Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... ãã£ãšèŠã
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bestellen ging gemakkelijk geen poespas zeer betrouwbaar en het item werkt perfect en is van zeer goede kwaliteit.

horloge.nl ããã®åç
Origineel Seiko bandje voor mijn Alpinist. Fraai. Wel aardig aan de prijs: 150 euro.

horloge.nl ããã®åç
Ik probeer al een week contact op te nemen met horloge.nl over garantie, aangezien er water is gekomen in mijn waterdichte G-shock horloge (20 bar) na zwemmen.
Ik heb een contactformulier op de website ingevuld, waarna ik een retourformulier toegestuurd krijg, zonder verdere uitleg.
Nu stuurde ik maandag een mail waarin ik de vraag herhaal, waarop ik een enquete toegestuurd krijg met de vraag hoe ik de ervaring vond.
Nu heb ik vandaag gebeld, en 20 minuten aan de lijn gebleven, maar ik wordt niet geholpen. Tijdens die 20 minuten werd er ook steeds dezelfde zin achter elkaar herhaald.
Ik zou het op prijs stellen als er contact met me opgenomen wordt.
EDIT: Hoewel er misschien in het systeem staat van horloge.nl dat er wel contact is geweest (voorafgaande aan deze review), is dat helaas niet waar.
Na deze review heb ik een mail gehad (2-10-25) met uitleg waar ik om vroeg, maar ik had het horloge in de tussentijd laten maken bij een lokale horlogemaker.

horloge.nl ããã®åç
Mooi horloge gekocht, fijne service zeker weer een kijkje waard bij een volgende aanschaf

horloge.nl ããã®åç
Very professional. Everything went smoothly.
Thank you!

horloge.nl ããã®åç
Mooi horloge tegen een redelijke prijs.
Ontvanger was er erg blij mee.
Bezorging was op tijd.

horloge.nl ããã®åç
's Morgens besteld 's avonds ontvangen. Volledige bestelling in perfecte staat ontvangen. Erg blij met de producten en de levering hiervan.

horloge.nl ããã®åç
Product niet geleverd conform beloofde levertijd. Ook geen pro-actieve communicatie over afwijkende levertijd.

horloge.nl ããã®åç
Heb een horloge besteld na een week wachten heb ik de foute aangekregen de dag zelf teruggestuurd het was 3 dagen later daar aangekomen duurde 3 weken om mijn pakketje te verwerken heb daarna 2 keer 5 euro van verzendkosten moeten betalen en op de website staat letterlijk onze fout wij betalen de verzendkosten ik raad het hier helemaal niet aan om hier te kopen koop aub u horloge ergens anders bespaar de stress om hier te bestellen 1 ster is zelf te veel

horloge.nl ããã®åç
Het gewenste horlogebandje en volgens afspraak geleverd

horloge.nl ããã®åç
Prima service. Eenvoudig te vinden onderdeel op website. Vlotte levering van horlogebandje met tool.

horloge.nl ããã®åç
Bestelling stond op direct leveren. Heeft er ruim een week over gedaan.

horloge.nl ããã®åç
Ik zou deze website aanbevelen aan iedereen die een nieuw horloge wil kopen. Ze hebben een enorm assortiment horloges, allemaal voor een zeer goede prijs.
Ik ben dol op het horloge dat ik heb gekocht, het zou absoluut de eerste plek zijn waar ik naartoe zou gaan om er nog een te kopen!
Normaal ben ik niet van online bestellen. Deze G-shock Gamer horloge had niemand in fysieke winkels. Zelfs niet in Frankrijk voor mijn vakantie. Ik besloot het via deze winkel te kopen. Dat ging goed vrijdag besteld maandag avond had ik het in huis.
Mijn bestelling is correct uitgevoerd en van prima kwaliteit!

horloge.nl ããã®åç
Zeer veel keuze en snelle verzending. Zelfs levering zelfde dag indien in de ochtend besteld. Afhandeling van vragen is ook prima te noemen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven lezen ze e-mails en reageren ze ook. Dat is tegenwoordig niet meer de norm.
De winkel in Rotterdam-noord is goed bereikbaar met auto en OV. Ook daar helpen ze prima.
Alles bij elkaar zeer tevreden. Los van de prijzen is er geen argument om te shoppen bij buitenlandse aanbieders.
Website (bestellen), kwaliteit en prijs horloge 100%.
Info m.b.t. tot moment van levering niet goed. Dag van toegezegde levering, geen horloge. Dag erna geen horloge maar nog steeds na opnieuw inloggen de melding dat het horloge âgisteren geleverdâ zou worden.
Gelukkig de dag erna wel geleverd.

horloge.nl ããã®åç
Met 3 oude Swatches die het ondanks nieuwe batterijen niet meer deden naar de winkel in Rotterdam gegaan. Aanvankelijk was men niet optimistisch over de kansen om ze weer werkend te krijgen maar na 10 minuten stond ik met 3 werkende Swatch horloges weer buiten! Geweldige service waar ik als vintage-Swatch verzamelaar graag de gevraagde ⬠10,- per horloge over had!
Inmiddels bijna een maand verder en ze lopen alle drie nog steeds perfect. Bovendien heel vriendelijk en behulpzaam personeel: service with a smile!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã