Helt igennem perfekt udfÞrt arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle vÊre tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har netop fÃ¥et ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rÃ¥dgivning og udfÞrsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, bÃ¥de hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfÞrer primÊrt fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfÞrer desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjÊlp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjÊlpe dig med dette. Vi gÞr os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udfÞrt en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God telefonisk rådgivning
Jeg fik rigtig god telefonisk rådgivning ift. hvordan jeg skulle forholde mig og hvordan jeg kunne minimere skaden, da jeg fik hul i taget. Jeg blev også hjulpet godt i den rigtige retning, da omfanget af skaden lå ud over Hus og Have Ekspertens kompetenceområde.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Super arbejde og overholder aftaler.
Super arbejde og overholder aftaler.
Vi har fået efterisoleret vores loft og bygget ny gangbro. Samtidig er vores tag blevet efterset og repareret. Arbejdet har medfÞrt, at vi ikke lÊngere bl.a. i regnvejr, har en fornemmelse af at vÊre i sommerhus - isoleringen virker altså også stÞjdÊmpende. Michael og Mark er behagelige håndvÊrkere at have i sit hus, samtidig er de yderst effektive. Har man lavet en aftale med dem, holder de den.

Super service.
Vi fik en god forklaring inden, under og arbejdet arbejdet var udfÞrt.
Der var ryddet op på adressen da de var fÊrdige og regningen var til at gennemskue.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Vi har fÃ¥et isoleret under voresâŠ
Vi har fået isoleret under vores kolonihavehus , det er vi meget glad for....Hus og have eksperten kan meget anbefales, de kom som aftalt prisen var fornuftig og de isoleret mere end aftalt uden mere pris...Mange tak til jer :)
Vivian og Albert

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Vores terrasse ser ud som ny
Vores terrasse ser ud som ny. Fantastisk ð Super behagelig kommunikation ogsÃ¥ ð

Flot arbejde.

100 procent tilfreds
God service, imÞdekommende, punktlige og venlige. VeludfÞrt arbejde og fair pris.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Super flot og professionel arbejde
Super flot og professionel arbejde. Kan varmt anbefale Hus og Have Eksperten.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Kom til aftalt tid meget sÞde personerâŠ
Kom til aftalt tid meget sÞde personer der stod i dÞren, det er meget pÊnt arbejde der er udfÞrt, meget fint rengÞring efter endt arbejde.
Kan på alle måder anbefales.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Dygtige, effektive og god pris
Vi har fået hulmursisoleret. De har vÊret så fantastiske, godt håndvÊrk og super sÞde. De har kÊmpet med ekstra udfordringer, med fx jord i murerne, så det har stÞvet helt vildt. De sÞrgede for at der var pÊnt og rent efter fÊrdigt arbejde. De har lavet en flot finish hvor de har bordet og fjernet mursten.
Vi er utrolig glade for deres hårde arbejde.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Professionelt arbejde til fornuftige priser
Vi var og er meget tilfredse med Hus og Have Eksperten. Vi havde et godt samarbejde og vi fik leveret et topprofessionelt produkt og arbejde.
Vi anbefaler varmt Hus og Have Eksperten både til den private kunde, samt virksomheder der sÞger en sammenarbejdes partner ift. isolering.
Derfor giver vi Hus og Have Eksperten fem stjerner!
A & M Delta Engineering ApS.

100% i orden super hurtigt
Hurtig reaktion, mega hurtigt tilbud og totalt hurtigt og godt udfÞrt arbejde. HÞjt informationsniveau og meget kompetente lÞsninger.
Vi fik isoleret loftrummet. Og Mark rådgav fuldt ud relevant og rådede os også fra nogle mulige lÞsninger, da det ikke ville kunne betale sig eller give udlempe. Meget reel rådgivning.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Loft isolering og general hjÊlp
Havde hurtigt brug for at få fjernet den gamle isolering på loftet og lagt ny op, i form af papiruld. Hus og Have Eksperten kom med et tilbud få timer efter fÞrste kontakt og gik i gang 2 dage efter. Var derudover behjÊlpelig med gode råd og kontakter til andre faggrupper, som vi stod og manglede. Altid smilende og energisk. NÊste gang jeg skal bruge hjÊlp til noget vedr. huset så er det Michael jeg ringer til fÞrst.

Varmt gulv i kolonihavehuset
Varmt gulv i kolonihavehuset. FÞr var det koldt og nu er det dejligt varmt og jeg kan have mine venner på besÞg. Tak for hurtig og billig isolering. Michael og hans makker udfÞrte et godt stykke arbejde og ryddede pÊnt op efter sig.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Hus og Have Eksperten - reelt firma.
Hus og Have Eksperten kom med et godt tilbud om hulmursisolering efter en grundig gennemgang af vores hus - og udfÞrte det 2 dage efter til fuld tilfredshed. Skar en pÊn del af tilbuddet, da huset ikke kunne rumme den mÊngde isolering, som Michael forventede. Reelt firma!
Pernille Bennike

Alletiders
Isolering under sommerhus. Alle aftaler overholdt til en fremragende pris. Fik også god hjÊlp og rådgivning til andre småopgaver. Meget tilfreds.

Så godt på alle områder
Vi har fået efterisoleret vores loft, og hvor er det bare dejligt - specielt nu hvor det er meget koldt og blÊsende udenfor - det kunne vi tydeligt mÊrke indenfor fÞr, men nu er det bare godt. Vi kan allerede mÊrke at vores hus er lunere og holder bedre på varmen, her er blevet så rart, og vi er endda blevet nÞdt til at skrue ned for vores radiatorer. Det virker bare lige med det samme. Vi glÊder os meget til at se at varmeregningen bliver mindre, for vi skal helt sikkert ikke bruge lige så meget varme som fÞr isoleringen. Michael og hans makker var bare så flinke. Super professionelt og godt udfÞrt arbejde. De gjorde prÊcist som vi havde aftalt og ryddede så fint op, så man slet ikke kunne se de havde vÊret der. Kan klart anbefales, og vi har allerede aftalt at de skal rense vores fliser og gÞre dem pÊne til sommer.

Hurtigt arbejde
Nu er det jo nÊsten rart at det er frostvejr - der er ihvertfald blevet varmt indendÞre! Og så er I jo hurtige!
Jan

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹