Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... ãã£ãšèŠã
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goed geregeld, netjes opgestuurd op een tijdstip dat we wensten, keurig afgeleverd, enz.

horloge.nl ããã®åç
Orginele horloge banden te bestellen van alle merken. Code invoeren achterop je horloge en kiezen je bandjes. En twee a drie dagen later in de brievenbus.

horloge.nl ããã®åç
Makkelijk bestellen, snelle levering en fijne klantenservice

horloge.nl ããã®åç
Snelle levering, ben er heel blij mee.
Horloge ziet er prachtig uit.

horloge.nl ããã®åç
Prima en duidelijke website en bestellen zonder nonsens.
Eenvoudig bestellen en geleverd zoals beloofd, top!

horloge.nl ããã®åç
Geholpen door een hele aardige dame toen ik mijn bestelling kwam ophalen!

horloge.nl ããã®åç
Snel en veilig met code en heel netjes bezorgd!

horloge.nl ããã®åç
Ze sturen een horloge in de verkeerde kleur en houden bij hoog en laag vol dat het goudkleur is. Nou het lijkt wel brons. Een horloge van Jacob Jensen. Horloge retour gestuurd en zoals vermeld op de site hoef je de retourkosten niet te betalen als het buiten uw schuld is. Ik moet de kosten wel betalen want het is goudkleur zeggen ze dan. Zeer slechte service......................Ik wil even mijn ervaring aanpassen met het volgende, als u het over goudkleur heeft en in uw advertentie goudkleur zet dan denk ik het is goudkleur. U schrijft zoals een zachtere champagne- of lichtgoudtint en u schrijft over een subtielere tint. waarom schrijft u dit soort benamingen qua goudkleur niet op uw site.....dan had ik namelijk dat horloge niet besteld en was ik gewaarschuwd geweest. Jullie zijn echt niet eerlijk.

horloge.nl ããã®åç
Kwaliteit is prima, alleen de kleur viel tegen.

horloge.nl ããã®åç
Mooi horloge, aantrekkelijk geprijsd, makkelijk bestelbaar, snelle levering, duidelijke afspraken, betrouwbaar, blij met aankoop

horloge.nl ããã®åç
Snelle en correcte levering.
Nette prijs.
Jammer dat men vergeten was om het cadeautje daadwerkelijk in te pakken, maar het bedragje voor het inpakken is teruggestort.
Naar aanleiding van de reactie van Horloge.nl wil ik bevestigen dat het inderdaad allemaal netjes is opgelost.
Top.
Netjes.

horloge.nl ããã®åç
Prachtige nieuwe band voor mijn Raymond Weil horloge via horloge.nl. Was duur horloge geweest, maar band brak af. Horloge nog prachtig, dus wilde dit behouden. Leverancier kon me niet meer aan een band helpen, maar na veel zoeken een originele band bij horloge.nl gekocht en de andere dag al bezorgd!

horloge.nl ããã®åç
Tijdens de aankoop kon je ervoor kiezen om de armband in te korten. Dat gebeurde niet, de tijd kwam niet overeen met de huidige tijd en was 15 uur te laat.
Snelle verzending.

horloge.nl ããã®åç
Ruim assortiment, ook voor originele horlogemerken

horloge.nl ããã®åç
Dacht een mooi/ goed horloge van Luminox Sea Pacific Diver gekocht te hebben. Mooi was ie wel maar goed niet, bleef regelmatig achterlopen. Via horloge.nl horloge opgestuurd ter reparatie. Bleek na reparatie /retour hetzelfde euvel nog steeds te spelen. Horloge weer retour met mijn bedenkingen over het merk. Horloge.nl heeft dit prima opgelost door mij een ander, qua prijs gelijkwaardig, horloge uit te laten zoeken. Goede service en vlotte communicatie ( Raquel bedankt)van horloge.nl.

horloge.nl ããã®åç
Update 28-10: Klarna zegt dat horloge.nl (Holland Watch Group) dit wel degelijk moet regelen. ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Ben er inmiddels wel klaar mee.
22-10
De bestelling van een horloge werd door horloge.nl geannuleerd wegens een gebrekkig produkt. Dat kan gebeuren maar ze zijn niet in staat de geplande boeking bij Klarna te annuleren. Deze blijft maar op âin behandelingâ staan. KLarna zegt dat Horloge.nl dit moet regelen maar ik blijf maar mails sturen en geregeld wordt het gewoon niet. De termijn dat het verwerkt moet zijn is reeds al lang verstreken. Zeer slecht. Wat mij betreft nooit meer een bestelling.

horloge.nl ããã®åç
The prices were cheaper than in other shops and included free delivery, which was very fast and the package arrived safely.

horloge.nl ããã®åç
Snelle levering. Topkwaliteit horloge met gratis band-aanpasservice. Heel blij mee!

horloge.nl ããã®åç
Horloge was goed en wel aangekomen.
En toen ik een paar vragen had met betrekking tot de levering, ben ik ook netjes geholpen.
Bedankt voor me seiko.
Groet Joey