fair pris + hurtig levering!! Kan varmt anbefales
God kunde service, bestiller gerne igen derfra
Fantastisk service!
Manglede en del til en Êldre Arrma Kraton bil, som ikke var til at opdrive. Det lykkedes hos HM at finde den i kÊlderen fra en donor bil, og de sendte et par reservedele med UB.
KÊmpe anbefaling her fra :)
KÞbte for nylig en Horizon Hobby MB 339. Denne model har vÊret svÊr at skaffe mange steder i hele verden men Holte hobby gjorde det ð.
Altid venlig og personlig betjening.
Super rare mennesker, der altid er klar på at vejlede og hjÊlpe deres kunder
Holte Hobby får 5 stjerner for trovÊrdighed. Får altid hjÊlp, når jeg rÊkker ud. Kompetente anvisninger og guide. Forsendelser kommer, som lovet.
Og så er Malene og Rudi jo bare indbegrebet af rare mennesker, der udviser ordenlighed.
5 stjerner fra
Michael Buchreitz
Silkeborg
Fantastisk butik der skulle have 10 stjerner hvis man kunne.
Topklasse betjening og altid hjÊlpsomme uanset hvad der snakkes om.
Syntes altid der er super service og de ved hvad det handler om :-)
KÞber altid mine dele, fly, både og biler ved Holte Hobby. Altid god service og hjÊlp.
Altid god service og rådgivning også selvom det kun er en lille dims jeg mangler
Jeg har handlet med Holte Hobby gennem mange år og har kÞbt flere helikoptere og fly af Rudy og har altid fået en god og professionel service og en god vejledning og stÞtte.
Med venlig hilsen
Eigil
Jeg har handlet flere gange ved Holte hobby.
Altid en venlig imÞdekommen betjening og god service hurtig levering fra webshoppen
10 stjerner her fra ð
En virkelig god forretning med et kÊmpe produktudvalg! Servicen er helt i top og de ansatte er meget imÞdekommende og venlige. Bestilte varer ankommer hurtig til butikken og fik mange gode tips med på vejen!
Kan varmt anbefale Holte modelhobby ;-)
Altid fået god service og rådgivning, også hjÊlper det bestemt at de har vÊret indenfor branchen i så mange år, så de har virkelig styr på deres ting. Er en fornÞjelse hver gang man handler hos dem.
Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , kÞbte en jetbåd i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bådens drev samt opgraderingsdele.
Rudi og Marlene giver super god info om deres produkter inden kÞbet ð sÃ¥ tak for rigtigt god service vi ses igen nÃ¥r hobbyen krÊver nye dele MVH. Jannik
Altid god service fra Holte Modelhobby, masser af lÊkkert udstyr på hylden og altid hjÊlpsom hvis jeg har problemer.
Altid god service og det Jeg skal bruge til mit RC
Holte Hobby er altid et besög vÀrd når jeg er på SjÀlland - gode priser, fantastisk service og så finder man altid noget man ikke vidste man manglede ;-)