horloge.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Seiko

Bestellen ging gemakkelijk geen poespas zeer betrouwbaar en het item werkt perfect en is van zeer goede kwaliteit.

2025幎9月30日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk en zonder gedoe verliep, en dat het item perfect werkt en van goede kwaliteit is. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Team Horloge.nl

Origineel Seiko bandje

Origineel Seiko bandje voor mijn Alpinist. Fraai. Wel aardig aan de prijs: 150 euro.

2025幎9月26日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het originele Seiko bandje voor uw Alpinist. We begrijpen dat de prijs aan de hogere kant is, maar we streven ernaar om kwaliteit en authenticiteit te bieden die bij zo’n bijzonder horloge passen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, helpen we u graag verder! Groetjes, Team Horloge.nl

Ik krijg geen reactie

Ik probeer al een week contact op te nemen met horloge.nl over garantie, aangezien er water is gekomen in mijn waterdichte G-shock horloge (20 bar) na zwemmen.

Ik heb een contactformulier op de website ingevuld, waarna ik een retourformulier toegestuurd krijg, zonder verdere uitleg.

Nu stuurde ik maandag een mail waarin ik de vraag herhaal, waarop ik een enquete toegestuurd krijg met de vraag hoe ik de ervaring vond.

Nu heb ik vandaag gebeld, en 20 minuten aan de lijn gebleven, maar ik wordt niet geholpen. Tijdens die 20 minuten werd er ook steeds dezelfde zin achter elkaar herhaald.

Ik zou het op prijs stellen als er contact met me opgenomen wordt.

EDIT: Hoewel er misschien in het systeem staat van horloge.nl dat er wel contact is geweest (voorafgaande aan deze review), is dat helaas niet waar.

Na deze review heb ik een mail gehad (2-10-25) met uitleg waar ik om vroeg, maar ik had het horloge in de tussentijd laten maken bij een lokale horlogemaker.

2025幎9月24日

horloge.nl からの回答

We zien dat er op 22 september contact met u is geweest. Graag willen wij u informeren of het probleem inmiddels is opgelost.

Als dit niet het geval is, vragen wij u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen via e-mail, zodat wij u verder kunnen helpen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen spoedig van u te horen.

Mooi horloge gekocht

Mooi horloge gekocht, fijne service zeker weer een kijkje waard bij een volgende aanschaf

2025幎9月18日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw horloge en onze service. We verwelkomen u graag weer bij een volgende aanschaf! Groetjes, Team Horloge.nl

Very professional

Very professional. Everything went smoothly.
Thank you!

Dear Alina,

Thank you so much for your kind words and positive feedback. We are delighted to hear that everything went smoothly and that you are satisfied with our service.

We look forward to welcoming you again on your next visit!

Best regards,
The Horloge.nl Team

5぀星のうち5の評䟡

Mooi horloge tegen een redelijke prijs.

Mooi horloge tegen een redelijke prijs.
Ontvanger was er erg blij mee.
Bezorging was op tijd.

2025幎9月13日

horloge.nl からの回答

Thank you for your great feedback! We’re glad to hear the watch was well received and that the delivery was on time. We hope to assist you again in the future! Kind Regards, Team Horloge.nl

Uitstekende webshop.

's Morgens besteld 's avonds ontvangen. Volledige bestelling in perfecte staat ontvangen. Erg blij met de producten en de levering hiervan.

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en in perfecte staat is geleverd. We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en service. Graag tot een volgende keer! Groet, Team Horloge.nl

5぀星のうち1の評䟡

Product niet geleverd conform beloofde

Product niet geleverd conform beloofde levertijd. Ook geen pro-actieve communicatie over afwijkende levertijd.

2025幎9月9日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet binnen de beloofde levertijd is geleverd en dat u geen proactieve communicatie hierover heeft ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We nemen uw bericht serieus en zullen intern bekijken wat er mis is gegaan, zodat dit in de toekomst beter verloopt. Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij u op een andere manier helpen, laat het ons gerust weten.

Groet, Team Horloge.nl

WEES STRESS BESTENDIG

Heb een horloge besteld na een week wachten heb ik de foute aangekregen de dag zelf teruggestuurd het was 3 dagen later daar aangekomen duurde 3 weken om mijn pakketje te verwerken heb daarna 2 keer 5 euro van verzendkosten moeten betalen en op de website staat letterlijk onze fout wij betalen de verzendkosten ik raad het hier helemaal niet aan om hier te kopen koop aub u horloge ergens anders bespaar de stress om hier te bestellen 1 ster is zelf te veel

2025幎8月2日

horloge.nl からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat u zoveel ongemak heeft ervaren. Dit is zeker niet de service die wij nastreven.

We begrijpen uw frustratie over de verzendkosten en de verwerkingstijd, en nemen uw feedback zeer serieus om onze processen te verbeteren. Mocht u nog openstaan voor een oplossing, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via info@horloge.nl zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen rechtzetten.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Groet, Team Horloge.nl

Prima

Het gewenste horlogebandje en volgens afspraak geleverd

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat het horlogebandje naar wens en volgens afspraak is geleverd. We staan altijd klaar om u verder te helpen! Groet, Team Horloge.nl

Prima service

Prima service. Eenvoudig te vinden onderdeel op website. Vlotte levering van horlogebandje met tool.

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze service, website en levering u zo goed bevallen. We staan altijd klaar om u te helpen bij uw volgende bestelling! Groet, Team Horloge.nl

5぀星のうち2の評䟡

Trage levering

Bestelling stond op direct leveren. Heeft er ruim een week over gedaan.

2025幎9月5日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering langer duurde dan u had verwacht, terwijl de bestelling als direct leverbaar stond aangegeven. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

We nemen uw opmerking serieus en zullen dit intern bespreken om toekomstige vertragingen te voorkomen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag zodat we het samen kunnen oplossen.

Goede horloges, geweldige prijzen

Ik zou deze website aanbevelen aan iedereen die een nieuw horloge wil kopen. Ze hebben een enorm assortiment horloges, allemaal voor een zeer goede prijs.

Ik ben dol op het horloge dat ik heb gekocht, het zou absoluut de eerste plek zijn waar ik naartoe zou gaan om er nog een te kopen!

2025幎8月25日

Goede winkel

Normaal ben ik niet van online bestellen. Deze G-shock Gamer horloge had niemand in fysieke winkels. Zelfs niet in Frankrijk voor mijn vakantie. Ik besloot het via deze winkel te kopen. Dat ging goed vrijdag besteld maandag avond had ik het in huis.

2025幎9月2日

Bestelling horloges

Mijn bestelling is correct uitgevoerd en van prima kwaliteit!

2025幎8月26日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je bestelling correct is uitgevoerd en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We hopen je snel weer terug te zien!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer veel keuze en snelle verzending

Zeer veel keuze en snelle verzending. Zelfs levering zelfde dag indien in de ochtend besteld. Afhandeling van vragen is ook prima te noemen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven lezen ze e-mails en reageren ze ook. Dat is tegenwoordig niet meer de norm.

De winkel in Rotterdam-noord is goed bereikbaar met auto en OV. Ook daar helpen ze prima.

Alles bij elkaar zeer tevreden. Los van de prijzen is er geen argument om te shoppen bij buitenlandse aanbieders.

2025幎8月20日
5぀星のうち3の評䟡

Info m.b.t. levering jammer, rest prima

Website (bestellen), kwaliteit en prijs horloge 100%.
Info m.b.t. tot moment van levering niet goed. Dag van toegezegde levering, geen horloge. Dag erna geen horloge maar nog steeds na opnieuw inloggen de melding dat het horloge “gisteren geleverd” zou worden.
Gelukkig de dag erna wel geleverd.

2025幎8月13日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de kwaliteit en prijs van het horloge. Onze excuses dat de communicatie over de levering niet naar wens was en dat het horloge later dan beloofd is geleverd. We begrijpen hoe vervelend dat kan zijn en nemen uw feedback dan ook serieus om dit te verbeteren.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw horloge en staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

5぀星のうち5の評䟡

3 vintage Swatches weer aan de praat!

Met 3 oude Swatches die het ondanks nieuwe batterijen niet meer deden naar de winkel in Rotterdam gegaan. Aanvankelijk was men niet optimistisch over de kansen om ze weer werkend te krijgen maar na 10 minuten stond ik met 3 werkende Swatch horloges weer buiten! Geweldige service waar ik als vintage-Swatch verzamelaar graag de gevraagde € 10,- per horloge over had!
Inmiddels bijna een maand verder en ze lopen alle drie nog steeds perfect. Bovendien heel vriendelijk en behulpzaam personeel: service with a smile!

2025幎7月22日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling!

Wat fijn om te horen dat we uw drie vintage Swatches weer tot leven hebben kunnen brengen — en dat ze na een maand nog steeds perfect lopen! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Onze collega’s in Rotterdam zullen dit zeker waarderen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。