Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... ãã£ãšèŠã
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer betrouwbare webshop . Snelle levering .. goede service

Professioneel bedrijf Goeie service Snelle levering

horloge.nl ããã®åç
Ze beloven veel maar komen hun beloften niet na!
Het gaat hier over Victorinox Fieldforce .
Maar ik begrijp het ,dan hopen jullie dat ik andere horloge koop,ik niet dus.
Verder is het ook brol dewelke ze veel korting geven!
Nooit koop ik er nog iets!

horloge.nl ããã®åç
Netjes verpakt en snel in huis. Zeer goede aanbiedingsprijs voor dit Horloge. Mijn vrouw is er super blij mee.

horloge.nl ããã®åç
Zeer goede hulp en heeft meteen eropgezet bandje vriendelijk personeel heel hulp vaardig kan het qan iedereen aanbevelen

horloge.nl ããã®åç
Al een paar keer een horloge gekocht.
Snelle levering.
Zeker de moeite waard om er een horloge te kopen.

horloge.nl ããã®åç
Goede informatie en snel levering, sneller dan beloofd

horloge.nl ããã®åç
The expensive rubber strap for my Edox Grand Ocean was not original, did not fit. Worked two hours to cut material and make it fit. However i expected an original but received a copy. I give Horloge.nl the oportunity to repair my bad experience and send me an original Edox strap, as i expected to receive.

horloge.nl ããã®åç
De binnenkomst was al heel erg prettig. Het personeel was voor ons top!!
Het horloge lag al klaar. Mooi horloge en ook een goede garantie. Ik ben er heel blij mee.
Ook werd er nog een gratis reparatie gedaan aan het horloge van mijn wederhelft.
Een zeer prettig bedrijf.

horloge.nl ããã®åç
Goede service en snelle levering.

horloge.nl ããã®åç
Snelle en kundige afhandeling. Goed verpakt in perfecte staat geleverd. Dit bedrijf snapt e commerce gecombineerd met een ervaring klantenservice desk. Hulde

horloge.nl ããã®åç
Zeer duidelijk website , snelle levering , top leveranciers!

horloge.nl ããã®åç
Leuk assortiment, normale prijzen, snelle levering.

horloge.nl ããã®åç
Tot op heden nog niets ontvangen. 4 dagen geleden wel bericht gehad dat het pakketje zou zijn afgeleverd.
Nou ik heb nog steeds niets ontvangen!!!

horloge.nl ããã®åç
Ben fijn geholpen zeer snelle levering ben zeer tevreden

horloge.nl ããã®åç
Snelle levering en bijzonder prettig dat de horlogeband op maat wordt gemaakt.

Bestellen was erg makkelijk. Mooi optijd geleverd. Bandje paste perfect
Bedankt goede service ðð»

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã