horloge.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Goede prijs, slechte kwaliteit.

Bandje voor een horloge besteld. Was snel binnen, echter binnen een paar maanden gesneuveld. Bij het opnemen van contact met de klantenservice via de website nooit meer iets van ze gehoord.

2025幎7月1日

horloge.nl からの回答

Vervelend om te horen dat u niets van ons heeft teruggehoord — onze excuses voor het ongemak.

Zou u ons een e-mail willen sturen met uw ordergegevens en een korte toelichting naar info@horloge.nl? Dan kijken wij dit graag direct voor u na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Mondaine horloge niet werkend

Ik had hier een Mondaine horloge besteld, tijdens de bestelling was er een optie om de batterij van de horloge te voorzien van een nieuwe batterij, omdat de horloge een tijd in het assortiment zit. Er werd wel verzekerd dat ik de horloge werkend zou krijgen, maar dat er niet duidelijk is hoe lang de batterij zal blijven werken. Dat was een risico die ik wel wilde nemen.
Ik kreeg netjes een mail, dat de horloge door persoon X is gecontroleerd. Dit gaf mij vertrouwen dat ik de horloge in goede staat zou ontvangen.
De horloge is aangekomen en ik haal het uit de verpakking, ik zie al meteen dat de wijzerplaat van de horloge niet beweegt, wellicht is de kroon die eruit is gehaald. Dit was niet het geval, ik zal meteen dat de kroon gebogen was en toen ik de horloge omdraaide dat de achterkant van de horloge bekrast was, waar je de achterkant van de horloge moet openen om de batterij te vervangen. Ik mocht de horloge retour sturen, maar ik wilde wel graag een nieuwe, dus ik vroeg op voorhand of ze willen controleren of de voorraad wel in goede staat is. Helaas was het antwoord niet bevredigend, want er werd gezegd dat ze gecontroleerd worden als ze opgestuurd worden, Dat was al iets wat mij beloofd was en ze hadden de belofte niet nagekomen, dus ik heb de horloge retour gestuurd. Ik moest helaas zelf voor de retour kosten betalen. Dus ja, fouten kunnen gemaakt worden, maar het woord service in klantenservice kan beter.

2025幎7月20日

Goed produkt

Makkelijke website, vlotte verzending.

2025幎8月6日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen dat u veel plezier van uw bestelling heeft. Groet, Team Horloge.nl

Rampzalige garantiebeleid

Voor mijn verjaardag heb ik een mooi horloge gekregen. Helaas liep het vanaf dag één elke dag achter met 10-20 minuten, ook na het vervangen van het batterij.

Om dit te laten oplossen, heb ik het horloge naar de winkel in Rotterdam gebracht. Daar werd mij verteld dat de reparatie 4-6 weken zou duren. Toen het stil bleef na deze periode, heb ik contact opgenomen. Ineens was er meer tijd nodig, misschien zelfs 7 weken.

Na 10 (!) weken heb ik opnieuw contact opgenomen, maar kreeg ik weer een vaag antwoord over wanneer ik mijn horloge kon verwachten. Bovendien ontving ik een offerte voor de reparatie, ondanks dat het horloge nog onder de garantie valt!

Horloge.nl is daarnaast slecht telefonisch bereikbaar, emails worden niet of héél laat beantwoord, en de kosten voor het vervangen van het batterij is ook nooit voldaan.

Helaas, maar één ster is eigenlijk te veel.

2025幎8月6日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw horloge direct na ontvangst al niet naar behoren functioneerde en dat u zo lang heeft moeten wachten op duidelijkheid over de reparatie. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn, zeker als het om een cadeau gaat en het probleem direct vanaf het begin speelt. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wegens de huidige drukte in de zomerperiode ervaren we helaas vertragingen in zowel de verwerking van reparaties als in onze klantenservice. Dat neemt echter niet weg dat u recht heeft op een duidelijke en correcte afhandeling van uw garantie.

Wij willen dit graag alsnog voor u oplossen. We vragen u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail op info@horloge.nl, onder vermelding van uw ordernummer. Indien het horloge nog recent is en het defect onder de garantie valt, bieden we uiteraard graag een passende oplossing aan – of dat nu een vervanging, kosteloze reparatie of terugbetaling betreft.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We horen graag van u, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen rechtzetten.

Mooi product bedankt er voor

Mooi product bedankt er voor

2025幎8月2日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw bestelling. Groetjes, Team Horloge.nl

5぀星のうち3の評䟡

Prima horloge voor goede prijs

Prima horloge voor goede prijs. Snelle levering.

Wel kleine beschadiging door op maat maken van het horloge. De maat klopte vervolgens niet, dus heb ik hem zelf weer groter moeten maken.

2025幎7月30日

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge en de snelle levering. Wel jammer dat er een kleine beschadiging is ontstaan bij het op maat maken van de band en dat de maat niet helemaal klopte. Onze excuses hiervoor — dat is uiteraard niet de bedoeling.

Mocht u hier nog vragen over hebben of als we iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust weten. We helpen u graag verder!

5぀星のうち5の評䟡

Op alle vlakken prettige ervaring

Ik was naar een heel specifiek bandje op zoek, en niet alleen hadden ze deze beschikbaar, maar ze hadden ook duidelijke instructies hoe die te vervangen, en ik kon zoeken aan de hand van het serienummer van mijn horloge. Dat maakte dat ik snel klaar was. Ze bezorgden deze vervolgens buiten werktijd, wat ervoor zorgde dat ik er ook voor thuis kon zijn. Helemaal top!

2025幎7月29日

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat u precies het bandje heeft gevonden waar u naar op zoek was, en dat onze instructies en zoekfunctie op serienummer u daarbij hebben geholpen. Ook goed om te weten dat de levering op een passend moment plaatsvond.

We waarderen uw positieve woorden enorm — helemaal top dat u tevreden bent!

De berichtgeving kan beter

De berichtgeving kan beter. Als ik mail over de voorgang van de bestelling kan mij wel verteld worden over eventuele levertijd, maar in de eerste mail wordt hier niet over gesproken. Was dit wel gebeurt had ik geen mail over de voortgang hoeven sturen. Verder geen opmerkingen product is goed overgekomen en is zoals vermeld.

2025幎7月30日

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij begrijpen uw opmerking en waarderen het dat u de tijd neemt om dit met ons te delen. Graag lichten wij toe dat de bevestigingsmail direct na het plaatsen van de bestelling automatisch wordt verzonden. In deze e-mail wordt ook de verwachte leverdatum vermeld, zodat u meteen weet wanneer u de levering kunt verwachten.

We zullen uw feedback intern meenemen om te kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen communiceren in de toekomst.

Fijn om te horen dat het product goed is aangekomen en naar wens is.

Snelle levering. Mooi product

2025幎7月23日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het mooie product. Mocht u nog vragen hebben, helpen we u graag verder! Groet, Team Horloge.nl

5぀星のうち4の評䟡

Het product voldoet aan de wensen

Het product voldoet aan de wensen, verkoopproces gaat soepel, goede medewerker op klantenservice, waarom dan toch 4 sterren ipv 5, omdat hun verwachtingsmanagement beter kan. Je maakt een afspraak voor bezorging, blijft ervoor thuis en achteraf blijkt dat ze de afspraak niet hebben kunnen nakomen ivm de vakantie periode en personeelstekort. Wat heel begrijpelijk is, maar maak dan geen bezorgafspraak wanneer je weet dat het in mijn geval een week later wordt. Ik ben heus bereid wat langer te wachten, heb veel plezier van mijn Lily 2 smartwatch!!

2025幎7月25日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide beoordeling! We zijn blij te horen dat het product en onze klantenservice aan uw verwachtingen voldoen. We begrijpen uw punt over het verwachtingsmanagement rondom de bezorging volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We nemen uw feedback serieus en zullen ons best doen om dit in de toekomst beter te communiceren. Veel plezier met uw Lily 2 smartwatch! Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Groet, Team Horloge.nl

Heel fijne klantenservice

Super geholpen door de klantenservice toen ik wat problemen had met het transportbedrijf. Dat was alleen bereikbaar via chatbots/AI gegenereerde mails. (De menselijke) Klantenservice heeft me gerust gesteld en uiteindelijk mijn product goed en netjes verpakt ontvangen.

2025幎7月21日

horloge.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice! Bedankt voor uw mooie woorden – we vinden het belangrijk dat u zich goed geholpen voelt, zeker als er iets misloopt bij het transport. We zijn blij dat alles uiteindelijk netjes is aangekomen en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Team Horloge.nl

1ster is nog teveel

1ster is nog teveel. Had eerst de reviews hier moeten lezen alvorens ik iets bij jullie ging bestellen. Vele zijn hetzelfde overkomen als ik. GEEN LEVERING. Toen ik bij Horloge.nl op 17 juli mijn bestelling plaatste kreeg ik gelijk een bevestigingsmail van jullie dat mijn bestelling op 18 juli voor 18.00 uur door postnl bezorgd zou worden. NIET DUS!
Daarop jullie een mail gestuurd hoe dat kon.
Mailtje van jullie terug dat het 18 juli zou worden verstuurd. NIET DUS want bij postnl is niks aangemeld en ook niks is opgehaald.
Misschien een goede waarschuwing voor iedereen die van plan is om bij jullie een bestelling te plaatsen.

2025幎7月18日

horloge.nl からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, ook al is deze helaas niet positief verlopen. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn om een bestelling te plaatsen met een duidelijke leverbelofte, en dan geen levering of duidelijke statusupdate te ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen creëren.

Onze excuses dat uw bestelling niet volgens verwachting is geleverd en dat de communicatie hierover verwarrend en onvoldoende was. We nemen dit soort meldingen zeer serieus en gaan dit intern onderzoeken om te begrijpen waar het precies mis is gegaan – zowel in ons systeem als in de communicatie met PostNL.

Zou u hierover contact willen opnemen met ons via mail? info@horloge.nl Dan kijken we direct met voorrang naar uw situatie en doen we ons best om dit alsnog correct en zo snel mogelijk op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons nog de kans geeft dit recht te zetten.

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekend geholpen met het vervangen

Uitstekend geholpen met het vervangen van de batterij van een herenhorloge. Erg vriendelijk ontvangen en de service was gratis – iets wat je tegenwoordig zelden meemaakt. Complimenten voor het team van Horloge.nl!

2025幎7月16日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en ontvangst. We geven uw complimenten graag door aan het team van Horloge.nl. U bent altijd van harte welkom! Groet, Team Horloge.nl

Geen levering

Geen levering , geen communicatie , koop hier niet !!!

2025幎7月10日

horloge.nl からの回答

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet goed was. We willen dit graag oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via info@horloge.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken? Groet, Team Horloge.nl

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering van top kwaliteit horlogeband

2025幎7月11日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie, levering en de kwaliteit van de horlogeband. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Excellent service

On time. Excellent service

2025幎7月9日

horloge.nl からの回答

Thank you for your great review! We're happy to hear everything was on time and to your satisfaction. We look forward to welcoming you again in the future!

Kind regards, Team Horloge.nl

Levering bandje

Eenvoudig in bestellen en levering perfect

2025幎7月7日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u de bestelling eenvoudig vond en dat de levering perfect was.

Team Horloge.nl

5぀星のうち5の評䟡

Top assortiment en top service !

Ze hebben om te beginnen super goede aanbod aan horloges. Daarnaast als je online een bestelling plaatst kan je het in een van de winkels het horloge ophalen. Super fijn!

Eenmaal aangekomen om je horloge op te halen ontvangen ze je heel vriendelijk. Ze helpen je ook om je horlogeband af te stellen en geven tips en tricks mee.

Zowel het product als de service is als ontzettend goed ervaren.

Als ik een bepaald horloge op oog heb ga ik eerst bij hun checken of zij het hebben!

2025幎4月16日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel ons assortiment als onze service – daar doen we het voor!

We zijn blij dat het ophalen in de winkel en het afstellen van de band goed is bevallen. Ons team staat altijd klaar om te helpen, en het is geweldig om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen – online of in een van onze winkels. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende aankoop, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Geweldige service

Een heel mooi horloge besteld, en dezelfde dag al geleverd, wat een snelle service.
Bij het uitpakken bleek het horlogebandje beschadigd. Maar dit is super opgelost, want ik mocht een nieuw bandje uitzoeken wat gelijkwaardig was aan het bandje wat bij het horloge zit. Ik ben heel erg tevreden over de klantenservice. Ik zal in het vervolg hier zeker weer terugkomen.

2025幎7月5日

horloge.nl からの回答

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!
Fijn om te horen dat we het probleem met het horlogebandje snel en naar wens hebben kunnen oplossen. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Team Horloge.nl

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie verpakking en bonus korting. Top.

2025幎7月4日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering, de mooie verpakking en de bonuskorting. We hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。