Helt igennem perfekt udfÞrt arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle vÊre tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har netop fÃ¥et ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rÃ¥dgivning og udfÞrsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, bÃ¥de hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfÞrer primÊrt fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfÞrer desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjÊlp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjÊlpe dig med dette. Vi gÞr os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udfÞrt en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kvalitetsarbejde
Vi fik Mark og Michael ud for at give vores terrasse en omgang rens og imprÊgnering - det er blevet mega flot og vi er Sà tilfredseð Jeg kan varmt anbefale dem! SÃ¥ sÞde og meget omhyggelige med deres arbejde. Resultatet blev lige som Þnsket.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Super god service og rådgivning
Super god service og rådgivning. Dertil kommer at vi har fået de flotteste fliser efter de er blevet renset. Al flisepest og mos er vÊk. Ser ud som nye igen.
Kan varmt anbefale Hus og Have Eksperten.

Hus og Have Eksperten lavede et fantastisk godt arbejde
Mark og Michael fra Hus og Have Eksperten lavede et fantastisk godt arbejde med at få vores gamle fliser til at se ud som nye. 312 m2 virkelig gamle og hÊrgede fliser er nu rigtig pÊne igen. Utrolig behagelige og dygtige håndvÊrere. Kan klart anbefales!

God stil !
Efter en noget affÊrdigende samtale med kundeservice, blev jeg omgående ringet op af indehaveren, som undskyldte og derefter gav mig alle de gode råd, jeg har efterspurgt lÊnge. GOD STIL og meget professionelt, tak.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Helt klart pengende vÊrd!
Jeg har ikke andet end rosende ord. punktlige og meget imÞdekommende!
reagere både på: mail, sms og opkald.
fået udfÞrt ekstra isolering af loft, samt montering af skadedyrsnet.
fin gennemgang efter end arbejde.
tak for en rigtig god oplevelse!

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Fliserne blev renset sÃ¥ de fremstÃ¥râŠ
Fliserne blev renset så de fremstår utroligt flotte.
Jeg vil klart anbefale firmaet til andre

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Vi havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi havde en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten, og vil bestemt bruge dem igen, samt anbefale dem til andre.

AnbefalelsesvÊrdige
De var hurtige til at komme ud og kigge huset efter og lige så hurtige til at give et tilbud på loftsisoleringen. 220 kvm loft blev isoleret og over 30 kvm gangbro blev etableret på en arbejdsdag af to superhurtige håndvÊrkere. Overordentlig behagelige mennesker tilligemed. Vi er meget tilfredse.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Perfekt rådgivning og udfÞrelse.
Mark kom lÞrdag og rådgav om at sommerhuset kunne efterisoleres under gulv og på loftet og allerede onsdag gik de igang. Mark informerede undervejs og selv om der skulle bruges mere materiale end forventet var prisen som aftalt.
Mange anbefalinger til Mark og Michael herfra. /Claus

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Perfekt arbejde og super kunde service
super positiv kundeservice, hurtige tilbagemeldinger, stor fleksibilitet inden for få dage, perfekt udfÞrt arbejde. Info undervejs omkring arbejdet. Fair pris.
Kan kun give Mark og Michael de bedste anbefalinger.
Og vil helt sikkert kontakte dem igen når behov.

Eksperter
Dygtige, ordentlige og sympatiske. Er sÃ¥ glad for jeg valgte Hus og Have Eksperten til at isolere under mit kolonihavehus. De bedste anbefalinger herfrað

Super oplevelse
Super oplevelse. Kom til aftalt tidspunkt, super god service, og ikke mindst så virker det. Der er ikke lÊngere fodkoldt i kolonihaven, som der ellers hidtil har vÊret. Kan varmt anbefales.

Meget venlige og informative
Meget venlige og informative. HåndvÊrkere der kommer til tiden! Godt tilfreds. Og så endda 20 procent billigere end konkurrenterne!

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Et fremragende stykke arbejde udfÞrt afâŠ
Et fremragende stykke arbejde udfÞrt af Mark og Michael. Tilmed også det billigste tilbud. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Hurtigt og effektivt arbejde.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Great job, professionals and punctual. Recommendation without hesitation
We would recommend their services to anyone without any hesitation.
Easy to arrange with them, reachable by phone/email and trustworthy.
Plus if you are an English speaker like us, they speak perfect English to make any arrangement.
6 stars from us :)

Rigtig godt arbejde
Rigtig godt arbejde. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten med god rådgivning og service. Vores hus trÊngte til isolering og de lÞste opgaven prÊcis som aftalt til den rigtige tid og en bedre pris end de andre.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Fik fikset nogle ting ved taget og lagtâŠ
Fik fikset nogle ting ved taget og lagt en ny skorstensafdÊkning på. HåndvÊrkerne måtte efter det to gange pga. vejret, men under hele processen var der fin kommunikation og resultatet ser fint ud!

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Vi har fÃ¥et isoleret vores loft ogâŠ
Vi har fået isoleret vores loft og lavet gangbro, flot arbejde.
HåndvÊrkerne 3 stk var meget flinke og venlige, har ryddet så flot op efter sig, jeg kan varmt anbefale Hus og Have Eksperten.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Fantastisk rådgivning og dygtige mennesker
Fantastisk rådgivning og dygtige, behagelige mennesker der holder hvad de lover. Jeg har fået isoleret mit loft og hulmur prÊcis som aftalt til den rigtige pris.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã