Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop fÃ¥et ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rÃ¥dgivning og udfÞrsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... もっず芋る

䌁業が回答したした

We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, bÃ¥de hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... もっず芋る

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfÞrer primÊrt fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfÞrer desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjÊlp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjÊlpe dig med dette. Vi gÞr os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udfÞrt en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

151件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Find et andet firma til opgaven.

Vi har dessvÊrre måtte trÊkke vores gode andmeldelse tilbage, da det endelige resultat bestemt ikke lever op til forventningerene.
det viser sige at selvom der blev aftalt at der skulle 250mm ekstra isolering på så ligger der i hele den ene del af vores hus kune
100-120mm hvilket bestemt ikke er det der blev aftalt.
vi har efterfÞlgende haft fat i dem for at få det lÞst, hvor deres lÞsnings forslag var at vi kunne betale dem for at komme ud og rette det.

Bestemt ikke et firma jeg vil opfordre nogen til at bruge !!!.

Svar på Hus og have ekspertenŽs tilbagemelding.

Vores aftale var 250mm over det hele, at i kommer med en pris som ikke dÊkker de matrialer som der er nÞdvendig for at kunne udfÞre opgaven kan jeg ikke se hvorfor det skal komme os til last, Mark var selv ude hos os og måle op og regne på hvad i skulle bruge af matrialer, så synes det svar i kommer med er lidt halv hjertet,
Da Mark var fÊrdig med at sprÞjte isolering ind, spurgte jeg ham om der nu var 250mm isolering over det hele, hvor til han svarede, ja det var der. så har jeg ingen anden grund end at tro på ham, at jeg så kommer på loftet noget tid efter og ser at det bare ikke har vÊret helt rigtigt det som der var sagt er ikke noget som skal hÊnge på mig.

Det er fint at i tilbyder at komme med gratis arbejdskraft så vi kan få isoleret op til den mÊngde som der blev aftalte med Mark, Men at vi selv skal betale for isolerings matrialet, synes sku den lÞsning er lidt halv hjertet fra jeres side af, istedet for bare at i tilbyder at rette den fejl som i har lavet og så få den sag ud af verdenen...

2019幎1月27日

KÊre Jesper,

Vi er naturligvis rigtig kede af at du har Êndret din anbefaling fra 5 stjerner til 1 stjerne her 10 måneder efter vi har udfÞrt arbejdet hos dig.

‹Vores aftale med jer, da vi isolerede jeres bolig, var at vi skulle isolere sÃ¥ meget som muligt ud fra jeres meget begrÊnsede budget til dette. Dette blev klart aftalt og vi var desuden ude at isolere hos jer af to omgange, hvor I sÃ¥ resultatet og var tilfredse med isoleringen og mÊngden inden for de aftalte rammer.

At du kommer nu 10 måneder efter og er utilfreds og Þnsker mere isolering på gratis beklager vi naturligvis meget. Vi har levet op til vores del af aftalen, men vil med glÊde komme og fylde mere isolering på. Vi vil gerne tilbyde jer at vi gratis kommer ud og efterisolerer, hvor vi blot vil bede jer betale for isoleringsmaterialet.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Super veludfÞrt arbejde til den rigtige

Super veludfÞrt arbejde til den rigtige pris og på den aftalte tid.
Kan kun anbefale at bruge Hus og Have Eksperten.

Mikael Andersen

2019幎1月22日

KÊre Mikael

Tusind tak for din pÊne anbefaling, den er vi rigtig glade for.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Super flinke og hurtigt arbejde

Super flinke og hurtigt arbejde, også hjÊlper det selfÞlgelig på at holde varmen indenfor

2019幎1月21日

KÊre Victor

Vi er rigtig glade for at hÞre at du nu kan holde varmen inde for - mange tak for de pÊne ord.

Jeg have folkene

Jeg have folkene , ude fra , Hus og have.
Da gulvet i mit kolonihave hus , er meget koldt
De fik blÊst isolering ind under huset
Og jeg må sige der er meget forskel 👍
R RÞnne

2019幎1月20日

KÊre Rene

Tak for din anmeldelse - det er dejligt at hÞre at isoleringen under dit kolonihavehus har hjulpet.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Opgaven bestod i at isolere under gulv

Opgaven bestod i at isolere under gulvet i vort kolonihavehus.
VeludfÞrt arbejde til super pris. Alle aftaler overholdt.
Vender gerne tilbage med andre opgaver

2019幎1月18日

KÊre Torben

Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at hÞre, at I er tilfredse med resultatet.

Fantastisk service

Dejlige mennesker der indgyder tillid, som orienterer lÞbende , kommer til tiden , og udfÞrer et super stykke arbejde, alt er som aftalt.
Jeg skal helt bestemt bruge dem igen.

2019幎1月7日

KÊre Marianne

Vi er rigtig glade for din fine anmeldelse.
Vi glÊder os til nÊste gang, vi skal udfÞre arbejde hos dig.

Meget god og professionel

Meget god og professionel opgavelÞsning. Selvom der var tale om en temmelig vanskelig isoleringsopgave, var der ingen slinger i valsen. Kan kun anbefales.

2019幎1月2日

KÊre Flemming

Mange tak for din gode anbefaling.
Vi håber at I er glade for jeres nyisolerede loft.

Well done!

Skarp pris, dygtige og meget venlige folk - kan varmt anbefales!

2019幎1月1日

KÊre JÞrgen

Vi er rigtig glade for din anbefaling.

Rigtig godt nytår fra Hus og Have Eksperten

Hus og have eksperten var billigst af

Hus og have eksperten var billigst af de 3 indhentede tilbud og overholdte aftalerne til punkt og prikke. Helt klart en anbefaling herfra!

2018幎12月30日

KÊre Harold

Tusind tak for din anbefaling.

Rigtig professionel service

Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort.
Vi synes allerede, at vi kan fornemme behageligere og lunere indeklima. Så nu venter vi kun på at se, hvor meget vi mon sparer på varmeregningen.
Kan klart anbefales.

Mvh.

Mikkel I. Jensen

2018幎12月30日

KÊre Mikkel

Hvor er det rart at hÞre, at I er glade og tilfredse med resultatet.

Super godt arbejde

Super godt arbejde. Vi fik tilbud fra tre forskellige, og valgte at gå med Hus og Have Eksperten. Både på grund af at de virkede mest professionelle og isÊr på grund af prisen. De har fjernet og bortskaffet de gamle lecakugler, vi havde i vores hulmur. Vi har i stedet fået fyldt hulmuren op med papiruld. Arbejdet blev udfÞrt til punkt og prikke til en super pris.

2018幎12月29日

KÊre Dorte

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.