horloge.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... もっず芋る

䌁業情報

Zeer betrouwbare webshop

Zeer betrouwbare webshop . Snelle levering .. goede service

2026幎7月10日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat een mooi compliment, dank u wel! Het doet ons veel plezier dat u met zoveel vertrouwen op uw bestelling terugkijkt en dat alles voor u prettig en zonder gedoe is verlopen. We hopen dat u nog lang van uw aankoop geniet. Bij een volgende vraag of bestelling staan wij met alle plezier weer voor u klaar.

2026幎7月7日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat uw bestelling zo vlot bij u is aangekomen! We hopen dat u inmiddels volop van uw aankoop geniet en er nog lange tijd plezier van heeft. Bij een volgende vraag of bestelling staan wij graag weer voor u klaar.

Professioneel bedrijf Goeie service

Professioneel bedrijf Goeie service Snelle levering

2026幎7月8日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat een mooi compliment, dank u wel. We zijn blij dat u onze service zo positief heeft ervaren en dat uw bestelling snel bij u is aangekomen. Fijn dat u met zo’n goed gevoel op uw ervaring terugkijkt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

5぀星のうち1の評䟡

Ze beloven veel maar komen hun beloften

Ze beloven veel maar komen hun beloften niet na!
Het gaat hier over Victorinox Fieldforce .
Maar ik begrijp het ,dan hopen jullie dat ik andere horloge koop,ik niet dus.
Verder is het ook brol dewelke ze veel korting geven!
Nooit koop ik er nog iets!

2026幎7月7日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te lezen dat u zo teleurgesteld bent en dat u het gevoel heeft dat gemaakte verwachtingen niet zijn waargemaakt. Op basis van deze review kunnen wij helaas niet goed beoordelen waar het precies is misgelopen of over welke beloften het gaat. We willen dit wel graag serieus bekijken, juist omdat uw ervaring duidelijk niet goed heeft gevoeld. Het zou ons helpen als u uw review kunt aanvullen met meer informatie, of contact met ons opneemt via het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij, eventueel samen met het ordernummer dat wij via Trustpilot opvragen, beter uitzoeken wat er is gebeurd en wat we hierin nog voor u kunnen betekenen.

5぀星のうち5の評䟡

Netjes verpakt en snel in huis

Netjes verpakt en snel in huis. Zeer goede aanbiedingsprijs voor dit Horloge. Mijn vrouw is er super blij mee.

2026幎6月17日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat het horloge snel en netjes verpakt bij u is aangekomen. De goede aanbiedingsprijs is mooi meegenomen, maar vooral erg leuk om te horen dat uw vrouw er zo blij mee is. Dat maakt zo’n aankoop toch extra geslaagd. We wensen haar heel veel plezier met haar nieuwe horloge. Als wij in de toekomst nog iets voor u of een leuk cadeau voor uw vrouw kunnen betekenen, horen wij dat graag.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede hulp en heeft meteen

Zeer goede hulp en heeft meteen eropgezet bandje vriendelijk personeel heel hulp vaardig kan het qan iedereen aanbevelen

2026幎6月13日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en vriendelijke woorden.

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het resultaat van het bandje. Wij waarderen het zeer dat u ons aanbeveelt.

Wij helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

5぀星のうち5の評䟡

Al een paar keer een horloge gekocht.
Snelle levering.
Zeker de moeite waard om er een horloge te kopen.

2026幎6月11日

Beste Eric,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Veel plezier met uw horloge en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Goede informatie en snel levering

Goede informatie en snel levering, sneller dan beloofd

2026幎6月12日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie bericht en de 5 sterren beoordeling!

Fijn om te horen dat de levering sneller was dan verwacht en dat alles naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen in Horloge.nl zeer.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

5぀星のうち1の評䟡

The expensive rubber strap for my Edox

The expensive rubber strap for my Edox Grand Ocean was not original, did not fit. Worked two hours to cut material and make it fit. However i expected an original but received a copy. I give Horloge.nl the oportunity to repair my bad experience and send me an original Edox strap, as i expected to receive.

2026幎6月10日

Geachte heer Hissink,

Dank u voor uw review.

Wanneer wij het kastnummer 93004 van uw horloge controleren, zien wij dat het bestelde bandje helaas niet het model is dat geschikt is voor uw specifieke horloge (Edox Grand Ocean 93004-3-AIN).

Wij willen ook graag benadrukken dat het door ons geleverde bandje geen imitatie- of namaakproduct betreft. Wij verkopen uitsluitend originele producten van onze merken. Het probleem lijkt in dit geval te zijn ontstaan doordat er een niet-compatibel bandje voor uw horloge is besteld.

Bij twijfel over de compatibiliteit had u uiteraard altijd vooraf contact met onze klantenservice kunnen opnemen, zodat wij dit voor u hadden kunnen controleren. Daarnaast kunt u de compatibiliteit van horlogebandjes ook vooraf zelf controleren via onze website: https://www.horloge.nl/horlogebandjes/

Wij zijn inmiddels met u in contact om de situatie verder te beoordelen.

Zeer prettig bedrijf

De binnenkomst was al heel erg prettig. Het personeel was voor ons top!!
Het horloge lag al klaar. Mooi horloge en ook een goede garantie. Ik ben er heel blij mee.
Ook werd er nog een gratis reparatie gedaan aan het horloge van mijn wederhelft.
Een zeer prettig bedrijf.

2026幎6月9日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat uw bezoek zo prettig is geweest. Het klinkt alsof u zich meteen welkom voelde en dat alles rondom het horloge al mooi voor u klaarstond. Extra bijzonder dat er ook nog met het horloge van uw wederhelft is meegedacht, dat maakt zo’n bezoek natuurlijk nog fijner. We vinden het heel mooi om te horen dat u zo blij bent met uw horloge en met de ervaring in onze winkel. We wensen u veel plezier met uw nieuwe horloge. Als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

2026幎6月1日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Dat waarderen wij zeer.

Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Snelle en kundige afhandeling

Snelle en kundige afhandeling. Goed verpakt in perfecte staat geleverd. Dit bedrijf snapt e commerce gecombineerd met een ervaring klantenservice desk. Hulde

2026幎6月4日

Beste Casper,

Bedankt voor deze mooie woorden!

Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om bestellingen snel en zorgvuldig te verwerken, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Ook uw compliment over onze klantenservice stellen we zeer op prijs.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Horloge.nl!

Zeer duidelijk website

Zeer duidelijk website , snelle levering , top leveranciers!

2026幎5月15日

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de snelle levering en onze service. Uw feedback waarderen wij enorm.

Graag tot een volgende keer!

Leuk assortiment

Leuk assortiment, normale prijzen, snelle levering.

2026幎5月8日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat leuk dat u tevreden bent over ons assortiment en de prijzen. Fijn dat u iets moois heeft kunnen vinden en dat de levering ook snel is verlopen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u later nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Groetjes, Team Horloge.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Prima product en snelle levering

2026幎5月1日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent met het product en dat de levering snel is verlopen! We zijn blij dat alles naar wens was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

5぀星のうち1の評䟡

Tot op heden nog niets ontvangen

Tot op heden nog niets ontvangen. 4 dagen geleden wel bericht gehad dat het pakketje zou zijn afgeleverd.
Nou ik heb nog steeds niets ontvangen!!!

2026幎5月3日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, terwijl er wel een melding is dat deze geleverd zou zijn. Dat is natuurlijk erg frustrerend en we begrijpen goed dat dit voor onduidelijkheid zorgt. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u uitzoeken en wachten op uw ordernummer om dit verder voor u op te pakken. We hopen dat dit snel wordt opgelost en dat u uw aankoop alsnog in goede orde ontvangt.

5぀星のうち5の評䟡

Ben fijn geholpen zeer snelle levering

Ben fijn geholpen zeer snelle levering ben zeer tevreden

2026幎5月1日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat de levering zo snel is verlopen. Mooi dat u zo tevreden bent met uw ervaring. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. We helpen u ook in de toekomst graag weer verder.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle bezorging en goeie kwaliteit.

2026幎4月23日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Dat zijn precies de dingen waar u op wilt kunnen rekenen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Wij staan ook een volgende keer graag weer voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en bijzonder prettig

Snelle levering en bijzonder prettig dat de horlogeband op maat wordt gemaakt.

2026幎4月21日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie bericht en uw 5-sterren beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat het op maat maken van de horlogeband goed bevallen is.

Wij waarderen uw feedback zeer en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Gewoon goed

Bestellen was erg makkelijk. Mooi optijd geleverd. Bandje paste perfect
Bedankt goede service 👍🏻

2026幎4月19日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw fijne review. Het is prettig om te horen dat het bestellen zo eenvoudig verliep en dat uw bestelling mooi op tijd bij u is aangekomen. Dat het bandje vervolgens ook perfect past, maakt het natuurlijk helemaal compleet. We waarderen uw vertrouwen in onze service en uw vriendelijke woorden. Mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben of advies willen, dan helpen wij u graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。