Vi var klar til Cirkusrevy kl. 20.00 og skulle sammen med venner spise fÞrst. Valget faldt pÃ¥ Hvide Hest. Det var et dumt valg. Alt for travle personaler, lang ventetid og maden VIRKELIG dÃ¥rlig. Jeg s... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet havde en imponerende forstÃ¥else for, hvad god service indebÊrer, og niveauet var helt i top. Maden blev serveret samtidig til hele bordet, var dejli... ãã£ãšèŠã
Min mand havde overrasket med en hyggelig aften med mad og Dodo der spillede pÃ¥ scenen. Vi ankom kl. 18.10, der gik nÊsten 20 minutter efter vi havde fÃ¥et vores bord til det kom en tjener, fik best... ãã£ãšèŠã
Rigtig god corona-tilpasset frokost buffet. Flot anrettet. SmÃ¥ separate portioner - en slags nordisk tapas med udgangspunkt i klassisk smÞrrebrÞd. Helt ok kvalitet. Lune og kolde retter, smÃ¥ skÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Venlig betjening, dårlig mad
Meget venlig betjening, men dårligt mad.
Stegt flÊsk som var knastÞrt med kedelige og ikke sÊrlig friske kartofler til.
Stjerneskud som heller ikke bestod af friske råvarer overhÊldt med dressing.
DesvÊrre ikke pengene vÊrd
dårligeste oplevelse .
dårligeste oplevelse .. Til arrangement hvor vi er 34 mennesker , fÞrst bliver vi mÞdt af en tjener der stresser helt enormt meget, så det hele bliver lidt forvirrende. Menuen er bestemt på forhånd og forretten bestående af en rejecocktail, var spiselig men positions anretningen var der stor forskel på, så nogen fik meget lidt og andre en fyldt tallerken ..
Hovederetten stod pÃ¥ Wienersnitzel med kartofler og en MASSE Êrter .. Hold kÊft magen til tÞrt **** skal man lede lÊnge efter, og for flere af dem var nÊsten helt sorte .. Vi sagde det pÃ¥ et tidspunkt til tjeneren at den her har vidst fÃ¥et for meget, sÃ¥ forsvandt med tallerknen og kom tilbage 2 sek. efter med prÊcis samme ð€Šð»ââïžð€Šð»ââïž
Don't go if vegetarian!!!
Came with colleagues/friends to enjoy an afternoon/evening. Approximately 2 months ago a mail was sent to confirm reservation. Included was a specific order of a vegetarian dish (veggie lasagne without cheese).
Upon arrival today the veggie dish without cheese was not available, and the waiter informed us that the requested veggie dish was not a possibility.
Thus I had no food with my colleagues/friends.
The place is a big 'don't go' if you are vegetarian!!!
I have no expectation of any answer to this post.
I just warn people about going here! It is definitely not worth it!
Dårlig mad og uhÞflig service
UlÊkre fiskefileter med ben og en hale i. Måtte betale for retten. Ventede lÊnge på maden.
Bedste service og betjening afâŠ
Bedste service og betjening af kvindelig tjener.
Holder min sÞns 18 års fÞdselsdag og har ikke oplevet bedre service af en tjener. Hun var smilende, opmÊrksom på om vi manglede mad/drikke, samt så fik vi maden og drikkevarer hurtigt.
Jeg håber den kvindelig tjener får besked for hendes betjening og service er i top
UBEHÃVLET KUNDESERVICE!
UBEHÃVLET KUNDESERVICE!
Jeg booker et bord i god tid - 1 uge fÞr jeg skal bruge det - til 2 Pers.- får en bekrÊftelse på min reservation på min mail.
De nÊste par dage Êndrer restauranten vores tid, ikke mindre end 3 x. ðDet finder jeg overordentlig frÊkt , da jeg jo havde fÃ¥et en bekrÊftelse pÃ¥ at tiden var ledig/bordet var booket!
Jeg fÞrsÞger at ringe t restauranten for at hÞre hvorfor & hvorledes, men har ikke held telefonisk.ð€·ââïž
Jeg lÊgger en kort note op pÃ¥ Fb pÃ¥ deres side, hvori jeg skriver, jeg synes det er dÃ¥rlig stil!ð
SÃ¥ blir jeg derefter bogstaveligt talt sviiinet til af restauranten om, at jeg har ikke lÊst min mail ordentligt, deres system derinde sÊtter tiderne i alfabetisk rÊkkefÞlge og bla bla..ð€
Efter de har Êndret min tid 3x, kommenterer jeg 'dårlig stil - lige t forsiden på BT'..
Derefter svarer restauranten ' ja, gÞr du bare det, hvis du vil gÞre dig selv yderligere til grin'...! Efterfulgt af en grine smiley.. ð³
Nu ER det jo ikke MIG der har startet det her - men restauranten... ð€·ââïž
Derefter skriver jeg ' tÊnker det er bedst, vi lÊgger vores penge et ANDET sted'.. ð
Dertil svarer restauranten 'det er nok en god ide - din reservation er hermed annulleret'..!! ð³
Vi havde booket et bord t 2, primÊrt fordi vi ville ind og sondere terrÊnet lidt, pladser, menukort - m henblik på et stort selskab, vi skal holde om 1 md tid (34 Pers)..
Vi tar det som et 'vink m en vognstang' at det ikke skulle vÊre pÃ¥ Hvide Hest og ser os nu om efter et andet sted, hvor service, kundepleje & hÞflighed er i hÞjsÊdet... â€ïž
Det er det i hvert fald IKKE pÃ¥ denne restaurant!! ð€¬
Hvis det er SÃ
svÊrt at booke et bord t 2,tÞr jeg slet ikke tÊnke pÃ¥, hvor svÊrt det mÃ¥ vÊre, at booke et bord til et selskab! ð
Derudover kan vi se på kommentarerne herinde, at maden heller ikke får den bedste karakter, så det er nok meget godt, det ikke blev Hvide Hest..
Men hÞflighed koster ikke noget, Hvide Hest..
Vi bestiller stegt flÊsk ad libitum
Vi bestiller stegt flÊsk ad libitum. 3 gange ber vi om persille sovs af 3 forskellige tjenere, 1 gang også om kartofler vi får ingen af tingene. Da vi ber om regningen og fortÊller om vores oplevelse, får vi svar fra den mest ubhÞvlede tjener som nÊgter at lytte. Han siger dog at der var travl, men vi ser hele tiden tjenere gå rundt og kigge uden at betjene borde eller. Det er fÞrste gang at jeg har fået en så dårlig behandling nogen steder på bakken eller andre steder for den sags skyld. Til den pris forventer man mere.
Vi DÃ¥rlog oplevelse havde bestil oksemÞrbradbÞf de havdeâŠ
Vi havde bestil oksemÞrbradbÞf de havde valgt at vÊlge oksemÞrbrad hoved men havde ikke taget senerne ud. Så det var en dårligt madoplevelse
Kartoflerne der hÞrte til kom ikke i fÞrste omgang vi bad om dem tre gange og da de kom var vi fÊrdig enes at spise og vi kom jl 17 så det var ikke pga travlhed
Den mest ringe stegt flÊsk vi nogenâŠ
Den mest ringe stegt flÊsk vi nogen sinde har fået, rÞdspÊtter var ikke stegt godt nok og kartofler der var meget ringe, vi var flere og betalte over 3000kr, bestemt ikke pengene vÊrd, kommer der aldrig mere
Maden var bestemt ikke prisen vÊrd
Maden var bestemt ikke prisen vÊrd. Fik burger med brÞd der havde fået en kort tur i mikrooven. En fik fisk der ikke var helt stegt, forkert sovs, en rigtig dårlig oplevelse. Kommer ikke der mere.
Det har vÊret et utroligt godt sted fÞrâŠ
Det har vÊret et utroligt godt sted fÞr i tiden men efter den oplevelse jeg har haft i dag, gÞr at jeg aldrig kommer igen, mine forÊldre og min storebror og hans familie fik stegt flÊsk og det var utrolig ringe, kÞdet var voldsomt tÞrt, sovsen havde ingen form for smag, kartoflerne var tÞrre og smagslÞse der var ingen form for salt på hele retten, min mand og mig selv tog en fiskefilet ret som manglende salt og mÊngden af tilbehÞr til retten var fuldstÊndig til grin, har aldrig oplevet så dårlig mad og betjening.
Vi var 7 personer og i gennemsnit har vi vurderet restauranten, deres service og mad til 1 ud af 5 stjerner.
Vi fik den lÊkreste hvidlÞgsstegteâŠ
Vi fik den lÊkreste hvidlÞgsstegte kÊmperejer med super dressing og dejligt brÞd . Herefter oksemÞrbrad med en god pebersovs og små kartofler. Rigtig god betjening. Manglede dog vand til vin. DesvÊrre var min kones frokostplatte langt fra tilfredsstillende.
Skuffelse
Vi har spist her mange gange, maden er bare blevet ringere. Fik frokostplatte aldrig har jeg spist og set noget så ringe. Det eneste positive var betjeningen. Nok sidste gang vi spiser der.
Jeg har vÊret og spise med min familieâŠ
Jeg har vÊret og spise med min familie på den hvide hest her i julemåneden. Jeg bestiller en varm kakao, som jeg kunne varme mig på. Da jeg har drukket lidt af kakaoen opdager jeg, at der flyder små insekter rundt i den⊠det er for klamt.
DÃ¥rlig oplevelse
Vi er en gruppe på 8 personer, der har spist stegt flÊsk derude en gang årligt. De tidligere år har det vÊret perfekt, i 2022 meget dårligt, og vi kommer ikke igen!
Den tÞrreste og hårdeste flÊsk
2 x stegt flÊsk bestilte vi en lÞrdag kl 12. Vi fik hurtigt maden og drikkevarer, men 180kr for flÊsk der var Sà tÞrstegt var absolut ikke det vÊrd. Det var sÃ¥ overstegt, at det fÞltes som om det havde stÃ¥et lÊnge og ventet pÃ¥ at blive serveret. Ãv det var en trist omgang.
DÃ¥rlig kvalitet.
Hade en dÃ¥rlig oplevelse da jeg var og spise med familien. Bestilte en Wienerschnitzel med brasekartofler som var mere en blÞde. virket som om de var genopvarmet. Ãdelage hele mÃ¥ltidet. og sÃ¥ hjÊlper det ikke at deres Royal fadÞl er mere en flad.
Bestilte også stegt flÊsk. Som var så over tilberedt at det ikke var til at spise.
Mvh. Kenneth
DÃ¥rlig oplevelse
Var i dag den 6/8-22 ude og spise med min familie.
Vi bestilte
Nuggets
Fiskefilet
2x mÞrbrad
2x stegt flÊsk med persillesovs
HakkebÞf
FÞrst måtte vi vente en time på vores mad, det blev fÞrst gjort opmÊrksom på at vi manglede vores mad da vi selv henvendte os til dem.
Så manglede vi ketchup til nuggets som vi havde bestilt, citronen til fiskefilet manglede også og vi måtte derfor bede om dem,
stegt flÊsk var stegt sÃ¥ meget at man nÊrmest ikke kunne spise dem uden at âknÊkke tÊnderneâ, sovsen smagte af mel og man smagte slet ikke af persille og nÃ¥r man bedte om mere kom det fÞrst efter 20 min,
MÞrbrad manglede smag og bearnaise saucen smagte som en billig version af det man kÞber fÊrdiglavet, garnituren var stort set rå,
HakkebÞffen var kedelig og manglede smag/krydderi, sovsen smagte ikke af noget, og der var kastet en masse rå persille på tallerknen som ikke passer til retten.
Så stort set var maden intetsigende, tjeneren var god men havde for meget at se til så han glemte at fÞlge op på sine andre gÊster.
Kan ikke anbefale denne restaurant.
Den hvide hest på bakken
Jeg var med familien ude og holde min 50 års fÞdselsdag i fredags og havde glÊdet mig til Stegt flÊsk m. persillesovs.
FÞrste omgang var på en tallerken med dejlige kartofler/sovs og flÊsk. Der var ingen problemer. NÊste omgang, der fik vi 1 tallerken til 3 personer og kartoflerne var halv rå og flÊsket var ikke gennemstegt. Da vi skulle have 3 omgang påpegede vi det til tjeneren, men ak det var det samme igen.
Jeg har smagt bedre
Elendig stegt flÊsk,
Hej. Har tidligere fået rimelige måltider på Den Hvide Hest, men i går var bunden dog nået, bestilte steg flÊsk med persillesovs, det gÞr vi ikke aldrig mere, da det blev serveret var flÊsket så stegt, at det var umuligt, at tykke, da vi klagede til tjeneren , måtte vi jo forstå, at det var ad libitum, så det var derfor, der var noget der var godt og noget dårligt, magen til sÞforklaring? Det var simpelhen så dårligt, så man kan undre sig over, at de ville servere det.?? , nabobordet havde samme oplevelse. det var så sidste gang de har vores besÞg. 360 kr. for dårlig mad. Jonna og Benny JÞrgensen